École de Management de Normandie / Normandy Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Normandiet Business School (Ecole de Management de Normandie)

I løbet af de sidste 25 år har handelskamrene i Caen og Le Havre kombineret deres bestræbelser på at etablere en fælles struktur i de videregående uddannelser til gavn for deres respektive byer og regioner.

I dag har denne indsats givet fødsel til Ecole de Management de Normandie, en samlet og styrket business school klar til at møde både de nationale og internationale behov firmaer.

Ecole de Management de Normandie (Normandiet Business School), hvis oprindelse går tilbage til 1871, bestræber sig på at være en business school valg, der giver præ-erfaring og efteruddannelse i en kvalitet, elevcentreret læringsmiljø.

Dens generalister og specialiserede programmer er designet til at skabe en tæt kamp mellem de krav, regionale og nationale virksomhedernes interessenter og de individuelle forhåbninger både studerende og fakultetet med henblik på at uddanne ansvarlige globale borgere.

For at nå disse mål, skolen anvender en undervisning tilgang baseret på action learning og meningsfuldt mentorordninger forhold med fakultet, fagfolk og støtte fællesskaber. Akademisk input, understøttes af mission-relevant forskning, validerer en portefølje af programmer designet til at opfylde nationale og internationale kvalitetsstandarder.

Hvert år mere end 1.700 studerende studerer forretning. Skolen har også alumner på over 8.000.

Struktur af skole

Ecole de Management de Normandie struktur er nu en ikke-for-profit forening. Denne store udvikling har eksemplificeret færdiggørelsen af ​​sammenlægningen af ​​de tre tidligere institutioner og forstærket samarbejde bygget af de to handelskamre.

Denne store udvikling er blevet påført en betydelig investering i fast ejendom: yderligere 2, 000 m² er blevet åbnet i Caen.

Kvalitet

Flere år siden, skolen indledt en kvalitetsordning for at møde evalueringsprocedurer for kandidatuddannelse akkreditering af det franske undervisningsministerium og EQUIS Guided udviklingsprocessen.

I dag er Master of Ecole de Management de Normandie anerkendt af den franske stat.

I maj 2006 blev skolen erklæret berettiget til EQUIS akkreditering og kandidatur planen er nu gearet til peer-evaluering revision.

Ecole de Management de Normandie er medlem af "Konference des Grandes Ecoles".

Alle MSc og MS grader, der tilbydes på Skolen er akkrediteret af "Konference des Grandes Ecoles", og "Badge" certificering er givet til en af ​​de efteruddannelser designet til banksektoren Normandiet (Management og kommerciel udvikling).

Den "Grandes Ecoles" er specifikke for den franske sektor for videregående uddannelse: de er meget selektive og har begrænset tilmelding. De har til formål at producere højt profilerede kandidater i teknik, økonomi, kunst, kunst og samfundsvidenskab.

Placeringer

Caen

EM Normandie - Normandy Business School

Address
9, rue Claude Bloch
14000 Caen, Normandiet, Frankrig
Telefonnummer
+33 2 31 46 78 78

Le Havre

EM Normandie - Normandy Business School

Address
30, rue de Richelieu
76087 Le Havre, Normandiet, Frankrig
Telefonnummer
+33 2 32 92 59 99

Paris

EM Normandie - Normandy Business School

Address
64, rue du Ranelagh
75016 Paris, Ile-de-France, Frankrig
Telefonnummer
+33 (0)1 75 00 00 76

Rouen

Address
Rouen, Normandiet, Frankrig

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited