Læs den officielle beskrivelse

RIT Dubai blev grundlagt i 2008 og er en ikke-for-profit global campus af det anerkendte Rochester Institute of Technology i New York, en af ​​verdens førende teknologisk fokuserede universiteter med en storisk 185-årig historie.

RIT Dubai tilbyder højt værdsatte bachelor- og kandidatgrad i business og ledelse, teknik og computing. Studieordningen giver eleverne relevant erhvervserfaring gennem et innovativt kooperativt uddannelsesprogram, der hjælper eleverne til at skille sig ud i dagens yderst komplette arbejdsmarked.

RIT Dubai tilbyder amerikanske grader, og alle RIT's programmer er UAE akkrediteret. Studerende i RIT Dubai har også den enestående mulighed for at vælge at studere i udlandet på hoved campus i New York eller på en af ​​sine andre globale campuser

Excellence i uddannelse er RIT Dubai 's højeste prioritet, med en konkurrencedygtig og selektiv optagelsesproces for at sikre en engageret og forskelligartet elevkrop. Fakultetet består af fremragende professorer fra USA, Mellemøsten og rundt om i verden.

RIT Dubai er beliggende i Dubai Silicon Oasis, en teknologipark med over 900 virksomheder som SAP, Henkel, Schneider Electric, Fujitsu og Axiom.

Vores vision

RIT Dubai vil lede højere uddannelse i at forberede eleverne på vellykkede karriere i et globalt samfund.

Vores mission

RIT Dubai- samfundet engagerer og motiverer eleverne gennem stimulerende og samarbejdende oplevelser. Vores mission er at levere teknologibaserede uddannelsesprogrammer til personlig og faglig udvikling. Vi forfølger strengt nye og nye karriereområder. Vi udvikler og leverer læseplaner og forsker stipendier, der er relevante for nye teknologier og sociale forhold. Vores samfund er engageret i mangfoldighed og student centrethed og kendetegnes af vores innovative og samarbejdsvillige ånd. Interne og eksterne partnerskaber udvider vores elevernes erfaringsindlæring. RIT Dubai er forpligtet til gensidigt berigende relationer med alumner, regering, erhvervslivet og verdenssamfundet. Undervisning, læring, stipendium, lederskabsudvikling og studenters succes er vores centrale virksomheder.

Værdier

Studentcentrethed: Udviser adfærd, udfører pligter til en stilling og / eller træffer beslutninger, der demonstrerer og / eller understøtter elevernes betydning som universitetets primære valgkreds og / eller bidrager direkte til elevers succes.

Professionel udvikling og stipendium: Giver handlinger til løbende fremskridt og / eller forbedring i ens faglige eller faglige disciplin; som individuel bidragyder som holdmedlem og / eller som en organisatorisk leder.

Integritet og etik: Gør det, der kræves for at levere forpligtelser til institutionen, kollegiet eller divisionen og til valgkredse. Bygger personlig tillid og relationer inden for og uden for universitetet ved at gøre det, som han eller hun vil gøre, når det er lovet.

Respekt, Mangfoldighed og Pluralisme: Giver et højt serviceniveau til kolleger i RIT Dubai-samfundet. Behandler hver person med værdighed. Demonstrerer integration ved at inkorporere forskellige perspektiver til planlægning, adfærd og / eller vurdering af arbejdet i organisationen, afdelingen, kollegiet eller divisionen.

Innovation og fleksibilitet: Tilbyder og / eller tilskynder til nye ideer, der kan gøre afdelingen, college eller division en endnu bedre organisation. Åben til og tilpasser sig godt for at ændre sig.

Samarbejde og samarbejde: Bidrager til instituttets, divisionens eller kollegiets indsats som holdspiller. Fungerer godt sammen med andre uden for afdelingen for at opnå tværgående eller division mål og mål.

akkrediteringer

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Master of Engineering Management er et kandidatuddannelse program, der kombinerer den up-to-date teknologi af ingeniørprojekter med ledelsesmæssige færdigheder for at giv ... [+]

Master of Engineering Management er et kandidatuddannelse program, der kombinerer den up-to-date teknologi af ingeniørprojekter med ledelsesmæssige færdigheder for at give arbejdende fagfolk konkurrencemæssige fordele i et hurtigt forandrede globale miljø. Som et internationalt hub af verdensklasse ingeniørprojekter er Dubai det perfekte sted at gennemføre et sådant program. Denne koncentration giver dig mulighed for at dække de dobbelte aspekter af at være en ingeniørchef, både som tekniker og forretningsekspert, og vil give dig en grundig baggrund inden for områder som organisationsadfærd, økonomi og regnskab samt faglig ekspertise.

Du vil gennemføre et studieprogram fra Saunders College of Business for at supplere de tekniske kurser, så du er godt rustet til at tage udfordringer og lede i sektoren.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Denne grad er særligt velegnet til studerende, der ønsker at studere på deltid, for dem, der er interesseret i at opdatere deres tekniske færdigheder, eller for dem, der ... [+]

Kandidatuddannelsen i maskinteknik er et 30-timers studieprogram. Det er meningen, at det skal være et terminal uddannelsesprogram designet til dem, der ønsker at blive førende inden for maskinteknik.

Denne grad er særligt velegnet til studerende, der ønsker at studere på deltid, for dem, der er interesseret i at opdatere deres tekniske færdigheder, eller for dem, der ikke er fokuseret på en forskningsorienteret Master of Science-afhandling. En konventionel afhandling kræves ikke for programmet. På den måde gennemfører eleverne en capstone-oplevelse, som kan være et designprojektledelseskursus, et velorganiseret og omhyggeligt valgt industrielt praktikophold eller et projekt med en papiroption. Et forskningsmetoder kursus kan også opfylde capstone oplevelsen.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Dette one-of-a-kind kandidatprogram vil hjælpe dig med at forberede dig til at omdanne din organisation ved at bruge innovation til at køre målbare resultater. Vores kand ... [+]

Transformation gennem ledelse.

Succes i dagens globale økonomi kræver, at organisationer har visionært lederskab, en 360-graders visning af kunderne og evnen til at formulere og gennemføre strategiske initiativer. Dette one-of-a-kind kandidatprogram vil hjælpe dig med at forberede dig til at omdanne din organisation ved at bruge innovation til at køre målbare resultater. Vores kandidater forudser fremtiden og ser muligheder for at placere deres organisationer - og dem selv - for at nå nye niveauer af succes i en verden i konstant forandring.

Kandidatuddannelsen i Service Ledelse og Innovation er tildelt efter en vellykket gennemførelse af 36 kredit timer med kulmination i en omfattende undersøgelse eller capstone projekt. Programmet gennemføres i en kombination af dag- og aftenklasser og onlineindlæring. Vores professorer i verdensklasse, der leverer klasser, er de samme som hos RIT NY og flyver ind for at levere programmet, så du får den mest opdaterede læringserfaring, som er lig med klassekammerater i USA. Yderligere undervisningsundervisning og opfølgningsunderstøttelse tilbydes gennem virtuelle klasseværelser / videokonferencer i Dubai og New York samtidig med Professorer.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Kandidatuddannelsen i elektroteknologi på RIT Dubai kombinerer teoretiske fundamentale såvel som praktiske aspekter i dette dynamiske felt og uddanner eleverne i praksis, ... [+]

Hurtigt udviklende globale teknologier ændrer måden vi lever på. Kandidatuddannelsen i elektroteknologi på RIT Dubai kombinerer teoretiske fundamentale såvel som praktiske aspekter i dette dynamiske felt og uddanner eleverne i praksis, metoder og avancerede teknikker. Du vil bygge på din erfaring med teknik og kan vælge at fokusere på to områder: Kommunikation eller Kontrolsystemer.

Den MS grad i Elektroteknologi er tildelt efter vellykket gennemførelse af et godkendt studieprogram, herunder kurser inden for områder som ingeniør matematik, kommunikation og kontrol.

Studerende har mulighed for at afslutte på enten afhandling, kandidatpapir eller omfattende eksamen mulighed. RIT Dubai tilbyder programmet i sin helhed i Dubai, men eleverne kan studere i udlandet eller overføre til hovedcampus i Rochester, New York, med forbehold for at opnå yderligere respektive krav og godkendelser.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Dette program er skabt til tankeledere, der er fascineret af det hurtigt voksende og ekstremt spændende område af byvidenskab og smarte byer. Det er særligt velegnet til ... [+]

Denne unikke og innovative kandidatgrad er den første af sin art i regionen og udforsker, hvilke byer der er, og hvad de kan være. Det går ud over begrebet en smart by til også at dække vigtige teknologiske, sociale og bæredygtige spørgsmål for at sikre en omfattende og holistisk tilgang til byerne i dag og i morgen. Dubai er verdens førende inden for smarte byer og byudvikling, og er det ideelle sted at studere et sådant program og se digitalisering i kraft.

Den graduate grad vil hjælpe dig med at opbygge og udvikle effektive, bæredygtige og samfundsbaserede byer og dyrke bevidsthed om de moderne byers, tværfaglige historie, byudvikling og planlægningsteori, byøkologi, demografi og anvendt problemløsning og forskning metoder.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
16 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Dette program forbereder deltagerne på vellykkede karrierer, der hjælper organisationer med at træffe bedre beslutninger gennem analyser. Det forbereder deltagerne til at ... [+]

PROGRAMVERSIGT

Dette program forbereder deltagerne på vellykkede karrierer, der hjælper organisationer med at træffe bedre beslutninger gennem analyser. Det forbereder deltagerne til at arbejde effektivt med komplekse, virkelige data og skabe værdi herfra. Programmet er baseret på en holistisk uddannelseserfaring, hvor teori og praksis er fuldstændigt interlaced gennem den fortsatte støtte fra offentlige og private partnere. Dette program vil være det eneste program i UAE, der sikrer, at kandidater er meget efterspurgte datatranslationere inden for branchen. Data Analytics programmet er designet til at være egnet til at arbejde enkeltpersoner.

Programmet giver deltagerne mulighed for at hjælpe organisationer med at øge effektiviteten af ​​deres aktiviteter og samle og fortolke data mere effektivt. Mens de forfølger deres mester, vil de også blive coachet for at gennemføre det, de lærer på arbejdspladsen, og give dem flere fremtidige muligheder. Programmet er omhyggeligt designet til at tage højde for alle niveauer af dataanalyse: fra at skabe en strategi og vision for organisationen mod store data, administration og sikring af dataene, opbygge passende infrastruktur til dataanalyse, dataanalyse og præsentation til intelligent beslutningstagning. Hvordan indsamles data og analyser til nye teknologier, herunder kunstig intelligens, virtuelle realiteter, robotik, maskinindlæring og andre felter indgår i programmet. Programmet er fælles designet med offentlige afdelinger som Smart Dubai og Dubai Data samt internationale førende organisationer på området. Det vil være første af sin art i UAE og vil tage højde for arbejdende individer... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk