EPITA School of Engineering and Computer Science

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om EPITA

Grundlagt i 1984, EPITA School of Engineering & Computer Science (Ecole pour l'Informatique et Les Techniques Avancées) er en ingeniørskole, der uddanner eksperter, der designer, udvikler og forbedrer fremtiden for informations- og kommunikationsteknologier (IKT). Skolens pædagogik fokuserer på at give de studerende både grundlæggende teknik og ekspertise inden for datalogi og ikt.

Som en tosproget institution tilbyder EPITA både fransk- og engelskundervist bachelor- og kandidatuddannelser. Skolen har udviklet strategiske partnerskaber med mere end 80 prestigefyldte institutioner i 40 lande og en række aftaler med dobbelt grad.

EPITA har en omfattende liste over virksomhedspartnerskaber (Google, Microsoft, Orange, Facebook, IBM, HP osv.) Og arrangerer regelmæssigt karriereeventer. EPITAs kandidater er meget efterspurgt af franske og multinationale virksomheder. Mere end 96% af de studerende ansættes til et fast job inden deres eksamen. I øjeblikket arbejder over 7.700 alumner i næsten 2.000 virksomheder i + 40 lande.

EPITA er akkrediteret af det franske ministerium for videregående uddannelse og forskning og CTI (Commission des Titres d'Ingénieur). Det er medlem af CGE (Conférence des grandes écoles).

Ved første øjekast

  • Placeret først blandt ingeniørskoler dedikeret til datalogi
  • 2.700 studerende, hvoraf 15% er internationale studerende med 40 nationaliteter
  • 50% Internationalt fakultet
  • 7.700 kandidater, der arbejder i 2.000 virksomheder i 40 lande
  • 80 partneruniversiteter fra 40 lande
  • 40 studenterforeninger

Placeringer

Paris

EPITA

Address
14-16 rue Voltaire
Kremlin Bicêtre Cedex

94276 Paris, Ile-de-France, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig