The American Business School of Paris

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den amerikanske Business School i Paris tilbyder en læseplan baseret på det amerikanske uddannelsessystem.

Programmet indrømmer: Fransk high school-dimittender og studerende, der ønsker at følge en international læseplan, til internationale studerende, der ønsker at følge en amerikansk pensum i Paris.

Benyt dig af de bedste amerikanske og franske praksis

Meget effektive undervisningsmetoder

"I samarbejde med amerikanske universiteter har American Business School Paris vedtog det amerikanske videregående uddannelsessystem, anerkendt verden over.

Den business school kombinerer interaktivt projektbaseret undervisning med en ekstra-læseplanerne program, der giver dig mulighed for at udvikle din personlighed, selvstændighed og initiativ.

For at lette din overgang på arbejdspladsen, har American Business School Paris vedtog også franske bedste uddannelsespraksis: - praktikophold - seminarer - individuel coaching Få det bedste af begge verdener: slutte sig til American Business School of Paris "Fady Fadel, Ph.D ., Dean

Vores mission

Den amerikanske Business School i Paris til formål at uddanne sine elever til at blive fremtidens erhvervsledere, der tænker internationalt, tage initiativer og kan arbejde på multikulturelle teams. Skolen vil løbende forbedre sine akademiske standarder og samtidig indgyde i de studerendes respekt og tolerance for forskellighed, samt en følelse af socialt ansvar. Skolen vil også tilskynde de studerende til at anvende etiske standarder i alle personlige og faglige beslutninger.

Placeringer

Paris

Address
American Business School Paris - 12 rue Alexandre Parodi
75010 Paris, Ile-de-France, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig