American Graduate School in Paris

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

American Graduate School i Paris (AGS) tilbyder amerikanske akademiske programmer i Frankrig, der giver studerende fra hele verden mulighed for at få en amerikansk uddannelse, mens de bor i Frankrig. Alle programmer er undervist på engelsk; der er ingen grund til at tale fransk for at blive med i skolen.


AGS har specialiseret sig i internationale relationer og beslægtede områder. Tilgængelige programmer omfatter Masters og Ph.D. grader samt deltid ikke-uddannelser og studere i udlandet for undergraduate. AGS forbereder eleverne til karriere i forskellige brancher af internationale anliggender: mellemstatslige organisationer, ngo'er, regering, internationale virksomheder, medier og akademi, blandt andre.
Programmerne er baseret på det amerikanske uddannelsessystem, samtidig med at man udnytter de franske og europæiske kulturelle, akademiske og faglige ressourcer.
/>/>


AGS- fakultetet, såvel som den studerendes krop, er meget international, skaber en multikulturel klasseværelse atmosfære og giver flere perspektiver på de discipliner, der læres. Dette kombinerer med skolens placering i et af verdens hovedstæder for at give eleverne en virkelig international oplevelse./>/>


Et andet kendetegn ved American Graduate School i Paris er den individuelle opmærksomhed, der gives til hver elev. Classe størrelser holdes små for bedre elev-professor interaktion og interessante klasserum debatter. AGS-fakultetet og medarbejderne kender hver elev og er alle dedikeret til at sikre hver enkelt en vellykket oplevelse i Paris og i programmet.

img

Placeringer

Paris

American Graduate School in Paris (AGS)

Address
American Graduate School in Paris 101, boulevard Raspail
75006 Paris, Ile-de-France, Frankrig
Telefonnummer
+33 1 47 20 00 94

Programmer

MA