Centrale Nantes

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Centrale Nantes (ECN) blev grundlagt i 1919 og er blandt de øverste videregående uddannelser og forskningsinstitutioner i Frankrig inden for videnskab

Netværksstyrken

Centrale Nantes tilhører de prestigefyldte Groupe des Ecoles Centrale, videregående uddannelses- og forskningsinstitutioner med en lang tradition for innovation, design, konstruktion og fremstilling. Siden grundlæggelsen har Groupe des Ecoles Centrale fulgt det samme kald: uddannelse af ingeniører, der er i stand til at imødekomme de største udfordringer i deres æra. Centrale Nantes letter international udveksling af professor og studerende gennem kandidatuddannelser af høj kvalitet med Erasmus Mundus-mærket for fremragende kvalitet leveret af Europa-Kommissionen. Faktisk er institutionen i øjeblikket involveret i 4 Erasmus Mundus A.1-projekter (4 kandidater, 1 doktorgrad), 15 Erasmus Mundus A.2-projekter (3 som koordinator for Indien og Sydasien), to A.3-projekter. Nogle tilskud er tilgængelige inden for disse projekter. De fleste internationale studerende tildeles attraktive stipendier fra Centrale Nantes , virksomheder, Europa-Kommissionen, franske ambassader eller Pays de la Loire-regionen. Anerkendelsen af Centrale Nantes videnskabelige ekspertise letter dets samarbejde med regionale økonomiske organer såvel som globale virksomheder og interaktion med lignende netværk i udlandet. Centrale Nantes bro mellem uddannelse, forskning, udvikling og erhvervslivet.

126059_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Adgang til banebrydende teknologiplatforme

Som en kilde til innovation og åbenhed giver Centrale Nantes stærke bånd til industrien og nyder et ry for ekspertise rundt om i verden. Skolens forskningsenheder besidder eksperimentelt udstyr, der er unikt inden for deres respektive områder, især inden for marin hydrodynamik, fluidmekanik, anlægsarbejde, crashtest, virtual reality, robotik og bearbejdning. Forskningslaboratorierne er fuldstændigt integreret i skolens uddannelsesprogram for at sikre studien gennem forskning for ingeniørstuderende og berige deres uddannelse ved at give dem adgang til induktive pædagogier i laboratorierne og gøre det muligt for dem, der starter deres karriere i R

Her er Centrale Nantes topnotch internationale kandidatuddannelsestilbud: 6 International Masters (kurser undervist på engelsk) med 15 specialiseringer:

By- og bymiljø:

 • Atmosfære, vand og miljø

Maskiningeniør:

 • Materialer, processer
 • Avanceret Fremstilling
 • Energetics
 • Beregningsmekanik

Kontrol og Robotik:

 • Avanceret Robotik
 • Signal
 • Kontrolsystemer
 • Integrerede realtidssystemer

Civilingeniør:

 • Materialer og strukturer i deres miljø

Industriteknik:

 • Agile Factory Management
 • Smart og Connected Enterprise

Marine Technology:

 • Hydrodynamik til Ocean Engineering
 • Atlanterhavsmester på skibsoperation og havteknik

126060_people-woman-coffee-meeting.jpgStart Stock-fotos / Pexels

Praktisk information

Det internationale kontor hjælper de internationale studerende med at udfylde de administrative krav og få indkvartering i nærheden af campus. Centrale Nantes foreslår også masser af aktiviteter gennem forskellige klubber og foreninger.

Bor i Frankrig

Verdens femte største økonomi, Frankrig, er også den fjerde mest populære destination for internationale studerende. Landet forbliver forpligtet til sin mangeårige politik om ligebehandling af indenlandske og internationale studerende. Hvert år foretager Frankrig enorme investeringer i uddannelse og forskning. Faktisk er uddannelse den største kategori af offentlige udgifter, der tegner sig for mere end 20% af budgettet. Frankrikes økonomi er verdens femte største. Det tegner sig for 5% af verdens BNP og 6%.

Undervisningsafgifter

Undervisningsgebyret i Centrale Nantes er fra € 0 til € 15.000 pr. År.

Alumni information

Alumni er meget vigtige for Centrale Nantes . Alumni-sammenslutningen af Centrale Nantes er bredt spredt i mange lande over hele kloden og arbejder i forskellige sektorer. Nogle af dem besætter høje positioner i forskellige forskningsinstitutter eller virksomheder, mens få andre er succesrige iværksættere. At holde kontakten med alumner viser sig uvurderlig for de studerende på mange vilkår. Alumni-netværk giver ikke kun en chance for studerende til at interagere med alumnerne, men hjælper også alumnerne med at holde kontakten med instituttet og få opdateret om forskellige udviklinger. Sammen med dette er en platform for regelmæssig udveksling af meninger og ideer blandt alumnerne lige så vigtig for deres egen udvikling og vækst.

Placeringer

Nantes

Centrale Nantes Études

Address
Ecole Centrale de Nantes 1 rue de la Noë
44300 Nantes, Pays de la Loire, Frankrig
Telefonnummer
+33 2 40 37 16 21