EIPM - The European Institute of Purchasing Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EIPM at a Glance

EIPM blev oprettet i december 1990 af top førende virksomheder - Alcatel, Aérospatiale, Amae, Bull, Cerestar (Ferruzzi), Herberts (Hoechst), Nokia, Pechiney, Philips, Renault - og sponsoreret af Europa-Kommissionen, Rhône Alpes-regionen og den Haute Savoie afdeling for at skabe et europæisk Executive Education and Training center i Indkøb Education.

I dag gennem sine forskellige programmer, de EIPM tog og uddanner hvert år mere end 4000 indkøb fagfolk på verdensplan i 9 forskellige sprog i Europa og gennem sine filialer i partnerskab.

EIPM var første,:

Tilbyd en Executive MBA, der anerkendte den strategiske dimension af indkøbsfunktionen Udvikle værktøjer til fagfolk baseret på anvendt forskning Etablere en fælles vision i hele Europa for indkøbsfunktionen Coin udtrykket »Upstream indkøbsstrategi ' Reager på behovene i de erhverv, ved at tilbyde verdensomspændende uddannelse løsninger Tilbyd en europæisk iscenesat certificeringsprogram for at købe fagfolk.

Den EIPM Vision er at være den førende Institute i Læring (Uddannelse, Forskning og Uddannelse) i Strategic Sourcing og Supply Management.

Den EIPM er en unik Learning Center i verden der tilbyder sådan en komplet vifte af løsninger for Executives i Indkøb & Supply Management, herunder:

Uddannelse: Certificering Programmer, "à la carte" Training moduler, MSc og en Executive MBA i Indkøb & Supply Management på vores franske Genève og Shanghai campusser. In-Company Training: Mere end 4000 deltagere er uddannet hvert år i ni forskellige sprog. EIPM har en unik evne til at implementere globale uddannelsesprogrammer for indkøbsfunktionen. Vurderinger og benchmarks for bedste praksis: Talent vurdering (værktøj i 8 Sprog og mere end 6000 deltagere), Vurdering af Organisationen, Award for Organisationen af Excellence Netværk Aktiviteter: Roundtables for Executives hele verden, tematiske workshops, Annual Conference Anvendt forskning: Udviklet med EIPM Club medlemmer og EIPM dedikeret team.

I dag kan EIPM tilbyde dig et unikt partnerskab til at dække din træning, benchmarking, forskning og networking behov i Indkøb og Supply Management industri.

EIPM ånd

Vores måde at tænke på er af afgørende betydning for EIPM mission og strategi:

Professionel: Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at levere de løsninger, der opfylder deres behov. Innovativ: Vi leverer et komplet sortiment af produkter. Vi løbende partner med vores kunder for at bringe nye ideer til markedet. Ekspert: Gennem vores forskning, benchmarking og netværksaktiviteter, vi bo på forkant med indkøb viden Cross kulturelle holdspiller: Vores internationale orientering, vores kombination af fleksibilitet og nærhed er nøglefaktorer til vores kunderelationer.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se Certificates » Se Summer courses » Se EMBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

MSc I Indkøb Og Supply Management

på universitet Deltid 3 - 10 år September 2018 Frankrig Archamps Kina Shanghai Schweiz Genève + 4 mere

Den EIPM Master of Science (MSc) i Strategic Sourcing og Supply Chain Management er designet til fagfolk på midten og højere niveauer i forvaltningen. [+]

Den EIPM Master of Science (MSc) i Strategic Sourcing og Supply Chain Management er designet til fagfolk på mellemste og højere niveauer af ledelse.

Formålet med EIPM kandidatuddannelsen er at udvikle indkøb og supply chain fagfolk, så de kan gennemføre indkøbsstrategier og gøre brug af en bred vifte af indkøb og supply chain værktøjer. Det er en livslang læring program, der kombinerer de forskellige niveauer af vores attesterende programmer og udvalgte MBA-moduler. Det er et fleksibelt program, typisk overtaget 3 til 10 år.

KANDIDATER skal udfylde: ONLINE VURDERING DE TRE CERTIFICERING niveauer af EIPM PROGRAM Fire komplementære Executive MBA MODULER PROJEKT ... [-]

Kontakt
Besøgsadresse
EIPM
French Geneva Campus
Site d’Archamps
74160 Archamps
France

Archamps, Rhône-Alpes, FR
Sociale medier