Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i 1982 og er beliggende i hjertet af det 20. arrondissement i Paris, Autograf, historiske skole inden for grafisk design, digital, Design Space og gaming, tilbyder uddannelse valideret eller anerkendt status ved grader tilstand. Skole menneskelig skala, hver elev modtager individuel støtte af lærere og lærerteam.

Autograf nyder lyse og rummelige lokaler 2000 kvadratmeter, herunder konventionelle klasseværelser, værksted værelser og computerrum til at rumme sine 400 elever.

Med over et hundrede og halvtreds maskiner til rådighed, studerende arbejder på Mac eller pc-software ifølge undersøgelsen. Autograf funktioner i den optiske fiber, wifi er tilgængelig i hele skolen.

Studerende mødes regelmæssigt i kantinen, selskabelig område med mikrobølgeovne og computer stationer med gratis adgang til frokost, tale eller arbejde.

For at udskrive deres arbejde, eleverne bruge printere og kopimaskiner selvbetjening. For større størrelser på forskellige medietyper, de selv har en professionel sporstof.

Professorerne Autograf, alle fagfolk, arbejde og undervise i Frankrig og på verdensplan.

Autograf arrangerer ture, studieture, kurser, konferencer og workshops i Frankrig og i udlandet (Japan, Canada, Kina, Mexico, Spanien, ...). Det er også muligt for studerende at gennemføre en del af deres studier i et andet land.

Åbningen af ​​en professionel verden

Siden starten Autograf opretholde tætte forbindelser med et bredt netværk af samarbejdspartnere, der gør det muligt at tilbyde omfattende muligheder for praktikophold og professionelle indsættelser til sine studerende. Hver studerende følges og støttes i sin søgning forretning, tilbud til ham, men også personlig bistand til gennemførelsen af ​​dets forskning værktøjer (Genoptag, kreativ portefølje, forberedelse til interviews, etc.).

Designet kurser

Autograf tilbyder kurser af et til fem år, internationale forberedende klasser (FLE FLE Kunst og Design) for udenlandske studerende, en opgradering i brugskunst, BTS (statens eksamensbevis), certificerede titler er anerkendt af tilstand til det niveau i (RNCP) og internationale legitimationsoplysninger:

 • Art FLE (fransk fremmedsprog + kunst)
 • Design FLE (fransk fremmedsprog + Design)
 • Opgradering for brugskunst (MANAA)
 • BTS Grafisk Design Kommunikation & Media print option
 • BTS option Grafisk Design Digital kommunikation og medier
 • BTS Space Design
 • Bachelor Grafisk Design
 • Digital Design Bachelor
 • Bachelor of Design Space
 • Bachelor Video Game kunst
 • Bachelor Global Design Manager
 • Master of Art Director i grafisk design
 • Master of Design i Digital Art Director
 • Master Designer Indretningsarkitekt
 • Master of Art Director i videospil skabelse

Jo mere Autograf : I løbet af de 3 års MANAA og BTS, du sender parallelt med udarbejdelsen af ​​din tilstand diplom BTS (BAC + 2), en bachelorgrad (BAC + 3), som giver dig mulighed for at fortsætte dine studier i Master direkte.

vidne

Jules PratKunstnerisk leder på Extreme Muse og tidligere studerende påAutograf.

"Jeg gik til Autograf BTS Grafisk Design trykte medier i indledende indstilling, og atmosfæren var store i hele min skolegang. Jeg har en stor design studie kurser huske, hvor vi havde en reel opvågnen til den handel, vi revideret alle vi kunne gøre, var vores kreativitet højt udviklet.

Når mine BTS og unhooked min Bachelor jeg gik på Master Art director i grafisk design ønskede jeg at få i arbejde og takket være vekslen, fandt jeg en interessant position, først i et agentur specialiseret i operationel markedsføring, hvor jeg kørte, og derefter i det andet år i Koffein agentur, hvor jeg var assistent kunstnerisk leder.

Efter disse erfaringer, arbejdede jeg for W & Cie agentur, hvor jeg nærmede verden af fotografering. I disse to år, havde jeg mulighed for at arbejde på Åmunde brand territorium og dermed lede fotooptagelser og reklamer for en global kampagne.

I dag er jeg en art director i agenturet Extreme Muse, jeg arbejder for en luksus budgetter såsom Ulysse Nardin (schweiziske urmager), Samsung, Nespresso, LVMH, lervirksomhed ... Jeg gør et værk af ideer designer, der går på udkig efter fotografer og univers gennem udarbejdelsen af ​​trusser og retningen af ​​skyderier for gennemførelsen af ​​retouchering og fotomontager. "

Autograf - Open Door Dag 2016

Video viser udstilling af værker af studerende i de sidste Autograf åbne huse.

Mere information på engelsk: http://autograf-design.com/en/

Programmer undervist i:
 • Fransk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Autograf

Arkitekt Indretningsarkitekt, viser kreativitet og dristighed. Han instrueret, renoverer, genskaber liv til et sted, tilbyder nye løsninger, klog, æstetisk. Kombinere føl ... [+]

Arkitekt Indretningsarkitekt, viser kreativitet og dristighed. Han instrueret, renoverer, genskaber liv til et sted, tilbyder nye løsninger, klog, æstetisk. Kombinere følsomhed og teknik, rummet designer tilbud, fra en præcise specifikationer, løsninger tilpasset den livsstil af en gruppe af personer eller drift af en virksomhed i overensstemmelse med de materielle begrænsninger, budget og miljømæssige-specifik plads.

Denne erhvervsuddannelse er højt baseret på kreativitet, professionalisme, og også køb af viden og kulturelle færdigheder, sociologiske, semiotiske, filosofiske, visuelle (tegning, farver, bind), grafer, infografik, konceptuelle, kreative tekniske, lovgivningsmæssige, beskrivende.... [-]

Frankrig Paris
Kontakt skolen
Fransk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Autograf

Grafik, grafisk design, reklame, forlagsvirksomhed, skiltning, emballage ... Der er mange områder, der bruger færdigheder Art Directors. ... [+]

Grafik, grafisk design, reklame, forlagsvirksomhed, skiltning, emballage ... Der er mange områder, der bruger færdigheder Art Directors.

Denne Master fås i to option, Chart skabelse og skabelse Reklame, krydser konceptuelle og semantiske læring, visuelle, teknologiske og ledelsesmæssige.

I løbet af de to års træning, foruden det personlige arbejde validering hvert emne studeret, foreslås det at de studerende individuelt gennemføre et projekt om året og en specialitet butik.

Studerende er også konfronteret med projektledelsen agentur, med skabelsen af ​​kollektiv andet år. Hver gruppe oprettet skal opnå i år tre konkrete projekter med rigtige sponsorer, kunder, der anmodede skole eller elever i netværket.... [-]

Frankrig Paris
Kontakt skolen
Fransk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Autograf

Digital Designer er en grafisk designer arbejder i digital og interaktivt design understøtter: intranet og internet, DVD, mobile applikationer, oprettelse af animerede bi ... [+]

Digital Designer er en grafisk designer arbejder i digital og interaktivt design understøtter: intranet og internet, DVD, mobile applikationer, oprettelse af animerede billeder, 2D eller 3D ...

Denne uddannelse opfylder den konceptuelle og semantiske læring, visuelle, teknologiske og ledelsesmæssige.

I løbet af de to år af Master, foruden personligt arbejde validering hvert emne studeret, foreslås det at de studerende individuelt gennemføre et projekt om året og en specialitet butik.

Studerende er også konfronteret med projektledelsen agentur, med skabelsen af ​​kollektiv andet år. Hver gruppe oprettet skal opnå i år tre konkrete projekter med rigtige sponsorer, kunder, der anmodede skole eller elever i netværket.... [-]

Frankrig Paris
Kontakt skolen
Fransk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Autograf

Denne Master ønsker at være meget konkret. Den er bygget op omkring den studerende videospil projekt. Disse vil nødt til at designe, udvikle, udgive og markedsføre deres ... [+]

Pascal Luba, spildesigner og kreativ direktør (Ubisoft, Activision, Sony, DICE), er referencen professionelle der er ansvarlig for pædagogisk validering af denne uddannelse.

Denne Master ønsker at være meget konkret. Den er bygget op omkring den studerende videospil projekt. Disse vil nødt til at designe, udvikle, udgive og markedsføre deres spil. Hvis det kender succes, kan de endda generere indtægter. Og hvis det ikke er tilfældet, den kendsgerning, at se sit navn forbundet med en offentliggjort spil er en stor visitkort.

Program:

Advanced Academic Training: Computer Graphics, Programmering, Design - Introduktion til nye færdigheder: Marketing, projektledelse, retsgrundlag - Udvikling af et spilkoncept og dens prototype. Spiludvikling - Klargøring af marketing kampagne - Offentliggørelse og markedsføring af spillet (overvågning af samfundet, fortsætter kommunikationskampagne, animation game) - Akademisk Videreuddannelse at forberede dem på at etablere deres eget studie: Entrepreneurship, ledelse - Udarbejdelse af et andet projekt (individuel eller gruppe), at de studerende vil søge at udvikle efter master. ... [-]
Frankrig Paris
Kontakt skolen
Fransk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Autograf - JPO 2016: Vidéo illustrant l’exposition des travaux des étudiants d’Autograf lors des dernières journées portes ouvertes

Workshop Design Espace Autograf -

Workshop Edition Autograf -

Workshop Video Game Art Autograf -

Workshop Multimédia Autograf -

Autograf Workshop au Québec

Workshop International Autograf - College of Arts de Pekin à Autograf Paris