ESIGELEC Graduate School of Engineering

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ESIGELEC giver kurser for ingeniørstuderende, inden for telekommunikation, elektronik, informationsteknologi, informationsnetværk, indlejrede systemer, automatisering og robotteknologi, elektroteknik til transport, mekatronik, energi og bæredygtig udvikling, biomedicinsk teknik, business teknik og finansieringsteknik.

Vores programmer er baseret på de studerendes projekter, praktisk arbejde i laboratorier, projektledelse kurser, fremmedsprog og praktikophold, og foreslår et internationalt miljø med stærke forbindelser med industrien, der tilbyder de studerende mulighed for at udvikle deres personlige / faglige færdigheder og være klar til at arbejde !

Studerende kan blive optaget efter gymnasiet (5-års engineering program undervises på fransk) eller efter forberedende klasser / en første grad program i 2 år på universitetet (3-års engineering program undervises på fransk) eller efter en bachelorgrad (2-årige engineering program undervises på fransk eller Masters / kandidatuddannelser undervises på engelsk.

Forskellige grunde til at vælge ESIGELEC:

En skole skabt mere end 110 år siden (i 1901), der har en lang erfaring inden for videregående uddannelse, Akkreditering af den franske Board of Engineering Grader (CTI) for sin ingeniøruddannelse. Akkreditering af det franske ministerium for videregående uddannelse og forskning for sine mastergrader. Akkreditering af den franske konference for Top Management and Engineering Schools (CGE) for sin kandidatuddannelse. Eksamensbeviser. Skole støttet af handelskammeret og industri i Rouen (CCIR), og forvaltes som en non-profit forening, som en administration Råd, herunder repræsentanter for: Alumni Association (SIGELEC), lokale offentlige organer (Chamber of Commerce and Industry af Rouen, Regionsrådet, Greater Rouen - CREA), virksomheder (Aircelle, EDF, Frankrig Telecom, synkront, Thales Air Systems, Valeo og UIMM), og højere uddannelsesinstitutioner (University of Rouen, Institut "Mines Telecom"). Skole rangeret blandt de bedste skoler af teknik i Frankrig, der har en 5-årig ingeniør program:

  • Ranking 2014 af "L'ETUDIANT" og "L'Express":
    1. for industri Networks 4th for International Outlook 2. til employement i IT

Ranking 2013 af «SMBG»: 1. i Elektronik, elektroteknik og Optik Skole billede Master / MSc. programmer fuldt undervises på engelsk: Master i Sciences og Teknologi -Elektronisk Embedded Systems og Master i Sciences and Technology -Information Systems (i partnerskab med Insa ROUEN i Frankrig), og 2 MSc. programmer i "Kontrol og Embedded instrumentering", og i "Automotive Embedded Systems" (i partnerskab med Manipal University i Indien). Mulighed for at følge et ph.d.-program på Research Institute i elektronisk og Indlejrede Systemer (IRSEEM) Et meget stærkt internationalt miljø: mere end 35% af de internationale studerende i programmerne i skolen; 85 partner universiteter i 40 forskellige lande; en obligatorisk periode uden for Frankrig på 3 måneder minimum for lokale studerende på ingeniør program undervises på fransk, med mange valgmuligheder: praktikophold i virksomheder, sommerskole, fuld semester eller år i en partner universitet i udlandet, dobbelt uddannelser, ... 19 dobbelte uddannelser for de studerende på ingeniøruddannelsen: 3 manager-Engineer double-uddannelser (i partnerskab med Neoma BS, Audencia, TELECOM Management School), 3 Forsker-Engineer dobbelt-uddannelser (i partnerskab med University of Rouen ), 13 dobbelt-uddannelser i udlandet (USA, Irland, Tyskland, Canada, Storbritannien, Finland, Kina). Mange studerende klubber En væsentlig netværk af alumnis i Frankrig og abraod (siden skolen blev oprettet i 1901 mere end 9000). Moderne, store og godt udstyrede bygninger i et skovområde, med en nem adgang til den historiske, dynamiske og pulserende centrum af Rouen og placeret lige ved 1 time og en halv fra centrum af Paris.

Nøgletal

Mere end 9000 kandidater siden sin oprettelse i 1901 Mere end 1650 elever Mere end 35% af de internationale studerende i programmerne under ESIGELEC 407 akademiske og administrative mennesker, herunder 335 lærerstab (62 fastansatte lærere, 45 gæsteprofessorer fra partner universiteter i udlandet, 83 eksperter fra erhvervslivet, 145 professorer fra universiteter eller uafhængige / sproglærere) og 72 administrative mennesker 5 afdelinger: Informationsteknologi, Elektronik og Telekommunikation, Elektroteknik og Energi, indlejrede systemer og instrumentering, Humaniora Sprog og Ledelse Et forskningsinstitut for indlejrede elektroniske systemer (IRSEEM) 85 universitetspartnerskaber i 40 forskellige lande Et netværk af 3000 corporate partnere Omkring 51% af kandidaterne fundet et job før efterbehandling deres studier og 95% af alle studerende fundet et job i mindre end 6 måneder (i 2012). 53% af dem fandt arbejdspladser i de områder af Paris og 10% i udlandet En campus på 12, 000 kvadratmeter, som har modtaget prisen "Auguste Perret" for sin flot arkitektur. En ekstra overflade på 5.000 kvadratmeter dedikeret til forskning, innovation og overførsel af teknologi (Campus for Integration af indlejrede systemer - CISE) blev åbnet i 2012.

Placeringer

Rouen

ESIGELEC

Address
Technopôle du Madrillet
Avenue Galilée - BP 10024
76801 Saint-Etienne du Rouvray

Rouen, Normandiet, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig