The American University of Paris

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

American University of Paris (AUP)

I en verden, hvor accelererende forandring og stadigt skiftende personlige, kulturelle og økonomiske forbindelser er normen, alle-i hvert fald lejlighedsvis-er udlænding.

Verden af ​​i dag kræver vores evne til at se verden som en anden person ser det, selv om vi måske er uenige i denne persons ideer og perspektiver. Vi skal vide nok af verden og os selv til at fungere effektivt i en række faglige og sociale sammenhænge. Vi skal være komfortabel lever på kanten af ​​vores egen komfort zone.

Og det er kun gennem at komfort-, at følelsen af ​​at være hjemme i det verdensberømte, at vi kan forfølge vores egne ambitioner, mester vore egne årsager, fremme vore egne idealer.


En amerikansk-stil uddannelse i en af verdens mest kosmopolitiske byer

AUP er i sig selv en succesfuld eksperiment i international, tværfaglig undervisning. AUP samler alle de bedste elementer fra de amerikanske universiteter model-små, diskussion-baserede klasser; et samarbejdsforhold mellem studerende og undervisere; særlig vægt på kritisk tænkning og klar kommunikation-med de kulturelle, sociale og faglige muligheder for en af ​​verdens mest kosmopolitiske byer.

Vores er en akademisk kultur af engagement, globalt medborgerskab og fællesskab. Vores mission og værdier afspejler dette, som vi søger at fremme i studerende og fakultetet både en kritisk sans for engagement i en verden af ​​gensidig afhængighed.


Et internationalt ry for ekspertise

AUP legitimationsoplysninger er uangribelig. Vi er akkrediteret af den mellemøstlige stater Sammenslutningen af ​​skoler og skoler. Vores fakultet medlemmer kommer fra nogle af de fineste universiteter i verden. Og vi engagerer os i særlige akademiske partnerskaber med sådanne prestigefyldte institutioner som Oxford University, Université de Paris Sorbonne, og New York New School.

Siden vores grundlæggelse i 1962, har vi givet et flersproget, multikulturelt læringsmiljø. Kendt som et globalt center for innovativ, tværfaglig forskning, vi uddanner globale borgere, der tager deres pladser som ansvarlige aktører i fællesskaber, civilsamfund og lande rundt om i verden.


Alumni dreje en livsændrende uddannelse i verdens skiftende karriere

AUP har mere end 15.000 kandidater i 141 lande, hvilket gør vores en af ​​de mest ægte global alumni-netværk i verden. Langt over 90 procent af vores studerende er ansat eller i forskerskolen inden for seks måneder eksamen. Og mange har gået på at lederstillinger på institutioner så forskellige som Commercial Bank of Kuwait, BASF i Tyskland, Jane Goodall Institute i Tanzania, Google i Frankrig, Center Parti Sverige, og USA Department of Energy.


Få mere-og slutte sig til os

For at finde ud af mere fakta om AUP, vores historie, og vores akademiske programmer, inviterer vi dig til at udforske vores hjemmeside og komme til at kende de spændende muligheder, der venter dig, når du tilmelder dig vores dynamiske internationale samfund i Paris.

Placeringer

Paris

The American University of Paris

Address
5 boulevard de La Tour-Maubourg
75007 Paris, Ile-de-France, Frankrig
Telefonnummer
+33 1 40 62 07 20

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig