United Arab Emirates University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til De Forenede Arabiske Emirater Universitet (UAEU) - Det første og fremmest omfattende nationale universitet i De Forenede Arabiske Emirater. Grundlagt i 1976 af den nu afdøde Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan, UAEU er en omfattende, forskning-intensive universitet tilmelding ca. 14.000 Emirati og internationale studerende. Som UAE flagskib universitet, UAEU tilbyder et komplet sortiment af akkrediteret, høj kvalitet kandidat og bachelor-programmer gennem ni Colleges: Virksomhedsledelse og Økonomi; Uddannelse; Ingeniørvirksomhed; Fødevarer og Landbrug; Humaniora og samfundsvidenskab; DET; Lov; Medicin og Sundhedsvidenskab; og videnskab. Med en fornem international fakultet, state-of-the art nye campus, og komplet udvalg af studerende supporttjenester, UAEU tilbyder en stue-læringsmiljø, der er uovertruffen i UAE.

Som et forsknings-intensive universitet i internationalt format, UAEU arbejder med sine partnere i industrien til at levere forskning løsninger på udfordringer, som nationen, regionen og verden står over for. Universitetet har etableret forskningscentre af strategisk betydning for landet og regionen, som er mere viden på kritiske områder, der spænder fra vandressourcer til kræftbehandling. UAEU er i øjeblikket rangeret nummer et forskning universitet i GCC, nummer to i den arabiske verden, og # 385 globalt.

UAEU faglige programmer er blevet udviklet i samarbejde med arbejdsgiverne, så vores kandidater er i høj efterspørgsel. UAEU alumner holde nøglepositioner i industri, handel, og regeringen i hele regionen. Vores fortsatte investeringer i faciliteter, tjenester og personale sikrer, at UAEU vil fortsætte med at tjene som en model for innovation og kvalitet.

Vision, mission, værdier og mål

Vision

"Lederskab og ekspertise inden for videregående uddannelse og videnskabelig forskning på regionalt og internationalt plan."

Mission

"Gør et positivt bidrag til fremme af De Forenede Arabiske Emirater ved at forberede kandidater til fremtidig ledelse, der giver uddannelse af høj kvalitet, der lever op til internationale standarder, udvikling af forskning løsninger på områder strategiske til nationen, og samarbejde effektivt med andre organisationer for at fremme viden i samfundet. "

Værdier

Selv om vision og mission ved Universitetet kan ændre sig over tid, er vi styret af en række grundlæggende principper og værdier:

Respekt Værdier, kulturarv og kulturel mangfoldighed: Vi respekterer dybt rodfæstede værdier og den rige arv af UAE og søge at opretholde dem. Vi også respektere forskellighed i kulturer og udtalelser. Integritet og gennemsigtighed: Vi overholder de højeste etiske principper og forpligter os til at arbejde med integritet og gennemsigtighed for at opnå retfærdighed og fremme institutionel tillid, troværdighed og ansvarlighed. Ånd Teamwork: Vi støtter hinanden på arbejdet gennem samarbejde og teamwork, og værdi den givende og kreativt miljø, at det producerer. Ledelse og livslang læring: Vi fremme og støtte innovation, initiativ, topkvalitet og stræben efter bedste internationale praksis; Vi værdsætter fokus på studerende succes, livslang læring og deling af viden. Effektivitet i beslutningsprocesser: Vi er forpligtet til at basere vores beslutninger og planer på dokumentation og analyse, og vedtagelse af effektive systemer og procedurer. Effektiv Kommunikation: Vi er forpligtet til effektiv kommunikation, gennem en række forskellige kommunikationsmetoder, med alle vores interessenter (medarbejdere, studerende, samarbejdspartnere, leverandører og de ​​lokale og internationale samfund).

Mål

Forberede kandidater til at være pionerer og ledere i deres områder af specialisering. Udvikle videnskabelig forskningskapacitet og innovation inden for områder af regional og national betydning. Opnå akademisk ekspertise i overensstemmelse med akademisk akkreditering og institutionelle akkrediteringsstandarder. Fremme universitetets rolle i overførslen af ​​viden og færdigheder til at tjene samfundet. Sørg for, at de administrative tjenester leveres med en høj standard for kvalitet, effektivitet og gennemsigtighed.

HVORFOR VÆLGE UAEU?

 1. Excellence

Hos UAEU vi fokus på kvaliteten af ​​lærerig oplevelse for hver elev. UAEU s "excellence dagsorden" involverer alle aspekter af universitetet. Her finder du de fineste fakultet i nationen, at den mest avancerede teknologi i regionen og de mest moderne og attraktive campus faciliteter findes overalt. Vores vedholdende fokus på kvalitet sikrer, at din uddannelse er højt respekteret, både nationalt og internationalt, og at du vil forlade universitetet fuldt udstyret til faglig og personlig succes.

 1. international anerkendelse

Baseret på vores internationale omdømme, beskæftigelsesegnethed af vores kandidater, og vores forskning produktivitet, UAEU fortsætter med at rangere blandt de bedste af verdens universiteter. QS, en London-baseret international ranking af verdens førende universiteter, satser UAEU som nummer et i nationen og nummer 385 i verden. QS indeholder også UAEU på sin liste over top 50 verdens universiteter, der er blevet grundlagt inden for de seneste 50 år.

 1. Beskæftigelsesegnethed af vores kandidater

Da vores programmer er designet i samarbejde med arbejdsgiverne, er vores kandidater meget efterspurgt af både private og offentlige enheder. Vores akademiske programmer omfatter ikke bare klasseværelset teori, men også praktiske praktik og forskning erfaringer. Vores kandidater konsekvent oplever, at deres hands-on erfaring giver dem begge med de praktiske færdigheder, som arbejdsgiverne værdsætter og med de forbindelser og relationer, der er en vigtig del af karrieren-building proces.

 1. En støttende studiemiljø

UAEU er forpligtet til at yde den støtte for at sikre, at alle studerende kan blive en succes. Vores support omfatter rådgivning, sundhedspleje, IT-support, støtte handicap, karriere tjenester, finansiel støtte for internationale studerende tjenester, alumni-tjenester, en studerende succes center og en elevråd. Uanset de forhindringer, du møder på vejen, er der altid en mentor, en rådgiver eller en rådgiver i nærheden til at hjælpe. Hver elev er forsynet med en individuel faglig rådgiver til at hjælpe med de kritiske beslutninger og valg, du står langs vejen til akademiske og karriere succes.

 1. En Vibrant Living Miljø

Vores mål er ikke kun at give de studerende en fremragende grad kvalifikation, men også for at sikre, at du har det sjovt undervejs. Vores studerende kommer fra mere end 50 lande, så du vil interagere med og lære af folk af forskellige kulturelle baggrunde. Universitetet tilbyder et væld af fritidsaktiviteter og livsforbedrende erfaringer til at berige dit universitet oplevelse, og med mere end 50 klubber og foreninger på UAEU, er der ingen mangel på muligheder for at have det sjovt uden for forelæsninger og til at få venner. UAEU campus er et ægte fællesskab med flere caféer og restauranter, detailhandel og bank-faciliteter, lyse, moderne campus boliger, og ekstraordinære atletisk og rekreative faciliteter.

 1. En Magnificent Ny Campus

Den nye UAEU campus er udstyret med den mest moderne arkitektur, zoner for specialiserede forskningscentre, banebrydende it-netinfrastruktur, klasseværelser og laboratorier, der er udstyret med den nyeste udstyr og instruktions-teknologi til at forbedre elevernes læring. Der er også en ekspansiv bibliotek tilbyder enorme fysiske og elektroniske ressourcer, to verdensklasse sundhed klubber udstyret med nyeste fitness-udstyr, to olympiske størrelse svømmebassiner, samt tennis, basketball og badmintonbaner.

 1. banebrydende forskning

Den UAEU er nationens førende forskning universitet. Vi er ikke kun overføre viden til vores elever, men gennem vores skoler og forskningscentre vi med til at skabe ny viden, arbejde på at udvikle nye behandlinger for kræft, producere ny teknologi til adressering af verdens energibehov og udvikle nye teknikker til at øge den globale fødevareforsyning . Hvert år vores historikere og arkæologer hjælper til at opdage og vurdere historiske artefakter vedrørende resultater og kultur af de mennesker fra denne del af verden. Som UAEU studerende, vil du have mulighed for at arbejde side om side med internationalt kendt forskningsfakultet på disse spændende projekter.

 1. Frivilligt arbejde

Som UAE nationale universitet, UAEU anerkender ansvar universitetet og vores kandidater til at bidrage til velfærd det bredere samfund. Vi opfordrer vores studerende og ansatte til at give noget tilbage til samfundet gennem civilt engagement, offentlig service og forskning. Universitetet hjælper eleverne forbinde med frivillige og samfundstjeneste organisationer i den studerendes bestemt område af interesse.

 1. Valg

Ingen universitet i nationen giver så mange akademiske valg som UAEU. Universitetet tilbyder 52 bacheloruddannelser, 37 kandidatuddannelser, en læge (MD), en læge af Apotek (Pharm.D), et Ph.D-program, og en Doctor of Business Administration (DBA) på tværs af en bred vifte af discipliner, herunder erhvervslivet, økonomi, uddannelse, teknik, fødevarer og landbrug, humaniora, samfundsvidenskab, IT, jura, medicin og sundhedsvidenskab, og naturvidenskab. Mange af vores uddannelser er unikke for UAEU, og mange af dem tilbydes i unikke kombinationer. Uanset dine interesser, talenter og mål, UAEU har et program til at matche.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
 • Arabic

Se MSc » Se Kandidatuddanninger » Se PhD »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

MSc I Klinisk Psykologi

på universitet Fuldtid Deltid 2  - 4  år September 2018 Forenede Arabiske Emirater Al Ain Dubai + 2 mere

Institut for Psykologi og rådgivning tilbyder en Master of Science grad i klinisk psykologi. Behovet for kvalificerede klinikere og mental sundhed fagfolk til at tjene samfundet nødvendiggjorde oprettelsen af ​​dette program. [+]

Den Institut for Psykologi og rådgivning tilbyder en Master of Science grad i klinisk psykologi. Behovet for kvalificerede klinikere og mental sundhed fagfolk til at tjene samfundet nødvendiggjorde oprettelsen af ​​dette program. Master of Science program er designet til at give en ordentlig uddannelse til Masters niveau psykologer til at arbejde i en række kliniske indstillinger, herunder hospitaler, skoler, offentlige instanser, og privat praksis. Det giver også et fundament for studerende interesseret i at forfølge avancerede ph.d.-studier. Programmet fokuserer på området for klinisk psykologi. Læseplanen er struktureret til at give de studerende mulighed forfølge en plan for undersøgelse for at sikre øget faglig kompetence og bredde af viden på området for klinisk psykologi. Dette program kræver 39 semester timers studier, herunder to practicum kurser (600 klokketimer) overvåget practicum erfaring i et godkendt mental sundhed eller rehabilitering indstilling.... [-]


MSc I Telemåling & Geografiske Informationssystemer

på universitet Fuldtid September 2018 Forenede Arabiske Emirater Al Ain Dubai

Remote Sensing og geografiske informationssystemer Master of Science Program på UAE Universitet er den første af sin art i regionen. [+]

Den Remote Sensing og Geographic Information Systems Master of Science Program på UAE University er den første af sin art i regionen. Det er designet til at give dig den teoretiske baggrund og praktiske færdigheder til at starte eller fremme din karriere i telemåling og GIS. Vores pensum er specielt udviklet til at passe til studerende fra forskellige akademiske baggrunde og liberale erhverv. Ingen forudgående telemåling eller GIS erfaring er nødvendig for at udmærke sig i programmet. (Total kredit timer er 30 for specialer og 34 for ikke-afhandlinger). For yderligere oplysninger om dette program, klik her.

Program Mål Diskuter den teoretiske baggrund og praktiske færdigheder til en karriere i Remote Sensing eller GIS. Identificere de seneste fremskridt inden for Remote Sensing, GIS og GNSS forbindelse, at med den videnskabelige forskning og dens rolle i samfundet. Påfør analytiske og rumlig tænkning færdigheder er nødvendige for en vellykket anvendelse af telemåling og GIS i løsningen af ​​rumlige problemer. Program Learning Outcomes ... [-]

Master

Mester I Regeringsførelse Og Den Offentlige Orden

på universitet Fuldtid September 2018 Forenede Arabiske Emirater Al Ain Dubai

Master of Governance og Public Policy (MGPP) grad sigter mod at formidle viden, færdigheder og analytisk kapacitet om rationel anvendelse af metoder, praktiske værktøjer og teknikker i offentlig styring, herunder udformning, gennemførelse og evaluering af grundlæggende retsprincipper i den dynamiske og komplekse globaliseringens tidsalder. [+]

Den Master i regeringsførelse og Public Policy (MGPP) grad har til formål at formidle viden, færdigheder og analytisk kapacitet om rationel anvendelse af metoder, praktiske værktøjer og teknikker i offentlig styring, herunder udformning, gennemførelse og evaluering af grundlæggende retsprincipper i den dynamiske og komplekse globaliseringens tidsalder. Programmet kombinerer relevante nutidige teorier, faglige færdigheder, praktisk viden, højt niveau forskning færdigheder og kritisk tænkning at nærme spørgsmålene om styring og praktisk politik ledelse i det nye årtusinde. Den MGPP udstyrer de studerende med avancerede færdigheder til at foretage åben, ansvarlig, lydhør, og inklusiv ledelse til at løse de administrative, etiske, økonomiske, organisatoriske og politiske udfordringer i at levere overlegne statslige tjenester og gøre virkningsfulde beslutninger.... [-]


Mester I Socialt Arbejde

på universitet Fuldtid 1 - 2 år September 2018 Forenede Arabiske Emirater Al Ain Dubai + 1 mere

Master of Social Work (MSW) programmer forberede kandidater til avancerede professionelle praksis i et område af koncentration. [+]

Master of Social Work MSW Vision: Social Workers er ledere dedikeret til styrke familier, organisationer, lokalsamfund og samfundet gennem sociale udvikling af det menneskelige potentiale.

Master of Social Work (MSW) programmer forberede kandidater til avancerede professionelle praksis i et område af koncentration. MSW program vil forberede UAEU kandidater til at komme ind i jobbet kraft som specialiserede udøvere, accepterer lederroller inden for områderne sundhed / mental sundhed, strafferet, anvendt forskning, politisk analyse, fællesskab uddannelse, skoler og i planlægning og levering af sociale ydelser på andre områder. Den mester i socialt arbejde består af 30 kredit timers specialiseret kursus-arbejde og practicum for studerende med en bachelorgrad i Socialt Arbejde (BSW). MSW programmet hilser også de studerende med en bachelorgrad i andre end socialt arbejde discipliner. Men for disse studerende, vil programmet for undersøgelse består af grundkurser (30 kredit timer) i år 1 og specialiseringskurser (30 kredit timer) i år 2 for i alt 60 point timer.... [-]