Data ScienceTech Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Udforsk Future Horizons

Data ScienceTech Institute er en gradstilkende privat erhvervsuddannelse, der er registreret hos Rektorat of Nice (UAI 062136P) og Rektorat of Paris (UAI 0755832G). Rektorat er de regionale delegationer fra det franske ministerium for uddannelse, videregående uddannelse og forskning.

Data ScienceTech Institute blev konstrueret med den verdensberømte kvalitet og intensitet i fransk videnskab og teknik på den ene side og den naturlige britiske business savviness og pragmatisme på den anden.

Om os

DSTI blev grundlagt for at imødekomme behovene og udfordringerne i den fjerde industrielle revolution, som er værdiskabelsen gennem kontrol, udnyttelse og operationelisering af virksomhedernes enorme datamagasiner. Blandt disse udfordringer er det at uddanne ingeniører og analytikere til at blive operationelle specialister på højt niveau på de fire søjler inden for faget: avanceret computing til at være vært for "Big Data" i IS, anvendt matematik til at mestre forudsigelige algoritmer, forretning og ledelse for anvendelse af de to foregående såvel som etik og lovgivningen for at undgå juridiske og moralske fejl ved disse applikationer.

DSTI tilbyder to programmer:

 • Den anvendte MSc i datavidenskab & AI
 • Den anvendte MSc i datateknik til AI

Indholdet er drevet af en videnskabelig rådgivning bestående af anerkendte og respekterede faglige figurer samt akademikere med industrielt partnerskabserfaring . Faktisk forpligter vi os til at følge det industrielle og arbejdsmarkedsbehovet til bogstavet, så vores programmer vil udvikle sig årligt . Derfor bliver du opfordret til at vende tilbage, i nærvær eller via e-læring, for at holde dine færdigheder opdaterede .

Nøglefunktioner

 • 2 poster: Efterår og forår
 • +250 kandidater over hele verden
 • +45 repræsenterede nationaliteter
 • 100% af de studerende finder en praktikplads
 • 86% af de studerende finder et job inden for 3 måneder efter praktikopholdet

3 Undersøgelsestilstande

På campus

Vælg at studere på fuld tid på en af vores campus i Nice Sophia-Antipolis eller Paris. Du vil opleve et behageligt studentliv, mens du interagerer med lærere og andre studerende.

Studer i hjertet af fantastiske byer!

Campus i Nice Sophia-Abntipolis ligger i den største europæiske teknologiklynge, ofte kaldet "Fransk Silicon Valley". Parken er vært for FoU-enheder fra multinationale virksomheder, et blomstrende økosystem med undervisning og forskning.

Campus i Paris ligger i hovedstadens 5. distrikt. Studerende kan nyde de mange fordele, som denne kosmopolitiske by har at tilbyde. Området er fuld af restauranter, butikker og historiske steder kun få minutters gang fra campus

Online

Uanset hvor du er, vil du være i stand til at følge de forskellige kurser fra din computer (ADSL-forbindelse krævet) på fuld tid og live . Du vil have den samme oplevelse som på campus-studerende og i dit hjemlige komfort. Alle kurser er optaget og tilgængelige for alle studerende.

Self-Paced Online Course (SPOC)

SPOC-tilstanden er designet til at arbejde fagfolk. Det giver dig mulighed for at følge begge vores programmer online og i dit eget tempo i en periode på 18 til 36 måneder på en tidsplan, der passer til dit professionelle liv. Du kan tilmelde dig når som helst i løbet af året .

 • En personlig læringsoplevelse
 • Muligheden for at følge online eller på campus
 • Fuld adgang til læringsmaterialerne
 • En ugentlig support session med et team af lærere og studiens retning gennem og eksklusiv kommunikationskanal

Grad & anerkendelse

Begge programmer er registreret i det franske nationale register over faglige kvalifikationer (RNCP), der viser alle eksamensbeviser, grader og professionelle titler, der er anerkendt af den franske stat. Kvalifikationen anerkendes som en grad på kandidatniveau (niveau 7 i den europæiske kvalifikationsramme - EQF). Dette vil give studerende mulighed for at fortsætte deres studier i ph.d., hvis de vælger det.

Enterprise-niveau certificeringer

Desuden inkluderer den anvendte MSc i datavidenskab og kunstig intelligens og den anvendte MSc i datateknik til kunstig intelligens-programmer to certificeringer på virksomhedsniveau. Studerende er forberedt af fagfolk.

Anvendt MSc i datavidenskab og AI:

 • Amazon AWS Cloud-computing DSTI-stol
  En forberedelse til AWS Certified Solutions Architect - Associate, da DSTI er medlem af AWS Academy
 • SAS Økosystem DSTI-formand
  En forberedelse til baseprogrammeringen ved hjælp af SAS

Anvendt MSc i datateknik til AI:

 • Amazon AWS Cloud-computing DSTI-stol
  En forberedelse til AWS Certified Solutions Architect - Associate
 • Cloudera-certificeret dataingeniør
  En forberedelse til Cloudera Certified Data Engineer

Vi er også glade for at meddele, at KDnuggets i top 10 af de mest indflydelsesrige mærker på Big Data identificerede DSTI som et af de bedste programmer inden for datavidenskab i verden. For en ung skole som os er det en meget stor præstation at være i denne kvadrant, og den demonstrerer vores konstante progression. Her er linket: https://www.kdnuggets.com/2017/11/best-online-masters-analytics-data-science.html.

Det præsenterer os også i deres bedste masters i datavidenskab og analyse i europæisk liste: https://www.kdnuggets.com/2017/12/best-masters-data-science-analytics-europe.html

Vi er også medlemmer af dette økosystem (industriel og akademisk klynge) https://www.pole-scs.org/da/ecosystem/players/

Også her er hvad Stephan Hadinger , arkitektchef på Amazon AWS sagde om vores skole.

Placeringer

Biot

Address
Data ScienceTech Institute
Les Templiers
950 Route des Colles
Sophia-Antipolis

06410 Biot, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrig

Paris

Address
Data ScienceTech Institute
4, Rue de la Collégiale

75005 Paris, Ile-de-France, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig