Læs den officielle beskrivelse

Om AMIR

AMIR Master-programmet fokuserer på råvareværdikæden, med særlig vægt på genbrug. De to hovedmål er:

  • Uddanne eleverne til at blive højtuddannede europæiske fagfolk med ekspertise inden for forskellige typer materialer. Denne ekspertise vil sætte dem i stand til på stor og ambitiøs måde at udvikle nye metoder til materialegenvinding. AMIR-programmet indeholder desuden klasser om overførbare færdigheder som innovation, etik, intellektuel ejendomsret, livscyklusvurdering, bæredygtighed og avancerede forskningsstrategier.
  • Udvikle en dyb iværksætterisk tankegang med hjælp og ekspertise hos tilknyttede virksomheder, inkubatorer og innovationsydelser samt et stort panel af brancher.

Styrker

  • AMIR-kandidater er internationale iværksættere og innovatører, der kan arbejde hvor som helst i Europa og videre.
  • Højt uddannelses- og forskningsmiljø.
  • Praktisk indsigt i avancerede laboratorier.
  • Praktikophold af høj kvalitet.
  • Obligatorisk international og intersektoriel mobilitet.
  • Understøttet af Det Europæiske Institut for Innovation110553_pexels-photo-1055712.jpeg
Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

EIT RawMaterials Academy - AMIR

Som et EIT-mærket program integrerer AMIR Master på højt niveau uddannelse på iværksætteri og innovation i sin læseplan, hvilket giver eleverne de færdigheder, de har bru ... [+]

Udfordringen

Materialer er byggestenene i den moderne globale økonomi og er medvirkende til overgangen til en grøn, cirkulær økonomi, der udsender mindre CO2. 24 af disse materialer af disse materialer er blevet defineret af EU som kritisk, hvilket betyder, at de kombinerer stor betydning for EU's økonomi med stor risiko forbundet med deres udbud. Adgang til de kendte primære råmaterialekilder er blevet mere udfordrende, mens mængden af industriaffald og udtjente produkter hurtigt stiger. Disse affaldsstrømme indeholder sekundære råmaterialer, hvoraf mange er kritiske og kan genvindes, diversificere forsyningen og bidrage til at imødekomme stigende materialekrav.

For at styrke råvareforsyningen til en voksende global befolkning med stigende velfærd kan stigende genvindingsrater bidrage. For at dette kan ske, er dygtige fagfolk med avanceret teknisk viden om genanvendelse, forståelse af værdikæden for hele råmaterialet og de færdigheder, der kræves for at omdanne viden til løsninger og forretninger, efterspurgt. AMIR Master-programmet blev oprettet for at opfylde dette behov ved at uddanne fremtidige internationale fagfolk, som vil udvikle nye ruter til materialegenvinding.... [-]

Frankrig Bordeaux Portugal Lisbon Tyskland Darmstadt Belgien Liège Spanien Madrid Ungarn Egyetemváros  + 8 Mere
September 2019
Engelsk
Fuldtid
24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk