Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i 1949, har ESLSCA Business School uddannet mere end 15.000 tidligere studerende, der nu bor ansvarsfulde stillinger både i Frankrig og i udlandet. De nydt i mange aktiver ESLSCA:

  • Generel uddannelse niveau master (HEC optagelse efter forberedende klasser eller titler, efter en BAC + 2 eller BAC + 3), baseret på en stringent og nyskabende læseplaner, som har til formål at danne sande " ledere iværksættere".
Erfaringer, der fører til ægte kvalifikationer og faglige meget efterspurgt af virksomheder, hvoraf de fleste "Finance" fra ESLSCA Business School især nyder et godt ry (ESLSCA har det største antal af alumni revisorer og har mange ældre i den finansielle verden, bank- og værdipapirer).

International: den dobbelte grad MBA-program skabt i 1979 er den ældste blandt ESC. Undervisningen omfatter en obligatorisk udlandsophold (praktik eller semester af undersøgelsen) og flere kurser på engelsk. Mere end 50 nationaliteter er repræsenteret blandt ESLSCA Business School studerende, der er medlem af AACSB, EFMD, CREPUQ og EDUNIVERSAL. De synergier med andre programmer ESLSCA Gruppe: engelsk bachelor og MBA-programmer, og 19 3rd uddannelser herunder flere hoveder på deres niche (Handel og Trading International, Financial Engineering, Ledelse af Luxury Industries og Mode Intelligence Økonomisk). Anerkendelsen af virksomheder, der støtter den pædagogiske projekt af ESLSCA Business School, delegeret af lærere, give mange praktikophold og velkommen i de bedste kandidater (resultaterne af undersøgelsen på løn unge kandidater UDVIDELSE magasin ( april 2010) er fortsat gunstige i år ESLSCA Business School, som er placeret i 28. position af de 40 skoler rangeret. Vigtig forskning: ESLSCA Business School er aktivt involveret i forskningsindsatsen på europæisk plan til værdi lederuddannelse. Lærere forskere, ph.d.-studerende, lærere, ledelse professorer tilladelse til at føre tilsyn med forskning (HDR) bidrager til at offentliggøre forskning papirer, deltage i konferencer, offentliggøre artikler og bøger i deres respektive discipliner, herunder Business Intelligence og Finans.

Resultaterne af IPSOS undersøgelse bestilt af denESLSCA Business School demonstrere tilstrækkeligheden af ​​sin pædagogiske projekt med erhvervslivets forventninger: betydningen af ​​praktikophold og vekslen, professionelt niveau i kurset, flydende i engelsk (tosproget) og software.

Specialized MBA

Disse kurser er rettet mod kandidater og ledere. Målet er at udstyre deltagerne solid viden og færdigheder i ledelse, forstærket af en ansøgning kursus.

Internationale programmer

Siden 1982 ESLSCA Business School hilser udenlandske studerende til to eller tre års studier, der fører til MBA-grad ESLSCA. Flere studerende påESLSCA Business School færdiggøre deres tredje år i USA, hvorefter de får i fællesskab MBA-grad og diplom ESLSCA Business School. Siden 1996, arbejder påESLSCA Business School en MBA-program med en varighed på et år for udenlandske studerende (kursus).

bachelorer

De to bachelorer fra ESLSCA Business School BBA: Bachelor i Business Administration (oprettet i 1998) og bachelor i Finance program er begge tilgængelige fra studentereksamen.

Grande Ecole

Dette kursus er for kandidater, der ønsker at tilegne sig al teknisk management og ledelse, udvikle deres personlige egenskaber i en professionel dimension, skabe en ægte professionel ekspertise, international skala.

Executive uddannelse

Den udøvende uddannelse iESLSCA Business School er beregnet til ledere af alle funktioner (salg og marketing, økonomi og jura, F & U, etc.) og baggrunde (industri eller service, rådgivning, administration) berørte for bedre at forstå deres forretning og udvikle deres individuelle præstationer, og at deres hold .

niveau diplomuddannelse I, 3. Cyklus Professionel deltid udøvende.

EGE

Den Ecole de Guerre Economique arbejder siden 1997 og er en pioner på europæisk plan. EMT deltager i møder i IHEDN (Institute of Higher National Defense Studies) og organiseret seminaret om Business Intelligence til UNESCO i 1998. denESLSCA Business School har indgået aftaler med universiteterne i Strasbourg, Montpellier, Poitiers og Laval (Québec) på Økonomisk intelligens. EMT sender flere forskningsartikler om Det Økonomiske Intelligence.

IFAM

Vær med vores program er at opfylde de fremtidige krav til internationale spørgsmål. Dette er den forsikring at mestre forskellige situationer, som du skal svare på. Det er den søgen efter det optimale.

Adgang er åben for kandidater med den studentereksamen, et diplom tilsvarende eller ønsker at integrere en 3. cyklus.

img-branding

cirka

Om ESLSCA Business School: styrken af ​​sine 68 års erfaring, sin selvhævdende ry for Corporate Finance og Marked Revision, ESLSCA Business School tilføjer mange fordele, såsom inddragelse International (herunder gennemførelse af tilknyttede centre i udlandet), pædagogisk innovation, forskning kvaliteten af ​​dens fakultet, internationale alumnenetværk ...

Et nyt kort blev tilføjet i september 2003 med oprettelsen af ​​Institut for intelligens i Grande Ecole programmet, resultatet af knowhow udviklet af ESLSCA Business School siden 1997 med sin tredje cyklus "Ecole de Guerre Economique 'anerkendt som en leder på det franske niveau og CARAYON bemærket af MP i sin rapport til statsministeren om EI (juni 2003).

En meget anmodet generel uddannelse

En ESLSCA / IPSOS undersøgelse bekræftes. Virksomheder vil have flere unge professionaliseret og operationel. Den studerende skal have gennemført flere praktikophold, computerkyndig og være mindst tosprogede. Uddannelsen er tilpasset til ansøgningen. 30% af klasserne er på engelsk. Studerende skal også udfylde et ophold på et obligatorisk semester i udlandet i skole eller virksomhed.

denESLSCA Business School har flere partneruniversiteter rundt om i verden, som det også har uddannelsesmæssige udvekslinger, deraf ankomst til skolen af ​​engelske lærere. Endelig, takket være et stærkt netværk af 12.000 alumner i 110 lande og meget gode relationer til samarbejdspartnere, er det ganske let at finde en praktikplads i Frankrig eller i udlandet blandt de 3.000 tilbud, skole modtager årligt.

Ved ankomsten i skolen, den studerende er et introduktionsseminar organisationer (CAE) parallelt med indførelsen til computer ledelsesseminar. Under CAE, flere ældste iESLSCA Business School, Repræsentanter for alle økonomiske sektorer, deler deres arbejdsopgaver og deres erfaringer. Endelig hver elev følger praktikophold. 2 måneder det første år, 3 måneder i slutningen af ​​det andet år, og ofte på deltid i løbet af hendes tredje år, før en endelig praktik, op fra april til december, og giver anledning til forsvar af afhandling. Hvis disse praktikophold ofte føre til beskæftigelse,ESLSCA Business School også er vært for et årligt forum møder Studerende-Firms. EndeligESLSCA Business School 3. tilbyder bacheloruddannelser: Trading, Financial Engineering, Marketing, E.Business, luksus Management, Intelligence og en MBA. Studerende i den anden cyklus også drage fordel af disse kurser og forskning 3. cyklus.

En mangfoldig pensum

Den såkaldte program "Common Core" er fordelt over de tre års studier. Parallelt med dette program, og sidste år er yderligere lektioner af muligheder. De første to års studier og danne en første cyklus af generelle undersøgelser. Det tredje år er en anden cyklus af undersøgelser, svarer til den periode af specialisering blandt 6 større nedenfor:

  1. Major Marketing Management International
  2. Større kontrol Ekspertise
  3. Finance Major Marked
  4. Major Corporate Finance
  5. Større økonomiske Intelligence
  6. Major Organisation, bestyrelsen

Iværksætteri er også en del af undervisningen


For hold fra det 1. år, skal de studerende præsentere en business projekt eller overtage en eksisterende forening i skolen. BDE ESLSCA Business School er faktisk meget aktiv. Under ledelse af en værge lærer, skal de studerende samle en forretningsplan, klare mål og dette projekt i det andet år. Denne permanente coaching studerende er mulig ved strukturen på skolen, at vi fastholder en menneskelig skala.

Højtydende ressourcer
Fakultetet for Business School ESLSCA afspejler kvaliteten af ​​undervisning og forskning, både nationalt og internationalt. Ud over denne avancerede uddannelse, ESLSCA Business School giver de studerende mulighed for at bedre gøre deres forskning gennem sin internet og uddannelsesmæssige midler.

At være i Paris, et aktiv
De største virksomheder er i Paris og hovedstaden tilbyder også alle midler til at forbedre deres generelle viden. Hvis ESLSCA Business School har mere end 50 forskellige nationaliteter blandt sine elever, Paris er sandsynligvis også en faktor.

img-branding_
Programmer undervist i:
  • Fransk
Location address
ESLSCA Business School
1, rue Bougainville

Paris, Ile-de-France, 75007 FR
Social Media