ESCP Europe Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Grundlagt i 1819, verdens første handelsskole, blev ESCP Europe grundlagt af en gruppe økonomiske lærde og forretningsmænd, herunder den velkendte økonom Jean-Baptiste Say og den berømte erhvervsdrivende Vital Roux. Jean-Baptiste Say var en advokat for økonomisk liberalisme og er ofte krediteret med at have skabt begrebet iværksætteri allerede i 1800. Vital Roux er især kendt for stort set at have bidraget til udarbejdelsen af ​​Commercial Code i 1807 samt for hans op -front tænkning i innovativ pædagogik. Man kan derfor sige, at oprettelsen af ​​ESCP Europe repræsenterer opfindelsen af ​​"business school" -konceptet.

Selvom ESCP Europe-mærket udviklede sig i løbet af sine næsten 200 års historie, var det altid loyalt over for sine første tre bogstaver. Begyndelsen i 1819 under navnet Ecole Spécial de Commerce et d'Industrie og kort efter omdøbt til Ecole Supérieure de Commerce, udviklede den til ESCP 50 år senere i 1869. Efter sammenlægning med sin søsterskole, European School of Management (EAP), i I 1999 blev skolen kaldet ESCP-EAP i omkring et årti. Endelig blev skolens navn i 2009 til ESCP Europe, der udtrykkeligt henviser til sin europæiske kulturarv og positionering.

Det internationale omfang af ESCP Europe har været synligt siden sin tidlige alder. Allerede i 1824 klassificerede klassen 30% af de internationale studerende med 15 forskellige nationaliteter, blandt dem syv spanske, fem brasilianere, fem hollandske, fire tyskere og to amerikanere. Sprogundervisning var en væsentlig del af sin første læreplan, som ud over fransk grammatik også omfattede kurser på engelsk, tysk og spansk. Fra 1825 blev i alt 10 sprog undervist i ESCP Europe og studerende skulle studere mindst tre af dem.

Omkring et og et halvt århundrede senere var ESCP Europe igen en pioner gennem oprettelsen af ​​en multi-campus business school. For at reagere på skolens europæiske opkald blev der åbnet campusser i Tyskland og Det Forenede Kongerige i 1973, efterfulgt af Spanien i 1988, Italien i 2004 og Warszawa i 2015. I forbindelse med en stadig mere globaliseret verden er ambitionen af ESCP Europe i dag er at uddanne ægte europæiske ledere ved at fremme sammenhængen mellem humanistiske værdier og ledelsesuddannelse. ESCP Europe bliver en virkelig europæisk skole åben for verden.

Mission og værdier

ESCP Europe forbinder og former forretningsverdenen ved at fremme kultorkulturel viden og praksis.

Undervisningsledelse fra et tværfagligt perspektiv på højeste niveau af akademisk ekspertise, udvikler vi kulturelt intelligente, flersprogede ledere, der er åbne og tilpassede og ansvarlige.

Som ledere og iværksættere er ESCP Europas kandidater rustet til at lede og inspirere i en globaliseret verden.

Fakta og styring

 • 6 ESCP Europe-campusser i Berlin, London, Madrid, Paris, Torino og Warszawa.
 • Triple akkrediteret: AACSB, EQUIS, AMBA
 • Verdens første handelsskole (est 1819)
 • Over 140 forskningsaktive professorer, der repræsenterer over 20 nationaliteter på tværs af vores 6 universiteter
 • 90 tilknyttede professorer, 30 besøgsprofessorer, over 800 praktikere og eksperter
 • Over 120 akademiske alliancer i Europa og verden
 • En komplet portefølje; Bachelor, Masters, MBA, PhD og Executive Education
 • 4.600 elever i uddannelser, der repræsenterer 100 forskellige nationaliteter
 • 5.000 højtstående deltagere i tilpasset træning og ledelsesuddannelse
 • 50.000 aktive alumner i over 150 lande i verden
 • Europæisk styring, der repræsenterer skolens dybe europæiske identitet
 • Regelmæssigt placeret blandt verdens bedste business schools

universitetsområder

ESCP Europas særprægede model for en grænseoverskridende business campus på flere campuser udgør hjertet af vores europæiske identitet. ESCP Europe med sine seks byområder i større europæiske byer bidrager aktivt til udviklingen af ​​en europæisk lederkultur og giver skolen mulighed for at tilbyde en unik type tværkulturel erhvervsuddannelse:

 • BERLIN
 • LONDON
 • MADRID
 • PARIS
 • TORINO
 • WARSZAWA
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
 • Fransk

Se MSc » Se Kandidatuddanninger » Se Health Master » Se Summer courses » Se 1-year MBAs » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

MSc i entreprenørskab og bæredygtig innovation

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Frankrig Paris Tyskland Berlin + 2 mere

Hvis du planlægger at arbejde som selvstændig iværksætter i din egen virksomhed eller som en førende "intrapreneur" inden for et etableret firma, giver master i entreprenørskab og bæredygtig innovation (120 ECTS) dig de nødvendige færdigheder. Målet er at hjælpe værdidrevne, økologisk og socialt ansvarlige iværksættere med at udvikle forretningsplaner og forretningsmodeller, som gør en forskel. [+]

Oversigt

Hvis du planlægger at arbejde som selvstændig iværksætter i din egen virksomhed eller som en førende "intrapreneur" inden for et etableret firma, giver master i entreprenørskab og bæredygtig innovation (120 ECTS) dig de nødvendige færdigheder. Målet er at hjælpe værdidrevne, økologisk og socialt ansvarlige iværksættere med at udvikle forretningsplaner og forretningsmodeller, som gør en forskel.

Programmet starter i september 2019.

Hvad du studerer

Erhverv, som normalt, er forbi! Tilføj noget eventyr til din karriereudvikling og udforske nye horisonter.

Praktiske værktøjer og metoder til bæredygtig forretningsudvikling

Forelæsningsbaseret læring om bæredygtigt iværksætteri, værdibaseret innovation, forretnings bæredygtighed, ledelse og ledelse, iværksætterværktøjer og metoderProjektbaseret praktisering inden for forretningsplanlægning, udvikling og modellering (forretningsmodelleringsprojekt, konsulentprojekt, forretningsudviklingsprojekt eller praktikophold og et bæredygtigt iværksætteriValgfrie kurser inden for ledelse og ledelse (eller iværksættere og metoder)Forberedende kurser til planlægning og gennemførelse af en afhandlingObligatoriske kurser på to fremmedsprog (forskellige niveauer) og personlig karriereudvikling... [-]

MSc i marketing og digitale medier

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Spanien Madrid Det Forenede Kongerige London Tyskland Berlin + 4 mere

Master i Marketing [+]

Master i Marketing

Designet til studerende med en bacheloruddannelse og en første erhvervserfaring, sigter denne mester på at uddanne studerende, der ønsker en vellykket, kreativ og entusiastisk karriere på et globalt og digitalt marked. For at nå dette mål tilbyder vi studerende en unik international, professionel og menneskelig oplevelse:

Samspillet mellem studerende og lærere fra mere end 20 nationaliteter sikrer en større dybde af multikulturel læring.Nærheden af ​​studerende til den professionelle verden opmuntres gennem vores professorer, som har vigtige positioner i berømte virksomheder (Executives from Colgate, Nestle, Google osv.) Og gennem organisering og udvikling af "live case studies" med vores partnere: L ' Oréal og Havas Media.Vær opmærksom på, at vores elever har en særskilt identitet profileret til succes, giver vi dem personlig karriere coaching og workshops for at forbedre deres præsentation og forhandlingsfærdigheder. Altid forsøger at formidle illusionen, nysgerrigheden og alsidigheden for at få dem til at vokse lykkeligt og succesfuldt i deres professionelle og, hvorfor ikke, personlige liv.Mulighed for at studere i to af vores europæiske campusser: Madrid og London.Dette program er tildelt Conférence des Grandes Écoles akkreditering *.... [-]

MSc i SALES 4.0 - International Sales Management

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Frankrig Paris Tyskland Berlin + 2 mere

Salget er, hvor virksomheder i sidste ende lykkes eller fejler, og så repræsenterer dette område en af ​​de mest vitale funktioner for virksomheder inden for alle sektorer af nutidens og morgendagens økonomier. Specialiseret Master® i International Sales Management forbereder eleverne til - og åbner døre for - attraktive karrieremuligheder i salg til unge talenter. Det toårige program giver en praktisk tilgang til emnet gennem topmoderne forskningsbevisning. Det omfatter studiebetingelser i Berlin og på Paris campuserne i ESCP Europe og slutter med en fuldt akkrediteret kandidatgrad (Master of Science, 120 ECTS). [+]

Salget er, hvor virksomheder i sidste ende lykkes eller fejler, og så repræsenterer dette område en af ​​de mest vitale funktioner for virksomheder inden for alle sektorer af nutidens og morgendagens økonomier. Specialiseret Master® i International Sales Management forbereder eleverne til - og åbner døre for - attraktive karrieremuligheder i salg til unge talenter. Det toårige program giver en praktisk tilgang til emnet gennem topmoderne forskningsbevisning. Det omfatter studiebetingelser i Berlin og på Paris campuserne i ESCP Europe og slutter med en fuldt akkrediteret kandidatgrad (Master of Science, 120 ECTS).

Nøglefunktioner

Grad: Master of Science i International Sales Management (MSc)... [-]


MSc i strategi og digital virksomhed

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Frankrig Paris Tyskland Berlin + 2 mere

Ved at studere MSc i Strategi og Digital Business program (120 ECTS), vil du få de strategiske, digitale og iværksætterfærdigheder til jobmarkederne i dag og i morgen. Baseret på et stærkt samarbejde mellem praktikpartnere og vores verdensklasse fakultet, vil du erhverve kompetencer på kerneområder som strategi, kompleks problemløsning og beslutningstagning. [+]

Oversigt

Ved at studere MSc i Strategi og Digital Business program (120 ECTS), vil du få de strategiske, digitale og iværksætterfærdigheder til jobmarkederne i dag og i morgen. Baseret på et stærkt samarbejde mellem praktikpartnere og vores verdensklasse fakultet, vil du erhverve kompetencer på kerneområder som strategi, kompleks problemløsning og beslutningstagning.

Du vil også fokusere på to felter, som vi mener er afgørende for at være konkurrencedygtige i fremtiden: Digital læseevne og evnen til at kode også en dybtgående forståelse af det kinesiske marked.

Studerer i de europæiske iværksætterkrafthuse Berlin og Paris, får du omfattende teoretiske og praktiske indsigter, som vil udstyre dig til en karriere i verden af ​​strategi, rådgivning og digital forretningskrise.... [-]


Specialiseret Master i Management for Digital Publishing

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Frankrig Paris

Den Specialiserede Master® i Management for Digital Publishing, i partnerskab med ASFORED (den franske nationale forlagsforening), er en gateway til lederstillinger i forlag. Undervisningen er tværfaglig og berører alle erhvervets dimensioner, herunder: kulturel, juridisk, økonomisk, grafisk, teknisk, reklame, salg og internationale aspekter. Dette program finder sted på vores Paris campus. [+]

Den Specialiserede Master® i Management for Digital Publishing, i partnerskab med ASFORED (den franske nationale forlagsforening), er en gateway til lederstillinger i forlag. Undervisningen er tværfaglig og berører alle dimensioner af erhvervet, herunder: kulturel, juridisk, økonomisk, grafisk, teknisk, reklame, salg og internationale aspekter. Dette program finder sted på vores Paris campus.

Mesterens mål er at forstå, følge og forventer de vigtigste udviklinger inden for markedet; at yde fagfolk på højt niveau (BAC 5 eller visse ansøgere med erhvervserfaring) med færdighederne til at kunne:

Udvikle en strategisk vision af de sektorer, hvor de er interesserede.Tilbyd en global og innovativ tilgang til ledelse og indholdshåndteringForstå en global oversigt over operationerBidrage til udvikling, fremtid og renovering af markeder.... [-]

Master

Avanceret Master i Finans

på universitet Fuldtid 30 uger September 2019 Det Forenede Kongerige London Frankrig Paris + 2 mere

Det kan prale af prestigefyldte fakulteter, et omfattende alumni netværk af finansfolk, og solide, langvarige relationer med finansielle institutioner (banker, mæglere, finansieringsselskaber). [+]

ESCP Europe Advanced Master of Finance blev først oprettet i 1987 og er nu en benchmark reference for finansiel uddannelse i Europa. Det kan prale af prestigefyldte fakulteter, et omfattende alumni netværk af finansfolk, og solide, langvarige relationer med finansielle institutioner (banker, mæglere, finansieringsselskaber). Programmet indebærer over 30 uger af strenge fuldtids akademiske kursusarbejde:

15 uger på ESCP Europe Paris Campus og 15 uger på Londons Campus - straks efterfulgt af en praktikplads for at øge anvendte faglige færdigheder og et individuelt forskningsprojekt (speciale). Advanced Master of Finance er i konstant dialog med ledende figurer i økonomiens verden for at tilpasse indholdet til ændrede markedsbehov og sikre den højeste kvalitet af undervisning muligt.... [-]


Master i Big Data og Business Analytics

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Frankrig Paris

Master i Big Data og Business Analytics hos ESCP Europe , en af ​​verdens Top Business Schools, er et 1-årigt kandidatuddannelse på tværs af 2 lande for dem, der sigter mod en vellykket karriere inden for forskellige jobfunktioner: Supply Chain, Human Ressourcer, Marketing, Finans og meget mere. [+]

Den første Master i Big Data og Business Analytics

Master i Big Data og Business Analytics hos ESCP Europe , en af ​​verdens Top Business Schools, er et 1-årigt kandidatuddannelse på tværs af 2 lande for dem, der sigter mod en vellykket karriere inden for forskellige jobfunktioner: Supply Chain, Human Ressourcer, Marketing, Finans og meget mere.

Det undervises på engelsk og foregår på vores campus i Paris og Berlin. Frankrig og Tyskland er de perfekte udgangspunkt for at opleve fremragende ekspertise i brugen af ​​store data og forretningsanalyser.

Dette er en innovativ grad med et internationalt spor i to lande med en virkelig transnationel og international ånd. Det vil blive undervist af global fakultet, med en multikulturel klassemix og internationalt corporate netværk.... [-]


Master i Digital Project Management

på universitet Fuldtid 12 måneder October 2019 Spanien Madrid Tyskland Berlin + 2 mere

Målet med Master i Digital Project Management [+]

Målet med Master i Digital Project Management

Programmet dækker ledelse, økonomiske, økonomiske og strategiske spørgsmål med vægt på udvikling af forhandlingsfærdigheder. Desuden har eleverne et to ugers internationalt seminar, hvor de besøger nøglefirmaer og institutioner og arbejder med case-studier med et af vores partneruniversiteter. Inden for Master kan eleverne tilmelde sig et kursus og en eksamen for at opnå enten Project Manager Professional Certification (PMP®) eller Certificate Associate in Project Management (CAPM ®), der er tildelt af Project Management Institute (PMI®). Undervises på engelsk, giver dette program dig mulighed for at tage nogle valgfag på spansk. Et ni måneders fuldtidsprogram (oktober til juni) med en praktisk tilgang til projektledelse og rådgivning afhængigt af dit spor. (Vær opmærksom på, at herunder praktikopgaver og afhandlinger, programmets længde er i alt 15 måneder.)... [-]


Master i International Food

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Frankrig Paris

Master i IFBM på ESCP Europe , en af ​​verdens største erhvervsskoler, er et 1-årigt kandidatuddannelse på tværs af 2 lande for dem, der sigter mod en vellykket karriere i fødevaren [+]

Den første Master i IFBM fra ESCP Europe Business School

Master i IFBM på ESCP Europe , en af ​​verdens største erhvervsskoler, er et 1-årigt kandidatuddannelse på tværs af 2 lande for dem, der sigter mod en vellykket karriere i fødevaren

Det undervises på engelsk og foregår på vores Turin og Paris campusser, det perfekte udgangspunkt for at opleve excellence i Italien og Frankrig, de bedste territorier i verden i centrum for mad og drikke kultur og innovation.

Programmet starter i september hvert år. Start din ansøgning nu!

Vælg "Master - Master of Sciences" menuen i afsnittet "Adgang" efter at have oprettet din konto.

Mesteren i IFBM er det eneste program med et internationalt spor i to lande og en virkelig transnational og international ånd, der er udformet af et globalt fakultet, med en multikulturel klassemix og et internationalt corporate netværk.... [-]


Master i Management

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Frankrig Paris Det Forenede Kongerige London Tyskland Berlin Spanien Madrid Italien Turin Polen Warsaw + 10 mere

Placeret 6. verden over i 2017 Financial Times Master i Management rankings, er ESCP Europe MIM en livsforandringsmulighed for enhver karrierefokuseret studerende, der søger både et europæisk identitet og et globalt perspektiv. [+]

Placeret 6. verden over i 2017 Financial Times Master i Management rankings, er ESCP Europe MIM en livsforandringsmulighed for enhver karrierefokuseret studerende, der søger både et europæisk identitet og et globalt perspektiv.

Dette toårige fuldtidsansvarlige masterprogram giver mulighed for at studere i op til fire lande med muligheder lige fra ESCP Europas egne seks europæiske campuser til vores 120 partnere verden over. Designet til studerende med bachelorgrader (eller tilsvarende) inden for et hvilket som helst studieområde (masterprogrammet) eller dem, der uden tidligere har gennemført mindst to års universitetsuddannelse (pre-master-program i forberedelse til den toårige MIM) mere end 35 specialer inden for finans, international business, marketing, iværksætteri og mange flere.... [-]


MSc i Energistyring

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2019 Frankrig Paris Det Forenede Kongerige London + 2 mere

MSc i Energy Management (MEM) på ESCP Europe er et 18-måneders fuldtids postgraduate program for dem, der sigter mod en karriere inden for energisektoren. [+]

MSc i Energy Management (MEM) på ESCP Europe er et 18-måneders fuldtids postgraduate program for dem, der sigter mod en karriere inden for energisektoren .

Undervises på engelsk på vores campus i London og Paris og inklusive et valgfrit et uges seminar i USA, er MEM leveret af et verdensberømt fakultet og specielt udvalgte branchefolk. MEM's mål er at hjælpe eleverne med at forstå energibeslutningsmiljøet og dets grundlæggende økonomiske og teknologiske begreber. Deltagerne vil få evnen til at udvikle og implementere strategier til at løse store problemer inden for energiregulering og -politik samt styrke.

Nøglefunktioner

MSc i Energy Management program har til formål at give eleverne en integreret oversigt over de forskellige industrispecifikke spørgsmål for at klare dens kompleksitet og derved sætte dem i stand til effektivt at håndtere de dramatiske ændringer, der finder sted.... [-]


MSc i gæstfrihed

på universitet Fuldtid 15 måneder September 2019 Spanien Madrid Italien Turin + 2 mere

MSc i Hospitality and Tourism Management tilbyder en førsteklasses erhvervsuddannelse for unge fagfolk, der ønsker at forfølge en international og hurtig bevægelse karriere i gæstfrihed og turisme industrien. Det foregår på tværs af vores Madrid- og Turin-campus. Det er designet til at uddanne højtstående ledere og give dem en dybtgående forståelse af de ledelsesværktøjer, der anvendes til sektoren og fremtidige udfordringer i denne unikke, dynamiske og forskelligartede industri. [+]

Om

MSc i Hospitality and Tourism Management tilbyder en førsteklasses erhvervsuddannelse for unge fagfolk, der ønsker at forfølge en international og hurtig bevægelse karriere i gæstfrihed og turisme industrien. Det foregår på tværs af vores Madrid- og Turin-campus. Det er designet til at uddanne højtstående ledere og give dem en dybtgående forståelse af de ledelsesværktøjer, der anvendes til sektoren og fremtidige udfordringer i denne unikke, dynamiske og forskelligartede industri.

Programformat

Dette fuldtidsprogram tilbyder in-class sessioner, herunder individuel og gruppestudie og Professional Development Activities (PDA).

KALENDER

En ti-måneders undervises kursus (oktober til juli) på tværs af 3 lande undervist på engelsk. (Vær opmærksom på, at herunder praktikophold og speciale, programmets længde er 15 måneder i alt)... [-]


MSc i International Sustainability Management

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Frankrig Paris Tyskland Berlin + 2 mere

Master i International Sustainability Management Program er et toårigt fuldtidsuddannelse på tværs af to lande - på ESCP Europe i Berlin og Paris. Studerende vil få en bred viden om alle områder af bæredygtighedsstyring, såsom bæredygtighedskultur, forsyningskæder eller CSR-rapportering. Virksomhedsrådgivningsprojekter, karrieredage og praktikophold hjælper eleverne med at udvikle deres eget karriere netværk. Programmet er instrueret på engelsk. ESCP Europe har mere end 10 års erfaring med at integrere bæredygtighedsemner i forretningsprogrammer. [+]

Master i International Sustainability Management Program er et toårigt fuldtidsuddannelse på tværs af to lande - på ESCP Europe i Berlin og Paris. Studerende vil få en bred viden om alle områder af bæredygtighedsstyring, såsom bæredygtighedskultur, forsyningskæder eller CSR-rapportering. Virksomhedsrådgivningsprojekter, karrieredage og praktikophold hjælper eleverne med at udvikle deres eget karriere netværk. Programmet er instrueret på engelsk. ESCP Europe har mere end 10 års erfaring med at integrere bæredygtighedsemner i forretningsprogrammer.

Master i International Sustainability Management Program har en stærk international dimension: Du vil studere ved ESCP Europe i Berlin og Paris og drage fordel af ESCP Europas globale fakultet, et internationalt klasseværelse og et verdensomspændende corporate netværk.... [-]


MSc i marketing og kreativitet

på universitet Fuldtid 18 måneder January 2019 Det Forenede Kongerige London Frankrig Paris + 2 mere

ESCP Europe MSc i Marketing [+]

ESCP Europe MSc i Marketing

Ansøgningsprocessen for indgangen til MSc i Marketing i januar 2019

Målrettet på postgraduates hold Honours grader i enhver disciplin, tilbyder MSc i Marketing og kreativitet kursus alle elementer i et MSc-program på højt niveau og en innovativ tilgang, der placerer kreativitet i selve kernen. Vores kandidater udmærker sig i deres efterfølgende dynamiske karriere ved at lære at frigøre værdien af ​​kreativitet både i sig selv og i dem omkring dem.

Kreativitetselementet er infunderet i hele MSc i Marketing og Kreativitetens 18-måneders program og afspejles i de illustrative tilfælde og bedste praksis fra de kreative industrier. Specialistiske seminarer om mode, design, arkitektur, film, musik, sprog, kunst, teater og reklame er indbygget i hele takket være vores partnerskaber med britiske og europæiske kreativiteter. Studerende nyder godt af at studere i både London og Paris, to af verdens anerkendte centre for kreativ excellence, samt fra støtte fra skolens fremragende verdensklasse fakultet. Ved at kombinere dette unikke fokus med næsten 200 års ekspertise, giver vi MSc i Marketing og Kreativitet studerende med en af ​​de mest slående, tankevækkende og - frem for alt - karriereudvidende marketingmastere, der for tiden er tilgængelige. Vær opmærksom på, at kandidatuddannelsen i marketing og kreativitet programmet er undervist helt på engelsk og har kun ét indtag pr. År (januar).... [-]


Specialiseret Master i Business Performance Management

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Frankrig Paris

Målet med dette program er at hjælpe dig med at realisere dit faglige mål ved at give dig en tværgående vision for virksomheder for at forbedre deres økonomiske og operationelle præstationer. Vi opnår dette mål ved at knytte den faglige ekspertise af ESCP Europe fakultet og den aktuelle praksiskundskab hos de professionelle forelæsere ved hjælp af forskellige pædagogiske tilgange. Dette program finder sted på vores Paris Campus. [+]

ESCP Europe Masters er professionelle orienterede programmer inden for specifikke ledelsesområder designet til postgraduates med et klart karrieremål og fører til en specialisering eller dobbelt færdighed som reaktion på virksomhedernes efterspørgsel efter højt kvalificerede ledere.

Denne kandidat er et etårigt fuldtids akademisk program designet til studerende med en første kandidat-niveau akademisk eller professionel grad inden for ingeniørfag, erhvervslivet, arkitektur, medicin, lov, farmakologi, statsvidenskab, kunst eller nogen anden kandidatgrad. Studieordningen består af seks måneders fuldtidsarbejde, herunder et internationalt seminar, efterfulgt af en virksomhedsplacering på mindst fire måneder og afslutningen af ​​en faglig afhandling, der skal overdrages i slutningen af ​​programmet.... [-]


Specialiseret Master i Forvaltning af Kulturelle og Kunstneriske Aktiviteter

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Frankrig Paris

En specialiseret master i ledelse af kulturelle og kunstneriske aktiviteter giver en ekstra fordel ved en dobbeltgrad: den specialiserede Master®-grad fra ESCP Europe og Master di II livello fra Università Ca ' Foscari Venezia. Programmet foregår derfor fra september til december i Venedig og fra januar til marts på vores Paris Campus. [+]

En specialiseret master i ledelse af kulturelle og kunstneriske aktiviteter giver en ekstra fordel ved en dobbeltgrad: den specialiserede Master®-grad fra ESCP Europe og Master di II livello fra Università Ca ' Foscari Venezia. Programmet foregår derfor fra september til december i Venedig og fra januar til marts på vores Paris Campus.

Nøglefunktioner

ESCP Europe Masters er professionelle orienterede programmer inden for specifikke ledelsesområder designet til postgraduates med et klart karrieremål og fører til en specialisering eller dobbelt færdighed som reaktion på virksomhedernes efterspørgsel efter højt kvalificerede ledere.

Denne kandidat er et etårigt fuldtids akademisk program designet til studerende med en første kandidat-niveau akademisk eller professionel grad inden for ingeniørfag, erhvervslivet, arkitektur, medicin, lov, farmakologi, statsvidenskab, kunst eller nogen anden kandidatgrad.... [-]


Specialiseret Master i innovation og iværksætteri

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Frankrig Paris

Iværksættere spiller en nøglerolle i virksomhedernes strukturer som initiatorer, katalysatorer og skabere af merværdi. Ledere skal nu være iværksættere og forretningsudviklere og kunne opdage vækstmuligheder, udvikle og lancere projekter. Efter at have afsluttet Specialized Master® i Innovation og Entrepreneurship har deltagerne et overordnet perspektiv, der giver dem mulighed for at designe, bygge og overvåge udviklingsprojekter i deres karriere, uanset virksomhedens størrelse. Dette program finder sted på vores Paris campus. [+]

Iværksætteri og innovation er kernen i den økonomiske fornyelse af et samfund. At blive iværksætter er et naturligt skridt for de fleste, men også en vanskelig beslutning, da det er mere end et job, det er en "livsstil".

Efter at have afsluttet Specialized Master® i Innovation og Entrepreneurship, har deltagerne et dybtgående perspektiv, der giver dem mulighed for at designe, bygge og overvåge udviklingsprojekter i deres karriere. Dette Specialized Masters®-program styres og undervises af professorer og fagfolk, der er lidenskabelige med iværksætteri, og som deler et stort antal værktøjer og erfaring. For mange har dette kandidatuddannelse været skridtet for strålende iværksætterkurser. Denne Specialized Master® forbereder højtstående iværksættere til at handle i et miljø, der ofte er tvetydigt og usikkert.... [-]


Specialiseret Master i International Business Law og Management

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Frankrig Paris

Specialiseret Master i International Business Law og Management er et program specielt designet til advokater og juridiske rådgivere. Kendskab til de voksende behov for at forbedre dialogen mellem virksomhedsledere og advokater dette prestigefyldte program kombinerer lov og forvaltning. Kurser finder sted i Paris på vores Paris campus første semester og i London andet semester, både på vores campus i London og på Queen Mary University of London campus. [+]

ESCP Europe Masters er professionelle orienterede programmer inden for specifikke ledelsesområder designet til postgraduates med et klart karrieremål og fører til en specialisering eller dobbelt færdighed som reaktion på virksomhedernes efterspørgsel efter højt kvalificerede ledere.

Denne kandidat er et etårigt fuldtids akademisk program designet til studerende med en første kandidat-niveau akademisk eller professionel grad inden for ingeniørfag, erhvervslivet, arkitektur, medicin, lov, farmakologi, statsvidenskab, kunst eller nogen anden kandidatgrad. Studieordningen består af seks måneders fuldtidsarbejde, herunder et internationalt seminar, efterfulgt af en virksomhedsplacering på mindst fire måneder og afslutningen af ​​en faglig afhandling, der skal overdrages i slutningen af ​​programmet.... [-]


Specialiseret Master i International Project Management

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Frankrig Paris

Den Specialiserede Master® i International Project Management omhandler strategiske økonomiske og finansielle aspekter af projektledelse og international business, og lægger særlig vægt på at udvikle forhandlingsfærdigheder og evnen til at arbejde i internationale teams. Et etmands internationalt seminar er inkluderet i valget mellem Asien eller Latinamerika. Dette program finder sted på vores Paris Campus. [+]

The Specialized Master® i International Project Management omhandler strategiske økonomiske og finansielle aspekter af projektledelse og international business og lægger særlig vægt på at udvikle forhandlingsfærdigheder og evnen til at arbejde i internationale teams. Et etmands internationalt seminar er inkluderet i valget mellem Asien eller Latinamerika. Dette program finder sted på vores Paris Campus.

ESCP Europe Masters er professionelle orienterede programmer inden for specifikke ledelsesområder designet til postgraduates med et klart karrieremål og fører til en specialisering eller dobbelt færdighed som reaktion på virksomhedernes efterspørgsel efter højt kvalificerede ledere.... [-]


Specialiseret Master i International Wealth Management

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Frankrig Paris

Akkrediteret CIF (Investment Advisor) og CJA (Relevant Juridisk Ekspertise), Specialized Master® i International Wealth Management (tidligere MS Private Banking og Financial Planning) på vores Paris Campus uddanner højtstående generalister på området. Karrieremuligheder er forvirrende: advokater, bankrådgivere, advokater, forsikringseksperter, skattekonsulenter, revisorer, ejendomschefer, finansielle investeringskonsulenter - og mange flere. Studerende tilbringer en måned på vores London Campus. [+]

Akkrediteret CIF (Investment Advisor) og CJA (Relevant Juridisk Ekspertise), Specialized Master® i International Wealth Management (tidligere MS Private Banking og Financial Planning) på vores Paris Campus uddanner højtstående generalister på området. Karrieremuligheder er forvirrende: advokater, bankrådgivere, advokater, forsikringseksperter, skattekonsulenter, revisorer, ejendomschefer, finansielle investeringskonsulenter - og mange flere. Studerende tilbringer en måned på vores London Campus.

I lyset af udviklingen af ​​et multifagligt miljø, voksende internationalisering og stadig mere komplekse personlige fordele vedrørende både nøgleaktører og velstandsforvaltningsaktiviteter på dette område har ESCP Europe besluttet at udvikle disse programmer til en virkelig international læseplan; den eneste af sin art.... [-]


Specialiseret Master i Marketing

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Frankrig Paris

I dag er to kvaliteter essentielle for at komme i gang og udmærke sig i en karriere inden for marketing eller kommunikation: specialisering og åbenhed. The Specialized Master® i Marketing [+]

Nøglefunktioner

ESCP Europe Masters er professionelle orienterede programmer inden for specifikke ledelsesområder designet til postgraduates med et klart karrieremål og fører til en specialisering eller dobbelt færdighed som reaktion på virksomhedernes efterspørgsel efter højt kvalificerede ledere.

Denne kandidat er et etårigt fuldtids akademisk program designet til studerende med en første kandidat-niveau akademisk eller professionel grad inden for ingeniørfag, erhvervslivet, arkitektur, medicin, lov, farmakologi, statsvidenskab, kunst eller nogen anden kandidatgrad.

Studieordningen består af seks måneders fuldtidsarbejde, herunder et internationalt seminar, efterfulgt af en virksomhedsplacering på mindst fire måneder og afslutningen af ​​en faglig afhandling, der skal overdrages i slutningen af ​​programmet.... [-]


Specialiseret Master i Medieforvaltning

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Frankrig Paris

Specialiseret Master® i Mediehåndtering har været en lancering til succes for over 400 højtstående medieforvaltere, producenter, journalister og multimedieprojektledere i denne fascinerende, men skrøbelige industri. I dag udgør kandidaterne et stærkt netværk, der fortsætter med at styrke programmet og føje til dets kreative energi. Dette program finder sted på vores Paris campus. [+]

I dag er to kvaliteter essentielle for at komme i gang og udmærke sig i en karriere inden for marketing eller kommunikation: specialisering og åbenhed. The Specialized Master® i Marketing

Specialiseret Master® i Mediehåndtering har været en lancering til succes for over 400 højtstående medieforvaltere, producenter, journalister og multimedieprojektledere i denne fascinerende, men skrøbelige industri. I dag udgør kandidaterne et stærkt netværk, der fortsætter med at styrke programmet og føje til dets kreative energi. Dette program finder sted på vores Paris campus.

Nøglefunktioner

ESCP Europe Masters er professionelle orienterede programmer inden for specifikke ledelsesområder designet til postgraduates med et klart karrieremål og fører til en specialisering eller dobbelt færdighed som reaktion på virksomhedernes efterspørgsel efter højt kvalificerede ledere.... [-]


Specialiseret Master i revision og rådgivning

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Frankrig Paris

ESCP Europe Masters er professionelle orienterede programmer inden for specifikke ledelsesområder designet til postgraduates med et klart karrieremål og fører til en specialisering eller dobbelt færdighed som reaktion på virksomhedernes efterspørgsel efter højt kvalificerede ledere. [+]

ESCP Europe Masters er professionelle orienterede programmer inden for specifikke ledelsesområder designet til postgraduates med et klart karrieremål og fører til en specialisering eller dobbelt færdighed som reaktion på virksomhedernes efterspørgsel efter højt kvalificerede ledere.

Denne kandidat er et etårigt fuldtids akademisk program designet til studerende med en første kandidat-niveau akademisk eller professionel grad inden for ingeniørfag, erhvervslivet, arkitektur, medicin, lov, farmakologi, statsvidenskab, kunst eller nogen anden kandidatgrad. Studieordningen består af seks måneders fuldtidsarbejde, herunder et internationalt seminar, efterfulgt af en virksomhedsplacering på mindst fire måneder og afslutningen af ​​en faglig afhandling, der skal overdrages i slutningen af ​​programmet.... [-]


Specialiseret Master i Strategi og Organisation Consulting

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Frankrig Paris

Målet med Specialized Master® i Strategy and Organization Consulting er at træne deltagere i virksomhedskonsulent- og interventionsbranchen. De ansvarlige for planlægning og gennemførelse af store projekter for virksomheder skal have både organisatorisk og ledelsesmæssig ekspertise samt evne til at opbygge en klar strategisk vision for virksomheden og informationssystemerne i en innovativ sammenhæng. Dette program finder sted på vores Paris Campus. [+]

Målet med Specialized Master® i Strategy and Organization Consulting er at træne deltagere i virksomhedskonsulent- og interventionsbranchen. De ansvarlige for planlægning og gennemførelse af store projekter for virksomheder skal have både organisatorisk og ledelsesmæssig ekspertise samt evne til at opbygge en klar strategisk vision for virksomheden og informationssystemerne i en innovativ sammenhæng. Dette program finder sted på vores Paris Campus.

Nøglefunktioner

ESCP Europe Masters er professionelle orienterede programmer inden for specifikke ledelsesområder designet til postgraduates med et klart karrieremål og fører til en specialisering eller dobbelt færdighed som reaktion på virksomhedernes efterspørgsel efter højt kvalificerede ledere.... [-]


Videoer

ESCP Europe I Paris Campus

Kontakt

ESCP Europe

Adresse, linje 1 ESCP Europe Campus Paris 79, avenue de la République
75543 Paris, Île-de-France, Frankrig
Hjemmeside http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefon +33 1 49 23 20 00

ESCP EUROPE

Adresse, linje 1 ESCP Europe Campus Madrid c/Arroyofresno 1, 28035 Madrid Spain
28035 Madrid, Community of Madrid, Spanien
Hjemmeside http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefon +34 913 86 25 11

ESCP Europe - London Campus

Adresse, linje 1 ESCP Europe Campus London 527 Finchley Road
NW3 7BG London, England, Det Forenede Kongerige
Hjemmeside http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefon false

ESCP Europe

Adresse, linje 1 ESCP Europe Campus Berlin Heubnerweg 8-10
14059 Berlin, Berlin, Tyskland
Hjemmeside http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefon +49 30 320070

ESCP-EUROPE Torino

Adresse, linje 1 ESCP Europe Torino Campus Corso Unione Sovieticà, 218 bis
10134 Turin, Piedmont, Italien
Hjemmeside http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefon +39 011 670 5894

Adresse, linje 1 ESCP Europe Warsaw Campus c/o Kozminski University 57/59 Jagiellonska St.
03-301 Warsaw, Masovian Voivodeship, Polen
Telefon false

Adresse, linje 1 Beijing, Beijing, Kina
Telefon false

Adresse, linje 1 Delhi, Indien
Telefon false