Autograf

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i 1982 og er beliggende i hjertet af det 20. arrondissement i Paris, Autograf, historiske skole inden for grafisk design, digital, Design Space og gaming, tilbyder uddannelse valideret eller anerkendt status ved grader tilstand. Skole menneskelig skala, hver elev modtager individuel støtte af lærere og lærerteam.

Autograf nyder lyse og rummelige lokaler 2000 kvadratmeter, herunder konventionelle klasseværelser, værksted værelser og computerrum til at rumme sine 400 elever.

Med over et hundrede og halvtreds maskiner til rådighed, studerende arbejder på Mac eller pc-software ifølge undersøgelsen. Autograf funktioner i den optiske fiber, wifi er tilgængelig i hele skolen.

Studerende mødes regelmæssigt i kantinen, selskabelig område med mikrobølgeovne og computer stationer med gratis adgang til frokost, tale eller arbejde.

For at udskrive deres arbejde, eleverne bruge printere og kopimaskiner selvbetjening. For større størrelser på forskellige medietyper, de selv har en professionel sporstof.

Professorerne Autograf, alle fagfolk, arbejde og undervise i Frankrig og på verdensplan.

Autograf arrangerer ture, studieture, kurser, konferencer og workshops i Frankrig og i udlandet (Japan, Canada, Kina, Mexico, Spanien, ...). Det er også muligt for studerende at gennemføre en del af deres studier i et andet land.

Åbningen af ​​en professionel verden

Siden starten Autograf opretholde tætte forbindelser med et bredt netværk af samarbejdspartnere, der gør det muligt at tilbyde omfattende muligheder for praktikophold og professionelle indsættelser til sine studerende. Hver studerende følges og støttes i sin søgning forretning, tilbud til ham, men også personlig bistand til gennemførelsen af ​​dets forskning værktøjer (Genoptag, kreativ portefølje, forberedelse til interviews, etc.).

Designet kurser

Autograf tilbyder kurser af et til fem år, internationale forberedende klasser (FLE FLE Kunst og Design) for udenlandske studerende, en opgradering i brugskunst, BTS (statens eksamensbevis), certificerede titler er anerkendt af tilstand til det niveau i (RNCP) og internationale legitimationsoplysninger:

 • Art FLE (fransk fremmedsprog + kunst)
 • Design FLE (fransk fremmedsprog + Design)
 • Opgradering for brugskunst (MANAA)
 • BTS Grafisk Design Kommunikation & Media print option
 • BTS option Grafisk Design Digital kommunikation og medier
 • BTS Space Design
 • Bachelor Grafisk Design
 • Digital Design Bachelor
 • Bachelor of Design Space
 • Bachelor Video Game kunst
 • Bachelor Global Design Manager
 • Master of Art Director i grafisk design
 • Master of Design i Digital Art Director
 • Master Designer Indretningsarkitekt
 • Master of Art Director i videospil skabelse

Jo mere Autograf : I løbet af de 3 års MANAA og BTS, du sender parallelt med udarbejdelsen af ​​din tilstand diplom BTS (BAC + 2), en bachelorgrad (BAC + 3), som giver dig mulighed for at fortsætte dine studier i Master direkte.

vidne

Jules PratKunstnerisk leder på Extreme Muse og tidligere studerende påAutograf.

"Jeg gik til Autograf BTS Grafisk Design trykte medier i indledende indstilling, og atmosfæren var store i hele min skolegang. Jeg har en stor design studie kurser huske, hvor vi havde en reel opvågnen til den handel, vi revideret alle vi kunne gøre, var vores kreativitet højt udviklet.

Når mine BTS og unhooked min Bachelor jeg gik på Master Art director i grafisk design ønskede jeg at få i arbejde og takket være vekslen, fandt jeg en interessant position, først i et agentur specialiseret i operationel markedsføring, hvor jeg kørte, og derefter i det andet år i Koffein agentur, hvor jeg var assistent kunstnerisk leder.

Efter disse erfaringer, arbejdede jeg for W & Cie agentur, hvor jeg nærmede verden af fotografering. I disse to år, havde jeg mulighed for at arbejde på Åmunde brand territorium og dermed lede fotooptagelser og reklamer for en global kampagne.

I dag er jeg en art director i agenturet Extreme Muse, jeg arbejder for en luksus budgetter såsom Ulysse Nardin (schweiziske urmager), Samsung, Nespresso, LVMH, lervirksomhed ... Jeg gør et værk af ideer designer, der går på udkig efter fotografer og univers gennem udarbejdelsen af ​​trusser og retningen af ​​skyderier for gennemførelsen af ​​retouchering og fotomontager. "

Autograf - Open Door Dag 2016

Video viser udstilling af værker af studerende i de sidste Autograf åbne huse.

Mere information på engelsk: http://autograf-design.com/en/

Placeringer

Paris

Autograf

Address
35 rue Saint Blaise
75020 Paris
FRANCE

Paris, Ile-de-France, Frankrig
Telefonnummer
+33 1 43 70 00 22

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig