The University of Wollongong in Dubai

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Wollongong i Dubai (UOWD) er en af regionens ældste, mest prestigefyldte og fremadstormende tertiære institutioner. Vores læseplaner og undervisningspraksis afspejler dem fra UOW Australia, som konstant rangerer blandt de 2% af universiteterne over hele verden og er nationalt og internationalt anerkendt.

UOWD er virkelig en dynamisk og forskelligartet institution, der tilbyder et bredt spektrum af programmer inden for erhverv, ingeniørvidenskab, informationsvidenskab samt kunst og humaniora med det formål at udvikle kandidater, der er etiske, mobile, teknologisk færdige og klar til multikulturelle arbejdspladser. Vores programmer er relevante og erhvervsrelaterede med et stærkt fokus på at tilskynde til kreativ og kritisk tænkning, problemløsning og udvikling af unikke lederegenskaber.

UOWD er beliggende i hjertet af Dubai, UAEs største og hurtigst voksende forretningskapital, og studier ved vores universitet giver dig muligheder for at udvide dit internationale perspektiv og udstyre dig med evnerne til at blive globale forandrings beslutningstagere.

120793_183UOWD.jpg

Placeringer

Dubai

Address
University of Wollongong in Dubai
Blocks 5, 14 & 15,
Dubai Knowledge Village
P.O. Box 20183

Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig