Westford University College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Westford University College

Westford vandt 'Kunde Delight award' fra MENAA Awards for andet år i træk i 2015 & 2016

Westford University College (WSoM) er en uddannelsesinstitution etableret i UAE og har solid tilstedeværelse i Storbritannien, Mellemøsten, Indien og Sydafrika med det formål at yde højt ansete og avancerede britiske og europæiske baserede kvalifikationer og lederuddannelse til de håbefulde samfund, der bor i Asien, Afrika og Mellemøsten. Vores kvalifikationer godkendt og akkrediteret af den berømte akkrediterede akademiske ordregivende organer, gymnasier og universiteter fra England. Vi tilbyder internationalt anerkendte bachelor-og postgraduate programmer, der vil gøre det muligt for vores studerende til at overstråle og Excel i deres foretrukne arenaer og forøge deres stræben for ekspertise inden for deres valgte karriere eller videregående uddannelse.

Westford University College trækker på de bedste globale praksis i online-læring og pædagogik; resultatet er en interaktiv, dynamisk mærke af kandidatuddannelser dygtigt velegnet til almindelige studerende og arbejder fagfolk.

Westford University College optimalt udnytter avanceret teknologi og kraften i internettet til at give dig en uvurderlig læring samt global networking erfaring.
Vision
Westford University College forudser at være blandt de bedste valg for de lederkarriere aspiranter ved at give den mest opdaterede, relevante og af høj kvalitet uddannelse blandet med kompetenceudvikling til de håbefulde studerende søger muligheder i globale organisationer, og dermed bygge bro mellem uddannelse og beskæftigelse.
Mission Statement
Westford University College har til formål at forme og forandre de håbefulde generation af mennesker, der har diversificerede baggrunde til effektive ledere og ledere af i morgen med en følelse af sociale, erhvervs- og etiske ansvar ved at tilbyde overlegen lederuddannelse og uddannelse, således at ruste dem til at blive i stand til at håndtere udfordrende opgaver.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Kandidatuddanninger » Se Health Diplomas » Se Postgraduate Diplomas » Se BBA'er » Se Deltids-MBA » Se 1-year MBAs » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:


Master of International Business Management (IMBA)

Online på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder Åben tilmelding Forenede Arabiske Emirater Sharjah United Arab Emirates Online Nigeria Lagos Sydafrika Cape Town Kuwait Kuwait City Saudi-Arabien Riyadh Singapore Singapore Online Jeddah Bahrain Bahrain Online Ghana Accra Elfenbenskysten San-Pedro Dubai Canada Canada Online Nigeria Online Indien Mumbai Abu Dhabi Malaysia Malaysia Online Namibia Aus Det Forenede Kongerige UK Online + 33 mere

Dette kursus er struktureret på en måde, at den lærende modtager dobbelt certificering, Postgraduate Advanced Diploma i International Business Management, der indgås af Cambridge International Kvalifikationer, UK og en Master of International Business Administration tildeles af Guglielmo Marconi University, Italien. Dette MBA er akkrediteret af Undervisningsministeriet, Italien og Rådet for Videregående Uddannelse Akkreditering (Chea), USA, derfor MBA har dobbelt akkreditering fra Europa og us.The Universitet også kommer under ENIC NARIC Godkendte Universiteter og er anerkendt verden over. [+]

Master of International Business Administration, Tildelt af Guglielmo Marconi University, Italien.

Guglielmo Marconi er en verdensklasse universitet fremme brugen af ​​innovative læringsmetoder og en tilgang baseret på udvikling af tværfaglige viden, færdigheder og kompetencer med særlig vægt på det globale perspektiv. Vores forskelligartede samfund har i øjeblikket et samlet antal på omkring 16000 studerende på graduate og postgraduate programmer, 300 videnskabelige medarbejdere og en akademisk rådgiver hold består af mere end 200 eksperter. Universitetshovedkvarteret ligger i hjertet af Rom nær Vatikanstaten, men mange regionale og internationale grene tillader både indenlandske og udenlandske studerende at tage deres afsluttende eksamen og præsentere deres afhandling uden at forlade deres eget land eller deres stat. <... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
Westford School of Management
UAE Centre
Second floor – BM Towers, Sharjah–Dubai Highway
Al Nahda

Sharjah, Sharjah, AE
Sociale medier
Besøgsadresse
Cape Town, Western Cape, ZA
Sociale medier
Besøgsadresse
Kuwait City, Al Asimah Governate, KW
Sociale medier
Besøgsadresse
Riyadh, Riyadh Province, SA
Sociale medier
Besøgsadresse
Singapore Online, SG
Besøgsadresse
Jeddah, Makkah Province, SA
Sociale medier
Besøgsadresse
Bahrain Online, BH
Sociale medier
Besøgsadresse
Accra, Greater Accra Region, GH
Sociale medier
Besøgsadresse
San-Pedro, Bas-Sassandra Region, CI
Sociale medier
Besøgsadresse
Dubai, Dubai, AE
Sociale medier
Besøgsadresse
Canada Online, CA
Besøgsadresse
Nigeria Online, NG
Sociale medier
Besøgsadresse
Mumbai, Maharashtra, IN
Besøgsadresse
Cape Town, Western Cape, ZA
Sociale medier
Besøgsadresse
Abu Dhabi, Abu Dhabi, AE
Besøgsadresse
Malaysia Online, MY
Besøgsadresse
Aus, Karas Region, NA
Sociale medier
Besøgsadresse
Westford School of Management LTD
20-22 Wenlock Road
London, N1 7GU
United Kingdom

UK Online, GB