University Of Dubai

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til University Of Dubai .

University Of Dubai har været hjemsted for talentfulde studerende og fakulteter, der er trukket fra hele verden for at undervise, skabe og studere. Vi har opnået international skelnen og akkreditering inden for de faglige områder, vi tilbyder.

University Of Dubai tilbyder en ekstraordinær række forretnings-, jura-, ingeniør- og it-programmer. Ved University Of Dubai vi forpligtet til at udvikle og uddanne ledere, der vil gøre en forskel i erhvervslivet. Resultaterne af vores alumner i forskellige organisationer og lederskab er en afspejling af dette engagement. Det centrale i vores succes er et enestående fakultet, der giver en grundig forståelse af erhvervslivet gennem sin dygtige, entusiastiske undervisning, forskning og service. Vores fakultetsmedlemmer har gjort klasseværelset på University Of Dubai et sted, hvor læring er et intenst og interaktivt engagement. Oplevelsen går ud over blot at give færdigheder, værktøjer eller viden: den formidler også den kritiske tænkning og dømmekraft, der er grundlaget for en levetid for lederskab i en udfordrende og hurtigt skiftende verden.

Vi håber, at du vil udforske vores side og opdage, hvorfor University Of Dubai er unik blandt førende institutioner for læring i regionen, og beslutter at være en del af vores University Of Dubai samfund.

Placeringer

Dubai

Address
Exit 49
Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig