Ecole Nationale d'Ingenieurs de Brest: ENIB

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i 1961, det ENIB er en offentlig ingeniør skole i ministeriet for højere uddannelse og forskning, som ledes af Jacques Tisseau siden 2008. Skolen er placeret på stedet af Brest-Iroise Technopolis, der forbinder højteknologiske forskningslaboratorier og virksomheder. Tilknyttet til Mines-Telecom Institute og medlem af ENI-gruppen, skolen tilbyder undervisning i almen teknik med erhvervsmæssige formål inden for IKT (elektronik og datalogi), og mekatronik. ENIB er akkrediteret af Kommissionen ingeniørkvalifikationer (CTI) og mærket EUR-ACE (Akkreditering af ingeniøruddannelser i Europa).

Medlem af Europa-universitetet i Bretagne (UEB) og de "Billeder & Netværk" og "Mer Bretagne" konkurrenceevnecentre, ENIB udfører blandt sine to forskningslaboratorier, Lab-STICC og LBMS, aktiviteter med fokus på virtual reality, optisk telekommunikation og dadptive materialer og systemer.

ENIB er også medlem af Campus Frankrig og Agence Universitaire de la Francophonie (AUF).

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Fransk

Se Kandidatuddanninger »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Ingeniøruddannelse

på universitet Fuldtid 5 år September 2018 Frankrig Brest

ENIB uddanner ingeniører inden for elektronik, informationsteknologi og mekatronik. [+]

Titel: Ingeniør ENIB

Grunduddannelse

Entry level LAC

BAC +5 udgang,

Antal kandidater / år: 120

Etiketter ejet: CGE (Konference des Grandes Ecoles), bachelor, EUR-ACE Grade Master, Visa stat, CTI

Præsentation af eksamensbeviset

ENIB uddanner ingeniører inden for elektronik, informationsteknologi og mekatronik.

De ENIB ingeniører er i stand til at mestre alle de teknologier i produkter og moderne industrielle systemer.

Kvaliteten af ​​undervisningen kombineret med en bred vifte af materialer gør det muligt for ingeniør til at illustrere ENIB på mange aktivitetsområder.

Vores industrielle tilgang til undervisningen opmuntrer deres beskæftigelsesegnethed i arealer med aktiviteter såsom luftfart, robotteknologi, R & D, IT, energi, bæredygtig udvikling. Third lærdomme om den erhvervsmæssige karakter af uddannelse. Kendt som en pragmatisk generalist ingeniør, ENIBien er i stand til at forstå mænd på alle niveauer af corporate stigen. Således finder vi ham i meget høje ansvarsfulde stillinger. ... [-]


Kandidatgrad forskning

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Frankrig Brest

Forskning Master [+]

Titel: Masters Research

Grunduddannelse

Entry level BAC +4

BAC +5 udgang,

Antal kandidater / år: 9

Etiketter ejet: CGE (Konference des Grandes Ecoles), bachelor, EUR-ACE Grade Master, Visa stat, CTI

Mobilitet for studerende ENIB En studerende kan vælge en mobilitet forskning mester i det sidste år af den mekaniske kurset ENIB.

5 specielle forskning mestre Mester I-MARS (mikroteknologi, arkitektur, netværk og Communications Systems) i samarbejde med TELECOM Storbritannien, UBO, Insa, Supelec og University of South Bretagne (UBS) - Master Photonics i partnerskab med ENSSAT, Insa, University of Rennes 1 TELECOM Storbritannien og UBO - Master Signaler og kredsløb i partnerskab med UBO og TELECOM Britain - Computer Mester i partnerskab med Rennes 1, UBS, UBO ENS Cachan, ENSTA Storbritannien, Insa, og Supelec TELECOM Storbritannien - Master materialer og konstruktioner i partnerskab med ENSTA Storbritannien og UBO [-]

Videoer

Ecole Nationale d'Ingenieurs de Brest - ENIB