ESEM France

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ESEM France fremmer erhvervelse af faglige færdigheder gennem internationale kurser, så fransktalende studerende kan integrere medicinske og paramedicinske kurser uden konkurrence, på fransk.


Takket være sine mange partnere giver ESEM France mulighed for at integrere en uddannelse af fysioterapi, tandlæge, apotek eller anden medicinsk træning i Frankrig eller i Europa. ESEM France giver dig mulighed for at integrere et ekspertisecentrum, så snart du får din bachelorgrad, så du kan erhverve færdigheder i forbindelse med dit fremtidige erhverv så hurtigt som muligt.


ESEM France forsvarer værdierne for succes, ekspertise og gennem adgang til lægeuddannelse uden konkurrence, forsvarer fri adgang til uddannelse. Alle de kurser, der tilbydes, overvåges af professorer sammensat af læger, forskere og praktiserende praktikere, der er ivrige efter at videregive deres studerende en perfekt viden om deres fremtidige erhverv.


Ved at tilbyde at integrere flere internationale campuser ønsker ESEM France at fremme sine elevernes kulturelle berigelse gennem erhvervelse af færdigheder og knowhow arvet fra universitetssamfundet.

  • Adgang til alle kurser er 100% på arkivet: kopier af de seneste eksamensbeviser inklusive baccalaureat, CV, følgebrev osv.
  • Uddannelse: fysioterapi, tandlæge, apotek, sport og sundhed, naturopati
  • Campus: Frankrig, Spanien, Portugal, Irland
  • Undervisningsgebyrer: mellem 6000 og 10200 € pr. År (detaljerede priser kan findes på hjemmesiden: https://esemfrance.fr)
  • Uddannede grader: ESEM France giver dig mulighed for at opnå et europæisk eksamensbevis anerkendt i Frankrig og i alle EU-lande

Placeringer

Toulon

Address
842 Avenue du 8 Mai 1945
La Garde

83130 Toulon, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: