The University of Wollongong in Dubai

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetet i Wollongong i Dubai (UOWD) er en af regionens ældste, mest prestigefyldte og fremtidsorienterede tertiære institutioner. Vores læreplan og undervisningspraksis afspejler de af UOW Australia, som konstant er blandt de top 2% af universiteterne i hele verden og anerkendes nationalt og internationalt.

Vores fortsatte bestræbelser på at yde en uddannelse af verdensklasse standarder er tydelige i vores langvarige rangordning inden for graduate employability og også grunden til, at vores kandidater er meget eftertragtede af arbejdsgivere.

120815_UOWDnewcampus003.jpg

UOWD er virkelig en dynamisk og forskelligartet institution, der tilbyder et bredt spektrum af programmer inden for Business, Engineering, Information Sciences samt Arts and Humanities, der sigter mod at udvikle kandidater, der er etiske, mobile, teknologisk litterære og klar til multikulturelle arbejdspladser. Vores programmer er relevante og industrirelaterede med et stærkt fokus på at opmuntre kreativ og kritisk tænkning, problemløsning og udvikling af unikke ledelsesevner.

120789_156UOWD.jpg

Alle vores programmer er tilpasset de nationale prioriteter, men skræddersyet til at imødekomme det globale arbejdsmarkeds behov og behov. Med støtte fra branchens eksperter integrerer den virkelige praksis med teori, så vores studerende er rustet til at løse komplekse forretningsproblemer.

Vores fakultet består af højt respekterede akademikere fra hele verden, der bringer dem omfattende undervisning, forskning og industri erfaring. UOWD's fakultet er aktive forskere og fokuserer på at producere fremragende forskning med resultater, der vil gavne samfundet på regionalt og internationalt plan.

Succesen for vores alumner er et testament til kvaliteten af en UOWD-uddannelse - mere end 9.500 alumni sætter deres mark på verden, og vi holdes i ekstremt højt hensyn af erhvervslivet, regerings- og samfundssektoren både i UAE og internationalt.

UOWD er beliggende i hjertet af Dubai, UAEs største og hurtigst voksende forretningskapital og studere ved vores universitet vil give dig mulighed for at udvide dit internationale perspektiv og udstyre dig med evnen til at blive globale forandringsmænd.

Anerkendelse

Alle vores programmer er akkrediteret af UAE Ministeriet for Uddannelse - Higher Education Affairs, gennem Kommissionen for Akademisk Akkreditering og også kvalitetssikret af UOW Australia, der er registreret hos Australian Tertiary Education and Quality Standards Agency (TEQSA), den nationale tilsynsmyndighed for videregående uddannelse i Australien. Efter eksamen kan eleverne vælge enten et eksamensbevis fra UOWD eller et eksamensbevis fra University of Wollongong Australia.

120794_185UOWD.jpg 120793_183UOWD.jpg120797_365UOWD.jpg 120799_388UOWD.jpg

Placeringer

Dubai

Address
University of Wollongong in Dubai Blocks 5, 14 & 15, Dubai Knowledge Village P.O. Box 20183
Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater