EICAR

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EICAR, Den Internationale Film og tv School of Paris, Blev grundlagt i 1972. Skolen har udviklet sig gennem årene til at blive en stor europæisk film og tv-skole tilbyder studerende fra hele verden det største udvalg til rådighed i dag på op til dato hænder på praktisk uddannelse som filmskaber både på engelsk eller fransk.

Mission Vores mission er at forberede vores studerende til det internationale jobmarked

Vi er forpligtet til at hjælpe de studerende erhverve de faglige kunstneriske og tekniske færdigheder, der er nødvendige for at komme ind og opbygge en karriere i den audiovisuelle industri. Vi er forpligtet til at yde hænder på uddannelse. Vores studerende har lært at være magtsyge: over halvdelen af ​​pensum i ethvert kursus derfor er tildelt praktiske skud og film opgaver. Vi hjælpe med at udvikle vores studerende følelse af team indsats, deres fleksibilitet og lederskab. Ånden i samarbejde fremmes på skolen tillader de studerende til at forberede deres fremtidige arbejdsliv, og de forskellige typer af film og tv skyder de bliver nødt til at tilpasse sig i løbet af deres karriere.

Over 300 film (kortfilm, dokumentarfilm, tv-reklamer, nyheder rapportering ...) er skudt hvert år.
Skolens handler afdeling uddanner skuespillere for de eksplicitte krav til at arbejde foran kameraet og dermed de studerende samarbejder med styrende afdeling for skuespiller lede kurser og film.

Vi giver vores studerende til at arbejde inden multikulturelle teams, udvide deres vision og opnå større kreativ omfang: mere end 60 nationaliteter er til stede inden for skolens studerende og personale samfund.

Kurser Vi tilbyder en bred vifte af kurser Vores vigtigste afdelinger er:

Filmmaking: Majors i Ledelse, filmvidenskab, Screenwriting, Produktion og redigering Lyd: Majors i Film & TV, musik og liveshows Nyhedsformidling og dækning HANDLER BTS: teknisk uddannelse en fransk pensum akkrediteret af ministeriet for undervisning i Produktion, lyd, cinematografi, redigering

Vores afdelinger tilbyder:

Postgraduate kurser: MFA i Filmmaking akkrediteret af European Accreditation Board for videregående uddannelse skoler - Eabhes Bachelor 3 år Bachelor kurser akkrediteret af Eabhes og 2 års kurser, der fører til det franske BTS eksamen i Produktionsstyring, cinematografi, lyd og redigering Et års bacheloruddannelse i manuskriptforfatter og hænder på film Sommer filmmaking kurser

Placeringer

Paris

Address
EICAR
Parc des Portes de Paris
50 Avenue du Président Wilson, bâtiment 136
BP 131, La Plaine Saint-Denis - FRANCE

93214 Paris, Ile-de-France, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig