Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

RIT Dubai blev grundlagt i 2008 og er en ikke-for-profit global campus af det anerkendte Rochester Institute of Technology i New York, en af ​​verdens førende teknologisk fokuserede universiteter med en storisk 185-årig historie.

RIT Dubai tilbyder højt værdsatte bachelor- og kandidatgrad i business og ledelse, teknik og computing. Studieordningen giver eleverne relevant erhvervserfaring gennem et innovativt kooperativt uddannelsesprogram, der hjælper eleverne til at skille sig ud i dagens yderst komplette arbejdsmarked.

RIT Dubai tilbyder amerikanske grader, og alle RIT's programmer er UAE akkrediteret. Studerende i RIT Dubai har også den enestående mulighed for at vælge at studere i udlandet på hoved campus i New York eller på en af ​​sine andre globale campuser

Excellence i uddannelse er RIT Dubai 's højeste prioritet, med en konkurrencedygtig og selektiv optagelsesproces for at sikre en engageret og forskelligartet elevkrop. Fakultetet består af fremragende professorer fra USA, Mellemøsten og rundt om i verden.

RIT Dubai er beliggende i Dubai Silicon Oasis, en teknologipark med over 900 virksomheder som SAP, Henkel, Schneider Electric, Fujitsu og Axiom.

Vores vision

RIT Dubai vil lede højere uddannelse i at forberede eleverne på vellykkede karriere i et globalt samfund.

Vores mission

RIT Dubai- samfundet engagerer og motiverer eleverne gennem stimulerende og samarbejdende oplevelser. Vores mission er at levere teknologibaserede uddannelsesprogrammer til personlig og faglig udvikling. Vi forfølger strengt nye og nye karriereområder. Vi udvikler og leverer læseplaner og forsker stipendier, der er relevante for nye teknologier og sociale forhold. Vores samfund er engageret i mangfoldighed og student centrethed og kendetegnes af vores innovative og samarbejdsvillige ånd. Interne og eksterne partnerskaber udvider vores elevernes erfaringsindlæring. RIT Dubai er forpligtet til gensidigt berigende relationer med alumner, regering, erhvervslivet og verdenssamfundet. Undervisning, læring, stipendium, lederskabsudvikling og studenters succes er vores centrale virksomheder.

Værdier

Studentcentrethed: Udviser adfærd, udfører pligter til en stilling og / eller træffer beslutninger, der demonstrerer og / eller understøtter elevernes betydning som universitetets primære valgkreds og / eller bidrager direkte til elevers succes.

Professionel udvikling og stipendium: Giver handlinger til løbende fremskridt og / eller forbedring i ens faglige eller faglige disciplin; som individuel bidragyder som holdmedlem og / eller som en organisatorisk leder.

Integritet og etik: Gør det, der kræves for at levere forpligtelser til institutionen, kollegiet eller divisionen og til valgkredse. Bygger personlig tillid og relationer inden for og uden for universitetet ved at gøre det, som han eller hun vil gøre, når det er lovet.

Respekt, Mangfoldighed og Pluralisme: Giver et højt serviceniveau til kolleger i RIT Dubai-samfundet. Behandler hver person med værdighed. Demonstrerer integration ved at inkorporere forskellige perspektiver til planlægning, adfærd og / eller vurdering af arbejdet i organisationen, afdelingen, kollegiet eller divisionen.

Innovation og fleksibilitet: Tilbyder og / eller tilskynder til nye ideer, der kan gøre afdelingen, college eller division en endnu bedre organisation. Åben til og tilpasser sig godt for at ændre sig.

Samarbejde og samarbejde: Bidrager til instituttets, divisionens eller kollegiets indsats som holdspiller. Fungerer godt sammen med andre uden for afdelingen for at opnå tværgående eller division mål og mål.

akkrediteringer

Placeringer

Dubai

RIT Dubai

Address
RIT Dubai
PO Box 341055
Techno Point Building, 1st Floor
Dubai Silicon Oasis

Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater
Telefonnummer
+971 4 371 2000

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig