AgroSup Dijon

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om universitetet

Universitetet "Bourgogne Franche - Comté" er blevet bedømt som 2. bedste franske universitet inden for fødevarevidenskab (Shangaï, 2017). De fleste af de foredragsholdere og forskere, der er involveret i kandidatuddannelsen, er medlemmer af forskningsenheden Food and Microbiological Processes (UMR PAM). PAM Research Center spiller en stor rolle i videnskabelige og teknologiske fremskridt inden for mad og vin. Det fælles videnskabelige fokus for alle medlemmerne er at forstå de fysiske, kemiske og biologiske fænomener, der bestemmer fødevarekvaliteten med ambitionen om at udvikle nye produkter og nye fødevareprocesser. Udover det pædagogiske hold vil der blive involveret internationale inviterede foredragsholdere.

Finansiering og studieafgifter

Som en international postgraduate vil du drage fordel af frankrigs lave studieafgifter og få adgang til en bred vifte af finansieringsprogrammer (stipendier fra I-WEBSITE UBFC, ERASMUS, franske ambassader, AUF-stipendier mv.). Du kan også søge om finansiering fra Université Bourgogne Franche - Comté (25 tilskud i 2017).

Adgangskrav

Ansøgere skal have en bachelorgrad eller tilsvarende (180 ECTS) i biologi, fødevarevidenskab, kemi, fysisk kemi eller ingeniørvidenskab. De, der har afsluttet en kandidatuddannelse eller tilsvarende (240 ECTS), der vedrører biologi, kemi eller fysisk kemi, kan indtaste direkte i 2. år.

Kandidater skal have god engelsk færdighed (B2 påkrævet).

Karriere

Denne kandidatuddannelse har til formål at give de studerende jobrelevante kompetencer og færdigheder til en karriere som forskningsprojektleder i akademiske laboratorier, forskningsinstitutter eller R

Nøglestatistik

AgroSup Dijon omfatter over 1500 personer:

  • 1030 studerende
  • 474 ansatte (permanent og under kontrakt), hvoraf 103 er undervisere

Kurser

  • 2 specialiserede ingeniørgrader
  • 3 avancerede specialiserede kandidatgrader
  • 11 Master er samordnet med andre akademiske institutioner
  • 5 professionelle bachelor
  • Bac Pro, Bac Techno og BTSA ("FOAD" Fjernundervisning)

Struktur

  • 4 undervisningsafdelinger
  • 1 institut dedikeret til uddannelse og professionalisering: Eduter
  • 1 center dedikeret til fjernundervisning
  • 1 dokumentationscenter: Médiadoc
  • 1 center for eksperimentelt arbejde på raceheste

Forskning

  • 5 forskningsenheder, helt forskningsbaserede eller med blandede aktiviteter
  • 2 separate interne enheder
  • 1 værtshold

netværk

  • Et netværk af over 5500 arbejdende ingeniører
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Kandidatuddanninger »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Master fysiologiske og psykologiske fødevarer Choice determinants

på universitet 2 år September 2018 Frankrig Dijon

Fødevarevalgsfaktorer varierer alt efter levetid, med globaliseringens stigende virkning og avancerede teknologier bliver det vigtigt for industrien og forskning at forstå, hvorfor folk spiser, hvad de spiser. [+]

Fødevarevalgsfaktorer varierer alt efter levetid, med globaliseringens stigende virkning og avancerede teknologier bliver det vigtigt for industrien og forskning at forstå, hvorfor folk spiser, hvad de spiser.

Kom og udforsk med os dette spørgsmål: Hvilke faktorer er involveret i folkens valg af fødevarer?

P²food er en 2-årig, kursusbaseret, fuldtidsinternational forskeruddannelse fokuseret på de fysiologiske og psykologiske determinanter for fødevarevalg, foreslået af University of Burgundy - Franche-Comté og AgroSup Dijon .

Som studerende i dette kandidatuddannelse får du indgående kendskab til fødevareegenskaber og grundlæggende indsigt i menneskers fødevareadfærd. Du vil komme til at forstå mekanismerne af sult, mæthed og satiation og de faktorer, der er involveret i smag.... [-]


Master mikrobiologi og fysikekemi til mad og vinprocesser

på universitet 2 år September 2018 Frankrig Dijon

MP2 er en 2 års kursusbaseret, fuldtidsinternational forskning, masteruddannelse fokuseret på mikrobiologi og relaterede processer og fysikekemi anvendt til mad og AgroSup Dijon , der tilbydes af University of Burgundy - Franche-Comté og AgroSup Dijon . Denne mester sigter mod at uddanne fremtidige forskere og ledere inden for mad og vin videnskab og industri. [+]

Om kandidatuddannelsen

MP2 er en 2 års kursusbaseret, fuldtidsinternational forskning, masteruddannelse fokuseret på mikrobiologi og relaterede processer og fysikekemi anvendt til mad og AgroSup Dijon , der tilbydes af University of Burgundy - Franche-Comté og AgroSup Dijon . Denne mester sigter mod at uddanne fremtidige forskere og ledere inden for mad og vin videnskab og industri.

Faktisk påvirker flere faktorer i dag og forklarer forskergruppernes og ledelsens dynamik i fødevare- og fødevareindustrien:

stigningen i reglerne og kontrollen med agroindustrien,ændringerne i anvendelser og teknologier i produktionen og udarbejdelsen af ​​fødevarer,energiovergangenEt presserende behov for innovation for at imødegå udfordringen med at fodre hele planeten i en meget nær fremtid.Kursusindhold... [-]

Videoer

Welcome to Dijon

L'accueil des étudiants internationaux à AgroSup Dijon - Témoignage de Max

L'accueil des étudiants internationaux à AgroSup Dijon - Témoignage de Fernanda