EDC Ecole des Dirigeants & Créateurs d’Enterprise

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EDC Ecole des Dirigeants

EDC er en unik business school. Det er unikt, fordi det tilhører sine 240 alumni, alle forretningsledere, der købte deres skole i 1995. Drevet af solidaritetsværdierne og bemærkede, at i Frankrig var der ingen etablering af videregående uddannelse, der virkelig var tilpasset iværksætteri, udviklede vi dette projekt at være moderne, uafhængig og pragmatisk.

EDC er unikt, fordi det er en helt uafhængig skole, som har sin egen adgangskontrol. Selv om den akademiske evne er afgørende, lægger juryerne også stor vægt på de værdier, der skal guide virksomhederne: ambition og respekt, kørsel, en søgning efter excellence, etik og solidaritet.

For næsten 9 år siden var EDC den første til at give et vigtigt sted til etik i virksomhederne ved at skabe " EDC - Ethique

Vi har bygget vores ry på en iværksætterånd, på et ønske og en evne, som vi ønsker at dele med vores unge studerende. Vi ønsker at hjælpe dem med at blive deres egne chefer og at udvikle virksomheder, uanset om de er i Frankrig eller andre steder, mens de drives af en holdning af ansvarlig, kreativ og proaktiv iværksætteri, der afspejler deres skole.

EDC uddannelsesmetoder gør det muligt for studerende at blive nedsænket i erhvervslivet i begyndelsen af dagen. Vores stærke netværk af tidligere studerende med 13.000 kandidater er særligt aktiv i at byde studerende velkommen og senere tilbyde dem beskæftigelse. Den enstemmigt anerkendte kvalitet og loyalitet i dette netværk har muliggjort oprettelsen af EDC Capital, en fond, der har til formål at hjælpe studerende og unge kandidater, der ønsker at starte deres eget firma; en tilgang unik i Frankrig.

20% af vores kandidater starter deres egen virksomhed inden for fem år efter eksamen fra skolen.

80% lander deres første job umiddelbart efter opnåelse af deres eksamensbevis.

Vores originale og effektive model er nu anerkendt på højeste niveau. Siden begyndelsen af 2009 har Bac 5-eksamensbeviset fået en kandidatgrad; Dette supplerende niveau giver EDC mulighed for at rangere blandt de bedste erhvervsskoler i Frankrig og give sine kandidater større synlighed i Europa og stærk international mobilitet. Siden april 2010 er EDC medlem af "Conférence des Grandes Ecoles", en fransk sammenslutning.

Placeringer

Paris

Address
EDC 70, Galerie des damiers Paris la défense 1
92415 Paris, Ile-de-France, Frankrig

Programmer

Denne skole tilbyder også: