CEMS - The Global Alliance in Management Education

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

CEMS

Den globale alliance i ledelsesuddannelse

CEMS er en strategisk alliance mellem førende handelsskoler og multinationale virksomheder. Dets første mission er at sætte en global standard for ekspertise til før-erfaring Master i ledelse .

Netværket blev grundlagt i 1988 i Europa, og det er stort set på grund af succesen og populariteten hos CEMS Master i International Management : MIM programmet . I dag er CEMS den globale liga for ledere på pre-erfaring-mesterens marked, og det kan ikke ligestilles med medlemmernes ry: 26 akademiske institutioner i verdensklasse samarbejder sammen med mere end 64 virksomhedspartnere for at tilbyde internationale, postgraduate studerende en unik blanding af høj kvalitet uddannelse og erhvervserfaring.

CEMS-medlemmerne samarbejder om følgende initiativer:


- CEMS MIM (M.Sc. i International Management), en prestigefyldt supranational business grad, der kan anerkendes som det bedste pas til en international karriere. Dette etårige fælles uddannelsesprogram er udelukkende åbent for kandidatstuderende på CEMS-skolerne, der opfylder meget strenge udvælgelseskriterier, og modtager CEMS-graden i forbindelse med deres hjemmeeksamen./>


- CEMS fremmer også fakultetets samarbejde om fælles undervisning, forskning og ph.d.-uddannelse./>

CEMS Mission Statement

Godkendt af de højeste CEMS-styrende organer i november 2008 afspejler den nuværende missionsopgørelse den etiske og ansvarlige tilgang, som CEMS-alliancen tager til ledelsesuddannelse.

CEMS er en global alliance af akademiske og corporate institutioner dedikeret til at uddanne og forberede fremtidige generationer af internationale virksomhedsledere.

CEMS akademiske og corporate medlemmer arbejder kollektivt for at udvikle viden og give uddannelse, der er afgørende i den flersprogede, multikulturelle og sammenkoblede erhvervsliv.

Den fælles CEMS Master i International Management er det vigtigste kørepunkt for at nå dette mål.

Fælles for alle aktiviteter er målet at fremme globalt borgerskab, med særlig vægt på følgende værdier:

  • Forfølgelsen af ​​ekspertise med høje standarder for præstationer og etisk adfærd;
  • At forstå og trække på kulturel mangfoldighed med respekt og empati;
  • Professionelt ansvar og ansvarlighed i forhold til samfundet som helhed.

Nøgle Fakta

Seneste nøglefakta

2010 Financial Times Global Master i Management Ranking

CEMS MIM rangerede 2. i verden, 1. i 3-årige rangering og 1. for kombinerede internationale kriterier. 4 CEMS skoler i top 5, 9 i top 25, 18 i den samlede ranking.

CEMS kohorte 2010-11

  • Samlet antal studerende: 904
  • 51% mænd, 49% kvinder
  • 64 nationaliteter (herunder 30 ikke-europæiske)

CEMS Graduate Survey 2010

En undersøgelse blev udført blandt klassen CEMS MIM Graduates 2009, fem måneder efter eksamen. 43% responsrate.

  • 99% var ansat inden for 3 måneder efter eksamen.
  • 41% af respondenterne er placeret uden for deres hjemland.
  • 71% af respondenterne interagerer hver dag med 3 eller flere forskellige nationaliteter.


Aktivitetssektor: Management Consulting 20%, Forbrugsvarer 16%, Energi 9%, Investeringsbank 8%, Kommerciel / privat bank 6%, Telekommunikation 6%, Medier / Information 5%/>

Funktionsområde: Finansiering 24%, Marketing 15%, Generel ledelse 10%, Salg / Eksport 9%, Revision 3%, Ledelseskontrol 3%, Produktion / drift / Supply chain 3%

Global Tilstedeværelse

Fra sin paneuropæiske start i 1988 er CEMS-alliancen vokset til at blive en virkelig global organisation.

* Fra et europæisk samfund til en global alliance

Godkendt af CEMS Executive Board i 2007, har den nuværende globaliseringsstrategi set CEMS åbnet for Asien, Australasien og Nord- og Sydamerika. I løbet af de sidste to år er skolerne fra Australien, Brasilien, Canada, Mexico, Portugal, Rusland, Singapore og Tyrkiet begyndt at levere CEMS MIM for første gang. Japan blev det sidste CEMS fulde medlemsland i slutningen af ​​2010, med CEMS MIM, der skal leveres fra begyndelsen af ​​akademisk år 2011-12.

Denne udvikling afspejles af den stadigt stigende kosmopolitiske sminke af studerende . Den nuværende klasse består af 64 nationaliteter, hvoraf 34 er europæiske og 30 ikke-europæiske.

Efter gradueringen fortsætter de med en virkelig international karrierebane i en lang række sektorer og i mange tilfælde inden for multinationale virksomheder .

CEMS er også en stærk global aktør i erhvervslivet, der arbejder i tæt samarbejde med over 60 multinationale virksomheder, som alle har et højt omdømme både nationalt og internationalt.

Placeringer

Agde

Address
1, rue de la Libération
78350 Jouy-en-Josas

78350 Agde, Occitanie, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig