Read the Official Description

American University of Paris (AUP)

I en verden, hvor accelererende forandring og stadigt skiftende personlige, kulturelle og økonomiske forbindelser er normen, alle-i hvert fald lejlighedsvis-er udlænding.

Verden af ​​i dag kræver vores evne til at se verden som en anden person ser det, selv om vi måske er uenige i denne persons ideer og perspektiver. Vi skal vide nok af verden og os selv til at fungere effektivt i en række faglige og sociale sammenhænge. Vi skal være komfortabel lever på kanten af ​​vores egen komfort zone.

Og det er kun gennem at komfort-, at følelsen af ​​at være hjemme i det verdensberømte, at vi kan forfølge vores egne ambitioner, mester vore egne årsager, fremme vore egne idealer.


En amerikansk-stil uddannelse i en af verdens mest kosmopolitiske byer

AUP er i sig selv en succesfuld eksperiment i international, tværfaglig undervisning. AUP samler alle de bedste elementer fra de amerikanske universiteter model-små, diskussion-baserede klasser; et samarbejdsforhold mellem studerende og undervisere; særlig vægt på kritisk tænkning og klar kommunikation-med de kulturelle, sociale og faglige muligheder for en af ​​verdens mest kosmopolitiske byer.

Vores er en akademisk kultur af engagement, globalt medborgerskab og fællesskab. Vores mission og værdier afspejler dette, som vi søger at fremme i studerende og fakultetet både en kritisk sans for engagement i en verden af ​​gensidig afhængighed.


Et internationalt ry for ekspertise

AUP legitimationsoplysninger er uangribelig. Vi er akkrediteret af den mellemøstlige stater Sammenslutningen af ​​skoler og skoler. Vores fakultet medlemmer kommer fra nogle af de fineste universiteter i verden. Og vi engagerer os i særlige akademiske partnerskaber med sådanne prestigefyldte institutioner som Oxford University, Université de Paris Sorbonne, og New York New School.

Siden vores grundlæggelse i 1962, har vi givet et flersproget, multikulturelt læringsmiljø. Kendt som et globalt center for innovativ, tværfaglig forskning, vi uddanner globale borgere, der tager deres pladser som ansvarlige aktører i fællesskaber, civilsamfund og lande rundt om i verden.


Alumni dreje en livsændrende uddannelse i verdens skiftende karriere

AUP har mere end 15.000 kandidater i 141 lande, hvilket gør vores en af ​​de mest ægte global alumni-netværk i verden. Langt over 90 procent af vores studerende er ansat eller i forskerskolen inden for seks måneder eksamen. Og mange har gået på at lederstillinger på institutioner så forskellige som Commercial Bank of Kuwait, BASF i Tyskland, Jane Goodall Institute i Tanzania, Google i Frankrig, Center Parti Sverige, og USA Department of Energy.


Få mere-og slutte sig til os

For at finde ud af mere fakta om AUP, vores historie, og vores akademiske programmer, inviterer vi dig til at udforske vores hjemmeside og komme til at kende de spændende muligheder, der venter dig, når du tilmelder dig vores dynamiske internationale samfund i Paris.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

The American University of Paris

AUP 's kandidater i diplomati og international lov giver dig mulighed for at erhverve både de grundlæggende viden og praktiske færdigheder, der er nødvendige for karr ... [+]

FORBEREDER DIG FOR OFFENTLIG LEADERSKAB

Denne stærkt konkurrencedygtige etårige MA i Diplomati og International Law tilbyder dig en tværfaglig grad i samarbejde med Oxford University sommer certifikat program i International Human Rights Law. Gennem programmet vil du erhverve både de grundlæggende viden og praktiske færdigheder, der er nødvendige for karriere i international ret, diplomati og international fortalervirksomhed.

Programmet giver dig mulighed for at tænke kritisk på komplekse diplomatiske og internationale juridiske spørgsmål i virkelige sammenhænge. Ved at anvende teori til praksis vil du tage fat på nogle af de centrale spørgsmål, der står over for offentlige og ikke-statslige institutioner over hele verden, f.eks. "Hvorfor deltager stater i internationale institutioner, der fremmer globalt samarbejde?" Eller "Hvordan interagerer stater og institutioner, når Samarbejdet bryder sammen og konflikter følger? "... [-]

Frankrig Paris
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The American University of Paris

Kandidatuddannelsen i Global Communications (MAGC) er et tværfagligt, hybrid akademisk program, der producerer ekspertkommunikation fagfolk og lærde. Undervist af et inte ... [+]

MA i Global Communications er et tværfagligt, hybrid akademisk program, der producerer ekspertkommunikation fagfolk og lærde. Undervist af et internationalt fakultet bestående af intellektuelle og professionelle ledere på deres områder, er programmet designet til at hjælpe dig med at finde en Pathway til fremtidig succes i din karriere.

TILSLUT TIL NETVÆRKET: TEOR OG PRAKSIS

Vores pensum tilpasses altid til nye behov. Vi byder studerende velkommen med en bred vifte af interesser og yder faglig faglig og praktisk uddannelse om emner, der spænder over:

Kommunikationsteori - fra udvikling af feltet og dets hovedbegreber og debatter til de seneste debatter og udfordringer i en globaliseret verdenDigital Media Technologies - fra opståen og løftet om internettet til de fordybende netværk af sociale medier og allestedsnærværende computerenhederGlobal Media and Media Systems - Produktion af komparativ viden om strukturer for ejerskab, kontrol, indflydelse og innovationVisuel kultur - udforske den multivalente magt af billeder og skærme og udseendespraksisCreative Industries - deres voksende rolle i reklame og branding af varer og tjenester og fremme og forstyrre ideer og værdierJournalistik og PR - herunder udfordringerne og mulighederne for at producere og dele overbevisende indhold i en opmærksomhedsbaseret digital økonomiMode og Materialekultur - fra luksus til bæredygtighed i en hurtigt omdannende industri og bred forbrugspraksis i et forbrugeristisk samfund og videreKulturel forskel og kulturel mangfoldighed - deres komplekse forhold til skiftende praksis og politik for kommunikation globalt, herunder praksis, politikker og organisationerAktivisme og Advocacy - i en verden af ​​nye politiske indsatser og interessenter og transformative teknologierEn international tilgang til at lære... [-]
Frankrig Paris
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The American University of Paris

Kandidatuddannelsen i Internationale Anliggender (MIN) drager fuld nytte af Paris multikulturelle dimensioner og centrale rolle i international økonomi, politik og social ... [+]

MA i Internationale Anliggender giver dig mulighed for fuldt ud at udnytte Paris centrale rolle i international økonomi, politik og sociale spørgsmål. Gennem dette program vil du have mulighed for at supplere de strenge kurser og faglige moduler med praktikophold, feltarbejde til afhandling og casestudier til speciale.

Vores fakultet og medarbejdere arbejder tæt sammen med vores studerende for at give en-til-en intellektuel mentor og støtte, som gør dem i stand til at gøre en forskel i verden. MA i internationale anliggender giver:

-Muligheden til at tjene en amerikansk kandidatgrad i Frankrig

-En blanding af praktisk og teoretisk viden om internationale anliggender, konfliktløsning og udvikling af civilsamfundet... [-]

Frankrig Paris
September 2019
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

The American University of Paris

Hvis du søger at pivotere din karriere i et ledelsesrelateret felt, er MSc i International Management uddannelsen designet til at hjælpe dig med at udvikle din viden og f ... [+]

Dit næste karriere skridt i ledelsen skal udstyre dig til et internationalt fagligt miljø, som vil tilbyde unikke muligheder, hvis du er velforberedt. Hvis du søger at omdanne din karriere til et ledelsesrelateret område, er vores MSc i International Management et fleksibelt, men struktureret uddannelsesprogram, der giver dig de avancerede færdigheder til at navigere i de komplekse nationale, kulturelle og socioøkonomiske sammenhænge, ​​hvor alle nutidens forretning og andre organisationer opererer.

Udvikle ledelsesevner i vores intime, internationale læringsmiljø

Graden er designet til at imødekomme behovene hos nyuddannede kandidater, der er interesserede i en ledelsesorienteret karriere eller tidligt til mellemkarriere, der ønsker at overgå til et ledelsesrelateret felt eller det næste ledelsesniveau. Hvis du ønsker at overgå fra en liberal arts eller humaniora baggrund til en virksomhed eller ledelse fokus vil du også finde programmet ideelt.... [-]

Frankrig Paris
September 2019
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

The American University of Paris Campus Tour

AUP

Ecole de Guerre Practicum in the MA in International Affairs program

Branding Place Practicum in Iceland

The American University of Paris
Address
5 boulevard de La Tour-Maubourg
75007 Paris, Île-de-France, Frankrig
Hjemmeside
Telefonnummer
+33 1 40 62 07 20