University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah blev først oprettet i 2008 og er licenseret af regeringen i Ras Al Khaimah. Vi tilbyder undervisningsprogrammer og postgraduateprogrammer inden for flere discipliner.

Det akademiske center er specialiseret i områder såsom; Regnskab, Civilingeniør, Mekanik, Elektrisk

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah er den første institution, der søger

Det Akademiske Center opererer fra et 42.000 kvadratmeter stort anlæg, der indeholder klasseværelser, forelæsningssaler, kontorlokaler, et bibliotek og ingeniør- og databehandlingslaboratorier. Derudover har vores studerende adgang til en række forskellige læseplaner

Western International College (WINC) opererer under handelslicensen fra Western International Corporation, der er den nyligt navngivne udbyder af akademiske infrastrukturer på University of Bolton

128487_people-coffee-notes-tea.jpgStart Stock-fotos / Pexels

University of Bolton, Academic Centre- Ras Al Khaimah tilbyder følgende programmer:

Undergraduate programmer

 • BIng (Hons) i maskinteknik
 • BIng (Hons) i Civilingeniør
 • BIng (Hons) med avanceret stående i elektrisk
 • BSc (Hons) i Business Management
 • BA (Hons) i regnskab
 • BSc (Hons) i Computing
 • BA (Hons) i jura
 • BSc (Hons) i psykologi

Postgraduate Programs

 • Master of Business Administration (Executive - for kandidater med en akkrediteret bachelorgrad)
 • MBA Top Up (for kandidater, der har en kandidatuddannelse, men ikke en MBA)
 • MSc i Informationsteknologi
 • MSc i byggeprojektledelse

Hvorfor University of Bolton, Academic Center RAK?

Overkommelig undervisningsgebyr

University of Bolton Academic Center tilbyder programmer til et subsidieret undervisningsgebyr, der er halvdelen af studieafgiften på det største campus Storbritannien for at give både lokale og internationale studerende en mulighed for at få den bedste britiske uddannelse i UAE.

Ægte og akkrediteret britisk grad

University of Bolton Academic Center i RAK tilbyder akkrediterede britiske honours-grader fra University of Bolton, UK. Dette er de samme grader, der tilbydes studerende, der studerer på det største campus Storbritannien med de udskrifter, der nævner studiestedet som RAK.

Campusfaciliteter

Det 42.000 m² store anlæg hører klasseværelser, forelæsningssaler, kontorlokaler, et bibliotek og ingeniør- og databehandlingslaboratorier. Derudover har studerende adgang til et specialbygget gymnastiksal og fitnesscenter med aerob træningsudstyr og vægttræningsudstyr, og udendørs sportsfaciliteter inkluderer basketballbaner, tennisgræsplæner, en fodboldbane og volleyballbaner. Også tilgængelige er studerende boliger, der tilbyder kvalitet indkvartering og tjenester, der er separate for piger og drenge med 24/7 sikkerhed på campus.

Overfør indstillinger til UK Campus / studieture

Alle de studerende, der studerer ved University Academic Center, har mulighed for at overføre til hovedcampus i England. De studerende kan også besøge forældrecampus på en studietur, der sker regelmæssigt.

Studerende indkvartering

Der er en separat, moderne, vandrerhjemsfaciliteter for piger

Akademiske kvalitetsstipendier

University Academic Centre tilbyder årligt akademiske meritestipend til en værdi af 1 million AED. Disse stipendier tildeles på baggrund af den studerendes akademiske præstation i det respektive land og på University Center i RAK.

Praktik- og placeringsmuligheder

Universitetscenteret har været tilknyttet mere end 200 virksomheder i UAE. Studerende opfordres til at forfølge praktikpladser i sommersemestrene, og der er let tilgængelig hjælp til at sikre de endelige placeringer.

Visa-behandling

Alle studerende, der studerer ved University Academic Center, er sponsoreret af universitetet, og visumbehandlingen er meget pålidelig med hurtige omdrejningstider.

Over 90% af vores studerende finder erhvervsmæssig beskæftigelse inden for tre måneder efter, at de er færdige, og campuset er godt tjent med omfattende sammenhænge, det opretholder med over 200 virksomheder, der leverer praktik

Placeringer

Ras Al-Khaimah

Address
Al Hudaiba – Burairat
P.O.Box: 16038

Ras Al-Khaimah, North Ras Al Khaimah, Forenede Arabiske Emirater

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig