Read the Official Description

Den Ingeniørhøjskolen blev indviet i 1980 og omfatter fem faglige afdelinger, der tilbyder syv bachelorer, nemlig Architectural Engineering, Chemical Engineering, Civil Engineering, Kommunikation Engineering, Electrical Engineering, Mechanical Engineering, og Petroleum Engineering, som alle er anerkendt nationalt af Ministeriet for Videregående Uddannelser og videnskabelig forskning, foruden alle bacheloruddannelserne i Ingeniørhøjskolen er akkrediteret af Engineering Akkreditering Kommissionen ABET. De Engineering afdelinger tilbyder også M.Sc. grader i alle bachelor discipliner plus vandressourcer, Material Science and Engineering, og en tværfaglig Masters i Engineering Management. Ph.d.-studier er også tilbydes i alle de videnskabelige discipliner.

Studerende vil færdiggøre deres studier i den nye state-of-the-art University campus, der omfatter verdensklasse faciliteter og laboratorier. Disse nye faciliteter position UAEU som en top-klasse leverandør af ingeniøruddannelser. Det har i høj grad forbedret undervisning, læring, og forskningsmiljø for studerende gennem smarte klasseværelset teknologier og curriculum materiale let tilgængelige gennem Blackboard kursus hosting portal. De College programmer integrerer industri-standard engineering software til analyse og design som LabView, Autocad, HYSYS, Flydende, ABACUS, ANSYS, og andre, og gennem partnerskaber med erhvervslivet, få eleverne til at bruge specialiserede industri pakker i deres design og forskningsprojekter. Disse værktøjer kombineret med pædagogisk pædagogik, der lægger vægt interaktiv undervisning og læring, projektbaseret læring, og kommunikation og team færdigheder har væsentligt forbedret den pædagogiske erfaring for UAEU Ingeniørstuderende.

Effektiviteten af ​​Ingeniørhøjskolen i at designe og levere kvalitet akademiske programmer er blevet lettet betydeligt af de partnerskaber, der er blevet smedet i den offentlige og private sektor i hele UAE. Bachelorstuderende gennemføre deres praktik uddannelse på mere end 200 virksomheder og organisationer i hele UAE og internationalt, og repræsentanter for industrien regelmæssigt informative seminarer til studerende. Begge repræsentanter fra industrien og college alumni give værdifuld feedback til Engineering afdelinger for at sikre, at læseplanerne er opdateret til at opfylde industriens behov og kravene i Anerkendes.

Vision, Mission, Mål & Målsætninger

Vision

"For at opnå ekspertise i ingeniøruddannelserne og anvendt forskning på regionalt og internationalt niveau"

Mission

"For at imødekomme uddannelses-, forsknings- og kulturelle behov UAE samfundet ved at forberede fremtrædende kandidater til karriere og ledelse; at bidrage til udvikling og udvidelse af viden gennem kvalitet og innovativ forskning i områder strategiske til nationen "

Mål og målsætninger

Forbered kandidater til at være pionerer og ledere i ingeniørdiscipliner. Gennemføre videnskabelig forskning og innovation inden for områder af national og regional betydning. Opretholde akademisk ekspertise i overensstemmelse med internationale standarder. Fremme partnerskab med industrien.

Dean Velkommen besked

Engineering er en kombination af viden, færdigheder, kreativitet, innovation, ledelse, engagement og etik. Det er kunsten at gøre praktiske anvendelser af viden om ren videnskab. Det handler om at løse virkelige liv problemer og levere optimale løsninger og design. Ingeniører forme fremtidens nationer og forbedre livskvaliteten for befolkningen.

Den College of Engineering (COE) udmærker sig ved sin rige tradition, engagement i arv og innovation, og høje ambitioner om at opnå kvalitet i undervisning, forskning og tjenester. Rejsen af ​​Europarådets startede i 1980, og siden da kollegiet fortsatte med at vokse og blomstre til at blive en af ​​de få mest omfattende uddannelses- og forskning intensiv Engineering Colleges i regionen. Kollegiet stræber efter at blive blandt de kendte og top-rangerede Engineering Colleges på internationalt plan.

Den COE består af fem hovedafdelinger tilbyder en vifte af bachelorstuderende, skibsførere og ph.d.-programmer. Disse afdelinger omfatter; Architectural Engineering, kemiske og Petroleum Engineering, Civil og Bioteknologi, Electrical Engineering og Mekanik. Alle bacheloruddannelser er ABET akkrediteret.

Succesen med bachelor-og kandidatuddannelser, der tilbydes af COE er blevet støttet af højt kvalificerede og fornem fakultet og medarbejdere, der fortsætter med at sætte de højeste standarder for kvalitet i undervisning og forskning inden for deres ekspertise. De studerende i Ingeniørhøjskolen er forsynet med fantastiske muligheder for at blive involveret i mange karriereudvikling aspekter; herunder blandt andet fritidsaktiviteter, deltagelse i fakultetets forskning, og tager praktikophold i højteknologiske virksomheder.

Jeg vil opfordre dig stærkt at gennemgå vores hjemmeside, udforske mulighederne studie- og karriere på COE, lære mere om vores bachelor-og kandidatuddannelser, og måske besøge vores avancerede uddannelsesmæssige faciliteter og forskningslaboratorier. Den COE har meget at tilbyde både i klasseværelserne og ud.

Prof. Sabah Alkass Dean, Ingeniørhøjskolen

Programs taught in:
Engelsk
Arabic

Denne skole tilbyder også:

Master

United Arab Emirates University, College of Engineering

Engineering Management er den proces, planlægning, organisering, bemanding, lede og påvirke Mennesker og kontrollere aktiviteterne, der har en teknologisk komponent. ... [+]

teknisk ledelse er den proces, planlægning, organisering, bemanding, lede og påvirke Mennesker og kontrollere aktiviteterne, der har en teknologisk komponent. Disse funktioner kræver grundlæggende færdigheder fra engineering ledere til at styre sig selv, personale, teams, projekter, teknologier og globale spørgsmål af betydning. Disse krav er dels teknisk og dels forretningsmæssige, det Colleges of Engineering, og Business and Economics fik sammen og lanceret programmet i 2006. Programmet fokuserer på produktudvikling, processtyring, kvalitet Engineering og Projektledelse fra den tekniske side og lederskab, ledelse af tekniske nyskabelser, supply chain, økonomi og beslutningstagning fra forretningssiden. Den viden og færdigheder således opnået er integreret gennem en aktion.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Al Ain
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk