Read the Official Description

Grundlagt i 1843 i Ales, har École des Mines d'Alès udviklet og tilpasset til udviklingen af ​​industri og samfund. Grundlagt at uddanne kadrer til mineindustrien, er det nu en stor skole af tværfaglige ingeniører med international indflydelse. Skolen er medlem af Institut Mines-Telecom, Carnot MINES Institute, konferencen des Grandes Ecoles og associeret medlem af COMUE Languedoc-Roussillon.

Efter de forskellige udtalelser fra SIC (kommission som ingeniør), er School of Mines of Ales bemyndiges til at yde en ingeniøruddannelse (generelt), og også løbende top op uddannelse, og til at levere tre engineering grader med følgende specialiseringer: computere og netværk , design og byggeledelse og mekatronik.

Skolen tilbyder også to Specialized Masters "Industrial Safety og Miljø" og "Driftsmiljø og Mining"; og tre Masters: "Bioengineering i partnerskab med University of Montpellier"; "Bioengineering i partnerskab med University"; "Kommunikation og digital teknologi akkrediteret i fællesskab med Celsa" og eksamensbeviser via VAE.

Mission École des Mines d'Alès

Oprettet i 1843 for at støtte de behov, mineindustrien, Ecole des Mines d'Ales er nu en Grande Ecole generelle ingeniører, med 203 diplomingeniører i 2011.

Med en innovativ undervisningsmetode og en meget stærk videnskabelig og teknisk uddannelse, skolen har fokus på iværksætter- og lederevner, der hjælper de studerende bliver "iværksættere-ingeniører." Skolen giver også specialiseret uddannelse inden for informations- og kommunikationsteknologi og miljø; det har i alt 870 studerende.

I de tre forskningscentre, 110 forskningsbaseret fokuseret fakultet udfører høje videnskabelige forskningsprojekter, industrielle kontrakter på offentlige arealer og miljø af materialer på sin hjemmeside af Ales, og ledelse af komplekse systemer på Nîmes webstedet.

Etableret under Ministeriet for økonomi, finans og industri, sigter skolen at være en dynamisk aktør i den økonomiske udvikling i sin industri. Dens teknologi virksomhedskuvøse er den første af Frankrig; Det er en aktiv partner inden Technopolis Ales (Ales Myriapolis) og Nimes (NRCT).

Programs taught in:
Engelsk
Fransk

Denne skole tilbyder også:

MSc

École des Mines d'Alès

... [+]

Forvaltning af humanitære nødsituationer [-]
Frankrig Alès
September 2019
Fuldtid
24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
6 Avenue de Clavières
Alès, Occitanie, 30100 FR
Social Media