Læs den officielle beskrivelse

Universitetet i Wollongong i Dubai (UOWD) er en af regionens ældste, mest prestigefyldte og fremtidsorienterede tertiære institutioner. Vores læreplan og undervisningspraksis afspejler de af UOW Australia, som konstant er blandt de top 2% af universiteterne i hele verden og anerkendes nationalt og internationalt.

Vores fortsatte bestræbelser på at yde en uddannelse af verdensklasse standarder er tydelige i vores langvarige rangordning inden for graduate employability og også grunden til, at vores kandidater er meget eftertragtede af arbejdsgivere.

120815_UOWDnewcampus003.jpg

UOWD er virkelig en dynamisk og forskelligartet institution, der tilbyder et bredt spektrum af programmer inden for Business, Engineering, Information Sciences samt Arts and Humanities, der sigter mod at udvikle kandidater, der er etiske, mobile, teknologisk litterære og klar til multikulturelle arbejdspladser. Vores programmer er relevante og industrirelaterede med et stærkt fokus på at opmuntre kreativ og kritisk tænkning, problemløsning og udvikling af unikke ledelsesevner.

120789_156UOWD.jpg

Alle vores programmer er tilpasset de nationale prioriteter, men skræddersyet til at imødekomme det globale arbejdsmarkeds behov og behov. Med støtte fra branchens eksperter integrerer den virkelige praksis med teori, så vores studerende er rustet til at løse komplekse forretningsproblemer.

Vores fakultet består af højt respekterede akademikere fra hele verden, der bringer dem omfattende undervisning, forskning og industri erfaring. UOWD's fakultet er aktive forskere og fokuserer på at producere fremragende forskning med resultater, der vil gavne samfundet på regionalt og internationalt plan.

Succesen for vores alumner er et testament til kvaliteten af en UOWD-uddannelse - mere end 9.500 alumni sætter deres mark på verden, og vi holdes i ekstremt højt hensyn af erhvervslivet, regerings- og samfundssektoren både i UAE og internationalt.

UOWD er beliggende i hjertet af Dubai, UAEs største og hurtigst voksende forretningskapital og studere ved vores universitet vil give dig mulighed for at udvide dit internationale perspektiv og udstyre dig med evnen til at blive globale forandringsmænd.

Anerkendelse

Alle vores programmer er akkrediteret af UAE Ministeriet for Uddannelse - Higher Education Affairs, gennem Kommissionen for Akademisk Akkreditering og også kvalitetssikret af UOW Australia, der er registreret hos Australian Tertiary Education and Quality Standards Agency (TEQSA), den nationale tilsynsmyndighed for videregående uddannelse i Australien. Efter eksamen kan eleverne vælge enten et eksamensbevis fra UOWD eller et eksamensbevis fra University of Wollongong Australia.

120794_185UOWD.jpg 120793_183UOWD.jpg120797_365UOWD.jpg 120799_388UOWD.jpg

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

The University of Wollongong in Dubai

Programmet vil hjælpe dig med at forstå nogle af de store forretningsmæssige, sociale og politiske spørgsmål, der påvirker den internationale dagsorden, og hvordan disse ... [+]

Master of International Studies er for kandidater og fagfolk, der ønsker at udvikle en dybtgående forståelse af forholdet mellem nationer og regioner på tværs af områder som globalisering, diplomati, økonomi, international lovgivning, arbejdskraft, migration, kultur, medier, miljø og sikkerhed.

Programmet vil hjælpe dig med at forstå nogle af de store forretningsmæssige, sociale og politiske spørgsmål, der påvirker den internationale dagsorden, og hvordan disse påvirker din organisation eller professionelle praksis.

Programmet lægger også vægt på at anvende teorier på praktiske problemer i det større Mellemøsten og lære at skabe politikker og strategier, der er relevante for regionens historiske og kulturelle baggrund.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
18 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Wollongong in Dubai

Programmet er designet i sammenhæng med en stigende tendens til medie fagfolk, der arbejder selvstændigt eller som en del af et tværfagligt team for en række kunder. Mens ... [+]

Kandidatuddannelsen for medier og kommunikation er for kandidater og fagfolk, der ønsker at udvikle deres teoretiske viden og praktiske færdigheder inden for medier og kommunikationssektoren.

Programmet er designet i sammenhæng med en stigende tendens til medie fagfolk, der arbejder selvstændigt eller som en del af et tværfagligt team for en række kunder. Mens der lægges vægt på arbejdsmiljøer i UAE og større Mellemøsten, er teorierne og færdighederne gældende over hele verden på såvel udviklede som nye markeder.

Varighed

18-24 måneder

Indtag Forår - februar Sommer - juni Efterår - september

Studieafgifter AED 8.967 USD 2.443 (Moms 5% inklusive)... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
18 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Wollongong in Dubai

Master of Applied Finance i Financial Services er et avanceret program for studerende interesseret i at erhverve avanceret viden om finansielle tjenesteydelser, bank og r ... [+]

Master of Applied Finance i Financial Services er et avanceret program for studerende interesseret i at erhverve avanceret viden om finansielle tjenester, bank og reguleringssystemer. Du vil udvikle en dybtgående kendskab til de værktøjer, der er relevante for udlånsbeslutninger og likviditetsstyring, sammen med muligheden for at lave stramme finansielle valg til gavn for interessenter.

Programmet vil udstyre dig med de værktøjer, du har brug for til at forstå de komplekse relationer mellem centralbanker og andre institutioner, regulatorer, markeder og samfund på tværs af en række bank- og finansydelser. Du vil også få en grundig forståelse af virksomhedsledelse og forretningsetik.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
18 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Wollongong in Dubai

Master of Applied Finance - Investeringsprogram i UAE er et avanceret program for studerende, der er interesseret i at fokusere på investering og porteføljestyring. Du vi ... [+]

Master of Applied Finance - Investeringsprogram i UAE er et avanceret program for studerende, der er interesseret i at fokusere på investering og porteføljestyring.

Du vil studere teori og praksis i økonomistyring og få en dybtgående forståelse af det globale finansielle system.

Ved hjælp af realistiske aktiemarkedsimuleringer vil du også blive introduceret til porteføljeteori og praksis med vægt på optimal investeringsbeslutning.

Varighed

18-24 måneder

Indtag Forår - februar Sommer - juni Efterår - september

Studieafgifter AED 8.967 USD 2.443 (Moms 5% inklusive)

Et fokus på anvendt forskning betyder, at du ved afslutningen af programmet vil være i stand til at levere innovative løsninger på investeringsspørgsmål og grundig grundlægge i virksomhedsledelse og forretningsetik, der sikrer beskyttelse mod portefølje, finansielle og selskabsrisici.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
18 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Wollongong in Dubai

UOWD's Master of Applied Finance - islamisk bank og finans i UAE er velegnet til studerende og fagfolk, der er ivrige efter at erhverve kritisk viden og færdigheder inden ... [+]

UOWD's Master of Applied Finance - islamisk bank og finans i UAE er velegnet til studerende og fagfolk, der er ivrige efter at erhverve kritisk viden og færdigheder inden for områder relateret til islamisk bank og finans. Dette yderst sofistikerede program vil udstyre dig med viden og færdigheder til at kunne gennemføre vitale islamiske finansielle operationer, samtidig med at du holder dig ajour med de seneste ændringer og velbevandret i det indviklede af islamisk sharia-finansiering og dets mål. Du vil komme til at forstå de komplekse islamiske bank- og investeringsprodukter og vurdere alternative islamiske forsikringer (Takaful) og Re-Insurance (Re-Takaful) produkter.

... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
18 - 24 find din doctor juris
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Wollongong in Dubai

Denne specialisering er for aspirerende ledere inden for Human Resources-feltet, der ønsker at forbedre deres forståelse af de centrale begreber involveret i strategisk h ... [+]

Denne specialisering er for aspirerende ledere inden for Human Resources-feltet, der ønsker at forbedre deres forståelse af de centrale begreber involveret i strategisk human resource management, som kreativt at analysere og løse organisatoriske problemer og skabe strategisk tilpasning mellem menneskelig kapital og organisatoriske mål. Programmet vil lære dig at undersøge strukturer, systemer, kultur og lederskab, herunder hvordan man implementerer organisationsændringer og hvordan man kan udnytte konkurrencefordel på den globale markedsplads.

Varighed

18-24 måneder

Indtag Forår - februar Sommer - juni Efterår - september

Studieafgifter AED 8.967 USD 2.443 (Moms 5% inklusive)... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
18 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Wollongong in Dubai

Det er designet til ledere eller dem, der ønsker at forfølge en karriere inden for innovationsrelaterede roller, især i offentlige, erhvervsmæssige og nonprofitorganisati ... [+]

Kandidatuddannelsen (Innovation

Det er designet til ledere eller dem, der ønsker at forfølge en karriere inden for innovationsrelaterede roller, især i offentlige, erhvervsmæssige og nonprofitorganisationer. Programmet giver dig mulighed for at opleve en verden af innovation og iværksætteri, som udgør en integreret del af en organisations succes. Kurset er rettet mod personer med en iværksætterisk tankegang, iværksættere driver allerede deres egne virksomheder eller medarbejdere i store organisationer, der ønsker at fremme en kultur af innovation og kreativitet.

Varighed

18-24 måneder

Indtag Forår - februar Sommer - juni Efterår - september... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
18 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Wollongong in Dubai

Specialiseringen i International Business er for nyuddannede og erfarne ledere, der ønsker at udvikle viden og forståelse af ledelsesproblemer i en international sammenhæ ... [+]

Specialiseringen i International Business er for nyuddannede og erfarne ledere, der ønsker at udvikle viden og forståelse af ledelsesproblemer i en international sammenhæng.

Programmet vil hjælpe dig med at håndtere ledelsesproblemer i en række kulturelle og globale sammenhænge, demonstrere et bredt kendskab til det internationale erhvervsmiljø og syntetisere komplekse oplysninger for at udvikle og retfærdiggøre innovative forretningsløsninger.

Varighed

18-24 måneder

Indtag Forår - februar Sommer - juni Efterår - september

Studieafgifter AED 8.967 USD 2.443 (Moms 5% inklusive)

Karrieremuligheder

MBus (International Business) -programmet vil være afgørende for udviklingen af din karriere inden for områder som:... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
18 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Wollongong in Dubai

Dette program er ideelt til ledere og mellemledere, der søger at fremme deres karriere inden for markedsføring, et felt, der bliver stadig vigtigere for alle typer organi ... [+]

Dette program er ideelt for ledere og mellemledere, der søger at fremme deres karriere inden for marketing, et felt der bliver stadig vigtigere for alle typer organisationer, der har brug for at levere værdi gennem de produkter og tjenester, de skaber og leverer.

Du vil have mulighed for at studere en bred vifte af avancerede emner inden for marketing og få professionelt orienterede specialiserede marketing færdigheder. Du vil blive uddannet til at formulere strategiske planer, evaluere marketing teorier og rammer, design projekter ved hjælp af markedsundersøgelsesværktøjer og være udstyret med de højt kvalificerede færdigheder til at generere og positionere produkter og tjenester til markedet.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
18 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Wollongong in Dubai

Master of Education Studies ved UOWD vil give dig specialiseret viden inden for uddannelsespraksis og lederskab for at påtage dig en strategisk rolle i avanceringen af UA ... [+]

Et unikt program designet til at forberede dig på højt niveau og strategisk ansvar i uddannelsen.

Master of Educational Studies at UOWD vil give dig specialiseret viden inden for uddannelsespraksis og lederskab for at tage en strategisk rolle i fremskridtene i UAE-skolesystemet.

Designet i samarbejde med branchens eksperter, vil dette program placere dig i spidsen for innovation og bedste praksis inden for uddannelsessektoren.

Varighed

18-24 måneder

Indtag Forår - februar Sommer - juni Efterår - september

Studieafgifter AED 7.875 USD 2.144 (Moms 5% inklusive)

Benyt en 20% introduktionsrabat og spar op til 18.900 AED på dine fulde studiegebyrer, når du tilmelder dig uddannelsen Master of Educational Studies. Tilbud kun tilgængelig til foråret 2019. * T... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
18 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Wollongong in Dubai

Master of Engineering Management (MEM) programmet er for ingeniørstuderende, der søger at forbedre deres kompetencer og kompetencer til at håndtere hold effektivt, forstå ... [+]

Master of Engineering Management (MEM) programmet er for ingeniørstuderende, der søger at forbedre deres kompetencer og kompetencer til at håndtere hold effektivt, forstå ledere fra andre discipliner og at sætte dem i stand til at bruge deres tekniske færdigheder til at understøtte beslutningsprocesser inden for komplekse engineering udfordringer.

Programmet vil gøre det muligt for dig at integrere tekniske og projektledelsesmæssige færdigheder, samtidig med at du optimerer brugen af personale, ressourcer, udstyr og information til at levere tekniske projekter. Programmet fokuserer på at hjælpe dig med at udvikle og demonstrere kreative, analytiske og konceptuelle færdigheder til at analysere, diagnosticere og udføre strategiske vurderinger i alle tekniske funktioner.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
18 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

The University of Wollongong in Dubai

Dette tredobbelt akkrediterede program giver dig de færdigheder, du har brug for, til at administrere strømmen af information og materiale inden for og mellem organisatio ... [+]

Dette tredobbelt akkrediterede program giver dig de færdigheder, du har brug for, til at administrere strømmen af information og materiale inden for og mellem organisationer både lokalt og globalt. Du får fuld forståelse af et højt specialiseret område, der involverer styring af varer og ressourcer, produktion, emballering og transport. Desuden vil du udvikle dine evner og evner til emner som prognoser, salg, operationel planlægning og indkøb for at nævne nogle få, mens du maksimerer dine ledelsesmuligheder.

Varighed

18-24 måneder

Indtag Forår - februar Sommer - juni Efterår - september

Studieafgifter AED 8.967 USD 2.443 (Moms 5% inklusive)... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
18 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
University of Wollongong in Dubai
Blocks 5, 14 & 15,
Dubai Knowledge Village
P.O. Box 20183

Dubai, Dubai, AE