Læs den officielle beskrivelse

Det Forenede Arabiske Emiraters universitet (UAEU) er et omfattende, forskningsintensivt universitet, der tilmelder ca. 13.900 studerende, med mere end 900 fakulteter og 65.000 alumner, der har nøglepositioner inden for regering, industri, handel og alle forretningsområder i hele regionen. Internationale studerende og fakulteter, der repræsenterer mere end 65 lande, beriger og opliver campus og klasseværelser, mens de giver stimulerende kulturel mangfoldighed.

Som landets flagskibsuniversitet tilbyder UAEU et komplet sortiment af internationalt akkrediterede kandidater og bacheloruddannelser af høj kvalitet gennem sine ni colleges i næsten alle større discipliner.

Siden starten i 1976 har UAEU udviklet sig fra en undervisningsinstitution til et omfattende universitet med større vægt på en forskningsopgave.

Som en forskningsintensiv universitet arbejder UAEU sammen med sine partnere i branchen for at levere forskningsløsninger til udfordringer, som nationen og regionen står overfor. Ni forskningscentre af strategisk betydning for landet og regionen fremmer viden på kritiske områder.

Derudover videnskaben

UAEU tilbyder et fremragende fakultet, avanceret campus og et komplet udvalg af supporttjenester for studerende og tilbyder et levende læringsmiljø, der er uovertruffen i regionen. UAEU er et modent universitet med betydelige resultater og en klar bane for kontinuerlig forbedring med et mål om at blive anerkendt internationalt som et af verdens bedste universiteter.

Gymnasier

Det Forenede Arabiske Emiraters universitet har 9 separate colleges, ud over College of Graduate Studies og University College, der er vært for et omfattende udvalg af akademiske discipliner og afdelinger.

Besøg kollegiets sider for at lære mere.

University College

Vi er forpligtet til ekspertise gennem at skabe et levende læringsmiljø og tilbyde avancerede læringsfaciliteter.

College of Business and Economics

CBE er udstyret med dets effektive læringsmiljø, fremragende studieplaner for at hjælpe studerende med at opbygge deres fremtid.

College of Humanities and Social Sciences

Hos CHSS fremmer vi avanceret videnskabelig forskning, skaber stærke bånd til samfundet og konsoliderer arv og samfundstjeneste.

College for informationsteknologi

Vores kollegium er et ideelt sted, der plejer personlig, intellektuel og teknisk vækst, og vi er stolte af vores succesrige kandidater.

College of Engineering

Ingeniørhøjskolen tilbyder fremragende, internationalt gentagne programmer og stræber efter at opnå bæredygtighed på forskellige områder.

College of Education

Ved at tilbyde moderne undervisningsmetoder tilbyder College of Education programmer, der opfylder UAE's uddannelseskrav for at opbygge et karakteristisk kyndigt samfund.

College of Law

College of Law har en prestigefyldt status regionalt og leverer forskningsbaserede programmer til at imødekomme UAE-samfundets behov.

College for fødevarer og landbrug

CFA er forpligtet til studerendes succes og tilbyder akademiske programmer, der anvender kritisk tænkning for at erhverve studerende med de færdigheder, der kræves på det konkurrenceprægede jobmarked.

College of Science

Vi leverer et fremragende eksperimentbaseret læringsmiljø til at forberede kandidater udstyret med tekniske kvalifikationer og ekspertise i overensstemmelse med internationale standarder.

College for medicin og sundhedsvidenskab

Vi leverer et fremragende eksperimentbaseret læringsmiljø til at forberede kandidater udstyret med tekniske kvalifikationer og ekspertise i overensstemmelse med internationale standarder.

College of Graduate Studies

Vi tilbyder de bedste programmer og faciliteter til at hjælpe studerende med at opfylde deres ambitioner om at studere kandidatuddannelser. Vi tilbyder også forskellige fuld og delvis stipendier til forskellige programmer.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

UAEU United Arab Emirates University

Master of Social Work (MSW) -programmer forbereder kandidater til avanceret professionel praksis inden for et koncentrationsområde. ... [+]

Oversigt

Master of Social Work (MSW) -programmer forbereder kandidater til avanceret professionel praksis inden for et koncentrationsområde. MSW-programmet vil forberede UAEU-kandidater til at gå ind i arbejdsstyrken som specialiserede praktiserende læger og acceptere lederroller inden for områderne sundhed / mental sundhed, kriminel retfærdighed, anvendt forskning, politikanalyse, samfundsuddannelse, skoler og i planlægning og levering af sociale tjenester i andre områder. Master of Social Work består af 30 kredittimer specialiseret kursusarbejde og praksis for studerende med en bachelorgrad i socialt arbejde (BSW). MSW-programmet bifalder også studerende med en bachelorgrad i andre discipliner end socialt arbejde. For disse studerende vil studiet imidlertid bestå af grundlæggende kurser (30 studiepoengetimer) i år 1 og specialiseringskurser (30 studiepoengetimer) i år 2 i alt 60 studiepoeng timer.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Al Ain
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
UAEU United Arab Emirates University

Uddannelsesprogrammet ved Det Forenede Arabiske Emirater Universitet er praksisorienteret med det primære fokus på at forbedre viden, færdigheder og dispositioner for kan ... [+]

Oversigt

Uddannelsesprogrammet ved Det Forenede Arabiske Emirater Universitet er praksisorienteret med det primære fokus på at forbedre viden, færdigheder og dispositioner for kandidatstuderende. Programmet er designet til at imødekomme behovene hos skolelærere, rektorer og andre fagfolk i skolen, der er ivrige efter at fortsætte kandidatstudier for at forbedre deres præstationer. Det fokuserer på at forberede ledere, der vil engagere sig i skolereform gennem læseplanudvikling, beslutningstagning i skolen og samfundsopgave. Programmet er baseret på bedste internationale standarder, som vil hjælpe med til at lette den løbende forbedring af uddannelse i De Forenede Arabiske Emirater. Kandidatuddannelsen tilbyder tre spor: Pædagogisk lederskab, specialundervisning og læseplan og undervisning (engelsk, arabisk, islamiske studier, matematik, naturvidenskab og samfundsfag). UAEU College of Education betragtes som en pioner i Mellemøsten inden for forberedelse af læreruddannelse, demonstreret ved, at den har opnået international anerkendelse fra Center for Quality Assurance in International Education (CQAIE) i samarbejde med National Council for Accreditation of Teacher Education (NCATE) , henholdsvis i 2005 og 2010.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Al Ain
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
UAEU United Arab Emirates University

Engineering Management er processen med planlægning, organisering, personale, ledelse og indflydelse på mennesker og kontrol af aktiviteter, der har en teknologisk kompon ... [+]

Oversigt

Engineering Management er processen med planlægning, organisering, personale, ledelse og indflydelse på mennesker og kontrol af aktiviteter, der har en teknologisk komponent. Disse funktioner kræver grundlæggende færdigheder fra ingeniørledere til at styre sig selv, personale, teams, projekter, teknologier og globale spørgsmål af betydning. Disse krav, dels tekniske og dels forretningsrelaterede, kom Colleges of Engineering and Business and Economics sammen og lancerede programmet i 2006. Programmet fokuserer på produktudvikling, processtyring, Quality Engineering og Project management fra den tekniske side og ledelse, ledelse af tekniske innovationer, forsyningskæde, finansiering og beslutningstagning fra forretningssiden. Den således opnåede viden og færdigheder integreres gennem et handlingsprojekt.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
UAEU United Arab Emirates University

Master of Governance and Public Policy (MGPP) -graden sigter mod at formidle viden, færdigheder og analytisk kapacitet om rationel anvendelse af metoder, praktiske værktø ... [+]

Oversigt

Master of Governance and Public Policy (MGPP) grad sigter mod at give viden, færdigheder og analytiske evner om rationel anvendelse af metoder, praktiske redskaber og teknikker inden for offentlig forvaltning, herunder formulering, gennemførelse og evaluering af den offentlige orden i den dynamiske og komplekse æra af globaliseringen. Programmet kombinerer relevante moderne teorier, faglige færdigheder, praktisk viden, højt niveau forskningsfærdigheder og kritisk tænkning til at henvende sig til spørgsmålene om styring og politik ledelse i det nye årtusinde. MGPP uddanner eleverne med banebrydende færdigheder til at gennemføre åben, ansvarlig, lydhør og inkluderende ledelse for at imødegå de administrative, etiske, økonomiske, organisatoriske og politiske udfordringer i at levere overordnede offentlige tjenester og træffe effektive beslutninger.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Al Ain
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
UAEU United Arab Emirates University

MPA er det første AACSB-akkrediterede regnskabsprogram i GCC og MENA-regionen. Det henvender sig til praktiserende regnskabsfolk og ledere, der har valgt den professionel ... [+]

Oversigt

MPA er det første AACSB-akkrediterede regnskabsprogram i GCC og MENA-regionen. Det henvender sig til praktiserende regnskabsfolk og ledere, der har valgt den professionelle vej, og som gerne vil videreføre deres uddannelse med en kandidatgrad i regnskab. Programmet dækker meget bredere regnskabsområder end nogen af de andre professionelle regnskabscertificeringer, der har tendens til at være snævert specialiserede. Derudover udvikler den personlige og forretningsmæssige kompetencer (teknisk og ikke-teknisk) for kandidater og giver dem et fremragende fundament for succesrige professionelle karrierer. Graden vil også være en naturlig rute til en doktorgrad for erhvervsadministration (DBA).... [-]

Forenede Arabiske Emirater Al Ain
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

UAEU United Arab Emirates University

Kandidatuddannelsen i elektroteknik giver avancerede studiemuligheder for elektriske ingeniører. Programmet inkluderer valgfrie kurser, der giver studerende mulighed for ... [+]

Oversigt

Kandidatuddannelsen i elektroteknik giver avancerede studiemuligheder for elektriske ingeniører. Programmet inkluderer valgfrie kurser, der giver studerende mulighed for individuelt at skræddersy deres programmer til at give vægt på en bestemt specialisering (f.eks. Magt, kontrol, kommunikation osv.). Studieområder inkluderer kraftsystemer, kraftelektronik, elektronik, kontrolsystemer, computerteknik og kommunikationssystemer. Programmet har en speciale og ikke-speciale muligheder. Programmet giver kandidaterne alle de nødvendige evner til at forfølge i et ph.d.-program og / eller aktivt deltage i styring og vedligeholdelse af nye teknologiske innovationer samt involvering i udvikling og design af nye produkter. Andre mål inkluderer etablering af stærke tovejsrelationer med den lokale industri og statslige virksomheder, ud over at fremme videnskabelig forskning og udvikling (R... [-]

Forenede Arabiske Emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
UAEU United Arab Emirates University

Dette kandidatprogram dækker forskellige civilingeniørdiscipliner, herunder konstruktionsteknik, geoteknisk ingeniørarbejde, konstruktionsstyring, motorvej og transport, ... [+]

Oversigt

Dette kandidatprogram dækker forskellige civilingeniørdiscipliner, herunder konstruktionsteknik, geoteknisk ingeniørarbejde, konstruktionsstyring, motorvej og transport, vandressourcer, miljøteknik og landmåling. Nødvendigheden af at opretholde den nationale udvikling stiller stigende krav til regeringen og den private sektor for at sikre en passende infrastruktur, transportnet, bolig- og industrikomplekser. For at hjælpe med at imødekomme disse krav er programmet designet til at give samfundet og industrien en fremragende national arbejdskraft og højt kvalificerede civile ingeniører til en bæredygtig udvikling af landet. Programmet vil træne studerende, der har til hensigt at forfølge deres ph.d. i civilingeniør. Kandidater i programmet vil give forbindelsen mellem fremskridtene inden for civilingeniørvidenskab og tilsvarende applikationer.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
UAEU United Arab Emirates University

M.Sc. i kemi-programmet sigter mod at give muligheder for top UAE og internationale studerende til at forfølge kandidatuddannelse af høj kvalitet inden for kemi. ... [+]

Oversigt

M.Sc. i kemi-programmet sigter mod at give muligheder for top UAE og internationale studerende til at forfølge kandidatuddannelse af høj kvalitet inden for kemi. Programmet er bygget på viden dybde og avanceret forskning for at forberede kandidater til udfordrende job i flere sektorer. Dette opnås ved at tilbyde et velafbalanceret pensum baseret på veldesignede teoretiske kurser og give muligheder og midler til avanceret forskning på meget vigtige områder, hvor store videnskabelige og teknologiske udfordringer løses. Institut for Kemi er veletableret med hensyn til forskningsfaciliteter, der muliggør avanceret kvalitetsundersøgelse under tilsyn af fakultetsmedlemmer med et bredt spektrum af forskningsinteresser. Forskningsinteresser dækker alle de traditionelle områder inden for kemi, analytisk, organisk, uorganisk, fysisk og biokemi ud over tværfaglige forskningsområder såsom bioanalytisk, petroleum, materialer, miljø, farmaceutisk og computerkemi. Programmet er designet med betydelig fleksibilitet ved at acceptere heltids- som deltidsstuderende og tilbyde aften såvel som weekend-kurser. Modelstudieplanen er at afslutte det krævede teoretiske kursusarbejde (24 studiepoengstimer) og speciale (6 studiepoeng) inden for to år for en fuldtids kandidat og tre år for en deltids kandidat.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
UAEU United Arab Emirates University

Målet med dette program er at studere kemiske ingeniører på kandidatniveau, som er meget kvalificerede til en givende erhvervserfaring. Kandidater kan vælge at arbejde i ... [+]

Oversigt

Målet med dette program er at studere kemiske ingeniører på kandidatniveau, som er meget kvalificerede til en givende erhvervserfaring. Kandidater kan vælge at arbejde i den kemiske, petrokemiske eller biokemiske industri, fortsætte til andre grader eller deltage i konsulent / ordregivende virksomheder. Potentielle studerende skal være motiverede til at søge livslang læring og faglig udvikling og være i stand til at blive fagfolk og ledere inden for den globale kemiske, petrokemiske og biokemiske industri. (Den samlede kredittid er 30 for disse og 33 for ingen teser).

ProgrammålAt generere kandidater med høj kompetence i grundlæggende og anvendte begreber inden for kemiteknik.At give muligheder for at tackle industrielt vigtige problemer og foreslå og undersøge mulige løsningerAt skabe et miljø, hvor studerende kan omfatte social og personlig udvikling.At motivere de studerende til at søge livslang læring og faglig udviklingAt styrke de studerendes anerkendelse og forståelse af det faglige og samfundsmæssige ansvar, der er forbundet med at arbejde i branchen.At udvikle computerteknikker og skriftlige og mundtlige kommunikationsevner.At kultivere innovation og iværksætteri gennem dybere forståelse og avanceret viden om kemitekniske principper og operationer.Program læringsresultater... [-]
Forenede Arabiske Emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
UAEU United Arab Emirates University

Institut for Psykologi ... [+]

Oversigt

Institut for Psykologi

ProgrammålAt give studerende avanceret viden om den aktuelle udvikling inden for klinisk psykologi.At træne studerende i anvendelse af klinisk viden til at løse psykologiske problemer.At uddanne studerende til at handle uafhængigt i planlægning og implementering af opgaver på et professionelt niveau.At gøre det muligt for studerende at kommunikere kliniske problemer og konklusioner klart til alle involverede parter.At give de studerende viden, der sætter dem i stand til at udføre klinisk forskning under minimal tilsyn.Program læringsresultater

Efter vellykket gennemførelse af dette program vil eleverne kunne:

Demonstrere klinisk viden, der er kulturelt forsvarlig og relevant for professionel og etisk praksis inden for mental sundhed.Foretag korrekt psykologisk vurdering.Diagnosticere kunders kliniske problemer med DSM / ICD med succes.Opret passende behandlingsplaner for forskellige psykologiske lidelser.Anvend terapeutiske færdigheder for at hjælpe klienter (enkeltpersoner og grupper) med at overvinde deres psykologiske lidelser.Kommuniker omfattende og forståelige psykologiske rapporter til alle involverede parter.Anvende passende metode til at udføre forskning inden for klinisk psykologi.Gradskrav... [-]
Forenede Arabiske Emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
UAEU United Arab Emirates University

Afdelingen for arkitekturteknik tilbyder en kandidatgrad i arkitektonik til studerende med interesse i design, konstruktion og drift af højtydende bygget miljø. MSc-grade ... [+]

Oversigt

Afdelingen for arkitekturteknik tilbyder en kandidatgrad i arkitektonik til studerende med interesse i design, konstruktion og drift af højtydende bygget miljø. MSc-graden forbereder de studerende til specialiserede roller i erhvervspraksis samt til avanceret studie på doktorgradsniveau. Programmet inkluderer streng arkitekturteknikarbejde om emner relateret til bygningsvidenskab, ingeniørsystemer, bæredygtig udvikling og højtydende design på forskellige skalaer i det byggede miljø. Programmet kulminerer i enten et forskningsbaseret projekt eller en speciale. Ansøgere forventes at have bacheloruddannet arkitektonisk eller arkitektonisk baggrund, enten med en BSc-grad i arkitektonisk ingeniørarbejde fra UAE University eller tilsvarende inden for et nært beslægtet område.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
UAEU United Arab Emirates University

Programmet Master of Science in Physics er designet til at tjene og understøtte UAEs strategiske behov inden for forskellige områder, der inkluderer, men er ikke begrænse ... [+]

Oversigt

Programmet Master of Science in Physics er designet til at tjene og understøtte UAEs strategiske behov inden for forskellige områder, der inkluderer, men er ikke begrænset til, kerneenergi, halvlederindustri, medicinsk fysik, luftfartsindustri, nanofysik og nanoteknologi. Programmet sigter mod at forberede sine kandidater til faglige og ledende stillinger i industrielle, uddannelsesmæssige og statslige institutioner.

ProgrammålEn robust baggrund i koncepter og løse færdigheder i grundlæggende fysik.Evnen til at forske i et emne i nutidig fysik.Evnen til at kommunikere finder.Program læringsresultater

Efter vellykket gennemførelse af dette program vil eleverne kunne:... [-]

Forenede Arabiske Emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
UAEU United Arab Emirates University

Kandidater fra kandidatgraden i havebrug er meget efterspurgt på det nuværende jobmarked. De erhvervspositioner, der kan udfyldes af kandidaterne i dette foreslåede progr ... [+]

Oversigt

Kandidater fra kandidatgraden i havebrug er meget efterspurgt på det nuværende jobmarked. De erhvervspositioner, der kan udfyldes af kandidaterne i dette foreslåede program inkluderer, men er ikke begrænset til, gartnerearkitekter og designere, byhortikologer, forskningsassistenter og universitetsinstruktører, blandt mange andre. Studerende kan fokusere deres undersøgelse inden for områderne havebrug, agroøkologi, bioteknologi, avl, afgrødsfysiologi, afgrødeproduktion, mineralernæring, modellering og kvantitativ gartneri, plantevækst og udvikling, fysiologi efter høst, genforhandling / restaurering, samt bæredygtig vandforvaltning.

ProgrammålAt forberede fremtidige ledere til industri, erhvervsliv og offentlige myndigheder.At forberede de studerende til ph.d.-programmer inden for forskellige discipliner inden for gartneri.At uddanne studerende i tværfaglige programmer med vægt på at nå karrieremål og målsætninger.At kandidatstuderende, der er konkurrencedygtige på nationale og internationale jobmarkeder.At styrke de studerendes evner inden for videnskabelig metode til indsamling, resumé og analyse af forskningsdata.At forberede de studerende til at engagere sig i højniveau, gartneri problemløsning.At træne studerende til at imødekomme jobkrav, forbedre færdigheder og til at forfølge livslang læring.Program læringsresultater... [-]
Forenede Arabiske Emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
UAEU United Arab Emirates University

Programmet Master of Science in Information Security, der tilbydes af College of Information Technology, er designet til at udvikle ekspertise inden for ledelse og operat ... [+]

Oversigt

Programmet Master of Science in Information Security, der tilbydes af College of Information Technology, er designet til at udvikle ekspertise inden for ledelse og operationer inden for informationssikkerhed. Programmet er rettet mod at imødekomme det voksende behov for specialister inden for informationsteknologi inden for informationssikkerhed. Programmet giver kandidater dybdekurser designet til at forbedre deres færdigheder og viden inden for informationssikkerhed samt bredde informationsteknologikurser. Programmet leverer den nødvendige tekniske og ledelsesmæssige ekspertise til planlægning, erhvervelse, drift, styring og evaluering af en organisations driftssikkerhedssystem. Studerende, der er tilmeldt dette program forventes at forfølge en studieplan for at sikre faglig kompetence og bredde i viden inden for informationssikkerhed. Vægten af denne specialisering er at anvende velprøvd og innovativ praksis til opbygning af industristandard sikre systemer, applikationer og netværk. Dette program er til meget motiverede grupper af arbejdende fagfolk og nyere kandidater til bachelorgrad. Programmet er designet til at formidle viden og udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at imødekomme de nuværende og fremtidige behov for informationssikkerhed hos regeringen og virksomhedsorganisationer, samt forberede de studerende til at forfølge en ph.d. inden for informationssikkerhed eller beslægtede områder.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
UAEU United Arab Emirates University

College of Information Technology tilbyder kandidatuddannelsen i informationsteknologiledelsesprogram, der producerer kandidater, der har en grundig forståelse af informa ... [+]

Oversigt

College of Information Technology tilbyder kandidatuddannelsen i informationsteknologiledelsesprogram, der producerer kandidater, der har en grundig forståelse af informationssystemer og teknologier sammen med relevante ledelses-, kommunikations- og beslutningsevner. Studerende lærer, hvordan man integrerer informationssystemteknologikompetence og ledelsesfærdigheder for effektivt at implementere organisatoriske løsninger. Denne kombination af avanceret teknisk viden og ledelsesfærdigheder med organisationsstrategien sætter kandidaterne til dette program i stand til at lykkes som IT-ledere og tekniske eksperter.

ProgrammålUdvikle dybdegående viden om informationssystemer og teknologier.Integrer informationssystemteknologikompetence og ledelsesfærdigheder for effektivt at implementere organisatoriske løsninger.Led IT-projekter og tag en vigtig rolle i opbygningen af morgendagens økonomi.Forbedre deres færdigheder og udvide deres viden til livslang læring og faglig vækst.Program læringsresultater... [-]
Forenede Arabiske Emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
UAEU United Arab Emirates University

Institut for Fødevarevidenskab foreslår kandidatuddannelse i fødevarevidenskab, der giver de studerende mulighed for at få avanceret viden relateret til fødevarekvalitet ... [+]

Oversigt

Institut for Fødevarevidenskab foreslår kandidatuddannelse i fødevarevidenskab, der giver de studerende mulighed for at få avanceret viden relateret til fødevarekvalitet og sikkerhed, fødevarekemi og -analyse, fødevareforarbejdning og -teknik samt innovative og funktionelle fødevarer. Masterprogram i fødevidenskab er designet til at styrke og styrke den studerendes viden om videnskabelige principper og processer, der bruges til at fremstille sikre og fødevarer af høj kvalitet. Programmet vil give en videnskabsbaseret faglig uddannelse, der omfatter klasselære teori, praktisk forskning og dens anvendelse. Studerende får en mulighed for at studere teoretiske og anvendte aspekter af madens videnskab, teknologi og teknik omfattende. En dybdegående forståelse af videnskab, som det gælder fødevarer, vil hjælpe studerende med interesse i karriere- og teknisk uddannelse, til at forstå fødevareindustrien samt madlavning i deres daglige liv. Dette program er designet til at producere ekspert madvidenskab postgraduate med viden og færdigheder til at udvikle og yderligere udmærke sig i den professionelle verden.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
UAEU United Arab Emirates University

Maskinteknik er en af de bredeste og ældste teknikgrene og kan kræve arbejde, der spænder fra design og fremstilling af meget fine og følsomme instrumenter med mikro- og ... [+]

Oversigt

Maskinteknik er en af de bredeste og ældste teknikgrene og kan kræve arbejde, der spænder fra design og fremstilling af meget fine og følsomme instrumenter med mikro- og nanovægt til design og fabrikation af enorme kraftværker. ME-programmet lægger vægt på en grundlæggende tilgang til teknik, hvor den studerende lærer at identificere behov, definere problemer og anvende grundlæggende principper og teknikker for at få en løsning. Denne filosofi er indarbejdet i klasseværelsets forelæsninger, laboratorieaktiviteter, designprojekter og forskning. ME-kandidater forventes at beskæftige sig med bevægelige enheder og komplekse systemer. Studerende lærer om materialer, design, fremstilling, fast- og væskemekanik, termodynamik, varmeoverførsel, kontrol og instrumentering for at forstå mekaniske systemer. Specialiserede ME-emner inkluderer energikonvertering, energistyring, aircondition, turbomaskineri, kompositmaterialer og materialebehandling, forbrænding, brudmekanik, udvalgte emner inden for mekatronik og vibration, styringsteknik, introduktion til robotik, udvalgte emner i fremstilling og design, vedligeholdelsesteknik, biomekanik og udvalgte emner inden for bioingeniørarbejde. (Den samlede kredittid er 30 for specialet og 33 for ingen speciale).... [-]

Forenede Arabiske Emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
UAEU United Arab Emirates University

M.Sc. i matematiske videnskaber er et 30 kredit-timers program, der tilbydes både fuld og deltid inden for Institut for Matematiske Videnskaber. Studerende er forpligtet ... [+]

Oversigt

M.Sc. i matematiske videnskaber er et 30 kredit-timers program, der tilbydes både fuld og deltid inden for Institut for Matematiske Videnskaber. Studerende er forpligtet til at gennemføre 24 kredit timer med kurser ud over 6 kredit timer tildelt til forskning og afslutningen af en M.Sc. afhandling. Kursusarbejdet inkluderer 4 kredit timer med College of Science-krav (etik, forskningsmetoder og statistik), 3 grundlæggende matematikforløb og 2 afdelingsseminarer (i alt 11 kredittimer) ud over 3 valgfrie kurser (9 kredittimer), der tillader den studerende skal specialisere sig i ethvert specifikt emne relateret til ren eller anvendt matematik. Studerendes fremskridt overvåges af en forskervejleder (og co-vejledere) og et afhandlingsudvalg. Programmet er et gebyrbaseret program, der er åbent for alle studerende, der opfylder adgangskravene.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
UAEU United Arab Emirates University

M.Sc. i miljøvidenskab er et 30 kredit-timers program, der tilbydes både fuld og deltid inden for Biologisk afdeling. Studerende er forpligtet til at gennemføre 24 kredit ... [+]

Oversigt

M.Sc. i miljøvidenskab er et 30 kredit-timers program, der tilbydes både fuld og deltid inden for Biologisk afdeling. Studerende er forpligtet til at gennemføre 24 kredit timer med kurser ud over 6 kredit timer tildelt til forskning og afslutningen af en M.Sc. afhandling. Kursusarbejdet inkluderer 4 kredit-timer med College of Science-krav (etik, forskningsmetoder og statistik), 10 kredittimer med grundlæggende miljøvidenskabelige kurser og valgfrie kurser (10 studiepoengstimer), der giver den studerende mulighed for at specialisere sig i ethvert specifikt emne, der vedrører miljø videnskaber. Studerendes fremskridt overvåges af en forskervejleder (og co-vejledere) og et afhandlingsudvalg. Programmet er et gebyrbaseret program, der er åbent for alle studerende, der opfylder adgangskravene.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
UAEU United Arab Emirates University

M.Sc. i molekylærbiologi og bioteknologi er en 30 kredit time, der tilbydes både fuld- og deltid inden for Biologisk Institut. Studerende er forpligtet til at gennemføre ... [+]

Oversigt

M.Sc. i molekylærbiologi og bioteknologi er en 30 kredit time, der tilbydes både fuld- og deltid inden for Biologisk Institut. Studerende er forpligtet til at gennemføre 24 kredit timer med kurser ud over 6 kredit timer tildelt til forskning og afslutningen af en M.Sc. afhandling. Kursusarbejdet inkluderer 5 kredit timer med College of Science-krav (Graduate Seminar, Etik, Forskningsmetoder og Statistik), 10 studiepoeng på 4 kernekurser i molekylærbiologi og bioteknologi ud over 9 studiepoeng intercollege (College of Science og College of Medicine valgfag, der giver den studerende mulighed for at specialisere sig i ethvert specifikt emne relateret til molekylærbiologi og / eller bioteknologi. Studerende kan tage op til 6 kredittimer valgfrie kurser, der tilbydes af CMHS. Studerendes fremskridt overvåges af en forskervejleder (og co-vejledere) og et afhandlingsudvalg. Programmet er et gebyrbaseret program, der er åbent for alle studerende, der opfylder adgangskravene.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
UAEU United Arab Emirates University

Målet med dette program er at uddanne kandidatniveau-petroleumsingeniører, der er meget kvalificerede til en givende erhvervserfaring. Kandidater kan vælge at arbejde i p ... [+]

Oversigt

Målet med dette program er at uddanne kandidatniveau-petroleumsingeniører, der er meget kvalificerede til en givende erhvervserfaring. Kandidater kan vælge at arbejde i petroleumsindustrien, fortsætte til andre grader på niveau eller tilslutte sig konsulent / ordregivende virksomheder. Potentielle studerende skal være motiverede til at søge livslang læring og faglig udvikling og være i stand til at blive fagfolk og ledere inden for den globale olieindustri. (Den samlede kredittid er 30 for disse og 33 for ingen teser).

ProgrammålAt generere kandidater med stor kompetence i grundlæggende og anvendte begreber inden for petroleumsteknik.At give muligheder for at tackle industrielt vigtige problemer og foreslå og undersøge mulige løsninger.At skabe et miljø, hvor studerende kan omfatte social og personlig udvikling.At motivere de studerende til at søge livslang læring og faglig udviklingAt styrke de studerendes anerkendelse og forståelse af det faglige og samfundsmæssige ansvar, der er forbundet med at arbejde i branchen.At udvikle computerteknikker og skriftlige og mundtlige kommunikationsevner.At kultivere innovation og iværksætteri gennem dybere forståelse og avanceret viden om Petroleum Engineering-principperne og driften.Program læringsresultater... [-]
Forenede Arabiske Emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
UAEU United Arab Emirates University

Fjernfølsomhed og geografisk informationssystemer Master of Science-program ved UAE University er de første af sin art i regionen. Det er designet til at give dig den teo ... [+]

Oversigt

Fjernfølsomhed og geografisk informationssystemer Master of Science-program ved UAE University er de første af sin art i regionen. Det er designet til at give dig den teoretiske baggrund og praktiske færdigheder til at starte eller fremme din karriere inden for fjernfølelse og GIS. Vores læseplan er specifikt udviklet til at passe studerende med forskellig akademisk baggrund og erhverv. Der kræves ingen forudgående fjernmåling eller GIS-oplevelse for at udmærke sig i programmet. (Den samlede kredittid er 30 for disse og 34 for ingen teser).

ProgrammålDiskuter den teoretiske baggrund og praktiske færdigheder til en karriere inden for Remote Sensing eller GIS.Identificere de seneste fremskridt inden for Remote Sensing, GIS og GNSS relaterer det til videnskabelig forskning og dets rolle i samfundet.Anvend analytiske og rumlige tænkningskompetencer, der er nødvendige for vellykket brug af teledetektion og GIS til løsning af rumlige problemer.Program læringsresultater... [-]
Forenede Arabiske Emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
UAEU United Arab Emirates University

Master of Science i software engineering, der tilbydes af College of Information Technology er designet til at udvikle teknisk og ledelsesmæssig ekspertise inden for soft ... [+]

Oversigt

Master of Science i software engineering, der tilbydes af College of Information Technology er designet til at udvikle teknisk og ledelsesmæssig ekspertise inden for software engineering. Programmet fokuserer på at imødekomme de voksende behov hos softwareingeniører. Studerende erhverver solide fundamenter i teori og praksis i software engineering, med dyb eksponering for den nyeste teknologi inden for softwareudviklingsprocesser, -metoder og værktøjer. Programmet er designet til at formidle viden og udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at imødekomme de nuværende og fremtidige informationsteknologiske behov hos regeringer og virksomhedsorganisationer, samt for at forberede de studerende til ph.d. uddannelser inden for it og beslægtede områder. Teamarbejde fremhæves i hele læseplanen for at give de studerende essentielle færdigheder for at være succesrige softwareteknikere. Programmet er beregnet til stærkt motiverede grupper af arbejdende fagfolk og nyere kandidater til bachelorgrad.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
UAEU United Arab Emirates University

Water Resources Master Program (WRMP) er et tværfagligt kandidatprogram, der tilbyder en kandidatgrad, der adresserer alle områder af vand. Programmet accepterer både stu ... [+]

Oversigt

Water Resources Master Program (WRMP) er et tværfagligt kandidatprogram, der tilbyder en kandidatgrad, der adresserer alle områder af vand. Programmet accepterer både studerende på heltid og deltid siden starten i september 1999. WRMP tilbyder speciale og ikke-specialefunktioner. Studerende med mulighed for speciale skal gennemføre 30 CH for eksamen. mens ikke-speciale mulighed studerende har brug for at gennemføre 33 CH for at gå videre. WRMP dækker forskellige aspekter, der er relateret til vandressourcer, herunder (men ikke begrænset til) Integreret vandressourcestyring og bæredygtighed, grundvandshydrologi, overfladevandhydrologi, forurening underjordisk hydrologi, vandkvalitet, risikovurdering, miljøteknik og -beskyttelse, vurdering af miljøpåvirkninger, vand Videnskab og teknologi, hydrologisk og hydrogeologisk modellering, vand- og spildevandsrensning, vandafsaltning, vand- og kystsystemer, genanvendelse af vand, vandinfrastruktur, planlægning og vurdering af vandressourcer ved hjælp af GIS og fjernbetjening og vandøkonomi og politik. Deltagelse af flere eksperter fra forskellige universitetskolleger er i overensstemmelse med programmets tværfaglige karakter og bringer dyb viden om enorme praktiske anvendelser relateret til vandressourcer.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Sheik Khalifa Bin Zayed St - United Arab Emirates University
Al Ain, Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater