Læs den officielle beskrivelse

ESCOM er en kemisk ingeniørskole beliggende i Frankrig i Compiègne. Hans uddannelse og hans eksamensbevis anerkendes og akkrediteres af Kommissionen for ingeniørtitel (CTI) og af ministeriet for videregående uddannelse. Vi er en del af netværket af private skoler i FESIC, Confederation of Grandes Ecoles (CGE) og Gay-Lussac Federation (FGL), der samler skoler for kemi i Frankrig.

ESCOM kombinerer videnskabelige discipliner, primært kemi, med ingeniørteknikker (herunder kemiteknik og procesteknik), humaniora (økonomi og samfundsvidenskab og sprog), og åbenhed for erhvervslivet og internationalisering.

Tilslutning til ESCOM betyder at træne fokuseret på innovation, grøn kemi og bæredygtig udvikling. Det forbereder sig til en bred vifte af erhverv og sektorer: fine kemikalier og applikationer, bioteknologier, agroindustrier, miljø, energi, lægemidler, kosmetik ...)

Placeret på campus i Compiègne Teknologi Universitet (UTC), den ESCOM bidrager til en territorial dynamik i akademisk og forskning i grøn kemi og bæredygtige processer.escom2

Nogle nøgletal

 • 1957 skole fundament
 • 3000 kandidater siden grundlæggelsen
 • 630 studerende
 • 20 internationale studerende hilste hvert år velkommen
 • 24 lærere og forskningsprofessorer
 • 100 højttalere fra den akademiske eller industrielle verden
 • 2 forskerhold, 1 i processteknologi, 1 i organisk kemi med mål om valorisering af agroressourcer
 • 2 konkurrenceklynger IAR (Industri og Agro-Resources) og Elastopoleescom1

Livets rammerCompiègne er en provinsby, rolig og behagelig at leve. Dets indbyggere drage fordel af et exceptionelt naturligt og kulturelt miljø: Det Kejserlige Palads, Clairière de l'Armistice, Château de Pierrefonds, Château de Chantilly, en af ​​Europas største skove, nationale studgårde ...

 • Det er en by i Frankrig rangeret blandt de første for sin livskvalitet
 • 42.000 indbyggere til 5000 studerende
 • 2 teatre, 2 koncertsale, musikfestivaler (jazz, rock, elektro ...), sportsfaciliteter (skøjtebane, swimmingpool, haller og sportsbaner, karting, bowling ...)
 • 45 minutter med tog fra Paris
 • 30 minutter fra Roissy Charles De Gaulle lufthavnescom3

UndervisningsgebyrerGraduerende studerende er underlagt studieafgift.

Programmer undervist i:
Fransk

Denne skole tilbyder også:

Master

ESCOM : École Supérieure de Chimie Organique et Minérale

L'ESCOM DELIVRE un diplôme d'Ingénieur constituée de 5 Années d'études da videnskaber ET teknikker dans le domaine de la Chimie et du génie des PROCEDES. Ce diplôme est r ... [+]

L'ESCOM DELIVRE un diplôme d'Ingénieur være tale om de fem Années d'études da videnskaber ET teknikker dans le domaine de la Chimie et du génie des PROCEDES. Ce diplôme est reconnu au même titre qu'un Master selon le cadre des i overensstemmelse de Bologne. Le diplôme d'ingénieur chimiste de l'ESCOM est certifié par le label EUR-ACE.

Les Etudiants internationaux peuvent rejoindre l'ESCOM à différents niveaux Durant ces 5 années et plus particulièrement lors de la 3ème année. Chaque année est constituée de cours, de travaux pratiques en Laboratoires et de iscenesætter à réaliser en France ou à l'international. L'ensemble des cours est undvære en français.

... [-]
Frankrig Compiègne
September 2019
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk
Escom - Ecole Supérieure de Chimie Organique et Minérale
Address
Ecole Supérieure de Chimie Organique et Minérale – ESCOM 1, allée du Réseau Jean-Marie Buckmaster 60200 Compiègne
Compiègne, Hauts-de-France, Frankrig
Hjemmeside
Telefonnummer
+33 3 44 23 88 29