École Polytechnique

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om École Polytechnique

École Polytechnique er et førende fransk institut, der kombinerer forskning, akademikere og innovation på topniveau inden for videnskab og teknologi. Dens læseplan fremmer en ekspertisekultur med en stærk vægt på videnskab, forankret i humanistiske traditioner. Skolen producerer socialt ansvarsfulde fagfolk, der udmærker sig i førende komplekse og innovative projekter, der tager fat på aktuelle og fremtidige udfordringer for vores samfund.

Strategi og missioner

I dagens klima med hård økonomisk konkurrence er innovation den eneste vej til velstand. École Polytechnique uddanner ledere med solid baggrund i tværfaglig videnskab gennem rigelig eksponering for både erhvervslivet og forskningsverdenen.

École Polytechnique DNA: tro på innovation, fremdriftens drivkraft

École Polytechnique blev grundlagt i 1794, en periode markeret ikke kun af politisk og økonomisk omvæltning, men også ved udgangen af ​​Age of Enlightenment. Under dette unikke øjeblik i historien forventede Comité de Salut Public (Fransk Velfærdskomité) fremtidige anvendelser af de utallige videnskabelige og tekniske opdagelser, der fandt sted i det 18. århundrede og udløste den industrielle revolution. Det betroede Gaspard Monge, Lazare Carnot og adskillige andre lærde ved at udnytte de bedste sind i deres tid ved hjælp af en konkurrencedygtig ansættelsesproces og undervise dem videnskab til fordel for Den Franske Republik.

I 1804 bekræftede Napoleon Polytechnique's rolle i at betjene nationen ved at give École Polytechnique militærstatus og give skolen sit motto:

"Hæld la Patrie, les Sciences et la Gloire" ("For Homeland, Science and Glory").

Nu i begyndelsen af ​​det 21. århundrede er École Polytechnique ved en anden æra præget af geopolitiske, økonomiske og miljømæssige problemer samt mange banebrydende teknologier den samme filosofiske kerne. En stærk forsvarer af tanken om, at innovation er den eneste drivkraft for kollektiv velstand, er universitetet en væsentlig bidragsyter til fremme af ansvarlig produktiv, økonomisk og videnskabelig udvikling.

École Polytechnique producerer og deler tværfaglig viden om det højeste niveau

Som en højere uddannelsesinstitution søger l'X naturligvis at dele den mest up-to-date viden til gavn for sine studerende, udvalgt ud fra de kriterium for ekspertise, som den er kendt for.

Men École Polytechnique skaber også viden, for professorerne er både lærere og forskere. Det er vært omkring 20 laboratorier, der er tæt forbundet med franske nationale forskningsinstitutioner og engageret i et prestigefyldt internationalt samarbejde. Formålet med disse laboratorier er at opnå resultater i form af intellektuelle ejendomsrettigheder og publikationer i førende tidsskrifter i både grundlæggende og anvendt forskning.

École Polytechnique credo skal være tværfaglig både i sin undervisning og forskning. Struktureret omkring ti videnskabelige discipliner, herunder humaniora og samfundsvidenskab, fokuserer sin forskning på otte temaer, der involverer samarbejde mellem laboratorierne. En sådan model stammer fra den observation, at frugtbare innovationer accepteret af samfundet er født fra konfrontationen og samarbejdet mellem discipliner, herunder filosofi.

École Polytechnique serverer samfund, virksomheder og dets studerende

I et velinformeret og mobilt samfund kan dagens bedste studerende over hele verden vælge fra et hvilket som helst antal universiteter. Videregående uddannelse er en international konkurrence, og l'X har sin egen andel af konkurrenterne - som i øvrigt ofte er partnere - hvor økonomiske midler fra både offentlige og private kilder er betydelige.

I dette stimulerende miljø er École Polytechnique mål at blive anerkendt af de mest exceptionelle studerende fra hele verden som en institution, hvor de kan erhverve en vidensbase og knowhow og få adgang til et netværk af tidligere studerende, som vil give dem mulighed for At have et tilfredsstillende professionelt liv i overensstemmelse med deres ambitioner.

Universitetet udvikler også sine aktiviteter med det formål at gavne virksomheder, der skaber værdi. Det håber at tilbyde dem forsknings- og udviklingsresultater, som vil give dem mulighed for at trives både på industrielt og økonomisk niveau.

Endelig glemmer École Polytechnique ikke sin rolle i samfundet. Universitets rolle at sprede viden er ikke begrænset til forsknings publikationer og strækker sig nu til online undervisning gennem "Formationer og Ligne Ouvertes à Tous" (Online Training Sessions Open to All). Dens indflydelse i hele samfundet kan ses på mere end blot et uddannelsesmæssigt og videnskabeligt niveau; selvom dens tiltag for at fremme virksomhedsoprettelsen har universitetets rækkevidde nu udvidet til at omfatte økonomisk udvikling.

Værdier for at udfylde viden

L'X sætter sig ikke bare op for at skabe viden. Det stræber efter at udvikle eksemplariske værdier i sine elever og forskerprofessorer.

Videnskab og samvittighed: Kulten af ​​integritet og følelse af offentlig interesse er en del af sin dybt rodfæstede kultur. Mere bredt er École Polytechnique åben for verden og glæder sig entusiastisk over nye oplevelser.

Universitetet kombinerer nu disse væsentlige karakteristika med kvaliteter, der er lige så vigtige, nemlig dristighed og iværksætterånd, og som udgør afgørende kvaliteter i en verden, der smiler på hold, der er smidige og villige til at tage risici.

Stolt af sin fortid er l'X forpligtet til at gøre videnskabelige, teknologiske og industrielle revolutioner muligt i det 21. århundrede.

Historie af École Polytechnique

Et produkt fra den franske revolution og alder af oplysning, École Polytechnique har en rig historie, der spænder over 220 år. Siden starten har skolen båret en tradition for videnskabelig ekspertise og engagement i at tjene det fælles gode.

placering

École Polytechnique er en top fransk ingeniørskole, som er konkurrencedygtig på nationalt og internationalt plan.

N ° 1 Bedste franske Grandes Écoles i videnskab og teknologi / Alle franske placeringer kombineret / L'Usine Nouvelle / L'Étudiant

Nr. 1 Frankrig og nr. 16 Bedste europæiske universiteter / QS World University Rankings 2018

N ° 1 Frankrig og N ° 2 Verdens bedste små universiteter / Tider Højere uddannelse 2018

Nr. 1 Frankrig og nr. 4 på verdensplan for uddannelsesledere / Ifølge Alma Mater Index 2017

Civilt engagement

At overvinde store samfundsmæssige udfordringer er integreret i historie og tradition for École Polytechnique , i forfølgelsen af ​​ekspertise, fremskridt og videnskab. Med sine perspektiver om accept og tilgængelighed er skolen aktivt engageret i en politik for bæredygtig udvikling og socialt ansvar.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk

Se MSc » Se Kandidatuddanninger » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

MSc Data Science for Business (Double Degree med HEC)

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Frankrig Palaiseau

Ecole Polytechnique og vores partner business school HEC Paris tilbyder et nyt toårigt fælles kandidatuddannelse i "Data Science for Business". Det sigter mod at træne elever i datalogi og give dem på højt niveau færdigheder på teknologiske, videnskabelige, strategiske og forretningsmæssige niveauer. Vores sammenslutning repræsenterer den bedste Engineering [+]

Ved første øjekastDiplom: kandidatuddannelseType: Industri-orienteret gradAntal ECTS-point: 140Start: september 2019Varighed: 2 årSprog: EngelskBeliggenhed: FrankrigUndervisningsgebyrer: € 18.900 / år

I dagens transformerende og konkurrencedygtige verden stræber virksomhederne sig om at forblive foran markedet og træffe de bedst informerede forretningsbeslutninger. Investering i innovativ teknologi er blevet en nødvendighed.

Indsamling og analyse af data i realtidshjælpsselskaber bestemmer nye markedsudviklinger. Ved at investere og implementere store datasystemer får de nye indsigter til at opbygge en mere responsiv og effektiv forretning, nå et højere niveau af ydeevne og låse op for nye markedsmuligheder, samtidig med at de overvåger deres risici.... [-]


Master

Cybersecurity: Trusler og forsvar Master

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Frankrig Palaiseau

Den toårige kandidatgrad undervist fuldt ud på engelsk, er designet til at professionalisere. Mens du erhverver værktøjer og teknikker i løbet af det første år, fokuserer det andet år på "real world" applikation. I løbet af de to år får eleverne også mulighed for at forbinde med brancher takket være to praktikophold og erfaring på stedet med forskere fra l'X og besøgslærere. [+]

Master CybersecurityVed første øjekastDiplom: kandidatuddannelseType: Industri-orienteret gradAntal ECTS-point: 140Start: september 2019Varighed: 2 årSprog: EngelskBeliggenhed: FrankrigUndervisningsgebyrer: € 15.000 / årProgrambeskrivelse

Online piratkopiering er en voksende og universel bekymring for mennesker, virksomheder og regeringer. Da hackere vokser mere fleksible, bliver cybersikkerhedspersonale uundværlige for enhver industri. Den hurtigt voksende efterspørgsel efter eksperter på højt niveau for cybersikkerhed har inspireret l'X til at dedikere et fuldt program til det ved at skabe Cybersecurity: Threats and Defenses Master .

Den toårige kandidatgrad undervist fuldt ud på engelsk, er designet til at professionalisere. Mens du erhverver værktøjer og teknikker i løbet af det første år, fokuserer det andet år på "real world" applikation. I løbet af de to år får eleverne også mulighed for at forbinde med brancher takket være to praktikophold og erfaring på stedet med forskere fra l'X og besøgslærere.... [-]


Energi Miljø: Videnskabsteknologi og Management (STEEM) Master

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Frankrig Palaiseau

Behandling af energi og miljø som to lige store dele, der bestemmer vores klima fremtid, giver energimiljøet: Science Technology and Management (STEEM) Graduate Degree en sofistikeret forståelse af energi i det 21. århundrede. STEEM-programmet bygger på et fundament af ingeniøruddannelse og anvendt videnskabsuddannelse, og giver kandidater værktøjerne til at forstå den socioøkonomiske kontekst af klimaændringer og at mestre udviklingen af ​​vores forhold til energi. [+]

Master Energy Miljø: Videnskabsteknologi og LedelseVed første øjekastDiplom: kandidatuddannelseType: Industri-orienteret gradAntal ECTS-point: 140Start: september 2019Varighed: 2 årSprog: EngelskBeliggenhed: FrankrigUndervisningsgebyrer: € 12.000 / år

En global konsensus om, at det er uopsætteligt at træffe foranstaltninger til at afbøde klimaændringerne, er opstået i de seneste år, der kulminerede i december 2015 med Paris-aftalen på den 21. partskonference (COP21). 195 lande vedtog den første global globale klimaaftale for at begrænse temperaturen til 2 ° C. Aftalen indeholder også sit mål om at begrænse stigningen til 1,5 ° C, hvilket vil reducere risikoen for klimaændringer for økosystemer og menneskelige befolkninger betydeligt. Fremtiden for energiproduktion og især vedvarende energi generationskapacitet ligger i centrum for indsatsen for at nå disse nye mål.... [-]


Ingénieur Polytechnicien Program

på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Frankrig Palaiseau

École Polytechnique 's Ingénieur Polytechnicien Program er et unikt 4-årigt program: 3 år for at opnå den tekniske grad og 1 år for at opnå École Polytechnique 's Diploma. [+]

Både generelle og specialiserede studier

École Polytechnique 's Ingénieur Polytechnicien Program er et unikt 4-årigt program : 3 år for at opnå den tekniske grad og 1 år for at opnå École Polytechnique 's Diploma.

Denne 4-årige pensum giver eleverne:

En tværfaglig videnskabelig uddannelse, der giver eleverne en bred videnskabelig base (grundvidenskab, ingeniørvidenskab, socialøkonomi).En menneskelig, militær- og sportsuddannelse, der giver eleverne mulighed for at udvikle deres adfærdsmæssige og relationelle færdigheder.Specialiserede kurser med avancerede videnskabelige koncentrationer, der konkurrerer med de bedste ingeniørskoler over hele verden.

Generelle studier tilbydes i løbet af de første to år af programmet, hvor de studerende erhverver et solidt videnskabeligt fundament i seks fag ud af de otte, der tilbydes af de akademiske afdelinger: Ren og Anvendt Matematik, Fysik, Kemi, Biologi, Mekanik, Økonomi og Computer Science .... [-]


Internet af Ting: Innovation og Management Program (IoT-IM) Master

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Frankrig Palaiseau

Nettet af ting: Innovation og Management Program (IoT-IM) Graduate Degree er baseret på Ecole Polytechniques varemærke tværfaglige tilgang og giver dig den nødvendige viden og ekspertise af hele tilsluttede objekter 'økosystem - fra elektronikken til økonomien i tilsluttede objekter . Det er et komplet program for fremtidige iværksættere, ingeniører og IT / IOT konsulenter med en passion for internettet af ting og nysgerrigheden for at undersøge de mange sektorer, der overlapper inden for området. [+]

Master Internet af Ting: Innovation og Management ProgramVed første øjekastDiplom: kandidatuddannelseType: Industri-orienteret gradAntal ECTS-point: 140Start: september 2019Varighed: 2 årSprog: EngelskBeliggenhed: FrankrigUndervisningsgebyrer: € 12.000 / år

Fra mobiltelefoner til ure, medieplatforme, hjælpeværktøjer og medicinsk udstyr, forbinder objekter på alle niveauer inden for industri og teknologi. Da samfundet bliver stadig mere digitaliseret, giver de data, de genererer, mulighed for nye interaktioner og forretningsmodeller med vidtrækkende virkninger på traditionelle økonomiske systemer og endda sociale vaner.

For virksomheder i det 21. århundrede er det vigtigt at udvikle de strategier og færdigheder, der er nødvendige for at gøre deres produkter tilsluttet, for at undgå deres egen forældelse. Men hvordan udvikles disse færdigheder?... [-]


Kunstig intelligens

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Frankrig Palaiseau

Denne nye masteruddannelse fokuserer stærkt på kunstig intelligens, herunder statistisk læring og applikationer til datalogi. Det dækker også det komplementære felt af avanceret Visual Computing, herunder 3D-computergrafik, virtuel og forstørret virkelighed, multimodal interaktion, computersyn, robotik og 3D-fremstilling, som enten bruger eller fører til udvikling af nye AI-metoder. Denne læseplan i kunstig intelligens og visuel computer er derfor kernen i digital videnskab og dets mest lovende nylige applikationer. [+]

Master i kunstig intelligensVed første øjekastDiplom: kandidatuddannelseType: Industri-orienteret gradAntal ECTS-point: 140Start: september 2019Varighed: 2 årSprog: EngelskBeliggenhed: FrankrigUndervisningsgebyrer: € 15.000 / årProgrambeskrivelse

Denne nye masteruddannelse fokuserer stærkt på kunstig intelligens, herunder statistisk læring og applikationer til datalogi. Det dækker også det komplementære felt af avanceret Visual Computing, herunder 3D-computergrafik, virtuel og forstørret virkelighed, multimodal interaktion, computersyn, robotik og 3D-fremstilling, som enten bruger eller fører til udvikling af nye AI-metoder. Denne læseplan i kunstig intelligens og visuel computer er derfor kernen i digital videnskab og dets mest lovende nylige applikationer.... [-]


Smart Cities og Urban Policy Master

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Frankrig Palaiseau

Smart Cities og Urban Policy Graduate Degree giver en dybdegående forståelse af nye og transformerende storbyområder og deres konkurrencedygtige miljøer. [+]

Smarte byer

Ved første øjekastDiplom: kandidatuddannelseType: Industri-orienteret gradAntal ECTS-point: 140Start: september 2019Varighed: 2 årSprog: EngelskBeliggenhed: FrankrigUndervisningsgebyrer: € 12.000 / år

I en stadig mere global økonomi er storbyområderne grundlæggende elementer i økonomisk konkurrence og vækst. Kapital, arbejdspooler, viden, infrastrukturer og deres distribution inden for og på tværs af det geografiske rum spiller en stor rolle i en storbys økonomiske udvikling og velstand.

Som fremhævet af økonomen viser en rapport fra den amerikanske tænketank Brookings Institution, at "verdens største 300 storbyøkonomier tegner sig for 19% af verdens befolkning og næsten halvdelen af ​​verdens BNP. I de sidste ti år har indkomster og job tendens til at vokse hurtigere i disse byområder end deres nationale gennemsnit ".... [-]


Økonomi, Data Analytics og Corporate Finance Master

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Frankrig Palaiseau

Economics, Data Analytics og Corporate Finance programmet udstyrer eleverne med den kvantitative metode og den virkelige oplevelse, der kræves for en grundig økonomisk uddannelse. Principielt en økonomi grad, vil du også få en fast forståelse af dynamikken i teknologisk innovation i forretnings-og organisatoriske sammenhænge. [+]

Masterøkonomi, Data Analytics og Corporate FinanceVed første øjekastDiplom: kandidatuddannelseType: Industri-orienteret gradAntal ECTS-point: 140Start: september 2019Varighed: 2 årSprog: EngelskBeliggenhed: FrankrigUndervisningsgebyrer: € 12.000 / år

Baseret på École Polytechnique 's førende ekspertise inden for anvendt videnskab giver økonomien, dataanalysen og Corporate Finance Graduate Degree dig den enestående mulighed for at opnå en komplet, økonomibaseret strategisk forståelse af nye og omdannende markeder i 21. århundredes industri.

Opererer i en verden med konstant flux

Med teknologi, der gennemsyrer alle sektorer i økonomien, kan innovationens stadig mere hektiske tempo resultere i afbrydelse på ethvert industriniveau. Virksomhedsgiganter kan pludselig finde sig nedad, fordrevet af meteorisk stigning af forstyrrende nyankomne - se Uber og Airbnbs lignende indflydelse i deres oprydning af transport- og gæstesektoren.... [-]


Økoteker til bæredygtighed og miljøledelse Master

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Frankrig Palaiseau

Ecosystems for Sustainability and Environmental Management (ECOSEM) Graduate Degree tilbyder en real-world teknisk ekspertise om miljøproblemer, herunder jord- og vandforurening diagnosticerings-, behandlings- og valoriseringsprocesser sammen med en dybtgående forståelse af de økonomiske og sociale udfordringer for deres udvikling . Nogle internationale lovgivningsmæssige og etiske indsigter kompletterer de tekniske og ledelseskurser. [+]

Master Ecotechnologies for bæredygtighed og miljø ECOSVed første øjekastDiplom: kandidatuddannelseType: Industri-orienteret gradAntal ECTS-point: 140Start: september 2019Varighed: 2 årSprog: EngelskBeliggenhed: FrankrigUndervisningsgebyrer: € 12.000 / år

École Polytechnique er forpligtet til at levere programmer, der understreger excellence inden for videnskab, samtidig med at man får en komplet forståelse af deres industrielle, økonomiske og sociale sammenhænge.

Ecosystems for Sustainability and Environmental Management (ECOSEM) Graduate Degree tilbyder en real-world teknisk ekspertise om miljøproblemer, herunder jord- og vandforurening diagnosticerings-, behandlings- og valoriseringsprocesser sammen med en dybtgående forståelse af de økonomiske og sociale udfordringer for deres udvikling . Nogle internationale lovgivningsmæssige og etiske indsigter kompletterer de tekniske og ledelseskurser.... [-]


Videoer

École Polytechnique, a magical world

Behind the scenes at École Polytechnique