Audencia Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i 1900, Audencia Business Schoolis en af ​​de bedste managementskoler i Europa.

EQUIS, AACSB og AMBA internationale akkrediteringer tilføjet den positive evaluering af AERES (det franske agentur, der satser på forskning og videregående uddannelse) understreger et engagement i at undervise ekspertise.

Dens programmer er regelmæssigt rangeret blandt verdens bedste af The Financial Times og The Economist. Skolens vision om undervisning er baseret på tre nøgleprincipper, der giver mening til vores handlinger: Globalt ansvar, iværksætteri og en kulturel bevidsthed, hvor den dobbelte kompetence tilgang og en international åbenhedsånd er de mest symbolske eksempler.

I 2004 blev Audencia Nantes den første franske lederskole til at overholde FN's Global Compact. Skolen deltog derefter i FNs definition af sin PRME (Principles of Responsible Management Education). Audencia Nantes har også underskrevet et strategisk partnerskab med WWF-Frankrig. I høj grad takket være aktiviteten af ​​sin inkubator, som hvert år huser nyligt lancerede iværksætterprojekter, er skolen aktiv inden for virksomhedens oprettelse. Med sin logik af dobbelte kompetencer fortsætter skolen med at styrke handlinger, der er indledt med en indledende aftale, der er underskrevet med Ecole Centrale de Nantes for uddannelse af ingeniørledere. I dag tilbyder Audencia Nantes forskellige studiepunkter, der kombinerer ledelse og andre discipliner (arkitektur, billedkunst, juridik og statsvidenskab).

key figures/iframe>

Campus livsstil

En af de smukkeste campusser i Frankrig

Campus blev skabt med kvaliteten af ​​læringsmiljøet i tankerne.

Et 1140 m2 multimediebibliotek, åbent 76 timer ugentligt, 15.000 bøger og databaser, 500 franske og engelsksprogede tidsskrifter og Wi-Fi-adgang.

Et finansielt handelsrum med adgang til en række tjenester, der normalt er forbeholdt finansfolk.

Klubber og foreninger: Studielivet i Audencia er særligt rig. I deres fritid kan eleverne deltage i en række aktiviteter med fokus på forretning, finans, sport, musik, kultur, humanitær hjælp eller internationale spørgsmål. Der er omkring 30 studieklubber på campus.

Gæsteværelser på campus for besøgende.

Indkvartering: En speciel database på studentens intranet giver information om ledige værelser i studentboliger, studios / lejligheder eller private boliger med familier. Enhver international studerende, der kommer til Audencia, kan stole på et dedikeret internationalt forbindelsesteam, der sikrer, at hver elev vil finde indkvartering.

Campus Net, en virtuel platform, der giver eleverne adgang til deres kursusplan, e-mail, arbejdsfiler og kurser.

Saint Nazaire campus faciliteter, dedikeret til undervisning og forskning i indkøb og supply chain management.

aboutAudencia Nantes er blevet anerkendt i forskellige internationale placeringer:/>

Financial Times September 2015

Audencia er rangeret 28th i verden for sin MSc i Management-Engineering program og 6th i verden i karriere rang kategori.

Dette program illustrerer logikken bag ALLENANCE af Audencia Nantes , Ecole Centrale de Nantes og Ecole Nationale Supérieure d'Architecture de Nantes.

November 2014 - bedste erhvervsskoler i europa

Audencia er rangeret blandt de 80 bedste erhvervsskoler i Europa.

The Economist

2014 - Top 100 MBA'er i verden

Audencia MBA er rangeret 88. i verden

Placeringer

Nantes

Audencia Nantes École de Management

Address
Audencia Nantes - School of Management
8 route de la Jonelière - B.P. 44312

31222 Nantes, Pays de la Loire, Frankrig
Telefonnummer
+33 2 40 37 34 34

Shenzhen

Address
Shenzhen, Guangdong, Kina

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer