Læs den officielle beskrivelse

DUBAI CAMPUS

Dubai campus sætter en atmosfære, der motiverer en studerende til at lære og udforske, og udlede fordele fra interaktioner med det multinationale studerende samfund af Dubai International Academic City (DIAC).

Den DIAC er et specialbygget campus udelukkende til gymnasier og universiteter. Det giver et enkelt sted for post sekundær uddannelse i Emirat samler 30 institutioner fra 13 forskellige lande, hvilket giver studerende og fakultetet, der kommer fra forskellige institutioner til at forbinde og lære af hinanden.

SP Jain indtager en hel enkeltstående bygning dækker cirka 60.000 kvadratfod, fordelt over tre etager.

Campus er bygget i en moderne måde, med hi-tech læringscentre, mock handel værelser, en up-do-date bibliotek, videokonference facilitet, en Reuters terminal og flere. Den in-campus cafeteria sammen med fødevarer Domstolen af ​​Akademisk City tilbyder multinationale køkken til de studerende.

Studerende deltager også i forskellige festivaler og tema arrangementer vært ved SP Jain og andre skoler i Akademisk City.

Hele miljøet giver de studerende en omfattende læreproces samt en chance for at forstå, hvad det betyder at være en global borger.

Ranking og anerkendelse

The Economist rangerer SP Jain i top 100 Fulltime MBA på verdensplan (2015) Forbes (USA) Placeret SP Jain # 10 i verden, bedste internationale etårige MBA 2015-2016.

Forbes (USA) Placeret SP Jain # 1 i Dubai, # 19 i verden, Forbes Best International Business School Rankings 2013-2014 Financial gange (UK) Klassificeret SP Jain i Top 1% handelshøjskoler i verden i 2011 & 2012

Akkreditering

Ungdomsuddannelse Kvalitet og Standards Agency, Australien

SP Jain er akkrediteret af ungdomsuddannelse Kvalitet og Standards Agency (TEQSA), Australien. Ved afslutningen af ​​programmet, er studerende tildelt med en australsk grad. Dette forbedrer i høj grad den internationale accept af graden, hvorved impulser til videregående uddannelse og karriere, globalt.

Viden og Human Development Authority (KHDA), regering Dubai, UAE

SP Jain er licenseret af videns- og menneskelig udvikling Authority (KHDA), regering Dubai, UAE De faglige kvalifikationer, der ydes af SP Jain og certificeret af KHDA indregnes i Emirate of Dubai, som alle offentlige og private enheder til alle formål.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

SP Jain School of Global Management Dubai

Master of Global Business (MGB) er en 16-måneder *, fuldtids kursus designet til at give kandidater dybdegående tværgående viden om erhvervslivet og en god forståelse af, ... [+]

Master of Global Business (MGB) er en 16-måneder *, fuldtids kursus designet til at give kandidater dybdegående tværgående viden om erhvervslivet og en god forståelse af, hvordan erhvervslivet fungerer i et globalt miljø. Kurset gør brug af en blended learning model, der omfatter simuleringer, gruppe-arbejde, den virkelige verden casestudier, så de studerende til beslægtede teoretiske aspekter af erhvervslivet til de praktiske udfordringer nutidens globale erhvervsledere.

Den 16-måneders kursus inkluderer 12 måneders akademiske studier efterfulgt af en obligatorisk 4 måneders praktik.

Valgfrie moduler: Logistik, Investment Banking, Marketing, International Business

Målgrupper ... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
16 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Arun Jaitley speech on