Burgundy School of Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Burgundy School of Business blev grundlagt i 1899 og er en international førende undervisnings- og forskningsskole, anerkendt takket være nationale og internationale akkrediteringer: AACSB og EQUIS.

BSB tilbyder højt niveau programmer i ledelse, fra bachelor til postgraduate niveau med en bred vifte af specialiseringer.

Vores placeringer bekræfter vores ekspertise:

  • Tilhørende de øverste 1% erhvervskoler i verden med sin dobbelte akkreditering: AACSB og EQUIS
  • 77. bedste Master i Management i verden - Financial Times, 2018.
  • Top 6 Bedste Bachelor i Frankrig - L'Etudiant, 2018.
  • 1. Specialiseret Master i Kulturel Ledelse i Frankrig -Eduniversal 20178.
  • 1. Specialiseret Master i Vinforvaltning i Frankrig (3. i verden) -Eduniversal 2018.
  • Top 15 bedste franske Business School - National ranking for certificerede Business Schools, anerkendt af fransk ministerium for uddannelse, 2018.

BSB lægger også vægt på sin ekspertise inden for vinforvaltning med sin School of Wine


Men vi er meget mere end bare en business school. Vi tror på en speciel og anden model, der er fokuseret på den studerende. Derfor indfører vi en anden ide om overordnet uddannelse.

Vi ønsker ikke at forholde os til en bestemt måde at tænke på: Vores kald er at give dem alle de værktøjer, der bruges til at opbygge deres egen personlige og faglige identitet. Samlet set laver vi denne alternative skolemodel, da vi dyrker åbenhed og iværksætterånd. Det er også derfor, vi er stolte af at byde studenter fra hele verden med forskellige profiler velkommen. Vi er sikre på, at blandhed og mangfoldighed giver den bedste innovation, kreativitet og ydeevne.

Vores fakultet er højt kvalificeret med 78 faste lærere og 350 eksperthøjttalere. 36% af vores lærere er fra udlandet, og vores campus er multikulturel med 66 forskellige nationaliteter inden for eleverne, hvilket giver en stærk international oplevelse.

Endelig er der en dedikeret server til at hjælpe internationale studerende med deres integration til den franske levevis: afhentning på stationen, indkvartering, besøg af byen og regionen, papirarbejde, gratis værksteder ...

Vores støtte: Kurser undervises i små grupper: 20 til 40 elever pr. Klasse for at give den studerende den bedste direkte tilgang. For os er kendskabet til vores studerende nøglen til at støtte dem på bedst mulig måde.

Vores innovative pædagogik: Gruppearbejde, mundtlige præsentationer, firmaproblemer, forretningsprojekter, forretningsspil, virksomhedsskabelse, konsulentmissioner, jobplaceringer ...

Kom og kom med os i Burgund!

Vores ambition er at uddanne forskellige ledere og iværksættere.

Vi er BSB !

Placeringer

Dijon

ESC Dijon Bourgogne

Address
29 Rue Sambin
21000 Dijon, Bourgogne-Franche-Comté, Frankrig
Telefonnummer
+33 3 80 72 59 00

Lyon

Address
Campus Lyon Immeuble Milky Way 42 Cours Suchet
69002 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrig
Telefonnummer
+33 428 297 720

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited