ESC Amiens School of Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Historie om ESC Amiens School of Management

På et tidspunkt, hvor ESC Amiens School of Management åbner en ny side i sin historie, ser vi tilbage på de værdier og principper, der har formet skolen.

Amiens Business School, der blev grundlagt i 1942, har altid bestræbt sig for at innovere og eksperimentere. En stærk karakter, der har gjort det muligt for skolen hurtigt at udvikle sig inden for de større videregående uddannelsesnetværk og udvide sine aktiviteter til både ledelsesuddannelse siden 1962 (kandidatgrad i ledelse) og mellemledelsesuddannelse med en bachelorgrad siden 1988.

I dag fokuserer ESC Amiens School of Management især på en stor social åbenhed, involvering af virksomheder i hjertet af uddannelsesprocessen, men også et stærkt ønske om at bidrage til udviklingen af Hauts de France-regionen (Nordfrankrig, 6 millioner indbyggere ). ESC Amiens School of Management tilbyder grund- og efteruddannelsesprogrammer fra bacheloruddannelse til kandidatuddannelse (kandidatgrad i international operationel ledelse, bachelor i international handel og MBA i international handel og logistik), der afspejler det bedste af dets næsten 80 års erfaring og innovation.

Værdier og missioner

ESC Amiens School of Management 'kald er at uddanne talentfulde studerende til at blive professionelle, i stand til at forstå verden omkring dem, til at gribe muligheder, mens de respekterer mennesker og planeten.

Med næsten 80 års erfaring er ESC Amiens School of Management 's mission at identificere potentiale, afsløre og kultivere talent, træne og integrere i den professionelle verden nuværende og fremtidige generationer af ledere og iværksættere, der skal skabe økonomisk og samfundsmæssig værdi i en global og digital verden. Mens der er en overflod af uddannelseskurser for at lære, hvordan man bliver fremtidens manager, nægter ESC Amiens School of Management at spille den rolle som standardisering, der vil drukne sine studerende i massen.

Tværtimod favoriserer ESC Amiens School of Management unikhed og understreger knowhow, interpersonel færdighed og professionel adfærd, der respekterer hver enkelt person, langt fra en forældet form, hvor alle former for kreativitet er kvalt. Hver uddannelse, der tilbydes på ESC Amiens School of Management bærer disse værdier.

133938_IMG001.jpg

ESC Amiens / ESC Amiens

At lære at gøre det rigtigt første gang: den professionelle adfærd sti

Vores partnerfirmaer er hjertet i ESC Amiens School of Management uddannelse baseret på vores Professional Behavior Path (PBP). PBP gør det muligt for studerende straks at blive nedsænket i professionelle missioner som undersøgelser, virkelige forhandlingsøvelser, live debatter med virksomhedens interessenter osv. PBP tildeler point, der vurderer enhver studerendes professionelle adfærd og deres evne til at bruge al ledelsesmæssig viden på toppen af krævende menneskelige relationer. At handle med social bekymring, men på en måde, der tjener et virksomheds højeste forventninger, er målet med ESC Amiens School of Management !

Observation af praksis og anvendt forskning

Skolen fremmer læring ved at observere nyskabende og effektiv forretningspraksis gennem udvikling af anvendt forskningsaktivitet. Nysgerrighed, strenghed, analytiske evner, åbenhed er kvaliteterne for morgendagens gode forsker og leder. Forskning er organiseret på en sådan måde, at de involverer studerende i en global proces med at observere god praksis og dele deres fund med virksomheder.

Placeringer

Amiens

Address
18, place Saint Michel, CS53802
80038 Amiens, Hauts-de-France, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig