Læs den officielle beskrivelse

Den første amerikanske universitet etableret i De Forenede Arabiske Emirater 'hovedstad, NYIT-Abu Dhabi er en levende medlem af NYIT s samfund af globale campusser. Vi tilbyder fremadskuende, karriere-orienterede bachelor-og kandidatniveau uddannelser foregår på engelsk af internationale videnskabelige medarbejdere, der er eksperter inden for deres områder.

Grader tilbydes omfatter:

Business Administration - Ledelse, BS
Information, netværk og Computer Security, MS
Instructional Technology, Undervisere, MS
Interiør design, BFA
Management, MBA
Mechanical Engineering, BS

Gennem vores Study Abroad og Gateway til New York-programmer, studerende i Abu Dhabi har mulighed for og fleksibilitet til at udvide deres horisont gennem international undersøgelse uden afbrydelse i deres akademiske fremskridt eller den høje standard af deres uddannelse.

Campus er placeret i Center of Excellence for Anvendt forskning og uddannelse (CERT) Technology Park, der støder op til det Højere Colleges of Technology Abu Dhabi Mænds College.

Undervisning og gebyrer

Ansøgning gebyrer: AED 370

Bacheloruddannelse pr kredit: AED 1.950

Kandidatuddannelse pr kredit: AED 2680

Stipendier til rådighed!

Akkreditering

Alle akademiske programmer, der tilbydes på NYIT-Abu Dhabi har modtaget indledende akkreditering af Kommissionen for Academic Akkreditering (CAA), UAE ministeriet for højere uddannelse og videnskabelig forskning (MOHESR).

Desuden har NYIT programmer i Interior Design (BFA) og Business Administration (BS og MBA) modtog efterfølgende fuld CAA akkreditering. De Business Administration programmer er også akkrediteret af AACSB International, Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business.

I USA, er NYIT akkrediteret af Kommissionen om videregående uddannelse i den mellemøstlige stater Sammenslutningen af ​​skoler og skoler.

Career Services fra dag ét

NYIT profession-klar uddannelse er suppleret med talrige muligheder, som Office of Career Services-muligheder, som altid vil være til rådighed for dig som en NYIT alumner.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

NYIT- Abu Dhabi

I Master of Science i Information, Netværk og Computer Security, vil du kritisk vurdere forskellige tekniske / arkitektoniske løsninger til at begrænse risikoen, afbøde v ... [+]

Information, Netværk, & Computer Security, MS

I Master of Science i Information, Netværk og Computer Security, vil du:

kritisk vurdere forskellige tekniske / arkitektoniske løsninger til at begrænse risikoen, afbøde virkningerne af fjendtlig handling, og komme angreb design, implementere og vedligeholde software-værktøjer til støtte for netværkssikkerhed på tværs af flere operativsystemer overvåge information livscyklus en organisation, herunder planlægning, anskaffelse og implementering af sikre infrastrukturer studere algoritme koncepter, computer forensics, risikostyring og juridiske spørgsmål, og intrusion detection og hacker udnytter

NYIT professorer har fået tildelt flere prestigefyldte forskningsbevillinger i marken, i områder, herunder:... [-]

Forenede Arabiske Emirater Abu Dhabi
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
NYIT- Abu Dhabi

Efter en vellykket afslutning af det nationalt anerkendt og NYSED-godkendt NYIT program, vil du være berettiget til New York State certificering som en Educational Techno ... [+]

Instructional Technology, Undervisere, MS

Som teknologien udvikling bevæger sig med halsbrækkende fart, skal du være dygtige til at vælge, at bruge, og anvendelse af teknologi i dine elementære og sekundære skolernes læseplaner. Vores program giver dig viden og hands-on erfaring til at blive en mester lærer, skole eller distrikt instruktions-teknologi leder, coach, professionel udvikler, eller instruktions-designer.

Du vil lære at tilpasse og anvende teknologi til at forbedre undervisningen i P-12 læseplan for diverse elever. Du vil også få teoretisk viden og lederskab perspektiver til at give lederskab at guide langsigtede strategier for teknologi vedtagelse design og implementering.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Abu Dhabi
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk