EISTI : Graduate School in Computer Science and Mathematics Engineering

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

School of HVER MULIGHEDEN

Som en ingeniør skole officielt anerkendt af staten og gjort kompetent ved CTI (fransk Engineering akkreditering institution) den EISTI kald er at uddanne fremtidens ingeniører i matematik og Computering.

Beyond opbygningen af ​​en professionel karriere med dig, indlede en lovende fremtid Uanset om det er inden for finansiering eller stort og varieret industri af nye teknologier, EISTI fører sine elever til over 50 forskellige job i meget forskelligartede erhvervssektorer.

I en stadig muterende verden, hvor teknologi er erstattet med stor hastighed har EISTI valgt at bo i hjertet af virksomhedernes behov og den teknologiske udvikling og uddanne dens undervisning til at hjælpe deres studerende at nå de mest attraktive og innovative arbejdspladser.

Praktikophold, international mobilitet, dobbelt eksamensbeviser: åbner dit sind til verden

På EISTI, perioder med praktikophold og erhvervserfaring er en integreret del af din uddannelse, og netværket, der bringer skolen sammen med virksomheder er "høj hastighed" og altid aktiv.

Multikulturel tænkning og international mobilitet har en nøgleposition i læreplanerne, som vi tilbyder. Mere end 40 partnerskaber er blevet bundet med virksomheder i hele verden.

Den EISTI er også skole dobbelte eksamensbeviser med prestigefyldte universiteter og forvaltning skoler. Supplerende formationer og fordomsfrihed til en bred vifte af ekspertise er nogle af skolens kerneværdier, og de materialisere gennem vores partnerskaber. For en ingeniørstuderende, er det endnu en lejlighed til at tilføje ekstra værdi til deres CV.

Den Eistian oplevelse: kun på EISTI

Student livet her er rig og fuld af entusiasme, tempo ved studerendes samfundets begivenheder og sammenblandingen af ​​de forskellige klasser. På de to campusser, der hører til skolen, i Cergy og Pau, alle slutter sig sammen om at skabe en kollektiv atmosfære af arbejde og trivsel.

Akademisk ekspertise kombineret med en stærk følelse af humanisme har altid bragt Eistian kultur og ånd til live. Skolen har valgt 4 kerneværdier i sit charter: Professionalisme, Åbenhed, solidaritet og etik. De gør det EISTI en unik institution og et godt sted at studere og samtidig bygge en lovende fremtid for dig selv.

studieliv

At studere på EISTI betyder også at leve livet på en top ingeniør skole, hvor eleverne deler værdier og aktiviteter. At være en eistian er også en måde at være og handle hver dag, ved at respektere vores charter fire værdier: Professionalisme - Åbenhed - som solidaritet Ethics. Alle kan stole på deres skolekammerater, lærere og personale fra begge vores campusser. Fordi den menneskelige kapital er afgørende for os, nu mere end nogensinde. Hårdt arbejde og viljestyrke altid sejre.

Student livet her er rig og fuld af animation, tempo af rytmen i de forskellige aktiviteter, som de tredive studerende samfund har at tilbyde. Der skal være en lavet til dig iblandt dem; og hvis det ikke er tilfældet ... hvorfor ikke oprette din egen?

Den festlige og gunstige sammenblandingen af ​​forskellige år er både livlig og varm. Det er et sted, hvor obligationerne kan være forfalsket, og sidste langt ud over de år EISTI. I løbet af dine år på EISTI, ønsker vi at du skal være i stand til at udtrykke dine talenter, udvikle nye passioner, åbne op for andre, fodre på givende oplevelser, gå gennem uforglemmelige øjeblikke ... I et ord: trives på et personligt og kollektivt plan.

Dette velvære er også en del af det, der gør eistians succes.

I Cergy og Pau, de arbejdsmiljøer er både behagelige og funktionelle, og forskellige moderne værktøjer bidrager til en optimal arbejdsgang i dine studier: bærbare computere, en online virtuel skole, videokonferencer og mere. De EISTI campusser afspejler vores værdier: de er hjemlig, dynamisk, venlig, og også godt integreret i deres byens universiteter.

VORES campusser

Vores studerende er velkommen til campus efter eget valg, enten i Cergy eller i Pau.

Cergy Campus (95)

Bygget i 1989, EISTI campus har tre forskellige bygninger (Cauchy, Condorcet og Turing) Tilføjelse op til et samlet areal på 8400 m². Fuldt udstyret med moderne udstyr (herunder 3 videokonference-klar amfiteatre og videoprojektorer i hvert klasseværelse) og placeret nær kollegium, er det nås via RER A. fordel placeret i 2. største studerende hub i Ile de France, campus er i nærheden af ​​præfekturer park, Cergy-Pontoise University, ESSEC og Trois-Fontaines indkøbscenter. Cergy er en energisk student by med flere væsentlige aktiver: en behagelig, grøn levende miljø, flere sportslige og kulturelle aktiviteter til rådighed (et vandsportscenter, et teater, biografer og mere).

Studerende kan komme til hovedstaden inden for 35 minutter via RER A (fra «Cergy-Préfecture» station).

Pau Campus (64)

De Pau campus fordele fra alle de vigtigste aktiver i en storby i en region og fra den tætte nærhed af Spanien, bjergsiden og havet.

Den er udstyret med en bygning nå tæt på 5000m ² i hjertet af byen på toppen af ​​universitetsområdet. Denne campus tilbyder en behagelig, moderne og lysende arbejdsmiljø, både øko-venlige (HQE) og udstyret med den nyeste teknologi (amfiteatre med fuld HD videokonference værktøjer, optisk fiber, adgangskontrol og mere), og særlig venlig for studerende. Det kan prale med en vegetation fyldt atrium, tilsluttede amfiteatre og klasseværelser, en studerende hal og cafeteria, audio tutorer for fremmedsprog og rekreative områder.

Eistiens gavn af livskvaliteten for en atletisk by med en rig historie, mellem havet og bjergene.

VÆRDIER TIL LYKKES

Vores charter består af fire stærke værdier tillader hver eneste person på EISTI til at blomstre i løbet af deres tid her, og efter. Charteret og alt det står for efterlader et mærke på vores elever, især viser i løbet af deres faglige karriere og udvikling. Vores tidligere elever gør ofte henvises til charteret, og deres netværk er følsomme over for det. At være en Eistien er en måde at være, der handler og tænker på daglig basis. Med hver ny skoleår, er chartret præsenteret for alle på skolen, for skolens filosofi at blive helt integreret i deres måde at tænke, handle og være.

PROFESSIONALISME

 • Værdistigningen gruppearbejde
 • At samle individuelle talent og kollektive succes
 • Sikring tillid virksomheder

ÅBENHED

 • Resterende nysgerrig af andres liv
 • At gå til andre for at berige sin viden og deling af ens egen med dem
 • Daring at dele
 • spørgsmålstegn selv
 • At være bevis for ydmyghed;
 • Ignorerer ubrugelige antagelser
 • Undgå arrogance og selvtilfredshed

SOLIDARITET

 • Viser solidaritet til vores ældre såvel som dem yngre end os
 • Gør hjælpe andre en naturlig refleks
 • Lytte respektfuldt til andre
 • Holde solidariteten mellem forskellige skole-år

ETIK

 • Respekt arbejdet af ens lærere og kolleger
 • Udførelse af arbejdet forventes
 • Ikke give op, vanskeligheder frontalt
 • At være involveret på ens praktik: alvorlig, streng, idet initiativet

Placeringer

Cergy

EISTI

Address
Avenue du Parc
95000 Cergy, Ile-de-France, Frankrig

Pau

EISTI

Address
2 Boulevard Lucien Favre - CS 77563
64075 Pau, Nouvelle-Aquitaine, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig