Læs den officielle beskrivelse

AIM - En forløber i International Hospitality Management Education

Regelmæssigt rangeret som en af ​​de førende hoteldrift skoler i dag, AIM blev grundlagt i 1992 på initiativ af tilknyttede medlemmer af Cornell Hotel Society, en forening bestående af fremtrædende fagfolk fra turisme og gæstfrihed industri.

Bachelor- og MBA-programmer (franske regering certificering niveau 1 bevilget), undervises på engelsk, giver kandidater de færdigheder og ekspertise, der er nødvendige for at gå i gang med en international karriere i førende hoteller og turisme virksomheder.

AIM Hotel og Turisme Management School i Paris tilbyder også specialiseret faglig uddannelse med certificeringer udstedt af American Hotel & Lodging Association, Ecole Ritz Escoffier og Ecole de køkken Alain Ducasse.

Internationalt hotel og turisme management skole i Paris

Ideelt placeret mellem den eneste parisiske campus (Cité Internationale Universitaire de Paris - CIUP) og Montsouris Park i Paris, har AIM konsekvent placeret blandt de bedste gæstfrihed ledelse skoler. Fremtidige ledere af førende hoteller og luksus etablissementer i verden trænes gennem sin bachelor og MBA-programmer i gæstfrihed ledelse.

Takket være skolens grundigt moderne design, kan eleverne nyde den bedst mulige læringsmiljø. Ved starten af ​​deres studier på AIM, får eleverne en årlig kort, der giver adgang til CIUP biblioteket, Campus Langues og en bred vifte af sportslige og fritidsaktiviteter.

Kortet giver også indehaveren at drage fordel af studerende satser på CIUP universitet restaurant og cafeteria. Takket være sit program undervises på engelsk og dens internationale udsyn, AIM tiltrækker studerende fra hele verden, hvilket giver en multikulturalisme, der føjer til skolens rigt kulturliv og dets solide omdømme. Denne unikke smeltedigel giver også eleverne mulighed for at udvikle levetid menneskelige værdier som solidaritet, deling, dialog og teamwork.

Tilrettelæggelse af undersøgelser

Skolen tilbyder tre gæstfrihed og turisme management træningsprogrammer: Bachelor of Sciences (3 år), kandidater, som har en studentereksamen er berettiget til at ansøge, Bachelor of Arts, optagelse efter en 2-årig associeret grad, og MBA, optagelse efter en 3-årig grad. Oplev alle de forskellige uddannelsesforløb gennem forklarende skema.

Fakultetet

Som studerende på AIM, vil du drage fordel af en hidtil uset grad af ekspertise fra vores lærere: du kan fortælle fra CV'er under, at de fleste af dem har haft ledende stillinger i internationale hoteller eller firmaer.

Vores lærere holde grader fra de bedste gæstfrihed og turisme management skoler og ønsker at kommunikere og dele deres lidenskab og verdensomspændende ekspertise med vores studerende ved at levere kurser beriget af deres egen virkelige liv erfaringer i branchen.

AIM er særligt ivrige efter at tilbyde den bedst mulige uddannelse, mens berige den med casestudier, når det er relevant. Denne metode forbereder de studerende til mere effektive praktikophold og en mere sikker karriere start.

Livet på AIM

AIM tilbyder sine elever en blomstrende og støttende læringsmiljø. Ud over at nyde godt af de mange fordele, der tilbydes af CIUP, AIM sikrer, at de studerende nyder at studere på en state-of-the-art campus i den bedst mulige læringsmiljø.

Et roligt kvarter, med et meget stort grønt område i nærheden og nem adgang til de uddannelsesmæssige ressourcer, alle sammen med til at skabe et perfekt arbejdsmiljø for effektive og givende studier.

AIM studerende har gavn af gratis årlig medlemskab til biblioteket: et medlemskort leveret i starten af ​​skoleåret giver dem fuld adgang i løbet af året.

Centralbiblioteket ligger i Cité Internationale Universitaire af Paris ' ”Maison Internationale”, indeholder store samlinger med 50.000 bøger, 316.000 e-bøger, 1.900 tidsskrifter (herunder 1550 i elektronisk format) og 57 databaser. Det giver adgang til en række tjenester til at hjælpe eleverne med deres universitet arbejde:

Online ordbøger og leksika,
Online fransk og international presse,
tidsskrifter,
Internetadgang,
On-site høring,
Bruger uddannelse,
Print, kopi, scanning og binding af dokumenter.

Den Espace Langues, En MMS selvlærende center, indeholder faciliteter til at forbedre på fransk, for at lære 26 andre sprog, og til at deltage i samtalegrupper (fransk, engelsk, spansk, italiensk, portugisisk, russisk, kinesisk etc.)

For mere information om bibliotekets åbningstider og Espace Langues, besøge Cité Internationale hjemmeside.

efter AIM

Takket være vores faglige tilgang til arbejdsmarkedet, AIM kandidater får jobtilbud, så snart de har afsluttet deres studier, og for nogle, selv under de praktikophold gennemføres som en del af det faglige program.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Master

AIM Hotel & Tourism Management Academy

Denne intensive og krævende videregående uddannelse undervist gennem engelsk giver de studerende med et bredt udvalg af vidtrækkende karrieremuligheder. I løbet af de to ... [+]

MBA Professional grad i Hotel og Turisme Management

Forudsætning: 3-årigt program (Associate Degree, Bachelor, Masters inden for et fag). Undervisningssprog: Engelsk Varighed program: 2 år.

Kandidater, der har gennemført en 3-årig grad, uanset disciplin, kan ansøge om Master of Business Administration med speciale i Hotel og Turisme Management (MBA Professional).

Denne intensive og krævende videregående uddannelse undervist gennem engelsk giver de studerende med et bredt udvalg af vidtrækkende karrieremuligheder. I løbet af de to år, de studerende tilegne sig den nødvendige viden og ekspertise til at ruste dem til lederstillinger inden for gæstfrihed og turisme. De ledelsesmæssige færdigheder erhvervet er også relevante for enhver anden branche nødvendiggør personale tilsyn, team coaching, regnskabsmæssige kompetencer, etc.... [-]

Frankrig Paris
October 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Nous ne promettons pas la lune...

AIM - Académie Internationale de Management en Hôtellerie et Tourisme / Le film

Académie Internationale de Management (AIM)
Address
2, rue Charbonnel
75013 Paris, Île-de-France, Frankrig
Hjemmeside
Telefonnummer
+33 1 45 75 65 75