Læs den officielle beskrivelse

ESIEA, uddannet ingeniør skole og forskningscenter, med campusser i Paris og Laval (Frankrig), har specialiseret sig i digitale og -teknologi.

Kom og slutte sig til de nye ansigter i den digitale verden på ESIEA: de mænd og kvinder, der, i morgen, vil være i stand til at forstå komplekse systemer, design og bygge nye og tænke på nye anvendelser og hvordan markedet dem ... Grundlagt i 1958, med campusser i Paris og Laval (Frankrig), ESIEA uddanner it-ingeniører med speciale i Information Systems og indlejrede systemer, for at imødekomme det voksende behov for avanceret ekspertise i den digitale økonomi. Fra medicin til transport, ikke at forglemme medierne, finans, energi, fritid og uddannelse ... den digitale verden er overalt.

ESIEA inviterer dig til at udforske de mange muligheder, det giver, at planlægge din fremtidige karriere og gøre det til virkelighed. Få adgang til en sektor i det!

 • Deltag en teknisk skole, hvor eleverne bliver set som individer, hvor personlige relationer og iværksætteri spørgsmål; hvor du kan give dine ambitioner, dit talent og dit potentiale frie tøjler samtidig udvikle sig til en fleksibel, multi-dygtige og kreative professionelle.
 • Anvend din viden fra år 1, ved at deltage i videnskabelige og team-building-projekter.
 • Hjælp genopfinde samfundet gennem dit engagement i vores laboratoriernes forskningsprojekter.
 • Kom og deltage i et fællesskab af team humør Nysgerrige entusiaster ", der elsker at" lære ved at gøre ", og som deler din drøm af førende innovation, hvor det betyder mest.

IT-sikkerhed, virtual reality, indlejrede systemer, sundhed, informationssystemer, virtualisering og cloud computing, bank informationssystemer, big data, tilsluttede genstande, mobile applikationer, og mange andre.

Centrale ekspertise områder: IT anvendt på sikkerhed, sundhed og virtual reality

ESIEA ekspertise inden for it-sikkerhed har fået takket anerkendelse til dens "Operational Kryptologi og Virologi" (CVO) forskningslaboratorium og de specialiserede kurser: Specialized Master (Mastère) "Information og Systems Security" (på engelsk og fransk).

De "digitale Interaktioner - Sundhed og Handicap" lab udfører banebrydende forskning inden for områderne handicap rehabilitering og autonomi bistand ved inddrivelse gennem samspillet mellem en række teknologiske kompetenceområder: virtuelle og augmented reality, robotteknologi, kommunikerende objekter, indlejrede systemer, etc.

Hvordan benefit forskning studerende?

Det tilskynder innovative og up-to-date undervisning og læring.

Eleverne kan arbejde med forskere på videnskabelige og teknologiske projekter eller under "Fremme forskning og innovation" program fra år 1 på skolen.

Når de anvendes til praktisk problemløsning, kan forskningen deltagelse udgøre en reel merværdi for fremtidige arbejdsgivere i et CV.

ESIEA er tilknyttet to ph.d. skoler og dens universitetspartnerskaber tillader ESIEA kandidater til at studere for ph.d.'ere i Frankrig eller i udlandet.

En skole i hjertet af det digitale økosystem

ESIEA er en aktiv medspiller i økonomiske netværk udviklings- og partnere med førende virksomheder på IT-området (CGI, Atos, Sopra Steria, Capgemini ...) - Medlem af det franske Tech og Cap Digital og billeder & réseaux konkurrencedygtighed kredse.

 • En partner i forskellige entrepreneurship udviklingsinitiativer: Laval Mayenne Technopole, Ivry Urban Campus og Numa, til brændpunktet for Paris nystartede.
 • Stiftende medlem af Laval Virtual og Silver Valley, en innovativ forretningsudvikling netværk i Paris-området.

At studere på ESIEA starter to år efter gymnasiet

ÅR 3: Sætte "Practice" Først - Digital Videnskab og Teknologi kurser for at beherske de grundlæggende. Vægt på praktiske og laboratoriearbejde, med få formelle forelæsninger.

 • Gennemførelse af 4 projekter til at udføre (videnskabelige, tekniske og personlig udvikling) og udvikling af en karriereplan. International projekt.
 • Fra år 1, kan de studerende vælge en forskningsbaseret eller iværksætteri-baserede tilgang takket være vores særlige Forskning og Innovation eller Entrepreneurship Start-up initiativer.

ÅR 4: Specialiseret i et felt - Første store specialisering valg: Information Systems eller indlejrede systemer.

 • Gennemførelse af en Team-baseret, innovative videnskab og teknologi projekt, overvåget af en virksomhed eller forskningslaboratorium - 4 til 5 måneder industri praktik ÅR 5: Karrieremuligheder - Fremtidige ingeniører vælge en stor og to mindreårige (en teknisk og en ledelsesmæssig) til øge deres ekspertise på området, hvor de påtænker at starte ud.
 • Entrepreneurship projekt.
 • Engineering praktik, dobbelt grader i Frankrig og i udenlandske partnerinstitutioner.
 • Alumni "buddy" for alle nyuddannede.

specialiseringer:

4 fulde postgraduate specialisering veje (1. og 2. års kandidatuddannelse niveau): IT og Sundhed, it-sikkerhed, Entrepreneurship, forskning og innovation.

Alumni & fagfolk arbejder hånd i hånd med skolen i alle faser af den studerendes erfaring De alumner deltager aktivt i livet i skolen ved at coache den enkelte studerende, sponsorerer praktikophold, vælge ansøgere, tilsyn projekter, eller undervisning ... Flere og flere fagfolk slutter underviserne og har mange forskellige muligheder for at møde de studerende: Industri forum, Job dating, 1. og 2. år engineering projekter foreslået af kundevirksomheder ...

Programmer undervist i:
 • Engelsk
 • Fransk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

ESIEA Graduate Engineering School

Master Spécialisé® SIS er åben for alle, der ønsker at blive eksperter i informationssikkerhed og systemer, med en global vision af informationssystemet - og mere generel ... [+]

Master Spécialisé® SIS er åben for alle, der ønsker at blive eksperter i informationssikkerhed og systemer, med en global vision af informationssystemet - og mere generelt af information - de har brug for beskytte, og i stand til at reagere hurtigt og effektivt på den ændrede situation af usikkerhed knyttet til eksterne eller interne angreb, som de står over for. Stillet over for disse fænomener, skal specialisten har en global vision.

Master Spécialisé® SIS skal profilerne 5 (eller muligvis fire) i stand til programmering, og som har en stærk teknisk base. Master Spécialisé® SIS er særlig udsat for ledere, der allerede arbejder, der ønsker at specialisere sig i computersikkerhed.... [-]

Frankrig Paris
Kontakt skolen
Fransk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

L'ESIEA en 30 secondes

La Sécurité Informatique à l'ESIEA

ESIEA Paris-Ivry - Graduate Engineering School
Address
Paris/Ivry Campus 74 bis, avenue Maurice Thorez Ivry-sur-Seine
Paris, Île-de-France, Frankrig
Hjemmeside
Telefonnummer
+33 1 43 90 21 21
ESIEA Laval - Graduate Engineering School
Address
38 rue des Docteurs Calmette et Guérin 53000 Laval
53000 Laval, Pays de la Loire, Frankrig
Hjemmeside
Telefonnummer
+33 2 43 59 24 24