EPITECH

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Kære internationale studerende!

Vi vil være glade for at byde dig velkommen til Graduate School of Digital Innovation EPITECH og vi håber, at du vil sætte pris på vores enestående lærerig oplevelse! skole Epitech tjent ry som en førende uddannelsesinstitution, der hjælper eleverne slå lidenskab informatik i erhverv og åbne dørene for dem at meget lovende beskæftigelsesmuligheder kan sammenlignes med dem, som dimittender fra elite franske universiteter, også kendt som "Grandes Ecoles", eller "Grandes Ecoles" (beskæftigelsesniveauet efter ende: 96%). Moderne virksomhed kræver en funktionel træning baseret på en innovativ model af Epitech, bygget på tre kvaliteter, der i stigende grad kræves af medarbejderen: tilpasningsevne, selvudvikling og evnen til at styre projekter.

AMATØR når videnskaben BLIVER SPECIALIST

Epitech forbereder de studerende til en konstant udvikling fagligt miljø på grund af de unikke undervisningsmetoder:

Den moderne model baseret på erfaring, fokuseret på praksis og udvikling af projektet, til at supplere den praksis teori. Aktiv model, konvertere passive elev i en proaktiv person, der bor i en atmosfære af entusiasme, som omfatter innovation og initiativ. En unik model, som giver nye, vigtige elementer for succes: teamwork, tilpasse, bred orientering, innovation, kreativitet, og vigtigst, evnen til at sætte al magt i arbejdet.

Epitech - det er ikke kun pensum, holde op med tiden og opfylde behovene i sektoren for informations- og kommunikationsteknologi, men også uddannelse, der beriger de studerende til at danne deres karakter, åbne dem for en ændring og for andre mennesker. Dette giver mulighed for øjeblikkelig og vedvarende succes.

Emanuel Carli, direktør Epitech

Nøgletal og fakta

Den største franske universitet med speciale i informationsteknologi En af de vigtigste uddannelsesinstitutioner med speciale i IT-sektoren i Europa Inkluderet i Ionis Education Group, som omfatter 20 skoler og organisationer, 18 tusinde studerende og 60 tusinde kandidater Efter en vellykket afslutning af uddannelsen er udstedt en tilstand diplom 12 campusser i Frankrig 3000 aktive partnervirksomheder 96% har en tidsubegrænset kontrakt Alumni 100% af kandidaterne finder beskæftigelse efter endt uddannelse Det høje niveau årsløn i Frankrig Kandidater Epitech arbejde på centrale lederstillinger i større europæiske og internationale virksomheder De fleste alumnenetværk repræsenteret i 30 lande Et unikt netværk af innovationscentre, placeret i hver af de 12 campusser Epitech: et ideelt sted for dialog og udveksling af erfaringer i forbindelse med virksomheden produktion laboratorium, et erfarent team af instruktører

Metode: Træning er baseret på projektet

vores vision

Moderne virksomheder er på udkig efter folk til at løse deres problemer. Det er ikke nok bare at have kendskab til, skal du være i stand til at anvende dem i praksis.

Vores mission / mål

Oprettelse af et gunstigt læringsmiljø for studerende, som vil hjælpe med at udvikle de færdigheder, der kræves af virksomheder

Hvordan fungerer denne her

Epitech metode Kursus projekt

"Succes Epitech undervisningsmetoder er hovedsagelig baseret på en innovativ tilgang baseret på projektet. Vores studerende tilegne sig viden og udvikle tekniske ekspertise gennem udvikling og gennemførelse af projekter inspireret af en analyse af specifikke forretningsmæssige situationer. Vores metode adskiller sig fra de traditionelle undervisningsmetoder og giver dig mulighed for at udvikle de studerendes kreativitet, selvtillid og kritisk tænkning. "

Aksel Tsigler, direktør for udvikling af indhold

Epitech metode

vores vision

Ufleksibel uddannelse dårligt til de konstante forandringer, der sker i computeren sektor, og gennem hele sin karriere, skal de studerende hele tiden tilpasser sig beherske den nyeste teknologi, tilegne sig ny viden, at være i stand til at kommunikere med ikke-specialister og for at være innovatorer, der tilbyder innovative forslag.

Vores mission

På grund af sin unikke pædagogiske model, EPITECH hjælpe hver af sine studerende ikke kun at komme i nærkontakt med den teknologi, men også for at erhverve de kvaliteter, der er nødvendige for en lang og fremgangsrig karriere i denne sektor.

Vores undervisningsmetoder

Epitech ikke kun lærer informationsteknologi, men også formidler de færdigheder for adfærd, der giver hver elev til at udvikle, for at lære selvstændigt, at forstå forretningspraksis og være i stand til at arbejde i et team og at overbevise de ansvarlige for beslutningsprocessen. For at opnå dette, er de undervisningsmetoder baseret på to grundlæggende principper:

aktiv metode

Der er omfattende uddannelse. Studerende interagere direkte med den viden og træning foregår kun gennem direkte virkning af den studerende. Hvis han ikke søger at tilegne sig viden, han ikke forsøger, vil du ikke lære. Derfor, som en lærer i klassisk mellemled mellem viden og den studerende er udelukket fra læringsprocessen. I stedet er lærerne ved at blive satellitterne og katalysatorerne for den studerende at beherske den viden.

objektiv metode

På samme måde som i direkte opposition til traditionel uddannelse uddannelse proces omfatter induktive metoder. Eleverne står med virkelige situationer, at beslutte, at de stadig ikke har tilstrækkelig teknisk uddannelse. Så de er nødt til at analysere situationen, søge efter og tilegne sig viden og færdigheder, der er nødvendige for at løse problemet, i henhold til den måde, virksomheder opererer permanent eller hvordan de reagerer på nye teknologier dukker op på markedet. Konstruktiv udveksling af viden og eksperimenter i løbet af disse forskellige undervisningssituationer oprettet i Epitech, studerende udveksle ideer, diskutere og udfordre andre meninger. Denne udveksling af ideer, der finder sted, ikke kun i de arbejdsgrupper, men også med alle de andre elever, afslører en linje af action, spørgsmål og endda nye problemer. Hver elev skal se efter, kontrollere og teste de forskellige elementer for at bekræfte eller afkræfte sandheden, etableret som et resultat af kommunikation med deres brødre.

studieliv

fransk

Mens uddannelse for internationale studerende foregår på engelsk, Epitech tilbyder studerende en introduktion til det franske sprog. En uge med intensiv træning udføres i løbet af de første uger efter skolestart. Gennem hele skoleåret, byder på franske klasser for primære og sekundære niveauer. Denne sprogundervisning hjælper eleverne lære det grundlæggende i det franske sprog for at kunne kommunikere i forskellige situationer i hverdagen.

studenterforeninger

Epitech har 23 studenterforeninger, der tilbyder en bred vifte af aktiviteter, der giver de studerende med gode muligheder for at kommunikere og skabe en kontakt-netværk. Disse kulturelle, humanitære og idrætsforeninger styres som en rigtig virksomhed og tilbyde de studerende værdifuld erfaring.

Begivenheder for udenlandske studerende

For at sikre integrationen af ​​udenlandske studerende kontoret for internationale forbindelser vil tilbyde dem en række særlige begivenheder, såsom den velkomstfest, udflugter, møder og kulturelle arrangementer. Fransk sprog klasser vil også indgå i pensum. Det vil give de studerende mulighed for at starte eller fortsætte med at lære fransk.

sportsbegivenheder

Epitech tilbyder de studerende adgang til et netværk af sportsklubber «Forest Hill», som består af 11 filialer i Paris og dens omgivelser. Fitness klub er åben fra 07:00 til 23:00, tilbyder en række øvelser og kurser, samt et moderne fitnesscenter, udstyret mere end 360 simulatorer. Du vil også have adgang til en unik vandland i Europa «Aquaboulevard».

KRAV

Optagelse til Epitech

Bachelorgrad inden for grundlæggende videnskab og informationsteknologi for 1. studieår

  • Ansøgninger fra studerende med stærke programmering færdigheder og forskellige uddannelsesniveau vil også blive betragtet af en udvælgelseskomité Epitech skole.
    1. studieår er kun åben for elever, der har gennemført 12-måneders kursus for 1. studieår Kendskab til engelsk

ansøgning

ansøgningsskema engelsk resumé Opgørelse af formål i engelsk undervisning

Vores karriere tjenester

Vores mission

At udvikle forbindelserne mellem skole og Epitech IT-virksomheder til gavn for de studerende.

Hvordan fungerer denne her

Praktik praktik i virksomheder tillader studerende til at udvikle de kvaliteter, der er nødvendige for at blive førende eksperter i datalogi: nøjagtighed, præcision, effektivitet, selvstændighed, tilpasningsevne, udholdenhed, metodisk, kreativitet, nysgerrighed, dynamik, lederskab. Studerende vil anvende disse kvaliteter i forbifarten en 6-måneders praksis på virksomheden i løbet af deres studier.

konference Epitech

Konceptet: at give virksomhederne mulighed for at dele deres syn på markedet med de studerende for at vise deres viden og nye teknologier. Det er et mødested mellem studerende og virksomheder. Konferencen giver eleverne mulighed for at overveje en række opgaver såsom skabelse af virksomheden, ledelse, nye teknologier osv

Vores netværk af højt kvalificerede kandidater

vores vision

Fremstilling og udvikling af et professionelt netværk er nødvendig for karriere af hver elev, så han kan identificere potentielle muligheder og udnytte dem.

Vores mission

For at svare på elevernes spørgsmål, give muligheder og især til at hjælpe kandidater og studerende til at holde kontakten.

Hvordan fungerer denne her

Vores alumnenetværk har omkring 2.100 mennesker. Faktisk kan oprettelsen af ​​en ny virksomhed eller modtager et job på en stor virksomhed være fordi Epitech skole er nøglen til at identificere netværket af sine kandidater højt kvalificerede fagfolk, en exceptionel og atypiske karrierer, krævede færdigheder. Kandidater giver nødvendige råd til at hjælpe eleverne realisere deres projekter, samt for at undgå fejl og "fælder". Alumni-netværk - er et fantastisk værktøj til udvikling af elevernes Epitech karriere.

Vores succeshistorier

Aleksandr Malsh (udgave 2009) og Zheremi Nikolya (Issue 2009) begyndte at «melty» projekt i 2008. De grundlagde online Tidende begivenheder, underholdning og mode for personer i alderen 18 til 30 år. Melty netværkssider generere mere end 15 millioner besøg om måneden. Melty Network omfatter nu Italien og Spanien. Aleksandr Malsh, CEO MeltyNetwork, blev valgt til næstformand for det nationale råd for digital teknologi, som blev grundlagt i 2011. Virksomheden blev grundlagt i 2008. Omsætning: 2,3 millioner EUR i 2012 (1,2 millioner i 2011) Tiltrukket kapital: 3,6 mio EUR Målgruppe: 15 millioner læsere hver måned (9 millioner i september 2012)

Placeringer

Paris

EPITECH Paris

Address
24, rue Pasteur
94270 Paris, Ile-de-France, Frankrig

Bordeaux

EPITECH Bordeaux

Address
EPITECH
85 Rue du Jardin public

33000 Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Frankrig

Lille

Epitech Lille

Address
EPITECH
5-9 Rue du Palais Rihour

59000 Lille, Hauts-de-France, Frankrig

Lyon

Epitech Lyon

Address
EPITECH
156 Rue Paul Bert

69003 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrig

Marseille

EPITECH Marseille

Address
EPITECH
21 Rue Mirès

13002 Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrig

Montpellier

EPITECH Montpellier

Address
3 Place Paul Bec, 34000 Montpellier, France
34000 Montpellier, Occitanie, Frankrig

Nancy

Epitech Nancy

Address
EPITECH
80 Rue Saint-Georges

54000 Nancy, Grand Est, Frankrig
Telefonnummer
+33 1 44 08 00 36

Nantes

Epitech Nantes

Address
EPITECH
5 Rue d'Alger

44000 Nantes, Pays de la Loire, Frankrig
Telefonnummer
+33 1 44 08 00 11

Pæn

Epitech Nice

Address
EPITECH
13 Rue Saint-François de Paule

06300 Pæn, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrig
Telefonnummer
+33 1 44 08 00 26

Rennes

Epitech Rennes

Address
EPITECH
19-22 Boulevard Saint-Conwoïon

35000 Rennes, Bretagne, Frankrig
Telefonnummer
+33 1 80 51 71 10

Strasbourg

Epitech Strasbourg

Address
EPITECH
4 Rue du Dôme

67000 Strasbourg, Grand Est, Frankrig
Telefonnummer
+33 1 44 08 00 12

Toulouse-le-Château

Epitech Toulouse

Address
EPITECH
40 Boulevard de la Marquette

31000 Toulouse-le-Château, Bourgogne-Franche-Comté, Frankrig
Telefonnummer
+33 1 44 08 00 15

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: