Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Oversigt

Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence (MBZUAI) i Abu Dhabi, er en forskningsbaseret akademisk institution på kandidatniveau, der tilbyder specialiserede uddannelser til lokale og internationale studerende inden for kunstig intelligens.

MBZUAI sigter mod at støtte fremme af videnskabelig forskning, udvikling, overførsel og brug af kunstig intelligens gennem introduktionen af MSc og Ph.D. programmer, der giver studerende mulighed for at opfylde deres intellektuelle potentiale i et avanceret miljø.

Målet med MBZUAI er at opnå videnskabelig og forskningsekspertise på lokalt, regionalt og internationalt niveau og hjælpe sine studerende med at få succes i deres karriere og udnytte deres erhvervede viden til at tackle nogle af de største udfordringer i vores tid.

Vores unikke karakter. Din kant.

1. Forskningsfokuseret

Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence er det første AI-fokuserede forskningsuniversitet i verden. MBZUAI har samarbejdet med det Abu Dhabi-baserede Inception Institute of Artificial Intelligence (IIAI), en global styrke inden for ekspertise og ledelse inden for AI-forskning, til overvågning af ph.d. studerende og læseplanudvikling.

2. Campus

MBZUAI er fuldt integreret med byen Abu Dhabi, en pulserende hovedstad, der kombinerer arv med en moderne livsstil. Campus, der ligger i Masdar City - et af verdens mest bæredygtige bysamfund - tilbyder avancerede faciliteter, laboratorier og forskningscentre, der giver et unikt miljø, hvor du kan udføre din forskning.

3. Stipendium

MBZUAI tilbyder et komplet stipendium, der dækker 100% undervisningsgebyrer og andre fordele såsom en månedlig godtgørelse, sundhedsforsikring og indkvartering,

4. Professionelle muligheder

MBZUAI's stærke forbindelser med den nationale regering, industrien og den akademiske verden skaber en platform for vores studerende til at oprette forbindelse til et netværk af strategiske partnere for at få enorme erfaringer gennem mulige praktikpladser inden for områder som sundhedsydelser, telekommunikation, teknologi, regering, finans og meget mere. Den perfekte gateway til succesfuldt drive din professionelle udvikling.

5. Internationalt miljø

MBZUAI er det bedste universitet til dit forskningsophold. Ansøgere fra alle lande og nationaliteter er velkomne, da optagelse og accept til programmerne vil være baseret på høj akademisk status og fortjeneste. Ved at skabe et internationalt campusmiljø sigter MBZUAI at fremme en kultur for inklusion og udvikling.

121644_pexels-photo-1936299.jpeg

Placeringer

Abu Dhabi

Mohamed Bin Zayed University of Artificial Intelligence

Address
Masdar City
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig