Groupe ESC Troyes in Champagne

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Groupe ESC Troyes i Champagne

At være den yngste Grande Ecole i Frankrig er et aktiv for Groupe ESC Troyes, som siden oprettelsen i 1992 har bestræbt sig på at skabe fremad gennem dristig innovation og så meget som muligt udfordrende eksperimenter.

Siden vi begyndte har entusiasme og dristighed været drivkræfterne bag alt, hvad vi gør. Vores mål er at indgyde denne tankegang i vores elever dagligt. I en rimeligt størrelse skole udgør tværfaglige og multikulturelle aspekter grundlaget for vores institution - studerende er en del af denne virkelige dynamik for at gøre deres vej i verden. Vi har struktureret vores gruppe, som fortsætter med at vokse ved at åbne op for det internationale samfund, med dedikerede hold at byde velkommen og lede internationale studerende. Uanset hvor du kommer fra, kan du være sikker på at ved at vælge et af vores programmer hos Groupe ESC Troyes, vælger du meget mere end bare en skole: det er et valg, som giver dig mulighed for at udvikle, gå videre og være i stand til forestille fremtiden.

Vi har struktureret vores gruppe, som fortsætter med at vokse ved at åbne op for det internationale samfund, med dedikerede hold at byde velkommen og lede internationale studerende. Uanset hvor du kommer fra, kan du være sikker på at ved at vælge et af vores programmer hos Groupe ESC Troyes, vælger du meget mere end bare en skole: det er et valg, som giver dig mulighed for at udvikle, gå videre og være i stand til forestille fremtiden.

Koncernen driver i øjeblikket 4 hovedskoler:

-School of International Business

-Faglig School of Management (2 års kandidatuddannelse med majors i Marketing

-Skole for turisme, fritid

-School of Design (3 års bachelorgrad 2 års kandidatgrad)

Studiepopulationen er nu 1800 studerende (440 i 2004) 380 internationale udvekslingsstuderende. Dets (virkelig levende) internationale netværk (studerende og lærer / forskningsudveksling) består af 196 partneruniversiteter.

Byen Troyes

Troyes en Champagne ligger i hjertet af dette mytiske og festlige område, 90 minutter fra Paris centrum, har Troyes beboere holdt ånden i de gamle Champagne Messer: en smag for gæstfrihed, en appetit til at leve og en tørst efter opdagelse . Troyes i dag oplever et fint kulturelt, universitet og kommercielt udbrud. Elevlivet lyser op til byen og dens legendariske arkitektur. Mange kulturelle begivenheder, shows og arrangementer vil vise dig, hvordan man sætter pris på livet i Champagne!

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Kandidatuddanninger » Se Bachelor » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Graduate School of Management (kandidatgrad grande école grad)

på universitet Fuldtid Deltid 2 - 2 år September 2019 Frankrig Troyes + 1 mere

Groupe ESC Troyes i Champagne blev oprettet i 1992, er således den yngste franske Business School. Det nyder alle nationale akkrediteringer (fuld anerkendelse af National Ministeriet for Højere Uddannelse og Forskning, akkrediteret af "Konference des Grandes Ecoles" i Frankrig, etc.), og er lige begyndt ansøgning om international akkreditering (EFMD + AACSB). [+]

2 ÅRS KANDIDATGRAD

Graduate School of Management

Som Graduate School of Management, vores mission er ikke kun at træne høj-potentielle profiler, men også ansvarlige ledere. Ud over de tekniske færdigheder en skole kan overføre til sine studerende, vores personale er også her, at ledsage og hjælpe de studerende til at blive respektable, respektfulde og respekterede ledere. Takket være en skræddersyet pensum, studieophold i udlandet, studenterforening liv og coaching af vores lærerstab, vil du gradvist opbygge en stærk professionel projekt for dig selv og blive en ung kandidat med en strålende fremtid.

Skolen er akkrediteret af den franske "Conférence des Grandes Ecoles", og er medlem af EFMD og AACSB International... [-]


Mester i den globale design

på universitet Fuldtid 2 - 2 år September 2019 Frankrig Troyes

Groupe ESC Troyes i Champagne blev oprettet i 1992, er således den yngste franske Business School. Det nyder alle nationale akkrediteringer (fuld anerkendelse af National Ministeriet for Højere Uddannelse og Forskning, akkrediteret af "Konference des Grandes Ecoles" i Frankrig, etc.), og er lige begyndt ansøgning om international akkreditering (EFMD + AACSB). Det kører for tiden 4 store skoler: - School of International Business & Management (bachelor: 4 År bacheloruddannelse med Honors, 34 dobbelte grader over hele verden, fordelene ved en særlig mærkning fra den franske og den tyske regering) - Graduate School of Management (2 År masteruddannelse med store selskaber i Marketing & Strategi, HRM, finans, Innovation & Entrepreneurship). - School of Turisme, Fritid & Events Management (3 årig bachelor + MBA) - School of Design (3 årig bachelor + 2 År masteruddannelse) Den studerende befolkning er nu 1.700 studerende (440 i 2004) + 380 internationale udvekslingsstuderende. Sin (virkelig lever) internationalt netværk (studerende og lærere / forskning udveksling) består af 196 partneruniversiteter. Groupe ESC Troyes School of Design uddanner studerende til design karriere. Takket være de mange praktikophold og pædagogiske projekter med virksomheder, vi uddanner vores studerende til generelle design karriere i kreative og design karriere. Uddannelsen bygger på enkle, faste principper for kreativ åbenhed og beherskelse af tekniske redskaber, der er forbundet med erhvervslivet. Undervisningen er baseret på erhvervelse af grundlæggende kendsgerninger og nye materialer i design for at udvikle elevernes kreativitet og dens konkrete anvendelse. [+]

Master i Global Design

Den gamle kloster «Abbaye Saint-Martin-Es-Aires» stammer fra det XVI århundrede, er vært for School of Design (Ecole Supérieure de Design). Fra denne placering fuld af historie i erhvervslivet, studerende forbedre deres indlæringsevne beskæftiger sig med selskaber på virkelige sager. At give studerende mulighed for at opleve deres kreative lidenskab fuldt ud, og for at skabe nogle gode udsigter for fremtiden, er den pædagogiske tilgang baseret på at lytte til de forventninger professionelle med forvaltningen af ​​projekter og konkurrencer. Oven i det, de studerende gennemfører et praktikophold på mindst seks måneder for at få en reel tilgang erhvervslivet, der vil gøre hele forskellen i slutningen af deres studier.... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
Campus Brossolette (ESC, INBA, EMVOL)
217 avenue Pierre Brossolette

Troyes, Grand Est, BP 710 - 10002 FR