EDC Paris Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vælg iværksætterånd, vælg EDC Paris Business School .

EDC Paris Business School er rangeret i top 10 handelsskoler i Frankrig og 1. med iværksætteri med en forretningsoprettelsesgrad, der er 3 gange højere end for andre kandidatskoler, mens 80% af dens unge kandidater fortsætter med at arbejde inden for forretningsudvikling, intraprenørskab eller innovation.

130552_study1.jpg

foto med tilladelse fra EDC Paris Business School

Vores etablering er medlem af Conférence des Grandes Ecoles (CGE) og er EPAS-akkrediteret af EFMD. Det har 1.450 studerende fra 40 forskellige nationaliteter på sin 5.000 kvadratmeter store campus i forretningsområdet La Défense.

EDC Paris Business School har været målestokken inden for iværksætterledelse i 70 år.

EDC Paris Business School tilbyder et Grande Ecole-program (kandidatuddannelse akkrediteret af staten) og specialiserede kurser (RNCP-akkrediteret -National Directory of Professional Qualifications); en bachelor i ledelse og 6 kandidatuddannelser (MSc In) med det formål at styrke den indledende ekspertise inden for markedsføring, finansiering, ledelse, digital teknologi og forretning, en bacheloruddannelse i ledelse og to MBA'er i efteruddannelse og international fuld -formater.

Takket være vores netværk af partnerfirmaer og vores engagement fra vores 18.500 alumner, kan vi tilbyde mere end 3.000 placeringer og job hvert år.

130553_study3.jpg

foto med tilladelse fra EDC Paris Business School

130551_study2.jpg

foto med tilladelse fra EDC Paris Business School

130554_study4.jpg

foto med tilladelse fra EDC Paris Business School

Placeringer

Paris

Address
EDC
70, Galerie des damiers
Paris la défense 1

92415 Paris, Ile-de-France, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig