Data ScienceTech Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Data ScienceTech Institute er den 1. private privatskole i ren datalogi

Data ScienceTech Institute er en gradstilkende privat erhvervsuddannelse, der er registreret hos Rektorat of Nice (UAI 062136P) og Rektorat of Paris (UAI 0755832G). Rektorat er de regionale delegationer fra det franske ministerium for uddannelse, videregående uddannelse og forskning.

Data ScienceTech Institute blev konstrueret med den verdensberømte kvalitet og intensitet i fransk videnskab og teknik på den ene side og den naturlige britiske business savviness og pragmatisme på den anden.

Vores mission

Datalogi er et komplekst felt, der involverer datalogi, hård videnskab og erhvervslivet applikationer, der alle er omgivet af etik og lov . Vi træner operationelle datavidenskabere ved at tilbyde de mest intensive programmer til rådighed for at tage Big Data udfordringen op !

Datalogi er også en anvendt videnskab . Vores programmer er derfor drevet af en videnskabelig rådgivende bestyrelse, der består af anerkendte og respekterede fagfolk samt akademikere med erfaringer fra industrielle partnerskaber . Faktisk forpligter vi os til at følge industrien, og jobmarkedet har brug for brevet, så vores programmer vil udvikle sig på årsbasis . Derfor bliver du inviteret til at komme tilbage, i nærvær eller via e-learning, for at holde dine evner opdaterede .

I den henseende er vi kvalitetsvurderet ved hjælp af to enkle kriterier : Deres beskæftigelsesfrekvens og din arbejdsgivertilfredshed. Disse evalueres endda under programmet , takket være de projekter og junior konsulentmissioner, du vil foretage.

Er du en frisk, lyst ung kandidat eller en erfaren professionel? Vi er helt sikre på, at programmet Data ScienceTech Institute , du vælger, vil sætte alle dine hjernevogter i aktion og give dig "Sexiest job i det XXIste århundrede" . (Havard Business Review, okt. 2012)

DSTI er stolt af sin anvendte MSc i datavidenskab

RNCP “Répertoire National des Certifications Professionnelles” er en regeringsgenkendelsesmekanisme dedikeret til at undersøge programmernes egnethed til jobmarkedet. En RNCP-titel belønner specifikke behov med hensyn til færdigheder og videnoverførsel for øjeblikkelig beskæftigelsesegnethed, som er hjertet i DSTI-filosofien.

Når vores studerende har afsluttet deres studier og erhvervserfaring, vurderes deres resultater af vores gradueringskomité. Hvis det lykkes, vil de være i stand til at opnå graden ”Expert en Sciences des Données” (ekspert i datavidenskab).

Desuden modtager studerende, der med succes afslutter vores programmer, en grad fra DSTI, der bekræfter gennemførelsen af det akademiske læseplan og tildeler 60 ECTS-point på kandidatniveau, forudsat at de på forhånd har opnået en bachelorgrad (eller tilsvarende)

Graden er registreret i det franske nationale register over erhvervsmæssige kvalifikationer (RNCP), der viser alle eksamensbeviser, grader og professionelle titler anerkendt af den franske stat. Kvalifikationen anerkendes som en grad på kandidatniveau (niveau 7 i den europæiske kvalifikationsramme - EQF). Dette vil give studerende mulighed for at fortsætte deres studier i ph.d., hvis de vælger det.

Enterprise-niveau certificeringer

Desuden anvendt MSc i datavidenskab

Anvendt kandidatuddannelse i datavidenskab

 • Amazon AWS Cloud-computing DSTI-stol
  En forberedelse til AWS Certified Solutions Architect - Associate, da DSTI er medlem af AWS Academy
 • SAS Økosystem DSTI-formand
  En forberedelse til baseprogrammeringen ved hjælp af SAS

Anvendt MSc i datateknik til AI:

 • Amazon AWS Cloud-computing DSTI-stol
  En forberedelse til AWS Certified Solutions Architect - Associate
 • Cloudera-certificeret dataingeniør
  En forberedelse til Cloudera Certified Data Engineer

Campus France, det officielle franske agentur for fremme af fransk videregående uddannelse, har anerkendt og anført vores grader i deres prestigefyldte "Programmer undervist på engelsk" med alle de bedste institutioner i Frankrig, i "Matematik" og "Ingeniør og teknologi" sektioner:
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1827
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1686
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1687

Vi er også glade for at kunne meddele, at KDnuggets, i top 10 af de mest indflydelsesrige mærker på Big Data, identificerede DSTI som et af de bedste programmer inden for datalogi i verden. For en ung skole som os er det en meget stor præstation at være i denne kvadrant og det demonstrerer vores konstante progression. Her er linket: https://www.kdnuggets.com/2017/11/best-online-masters-analytics-data-science.html.

Det præsenterer os også i deres bedste masters i datavidenskab og analyse i europæisk liste: https://www.kdnuggets.com/2017/12/best-masters-data-science-analytics-europe.html

Vi er også medlemmer af dette økosystem (industriel og akademisk klynge) https://www.pole-scs.org/da/ecosystem/players/

Også her er hvad Stephan Hadinger , arkitektchef på Amazon AWS sagde om vores skole.

Placeringer

Biot

Address
Data ScienceTech Institute
Les Templiers
950 Route des Colles
Sophia-Antipolis

06410 Biot, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrig

Paris

Address
Data ScienceTech Institute
4, Rue de la Collégiale

75005 Paris, Ile-de-France, Frankrig