ESDES Lyon Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

STOR skole med VISA, Master Degree

Ministeriet for videregående uddannelse og forskning fornyet sin tillid til ESDES i 2015 bærer VISA til 5 år og MASTER klasse 3 år. Medlem af konferencen des Grandes Ecoles, regne ESDES dermed i den korte liste af post-studentereksamen skoler, der modtager disse mærker, som repræsenterer 5% af de 195 business schools i Frankrig.

Denne fornyelse viser kvaliteten og bæredygtigheden af ​​projektet ESDES -Vision 2020 - som er ved at etablere sig som et nyt alternativ skole model for fremkomsten af ​​en ansvarlig økonomi.

Handelshøjskolen AF Katolske Universitet i LYON

Født 30 år siden i det katolske universitet i Lyon (UCLy) ESDES udviklet i overensstemmelse med de humanistiske værdier af denne store universitet 140 år, det første universitet i Lyon.

ESDES Integreret i den nye campus, der har 10 000 studerende og 200 lærere, byder på et rigt studieliv mangfoldighed, kulturer og tværfaglig jura, økonomi, videnskab, samfundsvidenskab ...

Grobund for uddannelsesmæssige samarbejder og forskning i skæringspunktet mellem videnskab og humaniora, som især etablering af fælles kurser, såsom "Business and Law", "Filosofi og Management" faglige profiler til byggeri åbner for nye udfordringer i forretningsudvikling.

ESDES LYON BUSINESS SCHOOL: HJERTET AF STØRRE INTERNATIONALE ØKONOMISKE

Ideelt beliggende i centrum af Lyon, ESDES har en dynamisk erhvervsmiljø og projektleder på 1. industrielle region i Frankrig, synonymt med mange praktik og beskæftigelsesmuligheder, en intens kulturelle og studieliv og en geografisk ramme, der i stedet tæt på Alperne og Middelhavet, mens ved foden af ​​TGV-stationen på 2 timer fra Paris.

ANERKENDELSE ER en videregående uddannelsesinstitution er ydet efter kvalitetskontrollen af ​​uddannelse, administration, ledelse og økonomisk balance.

VISA MINISTERIET FOR HØJERE UDDANNELSE OG FORSKNING er en anerkendelse af kvaliteten af ​​uddannelsen. Det er udstedt for en periode på 1 til 6 år, efter omfattende pædagogisk kontrol træning. En certificeret grad giver eleverne mulighed for at opnå ligestilling af udenlandske eksamensbeviser og for skolen at indgå samarbejdsaftaler med de bedste udenlandske universiteter.

Rang af MASTER der nyder international anerkendelse gælder kun for skoler leverer en 5 bac til en bestemt grad af uddannelse kriterier, governance, og international åbenhed (antallet af udenlandske lærere, af aftaler med udenlandske partnerinstitutioner, forskningsaktiviteter de permanente skolelærere ...). Den ydes for en begrænset periode.

KONFERENCEN store stimer (CGE) samler mere end 200 videregående uddannelsesinstitutioner og fransk og udenlandsk forskning er anerkendt af staten og leverer et nationalt diplom bac + 5 minimum, der danner deres kandidater i en konstant søgen efter det optimale i forbindelse med virksomhedernes verden, aktørerne i økonomien og det civile samfund. Det har til formål at stimulere og koordinere diskussioner og arbejde på undervisning, pædagogik og forskning, med henblik på at forbedre den sociale velfærd og bæredygtig udvikling.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk

Se Kandidatuddanninger » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Master Gymnasiet Program

på universitet Fuldtid 2 - 5 år September 2018 Frankrig Lyon

ESDES er primært en Grande École, menneskelig skala, i en stor University i en stor region. [+]

ESDES er primært en Grande École, menneskelig skala, i en stor University i en stor region.

HIGH SCHOOL

Programmet Grande Ecole i 5 år, med en meget god sats beskæftigelsesegnethed, gjorde omdømme ESDES.

sTOR UNIVERSITET

Født i det katolske universitet i Lyon (UCLy) ESDES nyder alle fordelene ved en tværfaglig campus på 36.000 m2, med moderne faciliteter, ideelt beliggende i centrum af byen.

STØRRE

Lyon, den anden pol for forskning og uddannelse i Frankrig, har et verdensomspændende ry. 1. fransk studerende byen og en favorit af entreprenører, byen udstråler det område Auvergne-Rhône-Alpes - 1. industriområde - som byder på gode muligheder for praktikophold og job.... [-]


Videoer

Welcome To ESDES the Business School of UCLy

Kontakt

Adresse, linje 1 ESDES 10 place des archives 69002 Lyon France
Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrig