ESCP Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i 1819 har ESCP Business School produceret generationer af ledere og iværksættere. Med sine seks bycampusser i Berlin, London, Madrid, Paris, Torino og Warszawa giver ESCP Business School ægte europæiske identitet det mulighed for at tilbyde en unik multikulturel uddannelsesstil inden for erhvervslivet og en global opfattelse i internationale ledelsesspørgsmål. Hvert år byder ESCP Business School velkommen over 6.500 studerende og 5.000 ledere fra mere end 120 forskellige lande og giver dem et omfattende tilbud af ledelseskurser og specialiserede programmer (Bachelor, Master, Executive MBA, PhD og Executive Education). ESCP Business School er multi-akkrediteret: AACSB, EQUIS, EFMD MBA EFMD EMBA - Følg os på Twitter @ESCPeurope

Selvom mærket ESCP Business School udviklede sig i løbet af sine næsten 200 års historie, forblev det altid loyal over for sine første tre bogstaver. Fra 1819 under navnet Ecole Spéciale de Commerce et d'Industrie og kort efter omdøbt til Ecole Supérieure de Commerce, udviklede det sig til ESCP halvtreds år senere i 1869. Efter fusion med sin søsterskole, European School of Management (EAP), i 1999 blev skolen kaldet ESCP-EAP i cirka et årti. I 2009 forvandlede skolens navn sig til ESCP Europe, hvor der eksplicit refereres til dens europæiske arv og positionering. I 2019 blev skolen ESCP Business School .

ESCP Business School internationale rækkevidde har været synlig siden dens tidlige alder. Klassen 1824 tællede allerede 30% af de internationale studerende med 15 forskellige nationaliteter, blandt dem syv spanske, fem brasilianere, fem hollændere, fire tyskere og to amerikanere. Sprogundervisning var en væsentlig del af dets første læseplan, som foruden fransk grammatik også indeholdt kurser i engelsk, tysk og spansk. Fra 1825 undervises i alt ti sprog ved ESCP Business School og studerende skulle studere mindst tre af dem.

Cirka et halvt århundrede senere var ESCP Business School igen en pioner gennem oprettelsen af en handelshøjskole på flere områder. For at svare på skolens europæiske opfordring blev campusser i Tyskland og i Det Forenede Kongerige åbnet i 1973, efterfulgt af Spanien i 1988, Italien i 2004 og Warszawa i 2015. I forbindelse med en stadig mere globaliseret verden var ambitionen fra ESCP Business School dag er at uddanne ægte europæiske ledere ved at fremme forbindelsen mellem humanistiske værdier og lederuddannelse. ESCP Business School bliver en verificeret europæisk skole, der er åben for verden.

Mission og værdier

ESCP Business School forbinder og former forretningsverdenen ved at fremme tværkulturel ledelsesviden og praksis.

Undervisningsledelse fra et tværfagligt perspektiv på højeste niveau af akademisk ekspertise, udvikler vi kulturelt intelligente, flersprogede ledere, der er åbne og tilpassede og ansvarlige.

Som ledere og iværksættere er ESCP Business School kandidater udstyret til at lede og inspirere i en globaliseret verden.

Nøgle Fakta

 • 6 ESCP Business School campus i Berlin, London, Madrid, Paris, Torino og Warszawa
 • Multi-akkrediteret: AACSB, EQUIS, EFMD, MBA, EFMD EMBA, 5 European Higher Ed standarts
 • Verdens første handelsskole (est 1819)
 • Over 150 forskningsaktive professorer, der repræsenterer over 20 nationaliteter på tværs af vores 6 universiteter
 • 90 tilknyttede professorer, 40 besøgsprofessorer, over 800 praktikere og eksperter
 • Over 130 akademiske alliancer i Europa og Verden
 • En komplet portefølje: Bachelor, Masters, MBA, PhD og Executive Education
 • 5.000 studerende i uddannelser, der repræsenterer 100 forskellige nationaliteter
 • 5.000 højtstående deltagere i tilpassede træning og ledelsesuddannelse
 • 55.000 aktive alumner i over 150 lande i verden
 • Europæisk styring, der repræsenterer skolens dybe europæiske identitet
 • Regelmæssigt rangeret blandt verdens bedste business schools

universitetsområder

ESCP Business School karakteristiske model for en grænseoverskridende handelshøjskole udgør et hjerte for vores europæiske identitet. Med sine seks bycampusser i større europæiske byer bidrager ESCP Business School aktivt til udviklingen af en europæisk ledelseskultur og giver skolen mulighed for at tilbyde en unik type tværkulturel erhvervsuddannelse:

 • BERLIN
 • LONDON
 • MADRID
 • PARIS
 • TORINO
 • WARSZAWA

Placeringer

Paris

ESCP Europe

Address
ESCP Europe Campus Paris
79, avenue de la République

75543 Paris, Ile-de-France, Frankrig
Telefonnummer
+33 1 49 23 20 00

London

ESCP Europe - London Campus

Address
ESCP Europe Campus London
527 Finchley Road


NW3 7BG London, England, Det Forenede Kongerige

Berlin

ESCP Europe

Address
ESCP Europe Campus Berlin
Heubnerweg 8-10

14059 Berlin, Berlin, Tyskland
Telefonnummer
+49 30 320070

Torino

ESCP-EUROPE Torino

Address
ESCP Europe Torino Campus
Corso Unione Sovieticà, 218 bis

10134 Torino, Piemonte, Italien
Telefonnummer
+39 011 670 5894

Warszawa

Address
ESCP Europe Warsaw Campus
c/o Kozminski University
57/59 Jagiellonska St.

03-301 Warszawa, Masovisk voivodeship, Polen

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Programmer