Masdar Institute of Science and Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Masdar Institut for Videnskab og Teknologi er verdens første kandidat-niveau universitet dedikeret til at levere den virkelige verden løsninger til spørgsmål om bæredygtighed. En verdensklasse forskningsbaseret universitet, Institut fokuserer på videnskab og teknik af avancerede alternativ energi, miljø og bæredygtighed teknologier. Beliggende i Abu Dhabi, hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater, Masdar Institute til formål at støtte Abu Dhabi økonomiske diversificering ved at pleje højt kvalificerede menneskelige og intellektuelle kapital, mens samarbejde med branchens ledere for at hjælpe med at omdanne økonomien til et videnbaseret én og øge status Abu Dhabi som global leder i ren energi. Instituttet, der blev etableret i samarbejde med Massachusetts Institute of Technology (MIT), integrerer teori og praksis til at udruge en kultur af innovation og iværksætteri, arbejder på at udvikle de kritiske tænkere og morgendagens ledere. Kun de dygtigste UAE nationale og internationale kandidater, der demonstrerer ekstraordinære intellektuelle og iværksætter- styrker og forblive engageret i at løse verdens energibehov, kan tilslutte sig Masdar Institute. Med sin verdensklasse fakultet og top-tier studerende, er instituttet forpligtet til at finde løsninger på de udfordringer, som klimaforandringerne. Masdar Institute søger også at blive en førende energi og ren teknologi spiller vedvarende, ved at tjene som et prøveanlæg for verden at udvikle kommercielt levedygtige, bæredygtige energiløsninger, men samtidig give anvendt forskning for de fire forretningsenheder i Abu Dhabis mangesidede selskab Masdar vedvarende energi og UAE som helhed. Masdar Institute ligger i Masdar City, en ny global clean-teknologi klynge, der sigter mod at være en af verdens mest bæredygtige udvikling i byerne, drevet af vedvarende energi, og give de studerende en unik mulighed for at leve og lære i en sand "levende laboratorium "miljø. Vision & Mission Vision:

At være en verdensklasse, kandidat-niveau institution, problemfrit at integrere forskning og uddannelse til at producere fremtidens ledere verdens og kritiske tænkere i avanceret energi og bæredygtighed. For at placere Abu Dhabi som en viden hub og motor for socioøkonomisk vækst.

Mission:

Etablere og løbende udvikle tværfagligt, forskningssamarbejde og udvikling kapacitet i avanceret energi og bæredygtighed. Uddan eleverne til at være innovatorer med bredden og dybden til at vokse teknologi og virksomhed i regionen og globalt

Placeringer

Abu Dhabi

Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig