Læs den officielle beskrivelse

Data ScienceTech Institute er den 1. private privatskole i ren datalogi

Data ScienceTech Institute er en gradstilkende privat erhvervsuddannelse, der er registreret hos Rektorat of Nice (UAI 062136P) og Rektorat of Paris (UAI 0755832G). Rektorat er de regionale delegationer fra det franske ministerium for uddannelse, videregående uddannelse og forskning.

Data ScienceTech Institute blev konstrueret med den verdensberømte kvalitet og intensitet i fransk videnskab og teknik på den ene side og den naturlige britiske business savviness og pragmatisme på den anden.

Vores mission

Datalogi er et komplekst felt, der involverer datalogi, hård videnskab og erhvervslivet applikationer, der alle er omgivet af etik og lov . Vi træner operationelle datavidenskabere ved at tilbyde de mest intensive programmer til rådighed for at tage Big Data udfordringen op !

Datalogi er også en anvendt videnskab . Vores programmer er derfor drevet af en videnskabelig rådgivende bestyrelse, der består af anerkendte og respekterede fagfolk samt akademikere med erfaringer fra industrielle partnerskaber . Faktisk forpligter vi os til at følge industrien, og jobmarkedet har brug for brevet, så vores programmer vil udvikle sig på årsbasis . Derfor bliver du inviteret til at komme tilbage, i nærvær eller via e-learning, for at holde dine evner opdaterede .

I den henseende er vi kvalitetsvurderet ved hjælp af to enkle kriterier : Deres beskæftigelsesfrekvens og din arbejdsgivertilfredshed. Disse evalueres endda under programmet , takket være de projekter og junior konsulentmissioner, du vil foretage.

Er du en frisk, lyst ung kandidat eller en erfaren professionel? Vi er helt sikre på, at programmet Data ScienceTech Institute , du vælger, vil sætte alle dine hjernevogter i aktion og give dig "Sexiest job i det XXIste århundrede" . (Havard Business Review, okt. 2012)


Campus France, det officielle franske agentur for fremme af fransk videregående uddannelse, har anerkendt og opført vores grader i deres prestigefyldte "Programmer undervist i engelsk" med alle de bedste institutioner i Frankrig, i "Matematik" og "Teknologi og Teknologi" sektioner:
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1827
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1686
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1687

Vi er også glade for at kunne meddele, at KDnuggets, i top 10 af de mest indflydelsesrige mærker på Big Data, identificerede DSTI som et af de bedste programmer inden for datalogi i verden. For en ung skole som os er det en meget stor præstation at være i denne kvadrant og det demonstrerer vores konstante progression. Her er linket: https://www.kdnuggets.com/2017/11/best-online-masters-analytics-data-science.html.

Det præsenterer os også i deres bedste masters i datavidenskab og analyse i europæisk liste: https://www.kdnuggets.com/2017/12/best-masters-data-science-analytics-europe.html

Vi er også medlemmer af dette økosystem (industriel og akademisk klynge) https://www.pole-scs.org/da/ecosystem/players/

Også her er hvad Stephan Hadinger , arkitektchef på Amazon AWS sagde om vores skole.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Data ScienceTech Institute

Denne 6-måneders klasse og 6-måneders praktik Anvendt MSc-program med sine to poster i efterår og forår er designet til at åbne din karriere for disse Big Data Analytics ... [+]

Denne 6-måneders klasse og 6-måneders praktik Anvendt MSc- program med sine to poster i efterår og forår er designet til at åbne din karriere for disse Big Data job, som alle brancher søger.

Og i Frankrig gør det helt sikkert Data Science "det sexiest job i det XXI århundrede" ! (Harvard Business Review, okt. 2012)

Klasser er givet på engelsk fra:

Slutningen af ​​september til begyndelsen af ​​april til efteråretFra marts til midten af ​​oktober til foråret

på fuld tid (5 timer / dag) sammen med "Engineering Projects" (se nedenfor) og efterfulgt af en 6 måneders arbejdsplads.

I dette Anvendte MSc-program vil du:... [-]

Frankrig Biot Paris
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Online
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Data ScienceTech Institute

Denne 6-måneders klasse og 6-måneders praktik Anvendt MSc-program med sine to poster i efterår og forår er designet til at åbne din karriere for disse Big Data Engineerin ... [+]

Denne 6-måneders klasse og 6-måneders praktik Anvendt MSc- program med sine to poster i efterår og forår er designet til at åbne din karriere for disse Big Data Engineering jobs, som alle brancher søger.

Slutningen af ​​september til begyndelsen af ​​april til efteråretFra marts til midten af ​​oktober til foråret

På fuld tid (5 timer / dag) sammen med "Engineering Projects" (se nedenfor) og efterfulgt af en 6 måneders arbejdsplads.

I dette Anvendte MSc-program vil du:

Lær at forstå analysen, design, implementeringUdnyt de mest udbredte programmeringssprog og deres biblioteker til den anvendte maskine og dyb læring;Lær, hvordan man arkitekturer og distribuerer højtfordelte data- og beregningsklynger som Hadoop, SPARK eller Microsoft Orleans;Oplev DevOps verden og opbygge kontinuerlig integration arkitektur;Uddannes til og tager to Enterprise-Level Certificering eksamen:Amazon AWS * Cloud-Computing DSTI Chair * Forberedelse til AWS Certified Solutions Architect - AssociateEn Hadoop certificering... [-]
Frankrig Biot Paris
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Online
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

Antonio Di Narzo: What is Data Science?

Amir Nakib: How to select the best algorithm in Data Science?

Student Testimonial - Nehmy Forbin