National Design Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

NDA er Storbritanniens førende ekspert i at levere online Interiør Design kvalifikationer.

The National Design Academy har undervist Boligindretning i over 26 år. Vi er eksperter i online-læring. Specialiseret i deltidsansatte interiør design kurser, leverer vi høj kvalitet, industri-anerkendt, akkrediterede kurser fra diplom til post-graduate niveau gennem fleksibel, online, fjernundervisning. Med en alumni af over 30.000 elever i 80 lande. NDA kandidater er meget efterspurgt, og værdsat for deres tillid, færdigheder og kommerciel bevidsthed.

På National Design Academy, vi gør tingene anderledes. Vores kurser er designet til at passe til dine behov og studeres fra overalt i verden. Vi behandler alle vores studerende som individer. Vores kurser er designet til at være fleksible, så NDA har ingen vilkår eller semestre. Eleverne kan vælge deres egen startdato og studere i deres eget tempo - ikke tempoet i andre studerende.

Vi tror på at støtte vores studerende og anerkende hver elev har forskellige behov, der ofte passer deres kursus omkring arbejdet, personlige og familiemæssige forpligtelser. Det er grunden til hver elev har deres egen, individuel studieplan og deres egen, meget erfarne, personlig Tutor. Vores Underviserne har et væld af viden og er eksperter på området for professionel indretning. De vil støtte dig i hele din rejse, give feedback og så meget støtte som du har brug for via telefon, e-mail eller skype baseret på vores hovedkontor & Studios i Nottingham og kan kontaktes 5 dage om ugen, så ofte som du ønsker.

Lære online betyder ikke, at lære alene. Selvom de studerende studerer individuelt tror vi på at give et online community for studerende til at engagere sig med hinanden, samtidig med at studere. Studerende studerer online via vores skræddersyede Virtual Learning Studio (VLS) portal. Med vores mange års erfaring VLS er tegnet af NDA til at gøre din oplevelse stimulerende og informativt. Du kan også blive venner med andre online-studerende i det livlige forum, nyd online seminarer og chat til din Tutor og vores Alumni. Praktikophold, karriere og studerende casestudier er alle en del af den travle VLS, der kan tilgås 24/7. Tjek vores udvalg af Interior Design kurser nu: NDA Level 3 diplomuddannelser akkrediteret af AIM Awards.

Diplom kursus gebyrer er subsidieret af finansiering.

Den Diplom accepteres for indrejse på en uddannelse

Diplom kurser

Professionel Interior Design Professional Garden Design Professional Curtain Making & Soft Boligudstyr NDA grader er valideret af vores partner, Staffordshire University.

Alle bachelor-grader er berettiget til studielån.

Bachelor-grader

FDA Boligindretning FDA Heritage Interiør Design FDA Retail Design BA (Hons) i Interior Design BA (Hons) i Heritage Interior Design BA (Hons) i Retail Design BA (Hons) i Design for Outdoor Living

Post Graduate Grader

Pre-Masters - University Diploma in Education - Interior Design

Kandidatgrad

MA Boligindretning Livet er ikke altid gå til at planlægge det på NDA studerende studere Foundation Degree, for 2 år / niveauer, og derefter fortsætte til det sidste år BA (Hons) top op. Hvis de ikke er i stand til at fortsætte i en eller anden grund, er de stadig opgradere med en grad (FDA) & kan vende tilbage for at studere BA (Hons) senere! Det er det samme pensum og omkostninger, men så meget mere fleksibel.

For at finde ud af mere, hvorfor ikke deltage i en af ​​vores åbent hus på National Design Academy, eller besøg vores hjemmeside

Yderligere ressourcer kursus

NDA tilbyder også et udvalg af in-house og online tutorials designet til at forbedre en studerendes kendskab til Computer Aided Design pakker samt øge deres kursus færdigheder. Emnerne omfatter; AutoCAD, Photoshop, Teknisk tegning, SketchUp.

  • NDA Studerende får gratis CAD software licenser og support, gratis adgang til britiske universitetsbiblioteker (degree studerende kun) og gratis medlemskab til den britiske Institute of Interior Design (BIID).

Placeringer

Dubai

Address
dubai
PO Box 333207 Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater