Middlesex University Dubai

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores fortid

Middlesex blev etableret som et universitet i 1992. Det betragtes nu bredt som en fremragende international udbyder af videregående uddannelser med fremragende akademiske kvalifikationer og meget anvendelige og succesrige kandidater.

Historien om Middlesex University begyndte i slutningen af 1880'erne, da to uddannelsesinstitutioner åbnede deres døre i det nordlige London - St Katherine's College og Hornsey School of Arts and Crafts. Begge ville blive en del af Middlesex Polytechnic, der blev grundlagt i 1973. Middlesex blev tildelt titlen 'University' - af Royal Assent - i 1992.

Nøgle datoer i Middlesex historie:

 • 1878 - St Katherine's College åbner i Tottenham og har været i drift i mere end et århundrede
 • 1882 - Hornsey School of Arts and Crafts grundlagt
 • 1901 - Ponders End Technical Institute (stadig hjemsted for universitetets programmer for samfundsvidenskab) begynder
 • 1939 - Hendon Technical Institute åbner i Burroughs, Hendon. Universitetets mest populære campus - meget forynget - fungerer fortsat her
 • 1947 - Trent Park College of Education åbner for at uddanne nødvendige lærere i efterkrigstiden. Lærere er stadig trænet på Trent Park Campus
 • 1962 - New College of Speech and Drama åbner
 • 2005 - Middlesex University åbner sit første oversøiske campus i Dubai, UAE
 • 2010 - Læge ved universitetet - Hr. Misho Ravic
  • Middlesex University London tildeler en æresdoktorat til grundlæggeren af Middlesex University Dubai og medformand for Middlesex University Dubai bestyrelse, Hr. Misho Ravic. Læge ved universitetet er universitetets største ære.

Vores nuværende

Middlesex University er et dynamisk universitet med et ry for innovation og ekspertise inden for undervisning og forskning.

Middlesex University Dubai er den første oversøiske campus på det internationalt berømte Middlesex University i London. Campus, der åbnede i januar 2005, har over 3.000 studerende fra over 100 nationaliteter og tilbyder bachelor- og postgraduate-programmer inden for en lang række fagområder.

Vi er et virkelig globalt universitet, der er forpligtet til at imødekomme behovene og ambitionerne i en kulturelt og internationalt mangfoldig række studerende ved at tilbyde udfordrende akademiske programmer understøttet af innovativ forskning, stipendium og professionel praksis. Vi forbereder vores studerende til at være professionelle, dygtige personer tilpasset den moderne verden, engagerede i livslang læring og i stand til at bidrage til de samfund, hvor de bor og arbejder.

Ud over at have alle fordelene forbundet med at være et britisk universitet, kan Dubai campus-studerende drage fordel af alle de muligheder, der gives af en hurtigt udviklende moderne by i hjertet af Mellemøsten, mens de oplever de forskellige nationaliteter og kulturer, der udgør befolkningen af Dubai. Campus er beliggende i Dubai Knowledge Park og besætter rummelige klasseværelser og studieområder inden for fire bygninger. Selve Dubai Knowledge Park blev oprettet i 2003 for internationale institutioner, der fremmer læring. Middlesex University Dubai studerende har derfor muligheden for at deltage i et meget bredere studerendes samfund.

Vores fremtid

Middlesex sigter mod at være et globalt universitet og bygge videre på det enestående ry som en international udbyder af højere uddannelse af høj kvalitet. Middlesex er en vigtig rekrutterer af internationale studerende på vores campus i Dubai og London campus. Mere end tyve fast bemandede kontorer over hele verden hjælper potentielle studerende med ethvert aspekt af deres planlægning og anvendelse af videregående uddannelser.

Middlesex arbejder også i partnerskab med nogle af de mest prestigefyldte internationale universiteter og andre uddannelsesudbydere. Middlesex-programmer undervises i mere end 100 institutioner verden over.

I løbet af det næste årti agter universitetet at åbne flere Middlesex-campus uden for Det Forenede Kongerige og fortsætte med at udvikle og levere - ved at arbejde i partnerskab - enestående videregående uddannelse.

Omdømme og virkning

Middlesex University Dubai er den første oversøiske campus på det internationalt berømte Middlesex University i London.

Middlesex Universitets kvalitetsoplysninger er fremragende. Middlesex University er revideret af UK's Quality Assurance Agency (QAA) for Higher Education og Dubai campus er en integreret del af denne revisionsproces. Vores Dubai-campus er underlagt de samme strenge kvalitetssikringsprocedurer, der har tjent Middlesex University til den højest mulige godkendelse fra QAA.

Middlesex University Dubai er også licenseret af Dubai-regeringens viden- og menneskelige udviklingsmyndighed (KHDA). Endvidere gennemgår University Board of University University KHDA alle programmer, der tilbydes i Dubai for at sikre, at kvaliteten af de programmer, der undervises i Dubai, svarer til dem på hjemmecampus i London.

Akademiske programmer i Dubai har det samme validerings- og overvågningssystem som i London, med de samme prøver, der afholdes samtidig i begge byer. Honours-bachelor- og kandidatgrader, der tildeles Dubai-campusstuderende, er derfor identiske med dem, der opnås af studerende på London-campusserne, og studerende kan normalt overføre mellem campusser, hvis de ønsker det.

Uanset om det er i London eller Dubai, er Middlesex University-studerende forberedt på en betydelig rolle i den globale økonomi.128288_pexels-photo-70292.jpeg Tim Gouw / Pexels

Institutionel revision af UK's Quality Assurance Agency (QAA) for Higher Education

Middlesex University har fået bekræftet kvaliteten og standarderne for dens levering af Quality Assurance Agency for Higher Education (QAA) i England. QAA gennemgår britiske universiteter for at give offentlig information om opretholdelse af akademiske standarder, og dens revisionsprocesser respekteres globalt for deres robusthed. QAAs anmeldelser af videregående uddannelser udføres af eksperter fra andre universiteter og colleges. Hvert gennemgangsteam inkluderer en studerendes korrekturlæser, fordi QAA mener, at studerende skal være partnere i kvalitetssikringen af deres uddannelse. Senest besøgte et team af QAA-korrekturlæsere Middlesex University i oktober 2015 og vurderede, at dets akademiske standarder, kvaliteten og forbedringen af dets studerendes læringsmuligheder og kvaliteten af oplysninger om dets læringsmuligheder alt imødekommer de britiske forventninger.

Den forrige Middlesex University-rapport, der blev offentliggjort i 2009, identificerede som 'god praksis' den omhyggelige opmærksomhed, der blev givet til etablering, udvikling og integration af universitetets Dubai-campus. Panelet roste Middlesex Dubai for de omhyggelige metoder og detaljerede opmærksomhed på kvalitetsspørgsmål, og måske mere vigtigt for at sikre læringsmuligheder i Dubai kan sammenlignes med dem, der er tilgængelige for studerende i London.

I 2014 gennemførte QAA en gennemgang af tværnational uddannelse (TNE) i UAE, hvilket resulterede i en positiv rapport for Middlesex University Dubai . Den pastorale og akademiske støtte, der blev ydet studerende, var en særlig styrke, der blev noteret i gennemgangen. Undersøgelsen fandt, at "studerende har en række muligheder for at samarbejde med arbejdsgivere i løbet af deres studier med ansættelsesevne integreret i læseplanen og fritidsaktiviteter, der tilbydes". Rapporten bød også på en anerkendelse af 'en voksende forskningskultur' på campus. En række studerende fra hele universitetet deltog i denne gennemgang, og deres bidrag var medvirkende til at tilbyde QAA et indblik i styrken på vores campus.

The Times Higher Education citerede, at ifølge Review of UK Transnational Education i De Forenede Arabiske Emirater, der blev offentliggjort den 4. juni, “Kun to udbydere, [inklusive]… Middlesex, kan let genkendes som grencampusser [der tilbyder] udvalget af faciliteter a studerende forventer af et campus i England ”. (Times Higher Education, 12. juni 2014)

QAA er et uafhængigt organ, der leverer en integreret kvalitetssikringstjeneste for britiske institutioner for videregående uddannelser. Agenturet fremmer offentlighedens tillid til, at kvaliteten af levering og standarder for priser i videregående uddannelse sikres og forbedres. Agenturets anmeldelser dækker offentlig og privat videregående uddannelse i universiteter og colleges, herunder arrangementer for samarbejde med oversøiske partnere; og ved at vurdere kvaliteten og standarderne for undervisning og læring på fagniveau. Disse aktiviteter resulterer i rapporter, der er tilgængelige for offentligheden, som trykte publikationer og på deres websted.

128479_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Dubai regerings viden- og menneskelige udviklingsmyndighed

Middlesex University Dubai er licenseret af regeringen for Dubais viden- og menneskelige udviklingsmyndighed (KHDA). KHDA blev oprettet i 2006 ved kongelig dekret og er ansvarlig for licens og kvalitetssikring på tværs af hele uddannelses- og menneskelig udviklingskontinuum, der dækker skoler og højere uddannelsesinstitutioner i Emiratet Dubai.

Ud over den årlige licens, gennemgås alle programmer på Middlesex University Dubai af KHDAs University Quality Assurance International Board eller UQAIB, som er et bestyrelse af indflydelsesrige akademikere og kvalitetssikringseksperter fra hele verden, der har fået tildelt ansvaret for at sætte standarder på tværs af international videregående uddannelse, der tilbydes i Emiratet. Anmeldelser udført af UQAIB kræver i det væsentlige, at universitetet demonstrerer, at kvaliteten af de programmer, der undervises i Dubai, svarer til dem på hjemmecampus i London.

Middlesex MBA topper Forbes Mellemøsten MBA-programrangering i Dubai

Forbes Middle East Magazine har i deres nummer i marts 2012 rangeret Middlesex MBA som den største MBA i Dubai. Den øverste placering er en bekræftelse af de unikke attributter i Middlesex MBA, som er:

 • UK-grad med en omfattende forretningsstyringsplan.
 • En multikulturel kohort, der fungerer i en række industrier og virksomheder
 • Fremragende fuldtidsfakultet med brancheerfaring med base i Dubai
 • En række specialiseringer: Business Excellence, Finance, International Business, Marketing og Operations
 • Inviteret fakultet fra de bedste internationale virksomheder
 • Fire anvendte læringserfaringer og fire forretningsudviklingsaktiviteter - væk fra klasseværelset.
 • International oplevelse med en veletableret international felttur til Paris eller Milan eller Shanghai.
 • En række praktiske vurderinger for hvert modul fordelt over løbetiden
 • En projektbaseret MBA, der kan tages videre i etablering af en virksomhed eller har konsulentapplikationer.

QAA kontrollerer, hvordan britiske universiteter og colleges opretholder standarden for deres videregående uddannelse. QAA diamantlogo og 'QAA' er registrerede varemærker tilhørende Quality Assurance Agency for Higher Education.

126794_pexels-photo-3184291.jpegfauxels / Pexels

Placeringer

Dubai

Address
Dubai Knowledge Park - Blocks 4, 16, 17 & 19,
P.O. Box 500697

Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig