Audencia Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Grundlagt i 1900, Audencia Business Schoolis en af ​​de bedste managementskoler i Europa.

EQUIS, AACSB og AMBA internationale akkrediteringer tilføjet den positive evaluering af AERES (det franske agentur, der satser på forskning og videregående uddannelse) understreger et engagement i at undervise ekspertise.

Dens programmer er regelmæssigt rangeret blandt verdens bedste af The Financial Times og The Economist. Skolens vision om undervisning er baseret på tre nøgleprincipper, der giver mening til vores handlinger: Globalt ansvar, iværksætteri og en kulturel bevidsthed, hvor den dobbelte kompetence tilgang og en international åbenhedsånd er de mest symbolske eksempler.

I 2004 blev Audencia Nantes den første franske lederskole til at overholde FN's Global Compact. Skolen deltog derefter i FNs definition af sin PRME (Principles of Responsible Management Education). Audencia Nantes har også underskrevet et strategisk partnerskab med WWF-Frankrig. I høj grad takket være aktiviteten af ​​sin inkubator, som hvert år huser nyligt lancerede iværksætterprojekter, er skolen aktiv inden for virksomhedens oprettelse. Med sin logik af dobbelte kompetencer fortsætter skolen med at styrke handlinger, der er indledt med en indledende aftale, der er underskrevet med Ecole Centrale de Nantes for uddannelse af ingeniørledere. I dag tilbyder Audencia Nantes forskellige studiepunkter, der kombinerer ledelse og andre discipliner (arkitektur, billedkunst, juridik og statsvidenskab).

key figures/iframe>

Campus livsstil

En af de smukkeste campusser i Frankrig

Campus blev skabt med kvaliteten af ​​læringsmiljøet i tankerne.

Et 1140 m2 multimediebibliotek, åbent 76 timer ugentligt, 15.000 bøger og databaser, 500 franske og engelsksprogede tidsskrifter og Wi-Fi-adgang.

Et finansielt handelsrum med adgang til en række tjenester, der normalt er forbeholdt finansfolk.

Klubber og foreninger: Studielivet i Audencia er særligt rig. I deres fritid kan eleverne deltage i en række aktiviteter med fokus på forretning, finans, sport, musik, kultur, humanitær hjælp eller internationale spørgsmål. Der er omkring 30 studieklubber på campus.

Gæsteværelser på campus for besøgende.

Indkvartering: En speciel database på studentens intranet giver information om ledige værelser i studentboliger, studios / lejligheder eller private boliger med familier. Enhver international studerende, der kommer til Audencia, kan stole på et dedikeret internationalt forbindelsesteam, der sikrer, at hver elev vil finde indkvartering.

Campus Net, en virtuel platform, der giver eleverne adgang til deres kursusplan, e-mail, arbejdsfiler og kurser.

Saint Nazaire campus faciliteter, dedikeret til undervisning og forskning i indkøb og supply chain management.

aboutAudencia Nantes er blevet anerkendt i forskellige internationale placeringer:/>

Financial Times September 2015

Audencia er rangeret 28th i verden for sin MSc i Management-Engineering program og 6th i verden i karriere rang kategori.

Dette program illustrerer logikken bag ALLENANCE af Audencia Nantes , Ecole Centrale de Nantes og Ecole Nationale Supérieure d'Architecture de Nantes.

November 2014 - bedste erhvervsskoler i europa

Audencia er rangeret blandt de 80 bedste erhvervsskoler i Europa.

The Economist

2014 - Top 100 MBA'er i verden

Audencia MBA er rangeret 88. i verden

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk

Se MSc » Se Kandidatuddanninger » Se Summer courses » Se 1-year MBAs »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

Master i Management (Grande Ecole program)

på universitet Fuldtid 2 - 3 år September 2019 Frankrig Nantes

Master i Management på Audencia Business School er en af ​​Frankrikes elite Grande École programmer, anerkendt over hele verden for kvalitet. Som studerende har du glæde af vores omdømme, netværk og fremtidsrettet træning. [+]

LED MED FORMÅL

Master i Management på Audencia Business School er en af ​​Frankrikes elite Grande École programmer, anerkendt over hele verden for kvalitet. Som studerende har du glæde af vores omdømme, netværk og fremtidsrettet træning. Du vil udvikle flere områder af ekspertise og være stærk i fundamentet for international forvaltning. Du vil have forskellige og fordybende arbejdsoplevelser.

Vælg mellem en bred vifte af specialiseringer på engelsk eller franskFå 4 til 18 måneders erfaring i virksomheden - du bestemmer varighedenLær af top-performing fakultet med ekspertise inden for regnskab, marketing, økonomi, statistik, logistik, projektledelse, sprog og meget mereNyd omfattende karriereydelser fra et team af fagfolk med baggrund i den internationale erhvervslivNØGLEOPLYSNINGER... [-]

Master of Science i ledelse og iværksætteri i den kreative økonomi

på universitet Fuldtid 1 - 2 år September 2019 Frankrig Nantes

Deltag i vores forskelligartede akademiske fællesskab for et år med udfordringer og samarbejder, der hjælper dig med at ændre og forme din karrierebane. Vores studerende er drevne designere, arkitekter, visuelle og fine kunstnere, udøvende kunstnere, forfattere og andre, der arbejder inden for kreative og kulturelle industrier. [+]

INNOVATIVE BUSINESS EDUCATION FOR CREATIVE INDUSTRIES

Deltag i vores forskelligartede akademiske fællesskab for et år med udfordringer og samarbejder, der hjælper dig med at ændre og forme din karrierebane. Vores studerende er drevne designere, arkitekter, visuelle og fine kunstnere, udøvende kunstnere, forfattere og andre, der arbejder inden for kreative og kulturelle industrier. Vores fakultetsmedlemmer er en livlig blanding af ledelsesspecialister og reklamer. Vi alle er lidenskabelige med at gøre arbejde, der har en reel indvirkning på samfundet.

Dette unikke program er designet til at fremme din karriere som solo-udøver, iværksætter eller medlem af en større organisation inden for den kreative økonomi. I løbet af det 1-årige kerneprogram vil du:... [-]


Master of Science I Management-Engineering (Grande Ecole)

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2019 Frankrig Nantes

CREATIVE INTERNATIONAL MANAGEMENT TRAINING FOR ENGINEERS [+]

CREATIVE INTERNATIONAL MANAGEMENT TRAINING FOR ENGINEERS

Udvikle en dobbelt kompetence i ledelsen for at øge din effektivitet og beskæftigelsesegnethed som ingeniør. Som den første franske handelsskole for at åbne vores døre for ingeniørstuderende er Audencia Business School veletableret på området. Din træning vil være af højeste kvalitet; rangeret 29th i verden for mestere i ledelse og 9. for internationale studerende (The Financial Times, 2017).

Under MSc i Management-Engineering program, vil du studere helt på engelsk. Dit program er hvor teknik opfylder international ledelse, hvilket fremmer din kreativitet. Kandidater er kvalificeret til roller, der kræver engineering ekspertise og forretningsstrategi i et globalt miljø.... [-]


Master of Science i Supply Chain og Purchasing Management

på universitet Fuldtid 18 - 24 måneder September 2019 Frankrig Nantes Italien Milan + 2 mere

Dobbeltgrad fra Audencia i Nantes og MIP i Milano [+]

VÆR SPECIALIST I EN DOMAIN, DER ER STRATEGISK TIL HVER ANVENDELSE I DAG

MSc i Supply Chain and Purchasing Management (MSCPM) på Audencia Business School forbereder dig til en spændende karriere inden for et område, der er strategisk for enhver virksomhed i dag. Vi tilbyder en virkelig international oplevelse og global opfattelse - med en unik tilgang, der bringer sammen global indkøbs- og forsyningskæde samt logistikvirksomhed, lageropbevaring og transportstyring.

Byg dit ry på en toprangeret institution og en af ​​de udvalgte få handelsskoler akkrediteret af EQUIS, AACSB og AMBABo i hjertet af det smukke Nantes, Frankrig, en af ​​Europas mest levende byer og et centrum for forretning og innovation - det ideelle sted at udvikle dine evnerLær i et virkelig internationalt miljø med et globalt fakultetTiltrække top arbejdsgivere, nyd personlige karriereydelser og gennemføre en praktikplads overalt i verdenNØGLEOPLYSNINGER... [-]

Master of Science og MBA i Food and Agribusiness Management

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Frankrig Nantes Brasilien São Paulo + 2 mere

1-ÅR DOBBELGANG I EN VÆKST [+]

1-ÅR DOBBELGANG I EN VÆKST

Med den stigende virkning af globalisering og fremadskridende teknologier er fødevare-, agrienergi- og landbrugsindustrien i en ekspansionstilstand og udvikling. Som to af verdens førende lande inden for agribusiness er Frankrig og Brasilien klar til at spille en afgørende rolle i fødevareindustriens fremtid.

I Master of Science i Food and Agribusiness Management (FAM) program, vil du lære at udmærke sig i alle aspekter af mad og agribusiness management, udforske de nyeste design trends på området, indarbejde design tænkning og teknikker i dit arbejde og dele bedst praksis fra hele verden.

NØGLEOPLYSNINGER

Grad opgjort: Master of Science i Food and Agribusiness ManagementSprog: EngelskProgram start: septemberVarighed: Core Track-1 år; Udvidet Track-2-årigUndervisning: Core Track-€ 15.350; Udvidet spor - € 20.500... [-]

Master

International Master i Management

Online på universitet Fuldtid 12 - 24 måneder September 2019 Frankrig Nantes + 1 mere

IMM-programmet forbereder unge fagfolk til en lederkarriere på internationale markeder og virksomheder. Du vil tage kurser under ledelse af globale eksperter inden for en meget international campus og studieplan. [+]

TILGÆNGELIG, INTERNATIONAL, FULLT NETVÆRKT

Deltag i nogle af de lyseste innovatører fra hele verden på Audencia Business School . I vores International Master in Management (IMM) program, vil du tage kurser ledet af globale eksperter inden for en meget international campus og læseplan. Forbered dig på karriere succes:

Lær at gøre forretninger på tværs af kulturer.Overvej vores strenge Fast Track, hvis du har en fireårig bachelorgrad.Skræddersy dit program til dine interesser og mål, herunder valg af valgfag, valg i udlandet og sommerferie muligheder.Bevis din færdighed med en praktisk masterafhandling på et bestemt forretnings- og ledelsesområde.Forbindelse med vores store netværk af virksomhedspartnere gennem arrangementer og praktikopgaver.... [-]

Master i europæisk og international virksomhedsledelse

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Det Forenede Kongerige Bradford Frankrig Nantes Spanien Bilbao + 4 mere

Et treårigt program undervises sekventielt i tre europæiske lande, tildeler en officiel europæisk kandidatgrad i erhvervslivet. [+]

3 LAND, 3 SPRÅK, 3 INSTITUTIONER, 1 FÆLLES GRUND

Forbered dig på at trives i dagens konstant skiftende globale forretningsmiljø. Deltag i elite etårigt europæisk og International Business Management Master (EIBM) program for komplet tresprog uddannelse i international ledelse og iværksætteri.

Fælles grad fra disse top europæiske institutioner

Bradford University School of Management, Det Forenede KongerigeDeusto Business School, University of Deusto, SpanienAudencia Business School , Frankrig

Tripled-netværk

Virksomhedsforbindelser mellem tre respekterede institutionerPraktikpladser i Frankrig, Spanien, Det Forenede Kongerige og meget mereKarriere ydelser støtte fra Audencia, Bradford og DeustoAdgang til tre store internationale jobbordeAlumniforbindelser og valgfrit netværksledelse fra alle tre... [-]

Videoer

Audencia Nantes

Alan Vilchis

Beauty Manake

Rhita Nabirye

Robert Budianto

Kontakt

Audencia Nantes École de Management

Adresse, linje 1 Audencia Nantes - School of Management 8 route de la Jonelière - B.P. 44312
31222 Nantes, Pays de la Loire, Frankrig
Telefon +33 2 40 37 34 34