ESLSCA Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ESLSCA Business School Paris blev grundlagt i 1949 og har uddannet mere end 15.000 alumner, der nu besidder ansvarsstillinger både i Frankrig og i udlandet. De har draget ESLSCA mange fordele:

  • Generalistuddannelse på kandidatniveau (optagelse efter HEC-forberedende klasser eller efter kvalifikationer, efter en BAC 2 eller en BAC 3), baseret på et strengt og innovativt studietilbud, hvis mål er at uddanne reelle "iværksætterledere ".

Undervisning, der fører til en reel kvalifikation og professionalisering, der er meget efterspurgt af virksomheder, har ESLSCA Business School Paris major et meget stærkt omdømme (ESLSCA har det største antal ekspertalumnier) revisorer og tæller mange alumner på finans-, bank- og aktiemarkedet). International: MBA-dobbeltuddannelsen, der blev oprettet i 1979, er den ældste af ESC'erne. Undervisningen inkluderer et obligatorisk ophold i udlandet (praktik eller semester af studiet) og flere kurser i engelsk. Mere end 50 nationaliteter er i øjeblikket repræsenteret blandt ESLSCA Business School Paris-studerende, der er medlemmer af AACSB, EFMD, CREPUQ og EDUNIVERSAL. Synergier, der eksisterer med de andre programmer i ESLSCA-gruppen : programmer i engelsk bachelor og MBA, og 19 tredje-cyklus-programmer, hvoraf mange er førende inden for deres niche (International Trading and Trading, Financial Engineering, Management of Luxury and Fashion Industries, Intelligence Økonomisk). Anerkendelsen af virksomheder , der støtter ESLSCA Business School Paris uddannelsesprojekt , delegerer lærere, giver adskillige praktikpladser og byder kandidater velkommen under de bedste betingelser. Resultaterne af ESLSCA Business School for unge kandidater i magasinet EXPANSION (april 2010) er igen positive til ESLSCA Business School Paris, der rangerer 28. ud af de 40 klassificerede skoler .

Vigtige forskningsaktiviteter: ESLSCA Business School Paris er aktivt involveret i forskningsindsatsen, der gennemføres på europæisk niveau for at fremme ledelsesuddannelse. Forskningsprofessorer, doktorander, ph.d.er og ledelsesprofessorer, der er kvalificerede til at udføre forskning (HDR), bidrager til offentliggørelse af forskningsartikler, deltager i kollokvier, udgiver artikler og bøger inden for deres respektive discipliner, især inden for økonomisk intelligens og informationsteknologi. Finansiering.

Resultaterne af IPSOS-undersøgelsen, der er bestilt af ESLSCA Business School Paris, viser, om dets uddannelsesprojekt er tilstrækkeligt med virksomhedernes forventninger: betydningen af praktikpladser og arbejdsprogrammer, professionalisering af læseplanen, flytning i engelsk ( tosprogethed) og computersoftware.

Specialiseret MBA

Disse kurser er beregnet til kandidater i videregående uddannelse og ledelse. Målet er at udstyre deltagerne med solid viden og ledelsesevner, forstærket af en praktikplads.

Internationale programmer

Siden 1982 har ESLSCA Business School Paris været vært for udenlandske studerende i to eller tre års studier, der fører til ESLSCA-MBA-graden. Flere studerende er i deres tredje år i USA, hvorefter de får MBA-graden og ESLSCA Business School Paris- eksamensbevis.

Siden 1996 har ESLSCA Business School Paris kørt et års MBA-program for udenlandske studerende (kurser på engelsk).

bachelorer

De to bachelorer i ESLSCA Business School , BBA: Bachelor in Business Administration (oprettet i 1998) og Bachelor Management-programmet (inklusive specialiseringer inden for økonomi, marketing eller logistik i det tredje år) er begge tilgængelige efter opnåelse af bachelor.

Grande Ecole

Dette kursus er for kandidater, der ønsker at inddrage alle teknikker i ledelse og ledelse, udvikle deres personlige kvaliteter i en professionel dimension, skabe en reel faglig ekspertise med en international dimension.

Executive Training

Executive kurser på ESLSCA Business School Paris er beregnet til ledere i alle funktioner (marketing og salg, finans eller juridisk, R

Niveau I-diplomkursus, 3. erhvervscyklus på deltid for ledere.

EGE

Ecole de Guerre Economique har været i drift siden 1997 og er en pioner på europæisk niveau. EMT deltager i IHEDN-mødet (Institute of Higher National Defense Studies) og arrangerede symposiet om økonomisk intelligens på UNESCO i 1998. ESLSCA Business School Paris har indgået aftaler med universiteterne i Strasbourg, Montpellier, Poitiers og Laval (Quebec) vedrørende økonomisk intelligens. EGE formidler flere forskningsdokumenter om økonomisk intelligens.

IFAM

Deltagelse i vores program imødekommer de fremtidige krav fra internationale spørgsmål. Det er forsikringen om at mestre de forskellige situationer, som du bliver nødt til at besvare. Det er jagt efter ekspertise.

Adgang er åben for kandidater med en bachelorgrad, et tilsvarende eksamensbevis eller som ønsker at gå ind i en 3. cyklus.

img-branding

cirka

Om ESLSCA Business School Paris: Med 70 års erfaring og et solidt ry for erhvervs-, markeds- og revisionsfinansiering har ESLSCA Business School Paris mange fordele, såsom: international involvering (herunder etablering af centre tilknyttet i udlandet), pædagogisk innovation, kvaliteten af forskningen på dets fakultet, det internationale netværk af alumner ...

Et nyt kort blev tilføjet i september 2003 med oprettelsen af Department of Economic Intelligence i Grande Ecole-programmet, frugt af den viden, der er udviklet af ESLSCA Business School Paris siden 1997 med sin tredje cyklus "Ecole de Guerre Economique" anerkendt som leder på fransk niveau og bemærket af MP CARAYON i sin rapport til premierministeren om EI (juni 2003).

En meget populær almen uddannelse

En ESLSCA / IPSOS-undersøgelse bekræftede dette. Virksomheder ønsker mere professionelle og operationelle unge. Den studerende skal have gennemført flere praktikpladser, mestre computerværktøjet og være mindst tosproget. Uddannelsen er derfor tilpasset dette krav. 30% af kurserne er på engelsk. Studerende skal også følge et obligatorisk semester i udlandet, universitet eller virksomhed.

ESLSCA Business School Paris har adskillige partneruniversiteter rundt om i verden, som den også har uddannelsesudvekslinger, hvorfra ankomsten af engelsktalende lærere til skolen. Endelig takket være et meget stærkt netværk af 15.000 alumner i 110 lande og meget gode relationer til partnerfirmaer er det ret let at finde en praktikplads i Frankrig eller i udlandet blandt de 3000 tilbud, som skole får et år.

Efter sin ankomst til skolen følger den studerende et introduktionsseminar for organisationer (IAO) parallelt med det introduktionsseminar om computerstyring. I løbet af IAO ESLSCA Business School flere alumner fra ESLSCA Business School Paris , der repræsenterer alle sektorer af økonomisk aktivitet, deres faglige funktioner og deres oplevelser. Endelig følger hver studerende praktikpladser i en virksomhed. Fra 2 måneder til det første år, 3 måneder til slutningen af det andet år, og ofte halvtid i løbet af det tredje år, før et endeligt praktikophold, der kan gå fra april til december, og give plads til forsvaret af en afhandling. Selvom disse praktikpladser ofte fører til et job, ESLSCA Business School Paris Paris også et årligt Forum for Studenterforretning.

Endelig tilbyder ESLSCA Business School Paris postgraduate-programmer: Handel, finansiering, marketing, e-forretning, luksusstyring, økonomisk intelligens og en MBA. Studerende på anden cykel drager også fordel af disse 3. cyklus kurser og forskning.

En diversificeret læseplan

Det såkaldte "Common Core" -program er spredt over de tre studieår. Ud over dette program og det sidste år er der også valgfri kurser. De første to studieår danner således en første cyklus med generelle undersøgelser. Det tredje år udgør en anden undersøgelsescyklus, der svarer til specialiseringsperioden blandt de 6 hovedfag nedenfor:

  1. Marketing Major, International Management
  2. Stor ekspertise kontrol
  3. Major Market Finance
  4. Major Corporate Finance
  5. Større økonomisk intelligens
  6. Major Organisation, Management, Consulting

Foretagende er også en del af undervisningen
Af teams og fra det første år skal eleverne indsende et projekt for at starte en virksomhed eller overtage en eksisterende forening inden for skolen. BDE på ESLSCA Business School Pari er faktisk meget aktiv. Under ledelse af en tutor tutor skal studerende udarbejde en forretningsplan, specificere mål og gennemføre dette projekt i 2. år. Denne permanente coaching af studerende er mulig ved strukturen af skolen, som vi opretholder i en menneskelig skala.

Effektive midler
Fakultetet for ESLSCA Business School Paris afspejler kvaliteten af undervisning og forskning, både nationalt og internationalt. Ud over denne banebrydende pædagogik giver ESLSCA Business School Paris sine studerende midlerne til at udføre deres forskning på bedst mulig måde takket være dets internet og uddannelsesressourcer.

At være i Paris, et ekstra aktiv
De største virksomheder er i PARIS, og hovedstaden tilbyder også alle muligheder for at perfektionere dens generelle kultur. Hvis ESLSCA Business School Paris har mere end 50 forskellige nationaliteter blandt sine studerende, er Paris sandsynligvis også for noget.

img-branding_

Placeringer

Paris

Address
ESLSCA Paris Business School
11 Rue de Cambrai

75019 Paris, Ile-de-France, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig