Centrale Nantes

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i 1919, Centrale Nantes (ECN) er blandt de bedste videregående uddannelsesinstitutioner og forskning i Frankrig i Science & Engineering. Dens formål er at udvikle øverste niveau videnskabsmænd & ingeniører i tværfaglige og specifikke områder fra 2150 studerende om året inden for teknik spor (5 år), Master Grader og ph.d.'er. International udvikling er kernen i den strategiske politik Centrale Nantes: 100% af sine ingeniørstuderende går til udlandet og 30% af campus befolkning er international.

ny

Styrken af ​​netværk

Centrale Nantes hører til den prestigefyldte Groupe des Ecoles Centrales, videregående uddannelse og forskning institutioner med en lang tradition for innovation, design, konstruktion og produktion. Siden grundlæggelsen har Groupe des Ecoles Centrales fulgt samme kald: uddannelse ingeniører er i stand til at møde de største udfordringer i deres æra. Centrale Nantes letter både professor og studerende international udveksling gennem kandidatuddannelser af niveau høj kvalitet med Erasmus Mundus-label of excellence leveret af Europa-Kommissionen. Faktisk er den institution i øjeblikket involveret i 4 Erasmus Mundus A.1 projekter (3 Master, 1 ph.d.), 15 Erasmus Mundus A.2 projekter (3 som koordinator med Indien og Sydasien), to A.3 projekter. Nogle tilskud er til rådighed inden disse projekter. De fleste internationale studerende er tildelt attraktive stipendier fra Centrale Nantes, virksomheder, Europa-Kommissionen, franske ambassader eller Pays de la Loire-regionen. Anerkendelsen af ​​videnskabelig ekspertise i Centrale Nantes letter samarbejdet med de regionale økonomiske organer samt globale virksomheder, og interaktion med lignende netværk i udlandet. Centrale Nantes bro mellem uddannelse, forskning, udvikling og virksomhedernes verden.

Adgang til banebrydende teknologiske platforme

Som en kilde til innovation og åbenhed, Centrale Nantes giver stærke forbindelser med industrien og nyder et ry for ekspertise i hele verden. Skolens forskningsenheder besidder eksperimentelt udstyr, der er enestående i deres respektive områder, især i sømilitære hydrodynamik, fluid mekanik, ingeniørarbejde, nedbrud testning, virtual reality, robotteknologi og bearbejdning. De forskningslaboratorier er totalt integreret i uddannelsen af ​​skolen for at sikre studie-through-forskning til ingeniørstuderende og berige ir uddannelse ved at give dem adgang til induktive pædagogik i laboratorierne og muliggøre dem, der starter deres karriere i F & U for at forberede deres fremtidige ansvar. Under dit tredje år på Centrale Nantes, vil du have mulighed for at få adgang til dette udstyr.

nantes

Her er Centrale Nantes topnotch international mester tilbud: 10 International Masters (kurser undervises på engelsk)

Bymiljø:

 • Atmosfære, vand og bymiljø

Mekanik:

 • Computational Mechanics
 • Design af systemer og produkter
 • Materialer Proces og Teknologi Composites
 • Hydrodynamik og Ocean Engineering
 • Energetics & Propulsion
 • AMASONE = Ship Drift og Naval Engineering

Anlægsarbejder

Kontrol Engineering, Robotteknologi og Applied Informatik:

 • Avancerede Robotics
 • Automatisk kontrol, Signal, & Image
 • Real Time, Steering og Tilsyn

HEI Social Media tilstedeværelse links:

Facebook: Centrale Nantes Masters YouTube: International Centrale Nantes

Praktiske oplysninger

Det internationale kontor hjælper alle de internationale studerende til at udfylde de administrative krav og for at få en bolig i nærheden af ​​campus.

Centrale Nantes foreslår også masser af aktiviteter gennem forskellige klubber og foreninger. Takket være Centrale Nantes Alumni én og kun gebyr, får du adgang til det Centralian netværk og nyde godt af alle de tjenester med det samme og uden udløbsdatoer! Du direkte adgang til alle de aktiviteter, faglige og regionale klubbens kontaktpersoner og andre Centrale skoleklasser.

Efter eksamen, vil følgende ydelser tilføjes: en gratis karriere vurdering hvert 5 år, permanente rabatter på executive uddannelser og mange andre fordele.

Bor i Frankrig

Verdens femtestørste økonomi, Frankrig er også den fjerde mest populære destination for internationale studerende. Landet er fortsat engageret i sin mangeårige politik om ligebehandling af indenlandske og internationale studerende. Hvert år Frankrig gør massive investeringer i uddannelse og forskning. Faktisk uddannelse er den største kategori af de offentlige udgifter, der tegner sig for mere end 20% af budgettet. Frankrigs økonomi er verdens femtestørste. Den tegner sig for 5% af verdens BNP og 6%.

Studieafgifter

Studieafgiften på Centrale Nantes er fra € 0 til € 9.000 om året.

Alumni oplysninger

Alumni er meget vigtige for Centrale Nantes. De tidligere studerende s sammenslutning af Centrale Nantes er udbredt i mange lande over hele kloden, der arbejder i forskellige sektorer. Nogle af dem indtager høje stillinger i forskellige Forskning Insitutes eller virksomheder, mens nogle få andre er succesfulde iværksættere. Opholder forbundet med alumner viser uvurderlig for de studerende i mange vendinger. Alumni netværk giver ikke alene en chance for de studerende at interagere med alumner, men også hjælper de alumner til at blive forbundet med instituttet og bliv opdateret på forskellige udviklinger. Sammen med dette, en platform for regelmæssig udveksling af meninger og ideer blandt alumner er lige så vigtigt for deres egen udvikling og vækst.

Ring for ansøgning: Erasmus Mundus Master: EMship Advanced Design Stipendier: Op til 48 000 € per elev Ring for ansøgning om http://www.emship.eu/ Master program er anerkendt af Europa-Kommissionen med Erasmus Mundus-label Double Degree leveret af Centrale Nantes (Frankrig) og Université de Liège (Belgien)

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
 • Fransk

Se Kandidatuddanninger »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Civilingeniør

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Frankrig Nantes

Civilingeniør i materialer og strukturer i deres miljø er dedikeret til at udvikle videnskabelig og teknologisk viden. Det er kendetegnet ved en høj grad af videnskabelig specialisering. [+]

Civilingeniør

Denne Master er internationalt anerkendt og akkrediteret af det franske ministerium for videregående uddannelse.

Mesterens højere kald er designet til at forberede eleverne til forskning i den offentlige og private sektor.

Undervisningssprog

I løbet af det første år er alle kurser på engelsk (fransk sprogkurser er også inkluderet).

Egenskaber

Programmet fokuserer på følgende områder: Avancerede eksperimentelle metoder og numerisk modellering, konkret holdbarhed, geoteknisk konstruktionsteknik og jordskælvsteknik.

mål

Hovedkvarteret for civilingeniør er at udvikle videnskabelig og teknologisk viden.

Laboratorier... [-]


Erasmus Mundus - emship avanceret design

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2018 Frankrig Nantes

Formålet med EMSHIP Erasmus Mundus Master er at give en høj uddannelse i Naval Architecture og Ship Design, gennem et 1.5 år - 90 Credits - Master Course tilgængelig [+]

Erasmus Mundus - EMship Advanced Design

&nbsp

Formålet med EMSHIP Erasmus Mundus Master er at give en høj uddannelse i Naval Architecture og Ship Design, gennem en 1,5 år - 90 Credits - Master Course tilgængelig som postgraduate studier, der fører til en Double Master Degree fra ULG-Liege, Belgien og ECN-Nantes, Frankrig) og et tillæg eksamensbevis fra Tyskland (Rostock), Italien (Genova), Polen (Szczecin) eller Rumænien (Galate).

EMSHIP svarer direkte til behovene i den europæiske og Worldwide Marine Industri. De målrettede kandidater er:

Kandidater, der allerede har en kandidatgrad i et andet ingeniørområdet, der gerne vil få en specialisering i skibsdesign. Aktive engineering officerer med 3-5 år søfarende erhvervserfaring, er der udkig efter ny viden til bedre at opfylde deres carrier mål. Der er faktisk en stor efterspørgsel fra redere og havnemyndigheder at ansætte disse embedsmænd vidste, hvad on-board service er, at administrere og vedligeholde deres flåde. Kandidater søger supplerende uddannelse i Sailing lystfartøjer og Mega / Motor Yachts, men også i sikrere og renere hav-og Fluvial transportform. Ingeniører søger efter videregående uddannelse i Hydrodynamics i Ship Design, Ship Produktion, CAD, informationsteknologi og Ship Structures. ... [-]

European Master på beregningsmæssige mekanik

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Frankrig Nantes

Master of Science i Computational Mechanics er designet til studerende, der ønsker at udvikle deres viden og kompetence inden for beregningsmæssige mekanik [+]

European Master on Computational Mechanics

&nbsp

Master of Science i Computational Mechanics er designet til studerende, der ønsker at udvikle deres viden og kompetence inden for beregningsmæssige mekanik med anvendelser i faste stoffer, væsker og tværfaglige områder. Målet er at give de studerende de færdigheder til modellering, formulering, analyse og implementering af simuleringsværktøjer til avancerede tekniske problemer, samt færdigheder til at forstå disse tilgange i en bredere sammenhæng i ingeniørvidenskab. Studerende vil drage fordel af en førende gruppe af akademikere og et spændende internationalt miljø. Studerende kan tage Master 's som en professionel terminal grad, eller som forberedelse til en Ph.D. grad.... [-]


Maskiningeniør i beregningsmekanik (m-eng cm)

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Frankrig Nantes

Denne master udvikler færdigheder i avancerede teknikker inden for videnskabelig databehandling ved grænsefladen mellem videnskabelige discipliner til modellering af maskintekniske problemer. [+]

Beregningsmekanik (M-ENG CM)

Denne master udvikler færdigheder i avancerede teknikker inden for videnskabelig databehandling ved grænsefladen mellem videnskabelige discipliner til modellering af maskintekniske problemer.

Kurserne dækker modellering og numerisk simulering af komplekse mekaniske systemer (både flydende og faste), der involverer en mulig kobling af forskellig fysik i forskellige skalaer. Uddannelsen er baseret på en global tilgang til de problemer, der er forbundet med numerisk modellering, fra modelkonstruktion og diskretisering til den numeriske opløsning af diskrete modeller og til den matematiske analyse af modeller og tilnærmelsesmetoder.

Studieprogrammet varer to akademiske år - betegnet af M1 og M2. Beregningsmekanik er en af ​​fire specialer inden for Mekanik.... [-]


Maskiningeniør i energi og fremdrift (m-eng ep)

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Frankrig Nantes

Denne master udvikler færdigheder til at designe og optimere innovative fremdriftsanlæg med fokus på termofluide processer og energikonvertering til forskning og industri. [+]

Energetik og fremdrift (M-ENG EP)

Denne master udvikler færdigheder til at designe og optimere innovative fremdriftsanlæg med fokus på termofluide processer og energikonvertering til forskning og industri.

Ydelsen og effektiviteten af ​​forbrændingsmotorer og turbojets påvirkes af forskellige processer, herunder gasstrøm, kompression og ekspansion gennem turbomachines eller reciprokerende stempel, brændstofindsprøjtning og forbrænding, energikonvertering og varmeoverførsel. Derfor vil de kurser, der tilbydes i dette program, lægge vægt på alle disse processer og hvordan de interagerer.

Studieprogrammet varer to akademiske år - betegnet af M1 og M2. Energetik og fremdrift er en af ​​fire specialer inden for Mekanik. Undervisningssproget er engelsk i hele programmet.... [-]


Maskiningeniør i materialeprocesser og teknologi af kompositter (m-eng mptc)

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Frankrig Nantes

Denne Master udvikler færdigheder til at levere innovative og optimerede løsninger inden for design og fremstilling af kompositmaterialer til forskning og industri. [+]

Materialer, processer og teknologi af sammensætninger (M-ENG MPTC)

Denne Master udvikler færdigheder til at levere innovative og optimerede løsninger inden for design og fremstilling af kompositmaterialer til forskning og industri.

Udførelsen af ​​fiberforstærkede organisk-matrix-kompositter og strukturer påvirkes af de dannende materialer og forarbejdningstrinnet. Komposit mekanisk konstruktion kan udføres effektivt og optimalt, når man har en god forståelse for fremstillingspåvirkninger og begrænsninger. Derfor vil de kurser, der tilbydes i dette program, give en teoretisk og eksperimentel vægt på forholdet mellem bestanddele, forarbejdning og strukturelle design.... [-]


Master i indlejrede real-time systemer (coro erts)

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Frankrig Nantes

[+]

Tidsfrekvens, spektralanalyse og signalfiltrering Real Time Systems + Software Architecture til robotter Signalbehandling + Mobile Robots + Avanceret og Robot Programmering + Kunstig intelligens + Computer Vision + Optimeringsteknikker + Moderne sprog Ikke lineær kontrol teori + [-]

Master i kontrol og robotik i avanceret robotik (coro imaro)

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Frankrig Nantes

Hovedmålet er, at denne specialisme er at beherske modellering og styring af komplekse robotter, der udvikles i dynamiske miljøer ved hjælp af proprioceptiv og exteroceptiv opfattelse. Fokus er på avanceret robotik, men mere generelt handler specialismen om moderne teknikker inden for systemteknik til modellering, simulering, optimering, analyse og styring af en række robottekniske systemer. Det tager også hensyn til modellering og opfattelse af miljøet. Kvaliteten af ​​denne mester er blevet anerkendt af Den Europæiske Union ved at støtte den europæiske mester om avancerede robotter (EMARO +) inden for rammerne af Erasmus Mundus-programmet. [+]

Advanced Robotics (CORO IMARO)

Hovedmålet er, at denne specialisme er at beherske modellering og styring af komplekse robotter, der udvikles i dynamiske miljøer ved hjælp af proprioceptiv og exteroceptiv opfattelse.

Fokus er på avanceret robotik, men mere generelt handler specialismen om moderne teknikker inden for systemteknik til modellering, simulering, optimering, analyse og styring af en række robottekniske systemer. Det tager også hensyn til modellering og opfattelse af miljøet. Kvaliteten af ​​denne mester er blevet anerkendt af Den Europæiske Union ved at støtte den europæiske mester om avancerede robotter (EMARO +) inden for rammerne af Erasmus Mundus-programmet.... [-]


Master i kontrol og robotik i signal og billedbehandling (coro sip)

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Frankrig Nantes

Signal- og billedbehandling (SIP) -programmet giver de nødvendige færdigheder inden for signalmodellering, billedbehandling og maskinindlæring, der er relevante for teorien og udøvelsen af ​​dataanalyse og informationsindsamling til udvikling af moderne numeriske metoder. [+]

Signal- og billedbehandling (CORO SIP)

Signal- og billedbehandling (SIP) -programmet giver de nødvendige færdigheder inden for signalmodellering, billedbehandling og maskinindlæring, der er relevante for teorien og udøvelsen af ​​dataanalyse og informationsindsamling til udvikling af moderne numeriske metoder.

Kurserne i SIP-programmet omhandler teorien og udøvelsen af ​​avancerede dataanalyseteknikker, fra beregningsstatistik, anvendt matematik, videnskabelig databehandling og numerisk billeddannelse til deres praktiske implementering på flere områder som biomedicinsk teknik, billeddannelsesvidenskab, lydbehandling og information teknologi.

Hovedelementet i programmet er udformningen af ​​matematiske løsninger til signal- og billedproblemer, der tager højde for de fysiske specifikationer af disse data og tilpasser den numeriske implementering af disse løsninger til applikationskonteksten, datamængden og de tilgængelige beregningsmæssige ressourcer.... [-]


Master in Atlantic Master on Ship Operation & Naval Engineering (M-TECH AMASONE)

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Frankrig Nantes

[+]

Søfarts- og navigationskendskab Laboratorier i Hydrodynamik og Fremdrivningssystemer Avanceret Hydrodynamik Fransk sprog og kultur

Eksempler på tidligere praktikophold i industrien:

CFD optimering proces forbedring: ansøgning til et undervands køretøj

Eksempler på tidligere praktikophold i forskningslaboratorier:

Eksperimentelle metoder ved brug af videoanalyse til måling af strømningsinduceret bevægelse af planter. Svag scatter tilgang til modellering af en OWC Vurdering af anden generationens stabilitetskriterier for militære skibe

NB Kursusindhold kan være underlagt mindre ændringer

Jobstillinger : Mekanisk Ingeniør, Procesingeniør, Designingeniør, Marine Systems Management, Research and Innovation Engineer (postdoktor)... [-]


Master in Atmosphere, Water and Environment (U-ENV AWE)

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Frankrig Nantes

[+]

Introduktion til Geografiske Informationsvidenskab Urban Management og Planlægning forretning miljø Miljødataanalyse Moderne sprog Moderne sprog

Kursusindhold - M2

Byforvaltning og miljø Urban storby, planlægning og service Værktøjer, styring og modellering til bydatabaser Tværfaglig metode til forskning Introduktion til byprojekter Byindikatorer og miljøvurdering af projekter [-]

Master in Embedded Real Time Systems (CORO ERTS)

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Frankrig Nantes

[+]

Denne specialitet bygger på flere kurser, der dækker forskellige emner: Design af realtidssystemer og arkitekturen i et realtids operativsystem (OSEK / VDX-standard bruges); real-time planlægning politikker og tilhørende implementering; værktøjer til modellering og verifikation af realtidssystemer: Petri net, finite state automata og timed automata etc.

Studieprogrammet varer to akademiske år - betegnet af M1 og M2. Embedded Real Time Systems er en af ​​fem specialiteter, der er tilgængelige inden for Control and Robotics-strømmen. Nogle af M1 kurser er undervist på tværs af de fem specialiteter, mens M2 kurser er specialitetsspecifikke. Se kursusindhold for flere detaljer. ... [-]


Master in Hydrodynamics for Ocean Engineering (MTECH HOE)

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Frankrig Nantes

Denne master specialisme sigter mod at give eleverne avanceret træning på typiske problemer med hydrodynamik anvendt til marine arkitektur og havteknik: skibsresistens, seakeeping, skibsadfærd i uregelmæssig hav, vand, bølger og havmiljø ... fysiske, modellering og numeriske aspekter er undersøgt. [+]

Denne master specialisme sigter mod at give eleverne avanceret træning på typiske problemer med hydrodynamik anvendt til marine arkitektur og havteknik: skibsresistens, seakeeping, skibsadfærd i uregelmæssig hav, vand, bølger og havmiljø ...

Fluid Mekanik Mekanisk Design Programmering og Algoritmer Energetics Numeriske metoder Propulsion Vibration og Differential Equations forretning miljø Moderne sprog [-]

Master in Materials and Structures in their Environment (C-ENG MSE)

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Frankrig Nantes

[+]

Imaging i civilingeniør Numeriske metoder geoteknik Vibration og Differential Equations Beton og strukturer forretning miljø Konferencer og initiativer til forskning Moderne sprog

Kursusindhold - M2

numerisk analyse Konstitutive love Holdbarhed og strukturel vedligeholdelse Jordskælvsteknik Design og opførsel af moderne beton Statistik over materialer og strukturel pålidelighed [-]

Master i smart og tilsluttet virksomhed (i-eng sce)

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Frankrig Nantes

[+]

Produktionsstyring Simulering (1) Simulering (2) Modellering af komplekse systemer (2) Økonomi og ledelse inden for industriteknik Innovationsteknologi Konferencer / Introduktion til forskning Moderne sprog

Kursusindhold - M2 Smart og Connected Enterprise

Entreprise modellering (2) Informationssystem design [-]

Master of Engineering in Advanced Manufacturing (M-ENG AM)

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Frankrig Nantes

[+]

Sektorer: Luftfart, Automotive, Transport, Vind- og Marine Energi, Mekanik, Rådgivning Felt: Maskinteknik, Design, Materialer, Avancerede Processer, Additiv Produktion, Forskning og Innovation Stillinger: Mekanisk Ingeniør, Procesingeniør, Designingeniør, Forsknings- og Innovationsingeniør (efter ph.d.)

Kursusindhold - M1

Kompositter og bestanddele Design Methodology Virtual virkelighed i produktudvikling Beslutning Støtte til designprocessen Composite Processing Technologies Sammensatte strukturer Numerisk design af produkter Optimering i mekanik [-]

Master of Science i anvendt mekanik - design af systemer og produkter

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Frankrig Nantes

Denne Master indeholder værktøjer, modeller og metoder til design af mekaniske produkter og for udformning og forvaltning af inustrial systemer. [+]

Master of Science i Mekanik - Design af systemer og produkter

&nbsp

Denne Master indeholder værktøjer, modeller og metoder til design af mekaniske produkter og for udformning og forvaltning af inustrial systemer. Vi tager højde for den tekniske, menneskelige og økonomiske faktorer. Kurserne er afhængige af begge aspekter og dække følgende områder: mekanisk design af innovative mekanismer og produkter, kundeorienteret produktdesign, industriteknik.

&nbsp

&nbsp

Undervisningssprog

100% af undervisningssproget og eksamen i engelsk i løbet af det første år, herunder 160 timers franske sprogkurser.

&nbsp

I løbet af 2d året, er kurser og Kandidatspeciale enten fransk eller engelsk ... [-]


Mester i hydrodynamik og hav teknik

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Frankrig Nantes

Formålet med dette program er at give studerende og videreuddannelse på typiske problemer med hydrodynamik anvendes på havet og offshore engineering: skib modstand, seakeeping, vand bølger og havmiljø. Fysisk, modellering og numeriske aspekter er undersøgt. [+]

Master i hydrodynamik og Ocean Engineering

Denne Master er internationalt anerkendt og akkrediteret af det franske ministerium for videregående uddannelse.

Kvaliteten af ​​kurserne er blevet anerkendt i den prestigefyldte Erasmus Mundus rammerne af den europæiske kommission gennem EMship Master.

En stor del af uddannelsen er dedikeret til praktisk brug af software til at løse problemer over en lang række numeriske metoder definerede: grænsen elementer eller spektrale metoder under potentielle flow teori, finite-forskel eller finite-volume teknikker i løsere for tyktflydende strømme, Glat partikler hydrodynamik (SPH).

Undervisningssprog

Undervisningssproget og eksamen er engelsk i det første år, herunder 160 timers franske sprogkurser.... [-]


Mester på skibs drift og flådestruktur - amasone

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Frankrig Nantes

To af de bedste franske tekniske universiteter har lavet sammen for at give dig en enestående mulighed for at lære flådestruktur og blive en ingeniør med erfaring i skibsoperationer. [+]

Master i Skibsfart og Naval Engineering

To af de bedste franske tekniske universiteter har lavet sammen for at give dig en enestående mulighed for at lære flådestruktur og blive en ingeniør med erfaring i skibsoperationer. På Ecole Centrale Nantes tilbyder vi et højtuddannet marine ingeniør træningsprogram. Du får adgang til forsøgsfaciliteter som f.eks. Bugseringsbåd, bølgetank, forbrændingsmotorbænke. I samarbejde er École Navale i Lanvéoc-Poulmic tæt på Brest det franske Naval Academy, hvor franske navy officerer er uddannet. I Ecole Navale leverer vi en seriøs videnskabelig træning, navigationskunskab og havmiljø. Den fremragende styrke i dette kandidatuddannelse er, at du vil have ombord træning på franske søfartøjer. Du vil få et indblik i ombord praksis for at betjene komplekse udstyr og tilpasse sig den hurtige udvikling af viden og teknikker, som er yderst værdifuldt for en marineingeniør og selvfølgelig højt anset af industrielle arbejdsgivere. 100% engelsk mester! Udover denne tekniske og videnskabelige knowhow vil du også lære om den franske kultur og sprog.... [-]


MSc i bymiljøet - atmosfære, vand og by

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Frankrig Nantes

Denne Master tilbyder en velafbalanceret uddannelse til fremtidens ingeniører og byplanlæggere ved at stille de nødvendige færdigheder til at løse miljø-og energispørgsmål [+]

Master of Sciences og teknikker i bymiljøet - atmosfære, vand og bymiljø

&nbsp

Denne Master tilbyder en velafbalanceret uddannelse til fremtidens ingeniører og byplanlæggere ved at skabe de nødvendige færdigheder til at løse miljø-og energispørgsmål gennem en integreret tilgang, der kombinerer teknologiske udvikling sammen med hensynet til de menneskelige, sociale og bymæssige begrænsninger.

&nbsp

&nbsp

Undervisningssprog 100% af undervisningssproget og eksamen i engelsk i løbet af det første år, herunder 160 timers franske sprogkurser. I løbet af 2d året, er kurser og Kandidatspeciale enten på fransk eller engelsk.

... [-]

Videoer

Centrale Nantes Master engineering

Welcome to Centrale Nantes

Kontakt

Centrale Nantes Études

Adresse, linje 1 Nantes, Pays de la Loire, Frankrig
Hjemmeside http://www.ec-nantes.fr/
Telefon +33 2 40 37 16 21