Western International College Online

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til London Metropolitan University & Western International College ONLINE

Partnerskabet mellem London Metropolitan University og WINC Online samler en unik kombination af ressourcer og kompetencer.

London Metropolitan University er ansvarlig for den faglige kvalitet af vores programmer og tildeler de grader. De online-programmer, vi tilbyder oprindelse i London Metropolitan University Faculty of Business og Law.WINC Online, gør universitetets programmer tilgængelige online, der giver e-læringsmiljø og personlig studerende støtte. Begge parter er kendt for kvalitet, innovation og løbende forbedringer i online undervisning og læring.

Western International College Online (WINC) blev etableret i 2008 og er licenseret af regeringen i Ras Al Khaimah gennem IDO - Free Trade Zone og tilbyder Foundation, Undergraduate og Post Graduate uddannelser i samarbejde med sine akademiske partnere globalt.

London Metropolitan University (LMU) forbereder de studerende til deres fremtidige karriere. I en sådan konkurrencepræget arbejdsmarked, de beskæftigelsesegnethed færdigheder opnået på LMU sikre, at eleverne skiller sig ud fra mængden. Mange af LMU kurser er akkrediteret af faglige organisationer, der sikrer deres kvalifikationer har professionelle valuta og kan føre til placeringer, erhvervserfaring og frivillige muligheder på tværs af en bred vifte af organisationer.

Mens beskæftigelsesegnethed er kernen i LMU pensum, også hjælpe programmerne udvikle personlige færdigheder i studerende gør dem selvsikre og uafhængige thinkers.LMU kurser har fået topkarakterer fra det britiske Quality Assurance Agency.

Western International College tilbyder uddannelser i en række specialiserede områder såsom Engineering, Business og Computing. Studerende fra forskellige faglige baggrunde og niveauer kan deltage Western International College som et middel til at tjene deres Foundation, Undergraduate og Post Graduate grader. Western International College er placeret i en helt ny state of the art campus. Formålet bygget facilitet er en del af WINC forpligtelse til at tilbyde den bedst mulige oplevelse for de studerende. Alle Akademiske programmer er opstaldet sammen i denne nye campus.

WINC er en del af KES Gruppe af institutioner som ejer og driver Læreanstalter og universiteter i UAE, Indien og Sri Lanka.

WINC Online er den online / fjernundervisning fløj af WINC udelukkende oprettet for at give potentielle studerende en mulighed for at forfølge akkrediterede kvalifikationer uden at gå på kompromis med deres arbejde eller familiemæssige tidsplaner. Kurser, der udbydes gennem WINC Online er i partnerskab med akkrediterede institutioner eller universiteter og undervist og vurderes til de samme standarder som dem, der tilbydes i traditionel tilstand.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se BAs » Se BScs »

Studier