Læs den officielle beskrivelse

Om EPITA

Grundlagt i 1984, EPITA er en berømt tosproget Graduate School of Computer Engineering beliggende i Paris. Det er et medlem af IONIS Education Group, det førende private videregående uddannelse gruppe, med omkring 20 skoler og uddannelsesinstitutioner. Takket være sin unikke pædagogiske tilgang, EPITA uddanner sine elever til at blive fremragende ingeniører, der praler en solid base af videnskabelig viden og de mest avancerede færdigheder i den digitale sektor. En computer ingeniør uddannet på EPITA har en komplet professionel profil: som computerteknologi er allestedsnærværende i alle områder af en virksomhed, kan en digital ingeniør arbejde inden for menneskelige ressourcer, marketing, kommunikation og endda finansiering. EPITA er rangeret blandt de fem bedste computer engineering skoler i Frankrig og har udviklet partnerskaber med en bred vifte af virksomheder.

Kast et blik

Født i 1984 EPITA (fra den franske Ecole pour l'Informatique et les Teknikker Avancées: School of Computer Science & avancerede teknikker) har været støt vinder et ry for kvalitet blandt multinationale selskaber, der ofte rekrutterer vores studerende inden udgangen af ​​deres studier . Hos EPITA er computing og informationsteknologi anset grundlæggende fag og er altid placeret i sammenhæng med elevernes fremtidige lederrolle og inden for perspektivet om deres holdning ansvarsområde. Videnskabelige undersøgelser supplere denne uddannelse til at udvide og færdiggøre den videnskabelige kultur afgørende for den fremtidige ingeniør.

Stræben efter det optimale

Giver eleverne mulighed for at arbejde under optimale betingelser er EPITA første bekymring. Fakultet, administrativt personale, tekniske ressourcer og forskningsfaciliteter er alle rettet mod succes EPITA studerende, der er at blive den bedste anerkendte professionelle i deres område af ekspertise.

EPITA giver muligheder for at være tæt involveret i banebrydende forskning med en intellektuelt mangfoldigt fakultet i stand til ikke blot individuel akademisk ekspertise, men det kan også oprette og anvende viden som en del af et tværfagligt forskerteam.

Spirit of Innovation Som en af ​​Frankrigs førende videnskab og teknik skoler er EPITA forpligtet til at sikre, at alle studerende har meningsfulde muligheder for personlig vækst og faglig præstation i fremtiden.

Født med udbredelsen af ​​nye teknologier har EPITA holdt trit med deres udvikling. Kurserne, men meget teknisk i begyndelsen, har åbnet op for en stor del selv som den tekniske kompleksitet, er steget. EPITA tog den modsatte tilgang, der blev vedtaget af de fleste andre tekniske skoler: sidstnævnte tilladt datalogi i at forsøge at give det et sted, EPITA bragt i de andre videnskaber til at slutte informationsteknologi og alligevel uden at miste nogen af ​​sine vigtigste kompetencer, udgør dens styrke og identitet.

I permanent kontakt med erhvervslivet, EPITA også deler sine værdier: pragmatisme ansvarlig risikovillighed, og innovative ånd. De kerneværdier undersøgelser er: handling, ansvarlighed og effektivitet. Vær med EPITA vil give dig en lærerig oplevelse, hvor fremskridtene er et "must" og succes et "krav".

Progressiv fordybelse i erhvervslivet Bygget op omkring de reelle behov i erhvervslivet, er EPITA pensum designet til at opfylde forventningerne. Fra Forbedring og Den Videnskabelige Komité, hvor ledende virksomhedsledere og højt niveau ledere giver deres input til at forbedre skolens uddannelser og forskning fokus (IBM, Microsoft, France Télécom, Cisco, Syntec ...) til de klasser, selv ofte undervises af anerkendte fagfolk, der arbejder i branchen, virksomheden er til stede på alle niveauer i skolen.

Bliver så involveret i undervisningens indhold og proces, virksomheder logisk tilbyder blandt de højeste lønninger efter endt uddannelse og år efter år, at de rangerede skolen blandt de allerbedste (placering offentliggjort af de vigtigste franske forretning og IT magasiner: Entreprendre, 01 Informatique, 01 DSI réseaux ET Telekom ...). Endelig hvert år virksomhederne donere mere end 1.000.000 € ordregivende særlige projekter til skolens anvendt forskning laboratorium, og en million euro til Junior Enterprise-programmet.

Nøglen til alt Computer Engineering Karriere Igen og igen virksomheder, at det, de har mest værdsætter om EPITA er ånden i skolen, altid kendetegnet ved sin nærhed til virkeligheden: en lang række projekter, højt niveau praktikophold og tæt involvering i erhvervslivet. EPITA alumner anvende deres faglige specialer på så forskellige områder som software-og hardware-løsninger design, rådgivning, forskning og udvikling, netværk ledelse. Kort sagt, deres færdigheder skinne i alle aspekter af computer engineering. De bliver blandt andet opfylder job: forskning ingeniører, projektledere eller undersøgelser ledere, tekniske direktører, konsulenter, virksomhedsledere, driftsledere eller netværk arkitekter.

Hos EPITA søger vi de allerbedste studerende, studerende dedikeret til at møde de udfordringer, vi tilbyder, studerende, der har en smag for konkrete resultater, en ånd af initiativ og meget forskellige centre af interesse. Tredive-fem studerende klubber kan bevidne dette. Nogle har eksisteret i årevis, mens andre kan vare kun et semester. Det er et spørgsmål om følelse og fleksibilitet. EPITA er også hvad du gør det.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

EPITA Graduate School of Computer Science

Den GITM store forbereder eleverne til at blive omfattende projektledere på IT-området. Det er en kombination af forretningsprocesser og nye teknologier med fokus på fora ... [+]

Den Master of Engineering er helt undervises på engelsk, hvor de studerende har mulighed for at opnå en ”Diplome Ingenieur”. ME er akkrediteret af CTI med en fransk sprog exit niveau svarende til B2. Det GITM specialisering forbereder de studerende omfattende projektledere på IT-området. Det er en kombination af forretningsprocesser og nye teknologier med fokus på forandringsledelse og innovation, idet interkulturelle tilgange i betragtning. De kandidater er i stand til at forfølge en karriere inden for e-lederskab og blive business & data analytiker, IT-konsulent, strateg, projekt manager, produkt ejer, risikostyring ingeniørEtc.

Vidnesbyrd Arina Zueva - Italien - Global IT Management ... [-]
Frankrig Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
EPITA Graduate School of Computer Science

Dette program sigter mod at give en solid baggrund i design og ledelse af systemisk teknik og netværksarkitektur af virksomheder. ... [+]

Programmål

Dette program sigter mod at give en solid baggrund i design og styring af systemisk teknik og netværksarkitektur af virksomheder. Det SNS specialisering lærer eleverne om systemer (Fra design til administration), netværk (Eksisterende og nye generation), sikkerhed (Funktionel og teknisk) og organisation (Styring, management systemer ...). Ved at trække på deres viden om virksomheder og grundlæggende kontrolmekanismer, SNS ingeniører er parat til at arbejde som chef oplysninger sikkerhedsofficerer (CISO) og vide, hvordan at træffe effektive cyber-sikkerhedsforanstaltninger. Takket være deres evne til at forstå de risici og styring af en virksomhed samt identificere forbedringsområder knyttet til infrastruktur teknologier og nye tilknyttede tjenester, de studerende er velforberedte til at registrere og analysere cyberangreb.... [-]

Frankrig Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
EPITA Graduate School of Computer Science

SDM specialisering tog de studerende til at blive fremtidens digitale ledere, der er i stand til at forny sig, tyder nye indhold, nye anvendelser og nye tjenester, der er ... [+]

Programmål

Den SDM specialisering tog de studerende til at blive fremtidige digitale Ledere, Der er i stand til at innovere, Foreslå nyt indhold, nye anvendelser og nye tjenester, der er baseret på open source-teknologier eller dem af store forlag (Microsoft, Adobe, etc.). I en global kontekst, hvor digitale teknologier bliver stadig mere strategisk, SDM forbereder fuld stack udviklere: de opnår viden i systemet infrastruktur database-API og back-end programmeringSamt front-end og Projektledelsesteknikker. På de endelige eleverne få viden i Back-End, Front-End, datagrundlag, mobile applikationer og videospil udvikling. De viser teknologisk omhu, stærke lyttefærdigheder og er i stand til at håndtere den menneskelige faktor knyttet til nye anvendelser.... [-]

Frankrig Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
EPITA Graduate School of Computer Science

Denne programmer sigter på at give viden om de grundlæggende principper for it-strategisk planlægning, IT implementering og organisatorisk ledelse. Kandidater vil blive h ... [+]

Programmål

Denne programmer sigter på at give viden om de grundlæggende principper for it-strategisk planlægning, IT implementering og organisatorisk ledelse.

Kandidater vil blive højt kvalificerede fagfolk med en mangefacetteret forståelse af, hvordan teknologi kan forbedre en organisations præstationer og gøre det muligt for sine medlemmer til at dele og få adgang til oplysninger, planlægge og samarbejde, og samtidig have den analytiske kant til strategisk planlægning for fremtidig vækst.

Vidnesbyrd Ievgen Zaychenko - Ukraine - Informationssystemer

Taler om Epita og dens program, det var klart her stedet med de mest interessante eksamener jeg nogensinde havde haft. Har du nogensinde spillet LEGO? Hvad med at tage en eksamen, spille LEGO? At arbejde for projekter i en gruppe er kernen i denne undersøgelse. En masse eksamener er baseret på dette. Business Intelligence, Customer Relationship Management, Knowledge Management, Change Management, IT Indkøb - du vil lære disse og andre emner på en sådan måde, at du kan anvende din viden i det virkelige liv!... [-]

Frankrig Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

EPITA Graduate School of Computer Science

Programmet giver et godt fundament i maskinindlæring og programmering sammen med praktisk erfaring. ... [+]

Programmål

Formålet med denne specialisering er at kombinere computer og statistiske videnskaber til at udvikle avancerede værktøjer til effektivt at håndtere databehandling (Big DATA), for at lære at udvikle metoder , algoritmer og software, der kan udtrække værdi ud af dem. Det giver også en kombination af tekniske klasser i data minedrift og distribuerede systemer, der er forbundet med vigtige ting i erhvervslivet for at forberede profiler, der er højt værdsat af det professionelle marked.

DSA-programmet er en mulighed for it-ingeniører og specialister til at differentiere sig og fremme deres viden inden for et område, der vil være afgørende for virksomhedens fremtid.... [-]

Frankrig Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
18 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
EPITA Graduate School of Computer Science

Dette program sigter mod at give en solid baggrund i design og ledelse af systemisk teknik og netværksarkitektur af virksomheder. ... [+]

Programmål

Dette program sigter mod at give en solid baggrund i design og styring af systemisk teknik og netværksarkitektur af virksomheder. Denne specialisering fokuserer også på netsikkerhed og kryptografi ved at inddrage elementer fra begge discipliner i studieordningen. Studerende i Computer sikkerhed vil drage fordel af en disciplineret tilgang til at forstå ledelse, tekniske og juridiske spørgsmål i forbindelse med sikring af oplysninger fra en benchmarkes trinvis fremgangsmåde resulterer i optimal sikkerhed inden for risiko tolerancegrænser.

Vidnesbyrd Apoorv Chitray - Indien - Computer Security, Class of 2017

Professorerne var eksemplarisk og hjælpsomme og fusion mellem erhvervslivet og teknologiske fag har givet et stærkt fundament til min industriel udsigter med forskningsfokus hvilket fører mig til at få tempo i virksomhedernes verden. Kurser som Network sikkerhed, Penetration test og PKI strigles mig teknisk på den ene side og kurser som Project Management, Business Writing og Cross Border Management gjort mig lære om virksomhedsmiljø.... [-]

Frankrig Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
EPITA Graduate School of Computer Science

Programmet lægger vægt på udvikling af kvalitet software og overførsel af denne viden til industrien. ... [+]

Programmål

Programmet lægger vægt på udvikling af kvalitet software og overførsel af denne viden til industrien.

Emnerne omfatter krav og systemdesign, teststrategier, og softwareudvikling, der giver de studerende med de nødvendige færdigheder til at udføre store Software Engineering projekter.

Vidnesbyrd

Masoom Tulsiani - Indien - Software Engineering

Muligheden for at studere i en by som Paris og studere specialiserede moduler af mobil applikationsudvikling tiltrak mig oprindeligt til EPITA - MSC i Software Engineering program. Entreprenørkulturen i EPITA og blomstrende internetopstart i Paris giver mange muligheder for ingeniørstuderende til at arbejde for teknologiske virksomheder. Jeg har fået spændende muligheder og gode læringsmuligheder og uddannelse på finansielle produkter.... [-]

Frankrig Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
EPITA Graduate School of Computer Science

EPITAs Master of Science i Artificial Intelligence Systems-programmet er spredt over en periode på 18 måneder og opdelt i 4 semestre. Det er akkrediteret af CGE (Conféren ... [+]

Oversigt

EPITAs Master of Science i Artificial Intelligence Systems-programmet er spredt over en periode på 18 måneder og opdelt i 4 semestre. Det er akkrediteret af CGE (Conférence des Grandes Ecoles) og tilbydes 100% på engelsk i Paris. Denne kandidatuddannelse består af tre semestre ved universitetet og et semester af praktikophold. For at opnå deres grad skal de studerende erhverve 120 ECTS (European Credits Transfer Systems) i 18-månedersperioden.

Programmet starter i både efterår og forårssemester, henholdsvis i september og marts.

Master of Science i Artificial Intelligence Systems Design

Program

Målet med Master of Science i Artificial Intelligence Systems er at give ledere på højt niveau med høj beskæftigelsesevne inden for AI og Data Science felter. Programmet vil forbedre deres brede faglige færdigheder, herunder videnskabelige og teknologiske såvel som personlige og kommercielle. Der lægges vægt på at sikre, at kandidater har:... [-]

Frankrig Paris
Marts 2020
Engelsk
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Testimonial: Imane Aniss

EPITA
Address
14-16 rue Voltaire Kremlin Bicêtre Cedex
94276 Paris, Ile-de-France, Frankrig
Hjemmeside