Ecole Supérieure de Commerce de Communication et de Gestion

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Uddannelse for alle: koncernens business hjerte Esccom

Den Esccom Group - www.esccom.net

Gruppen, der er skabt af Michel Rolland, er til stede i Alpes Maritimes siden 1983. Faglig skole-og træningscenter, var vi i stand til at lytte til krav og forventninger hver, og vi tilpasser ved at tilbyde forskellige aktiviteter. Med over 32 års erfaring, Graduate School of Business and Management Communication og byder på mange kurser for alle målgrupper.

Skole Uddannelse:

Med tertiær Esccom vi forbereder studentereksamen Business på Higher National Diploma (BTS) i grader Bac +3 og Bac +5 og faglige titler. Vi tilbyder træning på følgende områder: Salg, Marketing, Sekretær, IT, regnskab, ledelse, skattespørgsmål, Management og Human Resources.

Vi forbereder dig til europæiske eksamensbeviser, hvis Dees (bac +3) i Marketing og Management Humanistiske og Det Europæiske Master Management og Enterprise Resource Strategies. Disse grader er høj værditilvækst i Europa og blandt virksomhederne. Uanset hvilken retning du vælger, vores bekymring er din faglige og akademisk succes. Valg Esccom, alle nyder støtte, coaching et team af lærere fra den professionelle verden, men også at have en dokumenteret undervisningserfaring. Vores studerende og praktikanter nyde komfortable værelser, udstyret med en effektiv it-udstyr.

Vores ekspertise giver os mulighed for at give mere og mere ofte en direkte sammenhæng med de selskaber, som letter søgningen efter praktikpladser. To træningscentre er til stede i afdelingen: Esccom Nice og Cannes Esccom.

Og glem ikke vores tredje center: Esccom Académie Culinaire hvor vi uddanne kommende fagfolk i hotel-og restaurationsbranchen, og forberede eksamensbeviser såsom Higher National Diploma (BTS). Vi tilbyder intensiv faglig uddannelse i en praktisk og tæt del af virkeligheden gennem vores træning restaurant. Den har en kraftig teknisk platform og en restaurant brugervenligt program. En Esccom Culinary Academy, kan du følge kurser i Cake, mad og service. Den Culinary Academy ligger i Nice.

For mere information på følgende link: www.esccom-restauration.com

Placeringer

Agde

Address
22 Rue El Nouzah
0600 Agde, Occitanie, Frankrig

Agde

E.S.C.COM.

Address
5 Rue Migno
06400 Agde, Occitanie, Frankrig
Telefonnummer
+33 4 93 68 42 11

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig