École de Condé

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Paris campus er beliggende få skridt fra Place Cambronne i et livligt kvarter tæt på Champ de Mars.

The School of Condé Paris indtager 6.300 m² dedikeret til design, grafisk kunst og fine håndværk. Pole design og grafik kunst og kunsthåndværk center er placeret i to separate bygninger i gåafstand fra hinanden, med et samlet areal på 6.300 m². Opbygningen af ​​Cambronne Street, hvor er uddannelsen design og grafiske skole, blev fuldstændig renoveret i 2014. Det er en af ​​de mest moderne i sin klasse. Campus huser også Graduate School of Parfume en partnerinstitution i School of Conde.

Det er alt det bredere sæt private videregående uddannelsesinstitutioner dedikeret til skabelsen i centrum af Paris.

At studere i Paris

At studere i Paris, er at vælge et pulserende studieliv i centrum for en økonomisk og kulturelt centrum af de mest dynamiske i verden. Dette skaber daglig rub og nyde et multikulturelt miljø essensen kilde til kreativitet.

Paris rytme begivenheder relateret til mode, design, kunst og kreativitet. Studerende drage direkte fra atmosfæren som School of Condé er involveret i designerens dage og andre arrangementer i forbindelse med design og skabelse.

At leve og studere i Paris også nyde den ekstraordinære kulturelle potentiale af byen let tilgængelige fra skole på grund af sin centrale beliggenhed. Museer, gallerier, udstillingsrum er utallige. Deres regelmæssig deltagelse er en afgørende fordel i træningsprogrammet. Endelig, for at studere i Paris er at være tæt på en enestående kilde til beskæftigelse i de kreative industrier. Med 363.000 arbejdspladser registreret i dette område, Paris gjorde samt London og de fleste større verdens hovedstæder.

Placeringer

Lyon

Address
7-9 rue Cambronne
75015 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrig

Lyon

Address
23, rue Camille Roy
69007 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrig

Nancy

Address
64, rue Marquette
54000 Nancy, Grand Est, Frankrig

Pæn

Address
6, avenue Désambrois
06000 Pæn, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrig

Bordeaux

Address
8, rue du gén. de Cheyron
33100 Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Frankrig

Torino

Address
5 Via Pisa, 10152
Torino, Piemonte, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig