EM Normandie Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Normandie Business School (Ecole de Management de Normandie)

I løbet af de sidste 25 år har handelskamrene i Caen og Le Havre kombineret deres bestræbelser på at etablere en fælles struktur i videregående uddannelse til fordel for deres respektive byer og regioner.

I dag har denne indsats givet anledning til Ecole de Management de Normandie, en samlet og styrket handelsskole, der er klar til at imødekomme både de nationale og internationale behov hos virksomheder.

8128_CAEN-171.jpg

Ecole de Management de Normandie (Normandie Business School), hvis oprindelse stammer tilbage til 1871, stræber efter at være en valgfri handelsskole, der giver føroplevelse og efteruddannelse i et studentercentret læringsmiljø af høj kvalitet.

Dens generalist og specialiserede programmer er designet til at skabe et tæt match mellem kravene fra regionale og nationale virksomheders interessenter og de individuelle ønsker fra både studerende og fakultet for at uddanne ansvarlige globale borgere.

For at nå disse mål anvender skolen en undervisningsmetode baseret på handlingslæring og meningsfuld mentorforhold til fakultetet, fagfolk og støttemiljøer. Akademiske input, understøttet af mission-relevant forskning, validerer en portefølje af programmer designet til at imødekomme nationale og internationale kvalitetsstandarder.

Hvert år studerer mere end 1.700 studerende forretning. Skolen har også alumner på over 8.000.

8127_CAEN-064.jpg

Skolens struktur

Ecole de Management de Normandie-strukturen er nu en non-profit-forening. Denne store udvikling har illustreret afslutningen af fusionen mellem de tre tidligere institutioner og det forbedrede samarbejde bygget af de to handelskamre.

Denne store udvikling er blevet opretholdt af en betydelig investering i fast ejendom: Yderligere 2 000 m² er åbnet i Caen.

8129_Deauville__EMN-439.jpg

Kvalitet

For flere år siden indledte skolen en kvalitetsordning for at imødekomme evalueringsprocedurer for kandidatgradakkreditering af det franske undervisningsministerium og EQUIS Guided Development process

I dag anerkendes mesteren i Ecole de Management de Normandie af den franske stat.

I maj 2006 blev skolen erklæret kvalificeret til EQUIS-akkreditering, og kandidaturplanen er nu rettet mod peer-evalueringsrevision.

Ecole de Management de Normandie er medlem af ”Conference des Grandes Ecoles”.

Alle MSc- og MS-grader, der tilbydes på skolen, er akkrediteret af "Conference des Grandes Ecoles", og "Badge" -certificering er blevet tildelt til et af de efteruddannelsesprogrammer, der er designet til banksektoren Normandie (Management and Commercial Development).

"Grandes Ecoles" er specifikke for den franske sektor for videregående uddannelser: de er meget selektive og har begrænset tilmelding. De sigter mod at fremstille kandidater med høj profil inden for ingeniørvidenskab, erhverv, kunst, billedkunst og samfundsvidenskab.

Placeringer

Caen

EM Normandie - Normandy Business School

Address
9, rue Claude Bloch
14000 Caen, Normandiet, Frankrig
Telefonnummer
+33 2 31 46 78 78

Le Havre

EM Normandie - Normandy Business School

Address
30, rue de Richelieu
76087 Le Havre, Normandiet, Frankrig
Telefonnummer
+33 2 32 92 59 99

Paris

EM Normandie - Normandy Business School

Address
64, rue du Ranelagh
75016 Paris, Ile-de-France, Frankrig
Telefonnummer
+33 (0)1 75 00 00 76

Rouen

Address
Rouen, Normandiet, Frankrig

Oxford

Address
Oxford, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited