Westford University College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Westford

Westford University College sigter mod at forberede de fremtidige forretningsledere ved aktivt at omfavne de dynamiske ændringer, der er konstante over hele kloden. Vores læseplan og vifte af Business Management-programmer udstyrer de studerende og fagfolk til at udvikle et globalt perspektiv for de vidtstrakte spørgsmål for at skabe en bæredygtig indvirkning på samfundet.

Hvem

Westford er en respekteret og efterspurgt akademisk institution, der tilbyder avancerede og tertiære kvalifikationer inden for ledelse, mode og brancherelevante 'professionelle certificeringer' understøttet med grader, eksamensbeviser fra globalt akkrediterede organer og universiteter til håbefulde elever i Mellemøsten, Afrika, Europa, Storbritannien , Asien og resten af verden.

Hvornår

Westford er en årti gammel uddannelsesinstitution i dag, etableret i 2009. Det startede med, at vores grundlæggere forestillede sig en ydmyg tanke om at 'skabe overkommelige uddannelsesmæssige oplevelser'; det ville forblive 'tilgængeligt for alle'; et motiv, der kører os stolt hver dag på institutionen og samtidig symboliserer 'tillid', 'ekspertise' og aldrig går på kompromis med 'kvalitet og en omkostningsbevidst tilgang'.

Hvad

Westford tilbyder en række internationalt akkrediterede og globalt anerkendte bachelor-, postgraduate-programmer sammen med professionelle certificeringer inden for ledelse, mode, informationsteknologi fra en række akkrediterede organer. Studerende kan nu vælge en 'karriere-bedste mulighed', der matcher deres 'ambitioner og ønsker' for at overstråle og udmærke sig i livet samt øge deres personlige mål og professionelle karrieremål, mens de forfølger videregående uddannelsesinitiativer hos os.

Hvorfor

Westford trækker på global bedste praksis inden for pædagogik inden for online og onsite-læring, der resulterer i at give et 'interaktivt peer-to-peer-læringsmiljø', 'udvikler avancerede forskningsmuligheder,' akademisk stringens ', gennem et bredere udvalg af "omhyggeligt designede muligheder ”Bacheloruddannelser og faglige certificeringer, der er velegnet til at imødekomme de regelmæssige studerendes og arbejdende fagfolkes behov. Westford University College udnytter optimalt sofistikeret teknologi og internetets kraft til at give dig en uvurderlig læringsoplevelse, der indkapsler den globale know-how inden for branchens bedste praksis.

Vision

Westford University College arbejder med transformation - af enkeltpersoner, af organisationer og af samfundet. Vores programmer er designet til at supplere din grad for at føre til et job og en karriere, der udnytter dine lidenskaber og færdigheder. Vores vision er at være den førende ledelsesinstitution, der opererer globalt gennem ekspertise inden for kvalitetsuddannelse og forskning.

Mission

Vi "MÅL" for at aspirere, innovere og mestre grundlæggende i ledelsesuddannelse og skære en niche inden for en række forskellige discipliner gennem konstant forskning og effektfuld undervisning. Institutionen går stærkt ind for at intensivere videnbidraget ved at bygge bro mellem akademiet og industrien.

Værdier

  • Excellence: Vi stræber efter ekspertise inden for levering, vurdering, forhold mellem studerende og fakulteter.
  • Integritet: Vi forfølger kvaliteten af at være ærlig, etisk og sandfærdig.
  • Mangfoldighed: Vi opmuntrer og støtter inklusivitet, mangfoldighed og lighed på alle niveauer.
  • Innovation: Vi er forpligtet til at skabe et miljø, der fremmer innovation, kreativitet og iværksætterånd.
  • Medfølelse: Vi søger at pleje medfølelse, legemliggøre social retfærdighed, hjælpe og styrke andre til at gøre en forskel i verden.
  • Ansvarlighed: Vi er ansvarlige for at sikre ekspertise gennem værdibaserede tjenester og forfølge kvalitet på tværs af alle vores programmer.

Placeringer

Sharjah

Address
Sharjah: 1st Floor, India Trade & Exhibition Centre, Al Taawwun, Sharjah
Tel: +971 6 5939625

Sharjah, Sharjah, Forenede Arabiske Emirater

Cape Town

Address
Cape Town, Western Cape, Sydafrika

Kuwait City

Address
Kuwait City, Al Asimah Governate, Kuwait

Riyadh

Address
Riyadh, Riyadh-provinsen, Saudi-Arabien

Johannesburg

Address
Johannesburg, Gauteng, Sydafrika

Dammam

Address
Dammam, Eastern Province, Saudi-Arabien

Bahrain Online

Address
Bahrain Online, Bahrain

Accra

Address
Accra, Region Greater Accra, Ghana

Toronto

Address
Toronto, Ontario, Canada

Dubai

Address
Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Canada Online

Address
Canada Online, Canada

Nigeria Online

Address
Nigeria Online, Nigeria

Toronto

Address
Toronto, Ontario, Canada

Cape Town

Address
Cape Town, Western Cape, Sydafrika

Abu Dhabi

Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater

Malaysia Online

Address
Malaysia Online, Malaysia

Amman

Address
Amman, Amman Governorate, Jordan

UK Online

Address
Westford School of Management LTD
20-22 Wenlock Road
London, N1 7GU
United Kingdom

UK Online, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig