ENAC

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ENAC blev grundlagt i 1949 i Paris-Orly, og flyttede til Toulouse i 1968. Det fusionerede med Sefa (Service d'Exploitation de la Formation Aéronautique) den 1. januar 2011. Den «Ecole Nationale de l'Aviation Civile» (ENAC) er et enestående eksempel: det er den eneste luftfart-orienterede universitet i Frankrig og i Europa, der tilbyder et bredt og komplet panel af luftfart-orienterede træningsprogrammer og aktiviteter, der betjener den aeronautiske verden og især for lufttransport.

Den ENAC Universitetet består af:

2.000 studerende i 25 forskellige kurser: ingeniør, master, ph.d., lufttransport pilot, flyveleder mv 7.500 elever hvert år i 400 efteruddannelser eller avancerede kurser, 10 forskningslaboratorier, Internationale aktiviteter: ENAC hilser hundredvis af internationale studerende og praktikanter fra de 5 kontinenter hvert år, En uddannelse hold har en enestående mængde af faglige kompetencer og knowhow, Højt niveau undervisningsmateriale i forbindelse med sin virksomhed på flere områder: ATC simulatorer, flysimulatorer, 130 fly, laboratorier til elektronik, telekommunikation, GNSS, UAV, databehandling, aerodynamik, sprog, osv ...

Gennem alle disse aktiviteter er ENAC universitet forpligtet til at opfylde kravene i det aeronautiske område, hvor både private og offentlige aktører er involveret, enten i Frankrig eller i udlandet. I mere end 60 år, med 20.000 alumner, har ENAC erhvervet anerkendelse, i Frankrig og i udlandet, for alle parter, der tilhører den brede vifte af sine aktiviteter. I dag, takket være de anerkendte færdigheder sine lærere, søgende, studerende, praktikanter og hele sit personale, er ENAC universitet ønsker at styrke sin indflydelse i hele verden, der altid begås inden for sit excellence: luftfart.

Placeringer

Toulouse

Ecole Nationale de l'Aviation Civile - ENAC

Address
Ecole Nationale de l’Aviation Civile
Campus Toulouse:
7 avenue Edouard-Belin BP 54005 -

31055 Toulouse, Occitanie, Frankrig
Telefonnummer
+33 5 62 17 40 00

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig