EPITA Graduate School of Computer Science

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om EPITA

Grundlagt i 1984, EPITA er en berømt tosproget Graduate School of Computer Engineering beliggende i Paris. Det er et medlem af IONIS Education Group, det førende private videregående uddannelse gruppe, med omkring 20 skoler og uddannelsesinstitutioner. Takket være sin unikke pædagogiske tilgang, EPITA uddanner sine elever til at blive fremragende ingeniører, der praler en solid base af videnskabelig viden og de mest avancerede færdigheder i den digitale sektor. En computer ingeniør uddannet på EPITA har en komplet professionel profil: som computerteknologi er allestedsnærværende i alle områder af en virksomhed, kan en digital ingeniør arbejde inden for menneskelige ressourcer, marketing, kommunikation og endda finansiering. EPITA er rangeret blandt de fem bedste computer engineering skoler i Frankrig og har udviklet partnerskaber med en bred vifte af virksomheder.

Kast et blik

Født i 1984 EPITA (fra den franske Ecole pour l'Informatique et les Teknikker Avancées: School of Computer Science & avancerede teknikker) har været støt vinder et ry for kvalitet blandt multinationale selskaber, der ofte rekrutterer vores studerende inden udgangen af ​​deres studier . Hos EPITA er computing og informationsteknologi anset grundlæggende fag og er altid placeret i sammenhæng med elevernes fremtidige lederrolle og inden for perspektivet om deres holdning ansvarsområde. Videnskabelige undersøgelser supplere denne uddannelse til at udvide og færdiggøre den videnskabelige kultur afgørende for den fremtidige ingeniør.

Stræben efter det optimale

Giver eleverne mulighed for at arbejde under optimale betingelser er EPITA første bekymring. Fakultet, administrativt personale, tekniske ressourcer og forskningsfaciliteter er alle rettet mod succes EPITA studerende, der er at blive den bedste anerkendte professionelle i deres område af ekspertise.

EPITA giver muligheder for at være tæt involveret i banebrydende forskning med en intellektuelt mangfoldigt fakultet i stand til ikke blot individuel akademisk ekspertise, men det kan også oprette og anvende viden som en del af et tværfagligt forskerteam.

Spirit of Innovation Som en af ​​Frankrigs førende videnskab og teknik skoler er EPITA forpligtet til at sikre, at alle studerende har meningsfulde muligheder for personlig vækst og faglig præstation i fremtiden.

Født med udbredelsen af ​​nye teknologier har EPITA holdt trit med deres udvikling. Kurserne, men meget teknisk i begyndelsen, har åbnet op for en stor del selv som den tekniske kompleksitet, er steget. EPITA tog den modsatte tilgang, der blev vedtaget af de fleste andre tekniske skoler: sidstnævnte tilladt datalogi i at forsøge at give det et sted, EPITA bragt i de andre videnskaber til at slutte informationsteknologi og alligevel uden at miste nogen af ​​sine vigtigste kompetencer, udgør dens styrke og identitet.

I permanent kontakt med erhvervslivet, EPITA også deler sine værdier: pragmatisme ansvarlig risikovillighed, og innovative ånd. De kerneværdier undersøgelser er: handling, ansvarlighed og effektivitet. Vær med EPITA vil give dig en lærerig oplevelse, hvor fremskridtene er et "must" og succes et "krav".

Progressiv fordybelse i erhvervslivet Bygget op omkring de reelle behov i erhvervslivet, er EPITA pensum designet til at opfylde forventningerne. Fra Forbedring og Den Videnskabelige Komité, hvor ledende virksomhedsledere og højt niveau ledere giver deres input til at forbedre skolens uddannelser og forskning fokus (IBM, Microsoft, France Télécom, Cisco, Syntec ...) til de klasser, selv ofte undervises af anerkendte fagfolk, der arbejder i branchen, virksomheden er til stede på alle niveauer i skolen.

Bliver så involveret i undervisningens indhold og proces, virksomheder logisk tilbyder blandt de højeste lønninger efter endt uddannelse og år efter år, at de rangerede skolen blandt de allerbedste (placering offentliggjort af de vigtigste franske forretning og IT magasiner: Entreprendre, 01 Informatique, 01 DSI réseaux ET Telekom ...). Endelig hvert år virksomhederne donere mere end 1.000.000 € ordregivende særlige projekter til skolens anvendt forskning laboratorium, og en million euro til Junior Enterprise-programmet.

Nøglen til alt Computer Engineering Karriere Igen og igen virksomheder, at det, de har mest værdsætter om EPITA er ånden i skolen, altid kendetegnet ved sin nærhed til virkeligheden: en lang række projekter, højt niveau praktikophold og tæt involvering i erhvervslivet. EPITA alumner anvende deres faglige specialer på så forskellige områder som software-og hardware-løsninger design, rådgivning, forskning og udvikling, netværk ledelse. Kort sagt, deres færdigheder skinne i alle aspekter af computer engineering. De bliver blandt andet opfylder job: forskning ingeniører, projektledere eller undersøgelser ledere, tekniske direktører, konsulenter, virksomhedsledere, driftsledere eller netværk arkitekter.

Hos EPITA søger vi de allerbedste studerende, studerende dedikeret til at møde de udfordringer, vi tilbyder, studerende, der har en smag for konkrete resultater, en ånd af initiativ og meget forskellige centre af interesse. Tredive-fem studerende klubber kan bevidne dette. Nogle har eksisteret i årevis, mens andre kan vare kun et semester. Det er et spørgsmål om følelse og fleksibilitet. EPITA er også hvad du gør det.

Placeringer

Paris

EPITA

Address
14-16 rue Voltaire
Kremlin Bicêtre Cedex

94276 Paris, Ile-de-France, Frankrig