Brest Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

BREST En maritim CITY

Bretagnes 2. største by hilser næsten 24.000 studerende om året, 10% af dem er internationale studerende i sit universitet og dets 7 Grandes Ecoles. Dets forskellige uddannelsesprogrammer, fremragende forskningsinitiativer, høj kvalitet instruktion, lokale jobmuligheder, og unikke miljø gør det til en top destination for studerende.

OCEAN som en kultur

Omgivet af havet, er Brest regionen fyldt med smukke naturområder og tilbyder alle former for sports- og fritidsaktiviteter i tilknytning til havet. I lyset af sin historie som en vigtig havneby, Brest er en indbydende by, åben over for verden og forskellige kulturer. Det er også et kulturelt centrum med sine mange teatre og auditorier; den Océanopolis akvarium; Quartz, et nationalt berømt teater; for ikke at nævne de mange sommerens festivaler, der finder sted over hele Bretagne.

En ÆNDRING BY

Brest er engageret i et omfattende udviklingsprogram i byområder: storbyområder faciliteter, økonomiske strukturer, nye boligområder og byfornyelse. I samme ånd som i 2012 indvielsen af ​​sporvogn og renoveringen af ​​Plateau des Capucins-området, et dristigt initiativ er i gang at åbne Frankrigs første urbane svævebane-system i Brest.

En attraktiv by

En by med en arbejdsstyrke på mere end 400.000 indbyggere, er Brest giver sig til kende gennem sine ekspertisecentre byder forskning i verdensklasse, fire konkurrenceevne klynger, højteknologiske virksomheder, og nogle af de førende navne i branchen. Brest er blandt de 14 byer i Frankrig, som har optjent den nye status af Metropole. Dens internationale fokus er tydeligt i kvaliteten af ​​sine tilbud i havforskning og -teknologi, Skibsbygning og reparation, digital teknologi, fødevarer og biovidenskab, jo højere servicesektoren og finansieringstekniske.

VANNES & golfen Morbihan

Vannes er en historisk by, den tidligere sæde for parlamentet i Bretagne, og har holdt i live de vigtigste levn fra sin rige fortid. Voldene og deres vask-huse på kanten af ​​voldgraven, katedralen og museer som Cohue Fine Arts Museum alle stå sammen blomsterhaver. En HOME PORT Takket være sin privilegerede beliggenhed i Morbihan-golfen, Vannes har en central og strategisk position. Let tilgængeligt fra de større byer i regionen såvel som Paris, er det hjemsted for mange udviklingslande virksomheder og valget placering for fremtidige-minded iværksættere.

AN EXCEPTIONNAL PLACERING

Vannes grænser mod syd af Morbihan-golfen, som betyder "lille hav" i bretonsk sprog. Dette 12.000 hektar atlantiske bassin er oversået med cirka 40 øer; nogle, som Île d'Arz og Île aux Moines, er beboede. Golfen Morbihan er et unikt sted, hvor land og hav blander inden skiftende landskaber, og er en del af de smukkeste bugter i verden.

Placeringer

Brest

Brest Business School

Address
BREST BUSINESS SCHOOL
2 avenue de Provence


29200 Brest, Bretagne, Frankrig
Telefonnummer
+33 2 98 34 44 44

Vannes

Address
VANNES BUSINESS SCHOOL
1 rue de la Loi

56000 Vannes, Bretagne, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig